Erwdios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Άσχετο το ένα θέμα με το άλλο. Μιλάμε για παράγκα και όχι τραμπουκισμούς, αν και εκεί δεν πάτε καθόλου πίσω. Σοβαρά? Δηλαδή δεν είναι δείγμα παράγκας η επιβολή της θέλησης του Καπετάνιου με τα κουμπούρια? Πλάκα κάνουμε? Ότι μας βολεύει μου φαίνεται... Άρα τελικά υπάρχει παράγκα? Φυσικά και υπάρχει παράγκα. Βαρδινογιάννης - ΟΦΗ, Βγενόπουλος - ΠΑΟΚ. Για να μην μιλήσουμε για μπάσκετ, όπου υπάρχει ουρανοξύστης και όχι παράγκα, απλώς έχει υποβαθμιστεί τόσο το άθλημα που το παρακολουθούν ελάχιστοι και ακόμη πιο λίγοι βλέπουν τις παραβάσεις. Είχε τέτοιους παιχταράδες ο Ολυμπιακός που να δικαιολογεί το 12/13? Με τίποτα και σε καμία χώρα του κόσμου δεν γίνεται αυτό. Πες μου μία χρονιά, μία μόνο που είχες καλύτερους παίχτες από τον Ολυμπιακό και με επιχειρήματα. Σε καμία χώρα του κόσμου δεν υπάρχει συμπρωτεύουσα επίσης, αλλά αυτό δεν είναι επιχείρημα φίλε μου. Επίσης εδώ κολλάει και το αντεπιχείρημα για την Ευρώπη, όπου οι "παιχταράδες" σας γινόντουσαν πουθενάδες με χαρακτηριστική συνέπεια. Το γεγονός ότι κατέβαινες επιφυλακτικά στην Ευρώπη και με κατενάτσιο έπαιρνες αποτελέσματα, αντίθετα με τον Ολυμπιακό που κατέβαινε με τη λογική, βούρ στον πατσά και έτρωγε τα μούτρα του, δεν κάνει την ομάδα σου, υπερομάδα και τη δική μου πουθενάδες. Στα μεταξύ μας παιχνίδια έχω περισσότερες νίκες και 2 εκκωφαντικές τεσσάρες που σε έβαζαν για κανένα χρόνο να σκέφτεσαι, μήπως δεν είναι η παράγκα τελικά, αλλά η ανυπαρξία σου, ο λόγος της αποτυχίας. Ούτε εσείς θα κερδίζατε Θρασύβουλο, Άρη, Ξάνθη και δεν θυμάμαι και εγώ ποιόν άλλον γιατί έχασα τον λογαριασμό αν δεν σας σφυρίζανε τα αστεία πεναλτάκια. Όπως αυτό του Καραγκούνη με την Καλαμαριά για τα 100 χρόνια λες? Για την χρήση του νόμου ξαναυπενθυμίζω την περίπτωση του Πανιωνίου και το μοτο της εποχής "Το πρωτάθλημα πρέπει να κρίνεται στο γήπεδο". 4-0 από τον Ρίμπο συμπληρώνω εγώ.. "Ξαναυπενθυμίζω" δεν υπάρχει, είναι πλεονασμός. Υπενθυμίζω είναι το σωστό. Να σου υπενθυμίσω λοιπόν με τη σειρά μου, ότι τότε ο Ολυμπιακός κινδύνευε με τιμωρία λόγω επεισοδίων που είχαν προκαλέσει οπαδοί, οι οποίοι δεν είχαν προμηθευτεί εισιτήρια από την ΠΑΕ. Πάω εγώ στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, παίρνω 1 εισιτήριο του αγώνα ΠΑΟ - ΑΕΚ, φοράω και μια μπλούζα της ΑΕΚ και τα κάνω ρημαδιό όλα. Να τιμωρηθεί η ΑΕΚ ε?
johnnyestia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δεν μου απαντάς γιατί οι "παικταράδες" με ξένους διαιτητές και το μάτι της UEFA από πάνω ξεχνάνε την μπάλα.
