Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια απλή σύγκριση με ξένα πρωταθλήματα αρκεί.

Για να παίρνει μια ομάδα τόσα πρωταθλήματα, πρέπει να έχει εμφανώς καλύτερη ομάδα. Δηλαδή πχ να χτυπάει 4άρες και 5άρες σχετικώς συχνά. Όταν ο Ολυμπιακός ιδρώνει να κερδίσει τον οποιονδήποτε δεν μπορείς να τον κατατάξεις στις ομάδες που είναι μια σκάλα παραπάνω από τις άλλες, οπότε να δικαιούται να έχει πετύχει το 12/13. Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.

Το φαινόμενο μια ομάδα να κερδίζει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα, ενώ δεν έχει εμφανή διαφορά ποιότητας από τις υπόλοιπες, είναι ελληνικό.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με Αθλετικο Μαδριτης κληρωθηκατε. Μεγαλη γκατεμια :rolleyes:

Αληθεια ηθελα να ειχαμε 2 ομαδες στο ch l αλλα συσκολο το βλεπω

Venezia_green.jpg

Δημοσ.
Με Αθλετικο Μαδριτης κληρωθηκατε. Μεγαλη γκατεμια :rolleyes:

Αληθεια ηθελα να ειχαμε 2 ομαδες στο ch l αλλα συσκολο το βλεπω

Venezia_green.jpg

Παιζε εσυ με τις ομαδουλες και ασε καμια σοβαρη για εμας;)

Ολα τα χρονια ετσι δεν γινοταν,παραξενο σου φενεται;:rolleyes:

:o

Δημοσ.

Βασικα πάει Γιουρόπα μετά αν αποκλειστεί οπότε άκυρος ο καναπές..Τα λεφτά θα είναι το πλήγμα.

Άντε πάλι του έφεξε του Σωκράτη.Ολόκληρο το τηλεοπτικό του Τσ.Λ θα πάρει αν αποκλειστεί ο ΠΑΟ.

Ε ναι έχετε αποκλείσει σε νοκ άουτ πολλές μεγάλες ομάδες..:lol:

Δημοσ.
Ξέρουμε ποτε ειναι οι αγώνες;

18 και 19 Αυγουστου και 25 και 26 οι επαναληπτικοι χωρις να ξερω ακομα αν ο ΠΑΟ ή ο ΟΣΦΠ ειναι στις 18.

Κακιστη κληρωση για ΠΑΟ(η ομαδα ειναι πολυ δυνατη και πρωτο ματς εδω ειναι τραγικο) και πολυ καλη για ΟΣΦΠ(η ομαδα ειναι μετρια και οχι κακη οπως θα την πουνε μερικοι και το οτι παιζει εκει πρωτα ειναι φοβερα θετικο).

Δημοσ.
Ε???

Πές μου ότι την ήξερες..!:lol:

Εγώ δεν την ήξερα, αλλά από τα λίγα που διάβασα, κατάλαβα ότι είναι κάτι σαν τη Σαχτάρ της Μολδαβίας. Πολλά φράγκα, ελάχιστος κόσμος και 0 ιστορία.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:33 ----------

Δεν ξερεις την Serif τυριspol;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:P

Sherrif Tiramola παρακαλώ :lol:

3. Βλάντιμιρ Βολκόφ (Σερβία)

ένας εκ των επιθετικών. Παλιός γνώριμος? :lol:

Δημοσ.
Εγώ δεν την ήξερα, αλλά από τα λίγα που διάβασα, κατάλαβα ότι είναι κάτι σαν τη Σαχτάρ της Μολδαβίας. Πολλά φράγκα, ελάχιστος κόσμος και 0 ιστορία.

Έλεος ρε συ!

Όποια ομάδα παίζει με 11 παίχτες εναντίων σας και δεν την ξέρει ούτε η μάνα της είναι baby κολοσσός;Βασικά από όλες τις πιθανές η πιο εύκολη ήταν.Τέλεια κλήρωση για τον Ολυμπιακό μπορώ να πώ,όχι απλά καλή και η χειρότερη δυνατή για τον Παναθηναικό.

Ούτε καν η σειρά να τελειώνει στην Αθήνα..Πώς και το έπαθε ο μόνιμος κουλόφαρδος τόσο στραπάτσο σε κλήρωση;:-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:36 ----------

Βολκόφ (Σερβία)

ένας εκ των επιθετικών. Παλιός γνώριμος? :lol:

Αυτός μπάσκετ δεν έπαιζε;:lol::lol:

Δημοσ.
Ε???

Πές μου ότι την ήξερες..!:lol:

Φυσικα**.:-) Προσεξτε τον αριστερο εξτρεμ της.

Γενικα ειναι κατι σαν τον Πανιωνιο σε δυναμικοτητα αλλα με εμπειρια σχετικα μεγαλων αγωνων δηλαδη λιγο καλυτερη.

Ειναι και ο Ολυμπιακος της Μολδαβιας καθως εχει κατακτησει τα τελευταια 9(ή 10?) πρωταθληματα της χωρας της. Ειναι ενας παρα πολυ πλουσιος συλλογος.

**δεν ειναι λογω Football Manager αλλα ειναι επειδη γενικα βλεπω ποδοσφαιρο.

Δημοσ.

Ε, ενταξει δε γινοταν ολα τα χρονια ετσι. Μη σου θυμησω αντιπαλους που ειχατε τοτε που κανατε τις μεγαλες πορειες σας στην ευρωπη.

Εγω πραγματικα θελω δυο Ελληνικες ομαδες στο Ch L παντως.

Δημοσ.
Φυσικα**.:-) Προσεξτε τον αριστερο εξτρεμ της.

Γενικα ειναι κατι σαν τον Πανιωνιο σε δυναμικοτητα αλλα με εμπειρια σχετικα μεγαλων αγωνων δηλαδη λιγο καλυτερη.

Ειναι και ο Ολυμπιακος της Μολδαβιας καθως εχει κατακτησει τα τελευταια 9(ή 10?) πρωταθληματα της χωρας της. Ειναι ενας παρα πολυ πλουσιος συλλογος.

**δεν ειναι λογω Football Manager αλλα ειναι επειδη γενικα βλεπω ποδοσφαιρο.

Ρε φίλε βλέπω μπάλα 24/7 αλλά αν κάθεσαι και βλέπεις πρωτάθλημα Μολδαβίας είσαι άπαιχτος..

Εγώ το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω αν κρίνω από την εθνική τους είναι ότι θα είναι μια γκασμαδοάμπαλοδυνατή ομάδα που θα παίζει δυνατά και δεν θα τρώει πολύ εύκολα γκόλ...κάτι σαν την Εθνική Ελλάδος αλλά στο πολύ χειρότερο..:lol:

Τες πα ότι και να λέμε τώρα δεν σημαίνει ότι είναι και τίποτα το ιδιαίτερο η ομάδα..αν δεν περάσει ο Ολυμπιακός θα είναι Κατόρθωση..

Είναι ένα σκαλί κάτω από την Σλόβαν που αποκλείσατε..Πραγματικά όλα αυτά περί πλούσιας ομάδας κτλ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ;

Πρώτη φορά στην ιστορία της περάει σε αυτό το γύρο των προκριματικών,το αστέρι της είναι 20άχρονος,και έχει και 3 Βραζιλιάνους που θα παίζαν Β εθνική Ελλάδος αν ήταν εδώ.Εγώ αυτά διαβάζω παντού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...