Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Αποφεύγετε τους χαρακτηρισμούς. Αν δεν μπορείτε να εκφράσετε την άποψή σας χωρίς να στολίσετε με μειωτικούς χαρακτηρισμούς το συνομιλητή σας, ΜΗΝ γράφετε κάτι έως ότου κοπάσει η δίκαιη αγανάκτησή σας.

Εφόσον κάτι σας θίγει, περιοριστείτε σε ένα report και μην ανταπαντάτε. Στην καλύτερη περίπτωση, τη δηκτική σας απάντηση θα τη φάει το έρεβος των σβησμένων μηνυμάτων, στη χειρότερη θα ακολουθήσετε το χρήστη που σας έθιξε σε αποκλεισμό κάποιων ημερών.

Τα έχουμε ξαναπεί πάμπολλες φορές. Για να δούμε πώς τα πάμε στον τομέα της εμπέδωσης...

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοίτα να δεις ντόρος που γίνεται γύρω από το όνομα μου!!!

Ακολουθούν 2 σεντόνια σε spoiler, για να μην γεμίσω μία σελίδα μόνος μου...

@wizzy απλά respect.

Βέβαια δεν είναι μόνο ο wizzy συζητήσιμος. Και με τον antreaslam έχουμε συζητήσει πολλές φορές πολιτισμένα και θεωρώ ότι ακόμα και με τον Midi σε χαλαρές στιγμές θα βγάζαμε άκρη.

Αυτό που έχουν λοιπόν οι παραπάνω χρήστες και ακόμα περισσότεροι οι οποίοι δεν γράφουν τακτικά, είναι η αποστασιοποίηση από τον οπαδισμό, γεγονός που τους επιτρέπει να γράφουν την άποψή τους, χωρίς ειρωνείες και προκαταλήψεις, έστω κι αν σε πολλά διαφωνούμε. (ενίοτε και σε όλα)

Γενικότερα, αυτό που προκαλεί τα προβλήματα και οδηγούμαστε πολλές φορές σε ακρότητες με χαρακτηρισμούς και παιδιαρίσματα (τα οποία με τη σειρά τους οδηγούν σε δικαιολογημένα ban και παλιότερα σε κλείδωμα topics) είναι η διάθεση μερικών να αντιμετωπίζουν αφ' υψηλού τον συνομιλητή τους, με μία λογική του ότι εσείς είστε υπάλληλοι, εσείς είστε από το λιμάνι και δεν σκαμπάζετε από γράμματα, ενώ εμείς είμαστε του Πανεπιστημίου και άλλα τέτοια στερεότυπα, κατάλοιπα άλλων εποχών και άλλης κοινωνίας. (Γιατί αν δεν το πήρατε χαμπάρι, 2 αστικές τάξεις υπάρχουν πλέον, οι έχοντες και οι κατέχοντες. Ποιοι είναι πιο ισχυροί, είναι προφανές πιστεύω)

Όταν λοιπόν εκφράζω μία άποψη για τον αντίπαλο και η απάντηση που παίρνω, είναι "τόσα ξέρει, τόσα λέει" και "έλα μωρέ ο Erwdios, τι να μας πει κι αυτός τώρα", όπως ο Dakon καλή ώρα, τότε πώς περιμένετε να αντιδράσει ο συνομιλητής αλήθεια? Γιατί ειλικρινά, αυτό το απαξιωτικό, μόνο εδώ μέσα το βλέπω.

Δεν βγάζω απ' έξω και τα δικά μας τα φυντάνια, αλλά εκφράζουν άποψη, έστω και ειρωνική για την αντίπαλη ομάδα, δεν το γυρίζουν σε προσωπική αντιπαράθεση με σκοπό την απαξίωση του χαρακτήρα του συνομιλητή για να μπορέσουν να αντικρούσουν απόψεις που πολλές φορές δεν αντικρούονται.