johnyboy Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Γιατί εκεί δεν παίρνουν φαξ με το πότε θα γίνει έλεγχος για ντόπινγκ.
johnnyestia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Ωχ ωχ, πήρε φόρα ο ερωδιός. Μπήκε στην μέση το κατενάτσιο (λολ) του ΠΑΟ στην ευρώπη, το μπασκετάκι (*****), οι 2000 προβοκάτορες της Ν. Σμύρνης και για κερασάκι μπήκανε και συντακτικοί έλεγχοι για εσκεμμένους πλεονασμούς. Ο τόνος μου δείχνει εν γένει το σοβαρό της απάντησής σου.
antreaslam Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 κρατιέμαι ΠΟΛΥ καιρό να μη σχολιάσω όσα γραφικά ακούγονται...Αλ΄λα μέχρι εδώ άντεξα... Φυσικά και υπάρχει παράγκα. Βαρδινογιάννης - ΟΦΗ, Βγενόπουλος - ΠΑΟΚ. φυσικά και υπάρχει! σε ευχαιρστούμε για την ανάκαλυψη... Αλλωστε φέτος ριξαμε 4 στον μπαοκ στην τούμπα,ε? ενώ με τους κρητικούς, πρέπει να ήμασταν η μοναδική ομάδα εδώ και 5 χρόνια που έχει φάει 4..... Για να μην μιλήσουμε για μπάσκετ, όπου υπάρχει ουρανοξύστης και όχι παράγκα, απλώς έχει υποβαθμιστεί τόσο το άθλημα που το παρακολουθούν ελάχιστοι και ακόμη πιο λίγοι βλέπουν τις παραβάσεις. 1) συγγνώμη που θα το πω ωμά, αλλά πρέπει να γνωρίζει κάποιος τους κανονισμούς για να καταλάβει τις παραβάσεις 2) Επίσης, μιλάμε για ένα άθλημα, που στα τελευταία χρόνια, το ρεκόρ νικών παο-οσφπ, έιναι κάπου 40-15. Είναι δυνατόν αυτό να έχει χτιστεί με παράγκα? (αντίστοιχα στη μπάλα, έχεις να με κερδίσεις 3 χ΄ρονια, και πέρυσι, με κατακρεουργησες στο 93 ΑΝ θυμάσαι πάλι)_!! 3) έχει υποβαθμιστεί τόσο πολύ το μπάσκετ, που πέρυσι μόνο 9.500 ολυμπιακοί πήραν διαρκείας.... 4) Το μπάσκετ αν΄τιθετα, δεν ήταν υποβαθμισμένο, όταν ο ξανθός μαφιόζος (σύμφωνα με την διοικηση σας αυτό ε!), ταιζε χαλασμένα τους ρώσους ε, και 15.000 αλλαλάζοντες γελούσαν που έπαιζε 5 εναντιον 3??? 5) Παράγκα δεν υπήρχε όταν αλλαζαν οι διαιτητές 2 ώρες πριν το παιχνίδι ε? Και υπάρχει τωρα, που όταν χάνεις με κα΄τω από 20, έχουμε μάζωξη για πανηγυρισμούς στον περαία? για τα υπόλοιπα δε θα ασχοληθώ...Καλώς ή κακώς, με τους πιο πρόχειρους υπολογισμούς, έχεις κλέψει 2 πρωταθλήματα στα χαρτιά (με πανιώνιο και καλαμαριά), και αλλα 2 με απιστευτους τραμπουκισμούς (χρονιά κυράστα, με διαιτητές να ειρωνεύονται παίχτες του παο κλπ, καθώς και ριζούπολη)... Και αν είχατε τα αυγά που λέει και ο παλιός μαφιόζος προπονητής σας, να παραδεχθείτε αυτά, σκεφτείτε ότι πιθανότατα να μην ήσασταν ΤΟΣΟ αντιπαθείς σε ολόκληρη την ελλάδα, όπως τώρα...
