UpToDate_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Εγω πραγματικα θελω δυο Ελληνικες ομαδες στο Ch L παντως. E,ναι. Αμα συνεχιοσυμε ετσι...μια καθε χρονο...σε λιγα χρονια θα παιρνουμε ολοι τα ..... μας.:lol:
alexis333 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 E,ναι.Αμα συνεχιοσυμε ετσι...μια καθε χρονο...σε λιγα χρονια θα παιρνουμε ολοι τα ..... μας.:lol: Ειναι κι αυτο αλλα οχι μονο αυτο. Γουσταρω να βλεπω καθε Τριτη/Τεταρτη ελληνικες ομαδες στο Champions League και να εχουμε αγωνια για καθε ματς. Βασικα πάει Γιουρόπα μετά αν αποκλειστεί οπότε άκυρος ο καναπές..Τα λεφτά θα είναι το πλήγμα.Άντε πάλι του έφεξε του Σωκράτη.Ολόκληρο το τηλεοπτικό του Τσ.Λ θα πάρει αν αποκλειστεί ο ΠΑΟ. Ε, ενταξει δεν ειναι το ιδιο ρε συ Νικο το Europa League με το Champion League Και θα το παλεψει πιστευω παρα πολυ και μπορει και να περασει
nikos21aek Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Ειναι κι αυτο αλλα οχι μονο αυτο.Γουσταρω να βλεπω καθε Τριτη/Τεταρτη ελληνικες ομαδες στο Champions League και να εχουμε αγωνια για καθε ματς. Ε, ενταξει δεν ειναι το ιδιο ρε συ Νικο το Europa League με το Champion League Και θα το παλεψει πιστευω παρα πολυ και μπορει και να περασει Πώς δεν είναι το ίδιο..Αν πάει στους 8 ή 4 στο Γιουρόπα πάλι αυτός θα κάνει πορεία και εσείς θα είστε καναπέ!
Erwdios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Έλεος ρε συ!Όποια ομάδα παίζει με 11 παίχτες εναντίων σας και δεν την ξέρει ούτε η μάνα της είναι baby κολοσσός;Βασικά από όλες τις πιθανές η πιο εύκολη ήταν.Τέλεια κλήρωση για τον Ολυμπιακό μπορώ να πώ,όχι απλά καλή και η χειρότερη δυνατή για τον Παναθηναικό. Ούτε καν η σειρά να τελειώνει στην Αθήνα..Πώς και το έπαθε ο μόνιμος κουλόφαρδος τόσο στραπάτσο σε κλήρωση; Δε λέω αυτό ρε. Λέω ότι απέκλεισε τη Σλάβια Πράγας και δείχνει να έχει φράγκα. Φυσικά και είναι καλή η κλήρωση και μόνο αν αυτοκτονήσει θα αποκλειστεί. Αυτός μπάσκετ δεν έπαιζε;:lol: Το γύρισε!!! Βασικά ήταν και Ρώσος ο Αλεξάντερ, όχι Σέρβος.
alexis333 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Πώς δεν είναι το ίδιο..Αν πάει στους 8 ή 4 στο Γιουρόπα πάλι αυτός θα κάνει πορεία και εσείς θα είστε καναπέ! Και παλι αλλο να βλεπεις Ch L και αλλο Uefa. Δεν ειναι το ιδιο. Εμενα μαρεσε νομιζεις περυσι που ημασταν Uefa ?? Δεν ειχε και τοσο ενδιαφερον
nikos21aek Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Και παλι αλλο να βλεπεις Ch L και αλλο Uefa.Δεν ειναι το ιδιο. Εμενα μαρεσε νομιζεις περυσι που ημασταν Uefa ?? Δεν ειχε και τοσο ενδιαφερον Ε ναι στο Τσάμπιονς Λίγκ όταν παίζεται οι αγώνες έχουν πιο πολλά γκόλ.Άλλη αίσθηση.. Εγώ πάντως στο Ουέφα πέρυσι είδα ότι μπορούσατε να κάνετε κάτι.
geovard Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Ποιός ήταν ο γκαντέμης απο τον Παναθηναϊκό που παραβρέθηκε στην κλήρωση? Με δυό μεταγραφές στην άμυνα, περνάμε!Θα γίνουν όμως?Τώρα να το δώ το παληκάρι τον Βύντρα που τον θέλει ο Τεν Κάτε βασικό. Πάντως κάποτε ο ΟΦΗ την απέκλεισε την Ατλέτικο Μαδρίτης (19/10/93).Αλλά περασμένα μεγαλεία!
johnyboy Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Σκατά τα έκανε ο Πλατινί. Θα βλέπω την σερίφ στους ομίλους ? ήμαρτον.