Εγώ με τη σειρά μου το έχω βιώσει πολλές φορές το παραπάνω και με τη σειρά μου γίνομαι εριστικός.

Και πάμε στα σοβαρά τώρα...

Ρε τι ασχολείστε με τον Ερωδιό? Τι περιμένετε να σας πει? Ναι καλός ο Σίλβα και ο Σισσέ και πως όταν πιέζει η αντίπαλη ομάδα θα κάνει και καμμιά φάση ειδικά στην ομάδα που έχει το σκορ προκρισης? Επίσης περιμένετε να σας πει πως η Σλόβαν είναι ομάδα καφενείο? Όλοι όσοι παίζουν με τον Παναθηναικό είναι καφενεία και ο γαύρος αντιμετωπίζει μεγαθήρια.

Σας έχει βρει συζητήσιμους και κάθεται και σας πετάει τα ωραία του (πάντως η ανάλυση της φωτωγραφίας είχε πλάκα, συνέχισε την καλή δουλειά). Που δυστυχώς όσο και να το αναλύσετε σε ένα πράγμα θα το πάει. Πόσους τίτλους έχει ο Γαύρος στο ποδόσφαιρο και ότι το ''μπασκετάκι'' δεν μετράει. Ας πάει να γράψει στο Thread του Ολυπιακού γιατί έχουμε και βάζελους που κάνουν την ίδια δουλεία με δαύτον. Δεν θέλουμε άλλον.

Θα σου απαξιώσει και όλους τους παίχτες του Παναθηναϊκού και αυτό είναι. Κουτσός ο Σισσέ, άμπαλος ο Σίλβα. Τέλος. Τι να συζητήσεις πλέον. Ντιόγο και ξερό ψωμί

Καλέ μου άνθρωπε, είδες πουθενά να απαξιώνω τον Σίλβα ή τον Σισέ?

Το γεγονός ότι έκανα χαβαλέ με την photo σημαίνει ότι αμφισβητώ την ποδοσφαιρική του αξία?

Φυσικά θα πρέπει να την αποδείξει πρώτα, καθώς και όλοι οι νέοι παίχτες που έρχονται Ελλάδα. Εδώ δεν είναι Αγγλία κι όταν το κλωτσίδι θα αρχίσει να πηγαίνει σύννεφο, τότε θα δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκος (δεν εξαιρώ τους παίχτες μας, Μέλμπεργκ, Μαρέσκα και σια)

Δεύτερον, που είπα ακριβώς ότι η Σλόβαν είναι μεγαθήριο? Το ίδιο και χειρότερο καφενείο με τη Σπάρτα είναι, αλλά εγώ δεν έχασα. Αυτό σου λέω.

Από την άλλη βέβαια σας έχω βρει συζητήσιμους εδώ μέσα, αντί να μου κολλήσετε ένα γραμματόσημο στο κούτελο και να με στείλετε με κλωτσίδια απέναντι.

Για το "μπασκετάκι" που ανέφερες, εγώ ποτέ δεν το απαξίωσα, αντιθέτως έχω εκφραστεί πολλές φορές γι' αυτό, ειδικά κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Και για να τελειώνουμε, εδώ μέσα φίλε μου είσαι διάττων αστήρ (από την άποψη ότι γράφεις και υποθετικά μιλώντας, διαβάζεις στη χάση και στη φέξη) και βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα για τον καθένα, έχοντας διαβάσει 4-5 posts του.

PS Εγώ που μέχρι πρίν 2 μήνες έθαβα τον Κόκκαλη, τί είμαι ρε παιδιά, γαύρος ή βάζελος, γιατί έπαθα σύγχυση ταυτότητος?