Erwdios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Ωχ ωχ, πήρε φόρα ο ερωδιός. Μπήκε στην μέση το κατενάτσιο (λολ) του ΠΑΟ στην ευρώπη, το μπασκετάκι (*****), οι 2000 προβοκάτορες της Ν. Σμύρνης και για κερασάκι μπήκανε και συντακτικοί έλεγχοι για εσκεμμένους πλεονασμούς. Ο τόνος μου δείχνει εν γένει το σοβαρό της απάντησής σου. Ελλείψει επιχειρημάτων, τα παραπάνω δείχνουν την αδυναμία απάντησής σου. Θα μου απαντήσεις στα παραπάνω ή θα το παίζεις Κινέζος, χασκογελώντας?
kirileman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Είχε τέτοιους παιχταράδες ο Ολυμπιακός που να δικαιολογεί το 12/13? Με τίποτα και σε καμία χώρα του κόσμου δεν γίνεται αυτό. Επίσης εδώ κολλάει και το αντεπιχείρημα για την Ευρώπη, όπου οι "παιχταράδες" σας γινόντουσαν πουθενάδες με χαρακτηριστική συνέπεια. Αυτά είναι επιχειρήματα φιλάθλων που δεν αντιλαμβάνονται (ή δεν θέλουν να παραδεχτούν) τη διαφορετικότητα των δυο θεσμών και τον εκ διαμέτρου αντίθετο τρόπο με τον οποίο τους αντιμετωπίζουν ΠΑΟ (αμυντικά και σφιχτά) και ΟΣΦΠ ("Θα παίξουμε την μπάλα μας και θα τους "φάμε".... πάρε 5άρες και 7άρες). Γιατί αν δεν το αντιλαμβάνεται, είναι λογικό να γυροβολάει τα ραδιόφωνα και ίσως και τους ψυχιάτρους αναζητώντας την απάντηση στο ερώτημα "Γιατί γιατρέ μου να κερδίζω την Ίντερ έξω και να χάνω από τον Εργοτέλη;" ή αν θέλετε, "Γιατί γιατρέ μου ενώ σαρώνω τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα αλλά δεν μπορώ να προχωρήσω στην Ευρώπη;". Ως Ολυμπιακό, με συμφέρει αφάνταστα η μόνιμη δικαιολογία της παράγκας αντί της προφανούς εξήγησης της αμυντικής φιλοσοφίας και του ανθρωπίνου δυναμικού που αδυνατούσε να παράξει δημιουργικό ποδόσφαιρο και έχανε τα αυγά και τα πασχάλια όταν έπρεπε να αναλάβει το ρόλο του κυνηγού, ενώ είχε την ικανότητα να "κλέβει" αποτελέσματα απέναντι σε ισχυρότερους αντιπάλους. Άλλωστε, μια φορά το έκανε αυτό ο Λεμονής και έπαιρνε τα αποτελέσματα για πλάκα στο Ch.L, όμως είδαμε πρόπερσι, ενώ σερνόταν στο πρωτάθλημα... Από την άλλη, τώρα που το σκέφτομαι, η παράγκα φταίει, έκανα σε όλα λάθος! Αλήθεια, που είναι ο φίλος μας, αυτό το ευγενέστατο παιδί που με το ήθος του κοσμεί χρόνια τώρα το φόρουμ και δη τη συγκεκριμένη ενότητα;...
