Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η Ατλέτικο νίκησε φέτος τη Μπάρτσα 4-3 ε. Πληροφορακά το λέω, για όσους βιαστούν και πούν "σιγά την ομάδα".

Πλάκα κάνεις μάλλον ε? Υπάρχει άνθρωπος που θα το πεί αυτό?

Οι Φθινοπωρινοί καναπέδες λογικά κοστίζουν περισσότερο γιατί είναι μακράς χρήσης.?:-)

Δημοσ.
Κακή κλήρωση αλλά το σίγουρο είναι ένα: Για να μας περάσουνε θα φτύσουνε αίμα οι Ισπανοί.

Δεν παίζει...Αν πάει ηρωικά το παιχνίδι μάλλον θα περάσετε..

Για 1-2,3-0 το κόβω.

Δημοσ.

Η Ατλέτικο ήταν η χειρότερη κλήρωση απο πλευράς δυναμικότητας ΑΛΛΑ τουλάχιστον δε θα φάνε κράξιμο αν αποκλειστούνε, όπως π.χ με Αντερλεχτ...

Και να πάρουμε αμυντικό τώρα, ώσπου να ρθει κτλ θα τον βάλει να παίξει σε 10 μέρες? Αρ*ιδια... Θα βάλει όλα τα αμυντικά χαφ με Ζιλμπέρτο ή Κατσου λίμπερο, άμα πάρουμε κάνα 1-0 στο πρώτο όλα γίνονται...

Δημοσ.
Η Ατλέτικο ήταν η χειρότερη κλήρωση απο πλευράς δυναμικότητας ΑΛΛΑ τουλάχιστον δε θα φάνε κράξιμο αν αποκλειστούνε, όπως π.χ με Αντερλεχτ...

Και να πάρουμε αμυντικό τώρα, ώσπου να ρθει κτλ θα τον βάλει να παίξει σε 10 μέρες? Αρ*ιδια... Θα βάλει όλα τα αμυντικά χαφ με Ζιλμπέρτο ή Κατσου λίμπερο, άμα πάρουμε κάνα 1-0 στο πρώτο όλα γίνονται...

Πιστεύει κανείς ότι με αυτη την άμυνα θα κρατήσουμε το μηδέν στο ΟΑΚΑ?

Εγώ βλέπω να σκοράρει εδώ η Ατλέτικο και αυτό είναι το κακό.

Δημοσ.

Ετσι οπως ειναι ο ΠΑΟ αυτη τη στιγμη 2 γκολ τα εχει σιγουρα η Ατλετικο Μ. Να βελτιωθει η αμυνα δεν παιζει με τιποτα οποτε 2 γκολ θα φατε σιγουρα μεσα εδω.:-) Παντως μπορει να βαλετε 3 γκολ και ναεχετε ελπιδες.

Δημοσ.

Άμα βάλει Κατσουράνη,Βύντρα στο κέντρο της άμυνας και Μάτος,Σιμάο,Τζιλμπέρτο αμυντικά χάφ χαλαρά δεν τρώτε γκόλ στην Αθήνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...