Δημοσ.
Πολυ καλα τα λες φιλε αλλα δυστηχως εισαι μειοψηφια.Εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο.Αν βγει παραδειγμα ο Ερωδειος κ αρχιζει να κραζει τα του μπασκετικου ολυμπιακου,αρχιζει να λεει για τον βουισιτς κ οτι ετσι οπως ειναι τωρα δεν μπορει να προσφερει,αν αρχισει να κατηγορει το Γιαννακη κ βλεπει ρε παιδι μου τα πραγματα οπως εχουν στην πραγματηκοτα και επειδη αυτα που θα λεει τα λενε και πολλοι παναθηναικοι θα παει να πεις πως ο καθε ερωδιος ειναι προβοκατορας κ θα πρεπει να προβληματιζεται που συμφωνει με τους Παναθηναικους παροτι λεει τα πραγματα οπως εχουν?η θα πρεπει να προβληματιστουν οι ολυμπιακοι που δεν αναγνωριζουν την ανωτερωτητα του αντιπαλου.Κατι αντιστοιχο ειναι κ με το ποδοσφαιρο που οσοι παναθηναικοι βγαινουν κ λενε τα πραγματα οπως εχουν ,ειναι κ καλα <<προβοκατορες>>.αυτοι που τα λενε αυτα δεν βλεπουν δηλαδη οτι ο Παο θελει τερματοφυλακα δυο στοπερ, αριστερο μπακ,κ ενα χαφ να κανει παιχνιδι?

Όταν όμως εγώ αυτά περί Βούισιτς και όχι μόνο τα έγραφα πέρυσι τέτοια εποχή ο φιλαράκος σου ο Ερωδιός με έκραζε.

Και όταν ΟΛΑ όσα έλεγα (μετρημένα ένα ένα για κάθε παίκτη) βγήκαν όπως τα έλεγα, άρχισε τα σούξου μούξου και δεν τα έλεγες έτσι και δεν είναι έτσι κτλ.

Κωλοτούμπας το αναγνωσμα δηλαδή. Τώρα βέβαια όταν μιλάνε μόνοι τους τα λένε... Να παραδεχτούν ότι έβριζαν αυτούς που τους έλεγαν τα ίδια πράγματα ένα χρόνο πριν μπαααα...

Η πλακα ειναι οτι οταν ο εν λογω user που εχει αυτη τη λογικη(συμφωνουν ολυμπιακοι μαζι σου, προβληματισου) κραζει το μπασκετικο τμημα του Ολυμπιακου, εχει τυχει να υπαρχουν Ολυμπιακοι αντικειμενικοι που συμφωνουν μαζι του. Με τη λογικη του λοιπον, θα επρεπε η να προβληματιστει η να αλλαξει ομαδα. Βεβαια αυτη η λογικη ισχυει για ολους τους αλλους εκτος απο αυτον!

Αν καποιος αλλος πλην του ιδιου κανει το εγκλημα να συμφωνησει με Ολυμπιακο τοτε ή ειναι κρυφογαυρος, ή υπονομευει τα συμφεροντα του Παναθηναικου, ή ειναι πανασχετος.

Εδώ σε λέει βάζελο και εσύ χαίρεσαι που συμφωνείτε εναντίον μου...

Κοίτα να δεις ντόρος που γίνεται γύρω από το όνομα μου!!!

Ακολουθούν 2 σεντόνια σε spoiler, για να μην γεμίσω μία σελίδα μόνος μου...

Γενικότερα, αυτό που προκαλεί τα προβλήματα και οδηγούμαστε πολλές φορές σε ακρότητες με χαρακτηρισμούς και παιδιαρίσματα (τα οποία με τη σειρά τους οδηγούν σε δικαιολογημένα ban και παλιότερα σε κλείδωμα topics) είναι η διάθεση μερικών να αντιμετωπίζουν αφ' υψηλού τον συνομιλητή τους, με μία λογική του ότι εσείς είστε υπάλληλοι, εσείς είστε από το λιμάνι και δεν σκαμπάζετε από γράμματα, ενώ εμείς είμαστε του Πανεπιστημίου και άλλα τέτοια στερεότυπα, κατάλοιπα άλλων εποχών και άλλης κοινωνίας. (Γιατί αν δεν το πήρατε χαμπάρι, 2 αστικές τάξεις υπάρχουν πλέον, οι έχοντες και οι κατέχοντες. Ποιοι είναι πιο ισχυροί, είναι προφανές πιστεύω)

Γενικότερα, όποτε πιάσει κάποιος συζήτηση με Ολυμπιακό, η κατάληξη θα είναι η ίδια. Σας πήραμε 12/13 στο ποδόσφαιρο και σας δείξαμε κτλ κτλ κτλ...