Erwdios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 κρατιέμαι ΠΟΛΥ καιρό να μη σχολιάσω όσα γραφικά ακούγονται...Αλ΄λα μέχρι εδώ άντεξα... φυσικά και υπάρχει! σε ευχαιρστούμε για την ανάκαλυψη... Αλλωστε φέτος ριξαμε 4 στον μπαοκ στην τούμπα,ε? ενώ με τους κρητικούς, πρέπει να ήμασταν η μοναδική ομάδα εδώ και 5 χρόνια που έχει φάει 4..... καλώς τον Λοιπόν, αν φορούσε η Ξάνθη φανέλα με χορηγό την Ιντρακόμ, θα είχε πέσει η κυβέρνηση. Εντούτοις μιλάνε τα αποτελέσματα. Για τον ΟΦΗ, διάβασε: http://www.championsarena.net/?p=1822 1) συγγνώμη που θα το πω ωμά, αλλά πρέπει να γνωρίζει κάποιος τους κανονισμούς για να καταλάβει τις παραβάσεις Ελάχιστοι τους γνωρίζουν 2) Επίσης, μιλάμε για ένα άθλημα, που στα τελευταία χρόνια, το ρεκόρ νικών παο-οσφπ, έιναι κάπου 40-15. Είναι δυνατόν αυτό να έχει χτιστεί με παράγκα? (αντίστοιχα στη μπάλα, έχεις να με κερδίσεις 3 χ΄ρονια, και πέρυσι, με κατακρεουργησες στο 93 ΑΝ θυμάσαι πάλι)_!! Ωραία τα ρεκόρ νικών, αλλά το non call με Πηλοΐδη ξεχάστηκε γρήγορα. Το ίδιο και τα σουλάτσα των Γιαννακοπουλαίων στο παρκέ και οι χαρακτηρισμοί του τότε ομοσπονδιακού προπονητή ως καραγκιόζη, όπως επίσης και το video με τον Γκέρσον, καραγκιόζη, που έμειναν ατιμώρητα. Αλλά ξέχασα, δεν υπάρχει παράγκα, μετράει το ρεκόρ νικών. 3) έχει υποβαθμιστεί τόσο πολύ το μπάσκετ, που πέρυσι μόνο 9.500 ολυμπιακοί πήραν διαρκείας.... Και από αυτούς, ζήτημα να ήταν οι 4.500 μέσα κάθε Κυριακή σε αδιάφορα μάτς με μικρές ομάδες. Μόνο στα ντέρμπι γέμιζε. Μην τα λες σ' εμένα αυτά που πήγαινα με όλους τους μικρούς, γιατί δεν έβρισκα εισιτήριο για τα ντέρμπι. 4) Το μπάσκετ αν΄τιθετα, δεν ήταν υποβαθμισμένο, όταν ο ξανθός μαφιόζος (σύμφωνα με την διοικηση σας αυτό ε!), ταιζε χαλασμένα τους ρώσους ε, και 15.000 αλλαλάζοντες γελούσαν που έπαιζε 5 εναντιον 3??? Φαίνεται δεν υπήρχε το non call τότε. Τόσο μάγκας ήταν λοιπόν ο υπουργός που δεν κατάφερε ολόκληρη FIBA να βγάλει άκρη... Εύγε του. 5) Παράγκα δεν υπήρχε όταν αλλαζαν οι διαιτητές 2 ώρες πριν το παιχνίδι ε? Και υπάρχει τωρα, που όταν χάνεις με κα΄τω από 20, έχουμε μάζωξη για πανηγυρισμούς στον περαία? Παράγκα υπήρχε, όταν σήκωνες το πέτσινο στο Παρίσι. Μετά όμως ήρθε το 73-38 κι αποκαταστάθηκε η τάξη. Η ντροπή της FIBA ήσουν, μην ξεχνιέσαι. Μέχρι και ότι υπήρχε κανονισμός, αν χτυπήσει στο ταμπλό και είναι στην άνοδο, επιτρέπεται το κόψιμο, αναφέρθηκε, για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα. Τώρα πώς γίνεται να χτυπάει ταμπλό και να είναι η μπάλα στην άνοδο, ούτε ο Τέσλα δεν μπορεί να το εξηγήσει. για τα υπόλοιπα δε θα ασχοληθώ...Καλώς ή κακώς, με τους πιο πρόχειρους υπολογισμούς, έχεις κλέψει 2 πρωταθλήματα στα χαρτιά (με πανιώνιο και καλαμαριά), και αλλα 2 με απιστευτους τραμπουκισμούς (χρονιά κυράστα, με διαιτητές να ειρωνεύονται παίχτες του παο κλπ, καθώς και ριζούπολη)... Και αν είχατε τα αυγά που λέει και ο παλιός μαφιόζος προπονητής σας, να παραδεχθείτε αυτά, σκεφτείτε ότι πιθανότατα να μην ήσασταν ΤΟΣΟ αντιπαθείς σε ολόκληρη την ελλάδα, όπως τώρα... Τι να παραδεχτούμε? Αφού το είπε ξεκάθαρα ο Φιλιππίδης: "Είστε κότες" Σύμφωνα πάντα με τη διοίκησή σας ε?