nikos21aek Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Ποιός ήταν ο γκαντέμης απο τον Παναθηναϊκό που παραβρέθηκε στην κλήρωση?Με δυό μεταγραφές στην άμυνα, περνάμε! Και με 3 μεταγραφές στην άμυνα 70-30 είστε..
alexis333 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Ποιός ήταν ο γκαντέμης απο τον Παναθηναϊκό που παραβρέθηκε στην κλήρωση?Με δυό μεταγραφές στην άμυνα, περνάμε! Θα γίνουν όμως?Τώρα να το δώ το παληκάρι τον Βύντρα που τον θέλει ο Τεν Κάτε βασικό. Πάντως κάποτε ο ΟΦΗ την απέκλεισε την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ναι σιγουρα και πολυ ευκολα επισης Πιστευεις πως αν ερθει ακομα και σημερα , τωρα που μιλαμε , ενας σουπερ αμυντικος θα δεσει με την ομαδα τοσο γρηγορα ωστε να ειναι ετοιμος να παιξει την αλλη βδομαδα ?? Χωρις προετοιμασια ?? Παντως για το Βυντρα και εγω λυπαμαι. Τι θα ακουσει το παληκαρι παλι δε λεγεαι
nikos21aek Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Σκατά τα έκανε ο Πλατινί. Θα βλέπω την σερίφ στους ομίλους ? ήμαρτον. Του Ουέφα; Ε βρε κάτι άνθρωποι...αντί να παρακαλάς να κληρωθείτε και μαζί.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:04 ---------- Παντως για το Βυντρα και εγω λυπαμαι. Τι θα ακουσει το παληκαρι παλι δε λεγεαι Θα κάνει το μαγικό ο ΤετΚάτε πάλι να βάλει τον Καντέ δίπλα του για να ακούσει τα περισσότερα αυτός. Γιατί μερικές φορές όταν γίνεσαι υπερόπτης και εριστικός σου έρχονται όλα ανάποδα;;; ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΖΩΝ...ΕΙΜΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΓΩ... Τέλος πάντων μακάρι να περάσει μπας και βγάζουμε 3 ομάδες τσάμπιονς λίγκ πάλι αλλά χλωμό το βλέπω ειδικά με αυτή τη σειρά..Αν ήταν έξω μέσα θα του έδινα ένα 35% Τώρα πάνω από 20% δεν το δίνω.
johnyboy Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Του Ουέφα;Ε βρε κάτι άνθρωποι...αντί να παρακαλάς να κληρωθείτε και μαζί.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:04 ---------- Θα κάνει το μαγικό ο ΤετΚάτε πάλι να βάλει τον Καντέ δίπλα του για να ακούσει τα περισσότερα αυτός. Γιατί μερικές φορές όταν γίνεσαι υπερόπτης και εριστικός σου έρχονται όλα ανάποδα;;; ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΖΩΝ...ΕΙΜΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΓΩ... Τέλος πάντων μακάρι να περάσει μπας και βγάζουμε 3 ομάδες τσάμπιονς λίγκ πάλι αλλά χλωμό το βλέπω ειδικά με αυτή τη σειρά..Αν ήταν έξω μέσα θα του έδινα ένα 35% τώρα πάνω από 20% δεν το δίνω. του τσουλου.
alexis333 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Τέλος πάντων μακάρι να περάσει μπας και βγάζουμε 3 ομάδες τσάμπιονς λίγκ πάλι αλλά χλωμό το βλέπω ειδικά με αυτή τη σειρά..Αν ήταν έξω μέσα θα του έδινα ένα 35% Τώρα πάνω από 20% δεν το δίνω. Για να παει κι ΑΕΚ Τσαμπιονς Λιγκ το λες αυτο :p:p
Erwdios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Πώς και το έπαθε ο μόνιμος κουλόφαρδος τόσο στραπάτσο σε κλήρωση; Άλλαξαν τα κόζα. Ο μέγας κουλόφαρδος πλέον είναι ο Τιμούρ που προπονούσε και τον βάζελο της Κύπρου πέρυσι (aka Ανόρθωση)
nikos21aek Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Για να παει κι ΑΕΚ Τσαμπιονς Λιγκ το λες αυτο :p:p Η ΑΕΚ,ο ΠΑΟΚ,ο Ολυμπιακός,ο ΠΑΟ.. Γενικά να βγαίνει και ο 2ος και ο 3ος και να μην είναι τόσο σημαντική η κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάς και αφήσει και κανέναν άλλο ο Σωκράτης να το πάρει όταν είναι καλύτερος..Μία χρονιά βγάζαμε 3 και το πήρε ο Παναθηναικός.. Και να καταργηθούν και τα κωλοπλειόφ.Έλεος πια με αυτό το θεσμό για να βγαίνει ο 3ος Τσάμπιονς Λιγκ..Αν περνάει κατευθείαν θα τον καταργήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.