Όποιο και να είναι το θέμα συζήτησης. Και το έχω δει ας πούμε πολλές φορές και στο interbasket.net που είναι ξένο μπασκετικό forum. Ίδια συμπεριφορά και εκεί. Και φυσικά πλυμμύριδα και άμπωτις ανάλογα με την εποχή του χρόνου, τα μέλη που υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό...

Δημοσ.

Γενικότερα, όποτε πιάσει κάποιος συζήτηση με Ολυμπιακό, η κατάληξη θα είναι η ίδια. Σας πήραμε 12/13 στο ποδόσφαιρο και σας δείξαμε κτλ κτλ κτλ...

Εσυ τι επιτυχίες έχεις να επιδείξεις την τελευταιά δεκαετία στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ? Πολύ γρήγορα ξεχάστηκε η επετειακή τεσσάρα μου φαίνεται.

Δημοσ.
Εσυ τι επιτυχίες έχεις να επιδείξεις την τελευταιά δεκαετία στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ? Πολύ γρήγορα ξεχάστηκε η επετειακή τεσσάρα μου φαίνεται.

ΛΟΛ, τι έλεγα;

:lol::lol::lol:

Δημοσ.
ΛΟΛ, τι έλεγα;

:lol::lol::lol:

Εσύ το άρχισες, και κόψε τις ειρωνείες. Ίσως να το λέμε αυτό παντού γιατί εσείς μας προκαλείτε. Αλλά οκ η ειρωνεία σου προς απάντηση μου. Δεν περίμενα τίποτα καλύτερο. Η ιστορία έχει γραφτεί πάντως.

Δημοσ.
Όταν όμως εγώ αυτά περί Βούισιτς και όχι μόνο τα έγραφα πέρυσι τέτοια εποχή ο φιλαράκος σου ο Ερωδιός με έκραζε.

Και όταν ΟΛΑ όσα έλεγα (μετρημένα ένα ένα για κάθε παίκτη) βγήκαν όπως τα έλεγα, άρχισε τα σούξου μούξου και δεν τα έλεγες έτσι και δεν είναι έτσι κτλ.

Κωλοτούμπας το αναγνωσμα δηλαδή. Τώρα βέβαια όταν μιλάνε μόνοι τους τα λένε... Να παραδεχτούν ότι έβριζαν αυτούς που τους έλεγαν τα ίδια πράγματα ένα χρόνο πριν μπαααα...

Το άγριο το κράξιμο το τρως συνεχώς, γιατί προτρέχεις. Το γεγονός ότι σε δικαιώνει η εξέλιξη, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν προτρέχεις, ούτε σημαίνει ότι ξέρεις περισσότερο μπάσκετ από τον Γιαννάκη που επέλεξε τον παίχτη.

Επειδή το scripta manent δεν ισχύει εδώ μέσα, λόγω της διαγραφής του thread, έλεγα κι εγώ και ο Γκλεζάκος και μερικοί μανιακοί, κατ' εσέ, ακόμα ότι το αγαπημένο σου ρητό είναι, ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε!

Εγώ λοιπόν τότε έγραφα ότι θα πρέπει να τον δούμε αν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του κι αν θα μπορέσει να παλέψει τον Πέκοβιτς και πεταγόσουν με τον απίστευτα νηφάλιο τρόπο που σε χαρακτηρίζει και ισοπέδωνες την κουβέντα. Μετά τί περίμενες ακριβώς, να συνεχίσουμε να συζητάμε σοβαρά? Επανέρχεται λοιπόν το θέμα, ότι το κράξιμο, αντιμετωπίζεται με κράξιμο.