antreaslam Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 οκ οκ... μου είναι ειλικρινά πολύ δύσκολο να ρωτάω τι μήνα έχουμε , και να μου λέει ο αλλος "η απαντήση είναι καραισκάκη"!!! Και το κυριότερο...Δεν έχω όρεξη να το κάνω... το ότι σου απάντησα 1η φορά, είναι γιατί θεωρησα πολύ εύκολο να σε βγαλω στη σέντρα σε αυτά που έλεγες... αλλά σε παραλήρημα, δεν ακολουθώ...
Erwdios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 οκ οκ... μου είναι ειλικρινά πολύ δύσκολο να ρωτάω τι μήνα έχουμε , και να μου λέει ο αλλος "η απαντήση είναι καραισκάκη"!!!Και το κυριότερο...Δεν έχω όρεξη να το κάνω... το ότι σου απάντησα 1η φορά, είναι γιατί θεωρησα πολύ εύκολο να σε βγαλω στη σέντρα σε αυτά που έλεγες... αλλά σε παραλήρημα, δεν ακολουθώ... Whatever. Αν προσπαθείς να με βγάλεις στη σέντρα και βγαίνεις offside, τότε κάτι δεν υπολόγισες. Πετάμε και το παραλήρημα και καθαρίσαμε. Ξεκουράζω τη θήκη μου...
Krokodilos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, μίλησε για το φλέγον αυτό ζήτημα στο Sportime Radio .............................................................................Η παράγκα δεν ήταν πάντα κόκκινη ήταν και πράσινη και ίσως να ήταν και κίτρινη κάποτε Απο εκει λοιπον που ελεγες οτι ολα ειναι εικασιες για το οτι ευνοειται ο Ολυμπιακος τωρα μετα και την παραθεση επιχειρηματων που διεψευσαν κατηγορηματικα αυτο που ελεγες, αλλαζεις το παραμυθι και λες οτι μα και οι αλλοι ευνοουνταν(κυριως ο ΠΑΟ παλια). Ε χαιρω πολυ! Αρα παραδεχεσαι οτι ευνοουνταν και ο Ολυμπιακος. Αρα case closed για εμενα. Αυτο που ελεγα το επαληθευσες, ευχαριστω. Krokodile έχεις πάρει πρέφα ότι είσαι η ομάδα των Γκαγκάτσηδων? (πατηρ, υιός) Ναι και? Εχουν φερει εως τωρα καμια ευνοια σοτν ΠΑΟΚ αυτοι? Προβλεπεις και το μελλον τωρα? Αν γινει τιποτα, καμια ευνοια υπερ μας μιλα, εως τοτε στοπ. Έχεις πάρει πρέφα ότι πέρυσι έσφαζες κάτι Πανιώνιους και Λάρισες για να βγείς 2ος? Σοβαρα ε? Θυμασαι τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ 2 παιχνιδια που ενυοηθηκαμε? Για τα υπολοιπα 8 που αδικηθηκαμε(αν θες στα αναφερω ενα ενα) μουγκα ε? Λογικο. Πως θα περασεις αλλιως το λανθασμενο επιχειρημα σου? Έχεις πάρει πρέφα ότι ο Ζαγοράκης είναι κουμπάρος του Νικολαΐδη? Όλοι ξέρουμε τι δύναμη έχουν οι κουμπαριές στην Ελλάδα. Έχεις πάρει πρέφα ότι μέγας χορηγός σου είναι η Vivartia συμφερόντων Βγενόπουλου? Δηλαδη πας να βγαλεις τον ΠΑΟΚ πιο ευνοημενο απο Ολυμπιακο, Παναθηναικο και ΑΕΚ? Γελανε και οι πετρες....:-(:-( Στο σπίτι του κρεμασμένου (ΠΑΟΚ) τουλάχιστον, μη μιλάτε για σχοινί. Μια απο τα ιδια και χειροτερα και απο εδω. Δεν παιζεστε. Ο Ολυμπιακος εχει ευνοηθει τα τελευταια 13 χρονια και με αριστα το 1000 παιρνει βαθμο ευνοιας 5 εκατομμυρια και εσυ μιλας για ευνοια υπερ του ΠΑΟΚ??????????? Πραγματικα εισαι αχαρακτηριστος! Γ αυτο ακριβως θα μεινετε εκει που ειστε. Καθιστε ασχοληθειτε και βρειτε δικαιολογιες στην διαιτησια. Και φτιαξτε ομαδα καθε χρονο, απο Σεπτεμβρη.. Ναι ε? Δηλαδη λες ξεχαστε την ευνοια υπερ του Ολυμπιακου και φτιαξτε ομαδα. Ε οχι! Δεν την ξεχναμε. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Ας ειχα εγω την ευνοια σου και ας μην την ειχες εσυ και να βλεπαμε ποσους βαθμους θα ησουν μπροστα μου με την καλυτερη ομαδα σου(πιθανοτατα θα ησουν πανω μου αλλά οχι με τοσο μεγαλη διαφορα οσο η πλασματικες που βλεπουμε καθε χρονο και τελειως σιγουρα δεν θα επαιρνες με τιποτα τοσα πρωταθληματα). Γιατι ο Ολυμπιακος ειχε τα προηγουμενα χρονια καλυτερη ομαδα απο τον ΠΑΟΚ αλλά αυτο δεν εχει καμια σχεση στο θεμα της διαιτησιας!;);) Τοσο δυσκολο να το καταλαβετε ειναι αυτο????????????????????????????????????????? Επειδη εχετε καλυτερη ομαδα πρεπει να ευνοειστε δηλαδη? Δεν το καταλαβαινω. Και δεν το καταλαβαινω επειδη ειναι ηλιθιο σαν επιχειρημα.
johnnyestia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Έλλειψη επιχειρημάτων σίγουρα δεν είναι να λέω τα ίδια και τα ίδια για να απαντήσω σε αστειότητες. Αλλά ας τα σουμάρω λίγο να περάσει η ώρα: -Λές ότι παράγκα= ΠΑΟ-ΟΦΗ και ΠΑΟ-ΠΑΟΚ. Λέω παράγκα= ΕΠΟ, διαιτητές όπως και επίσης οσφπ-Ξάνθη, οσφπ-Εργοτέλης, οσφπ-Λεβαδιακός, οσφπ-Λάρισα, οσφπ-Ηρακλής, για να μην πάω παλιότερα σε προοδευτικές και αιγάλεα και τους λοιπούς πουθενάδες που ανέστησες για να έχεις παλαμάκηδες στην Α Εθνική. -Λες για το πότε είχα ομάδα. Προσπερνώντας το γεγονός ότι έχει πάρει πόσα πρωταθλήματα με Πάντο,Ανατολάκη και Πατσατζόγλου βασικούς, θα σου πώ πως πχ την περίοδο 2000-2004 είχα κλάσεις ανώτερη ομάδα που εκτός του ότι κένταγε στην Ευρώπη έβαζε και 90-95 γκόλ στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά φυσικά δεν το έπαιρνε. Γιατί? .Γιατί απλά ο Ολυμπιακός απαγορεύεται να χάσει. -Λές για το κατενάτσιο που παίζω στην Ευρώπη, την στιγμή που την φανέλα σου τίμησαν ο Ζε Ελίας,ο Στολτίδης, ο Καστίγιο, ο Ανατολάκης και τώρα ο Α. Παπαδόπουλος. 