Εδώ σε λέει βάζελο και εσύ χαίρεσαι που συμφωνείτε εναντίον μου...

Πολύ εύθικτος μας προέκυψες. Και όλοι εσείς λέτε για γαύρους, αλλά δεν είδα κανέναν γαύρο να διαμαρτύρεται.

Τσουβάλιασμα facts No1

Όποιο και να είναι το θέμα συζήτησης. Και το έχω δει ας πούμε πολλές φορές και στο interbasket.net που είναι ξένο μπασκετικό forum. Ίδια συμπεριφορά και εκεί. Και φυσικά πλυμμύριδα και άμπωτις ανάλογα με την εποχή του χρόνου, τα μέλη που υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό...

Τσουβάλιασμα facts No 2

Δημοσ.

Μα αυτό έλεγα. Δε συζητούσα για ποδόσφαιρο ή μπάσκετ.

Όποια και να είναι η συζήτηση, η απάντηση είναι κασετούλα.

Και μόλις το απέδειξες.

Δημοσ.
Μα αυτό έλεγα. Δε συζητούσα για ποδόσφαιρο ή μπάσκετ.

Όποια και να είναι η συζήτηση, η απάντηση είναι κασετούλα.

Και μόλις το απέδειξες.

Καλά δεν θα σου βάλω εγώ μυαλό, συνέχισε την τακτική σου.

Δημοσ.

And last but not least

Πολυ καλα τα λες φιλε αλλα δυστηχως εισαι μειοψηφια.Εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο.Αν βγει παραδειγμα ο Ερωδειος κ αρχιζει να κραζει τα του μπασκετικου ολυμπιακου,αρχιζει να λεει για τον βουισιτς κ οτι ετσι οπως ειναι τωρα δεν μπορει να προσφερει,αν αρχισει να κατηγορει το Γιαννακη κ βλεπει ρε παιδι μου τα πραγματα οπως εχουν στην πραγματηκοτα και επειδη αυτα που θα λεει τα λενε και πολλοι παναθηναικοι θα παει να πεις πως ο καθε ερωδιος ειναι προβοκατορας κ θα πρεπει να προβληματιζεται που συμφωνει με τους Παναθηναικους παροτι λεει τα πραγματα οπως εχουν?η θα πρεπει να προβληματιστουν οι ολυμπιακοι που δεν αναγνωριζουν την ανωτερωτητα του αντιπαλου.Κατι αντιστοιχο ειναι κ με το ποδοσφαιρο που οσοι παναθηναικοι βγαινουν κ λενε τα πραγματα οπως εχουν ,ειναι κ καλα <<προβοκατορες>>.αυτοι που τα λενε αυτα δεν βλεπουν δηλαδη οτι ο Παο θελει τερματοφυλακα δυο στοπερ, αριστερο μπακ,κ ενα χαφ να κανει παιχνιδι?

Στο παραπάνω που έγραψε ο alex, απάντησες σε κάτι ή πιάστηκες κουτοπόνηρα για να πεις τα δικά σου και να τονώσεις τον ξερολισμό σου?

Τον είδαμε τον Βούισιτς, παραδεχτήκαμε ότι δεν είναι ο Βούισιτς του παρελθόντος και έκλεισε εκεί το κεφάλαιο, δεν προβλέπαμε με τη μέθοδο του παπατρέχα.

PS Άνθρωπε του Θεού, καταλαβαίνεις ότι η εμμονή σου για αναγνώριση μέσα από ένα αθλητικό topic τεχνολογικού forum σε έχει κάνει να αναγάγεις ένα τυχαίο παράδειγμα σε αιτία για flame?

Δημοσ.

Σπανουλης. 1-0, παρτα

Σαββατο φευγω. Αυριο!Καταλαβες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...