3άρες στη Γιουβέντους του Ζιντάν, 4άρες στην Αϊντχόβεν και νίκες καθαρές με μπαλάρα με πολλά μεγαθήρια της Ευρώπης (Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Ίντερ, Ρεαλ κλπ) αποδεικνύουν του λόγου σου το αναληθές. Απλά θυμίζω πως υπήρχε καιρός (2000-2004) που στους τριτοτέταρτους Γερμανίας, Ισπανίας και Ιταλίας όχι απλά κερδίζαμε αλλά τους κάναμε πλάκα, την ίδια στιγμή που οι "παιχταράδες" σου τρώγανε 3-3 τα γκολάκια από τους πρωταθλητές του Ισραήλ, της Νορβηγίας, της Φιλανδίας και κάποιων άλλων χωρών ποδοσφαιρικά ανύπαρκτων. -Λές για μία φάση του Καραγκούνη. Άμα στίψεις το μυαλό σου θα βρείς 10 τέτοιες. Άμα το στίψω εγώ θα βρώ πάνω από 100. -Η επιχειρηματολογία για την Ν.Σμύρνη είναι ανάξια σχολιασμού.
antreaslam Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 johnnyestia... όπως προείπα, πόσο εύκολο είναι να κάνεις διάλογο με επιχειρήματα, όταν ο άλλος δε θελει (ή δε μπορεί) να σου απαντήσει? μη χαλάς τη ζαχαρένια σου, μέχρι τουλάχιστον να βρεις συνομιλητη...
KaizerSoze Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 E δε γινεται να το πω πιο απλα. Πραγματικα. Last try. Δεν ειχες ομαδα για να παρεις πρωταθλημα. Αυτος ηταν ο λογος που βγηκες τριτος. Οχι η Παραγκα. Οσο πιο συντομα το καταλαβετε, τοσο πιο συντομα θα γινετε ανταγωνιστικοι. Nαι, οκ, διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ. Εποχες Κυραστα ειχα ή δεν ειχα ομαδα να παρω πρωταθλημα? Το 2005 ειχα ή δεν ειχα ομαδα να παρω πρωταθλημα? Το 1997 ειχες εσυ ομαδα για πρωταθλημα? Ειχες περσυ ομαδα για πρωταθλημα? Προπερσυ το πηρες στα χαρτια? Καταλαβαινεις ναι ή οχι οτι το πρωταθλημα ειναι ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, που σημαινει οτι δεν χρειαζεται να παιζω μπαλα, χρειαζεται να παρω περισσοτερους βαθμους απο σενα και αυτο μου το στερεις με την διαιτησια. Αλλιως να παμε για καλλιτεχνικο πατιναζ να μας περιγραφει ο Κωσταλας και να υπαρχει κριτικη επιτροπη Απλο ή μιλαω σε τοιχο? 100000 φορες να μου πεις "Δεν θεωρω οτι με ευνοησε η διαιτησια" παρα να μου πεις "Δεν ειχες ομαδα" γιατι μιλαμε για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΘΜΟΥΣ. Γυρισες να μου πεις ποτε "Ειχα 12/13 καλυτερες περιοδους μπαλας?" Οχι, μου λες "ΠΗΡΑ 12/13 πρωταθληματα". Ε, μην κανεις πως δεν καταλαβαινεις ή ακομα χειροτερα για σενα αν οντως δεν καταλαβαινεις
Erwdios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 johnnyestia... όπως προείπα, πόσο εύκολο είναι να κάνεις διάλογο με επιχειρήματα, όταν ο άλλος δε θελει (ή δε μπορεί) να σου απαντήσει?μη χαλάς τη ζαχαρένια σου, μέχρι τουλάχιστον να βρεις συνομιλητη... Και ιδού η απαξίωση σε όλο της το μεγαλείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.