Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κι ο Κατσουράνης λες και βλέπει πρώτη φορά γκόμενα :lol:

Μαλον του κανει καποια πονηρη γκριματσα ο Σισε και γι'αυτο εχει μεινει ετσι με ανοιχτο το στομα :lol::lol:

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παίζει και άλλη μία φωτό με τα προσόντα του Τζιμπρίλ σε πλήρη ανάπτυξη, να την βάλω? :-D:-D

Η ερώτηση ήταν ρητορική :P

3opodi.jpg

ΥΓ. Ακούγεται πως ο Τζιμπρίλ ψάχνει τον Μέλμπεργκ. Εγώ πάλι πιστεύω πως ο Μέλμπεργκ ψάχνει τον Τζιμπρίλ...

Δημοσ.

ΥΓ. Ακούγεται πως ο Τζιμπρίλ ψάχνει τον Μέλμπεργκ. Εγώ πάλι πιστεύω πως ο Μέλμπεργκ ψάχνει τον Τζιμπρίλ...

Βασικά ακούγεται ότι ο Τεν Κάτε ψάχνει όλους τους έγχρωμους της ομάδας για να περάσουν κάτι τέντες, οπότε άσε τους Σουηδούς και κοίτα καλύτερα τους Ολλανδούς που είναι και ελευθέρων ηθών.

Δημοσ.
Βασικά ακούγεται ότι ο Τεν Κάτε ψάχνει όλους τους έγχρωμους της ομάδας για να περάσουν κάτι τέντες, οπότε άσε τους Σουηδούς και κοίτα καλύτερα τους Ολλανδούς που είναι και ελευθέρων ηθών.

Δεν μου λές, παλιά που δεν υπήρχε το περσίλ εξπρές παίζατε με ρόζ φανέλες ή κατεβαίνατε άπλυτοι?

Δημοσ.

Kι όλα αυτά τώρα καταστρέφουν το νήμα γιατί ο γάβρος σχεδόν είχε πιστέψει στο όνειρο.

Σημ.

(όχι να περάσει τον όμιλο. Αυτό θα ήταν πιο αμύθητο κι από διπλό επί της Χέρενφεν)

Υ.Γ

Τελικά καταλήξαμε, δεν είναι καλοί οι παικταράδες μας, άντε πηγαίνετε και λίγο στο δικό σας νήμα τώρα.

Δημοσ.
Δεν μου λές, παλιά που δεν υπήρχε το περσίλ εξπρές παίζατε με ρόζ φανέλες ή κατεβαίνατε άπλυτοι?

Δανειζόμασταν τις ροζ από το μουσείο σας. Μην ξεχνάς την ιστορία σου.

Τεσπα, άντε, καλημέρες. Καλό ξημέρωμα.

Δημοσ.
Ένα άλλο καλό με τον Τεν Κατε είναι ότι δεν είναι γερμανός. Και δεν χρειάζεται να τον ακούμε να μιλάει γερμανικά, αυτήν την τραγική, άσχημη γλώσσα.

Oooooooooooook... :fear:

Δημοσ.
[...] Αν ο Ολυμπιακος πει Α, ακομα και αντικειμενικα δικιο να εχει, πρεπει ο Παναθηναικος να πει Β. Απλα επειδη ειναι αντιπαλη ομαδα.

Σορρυ μαγκες δε συμφωνω. Κι αν επικρατει αυτη η λογικη εδω μεσα, αργησα πολυ να το καταλαβω...

Ρώτα τον wizzy να σου πει κατά πόσο μπορούν να συμφωνήσουν βάζελοι με γαύρους.

Μιας και αναφέρθηκε το όνομά μου (έστω και πριν από αρκετά posts) έχω να πω ότι συμφωνώ με τους δύο quoted insomniacs. Μάλιστα, το παράδειγμα με τον Erwdios είναι πρόσφατο. Μπορεί να έχουμε διαφωνήσει άλλες φορές (κυρίως πάνω σε στιγμές έντασης) αλλά όταν συζητήσαμε κάτι σε χαλαρή φάση και με επιχειρήματα, συμφωνήσαμε. Μήπως αυτό με κάνει φιλο-Ολυμπιακό; Δεν νομίζω. Χώρια που ο Erwdios είναι από τους λίγους φίλους του ΟΣΦΠ που μπορείς να συζητήσεις. Τα πράγματα είναι απλά (και δεν ισχύουν μόνο για τον Erwdios): Όταν μιλάς του άλλου μειωτικά, με ειρωνικό ύφος κτλ κτλ, θα σου απαντήσει αναλόγως. Όταν μιλάς του άλλου με λογικά επιχειρήματα, θα σου απαντήσει στο ίδιο ύφος. Στην πρώτη περίπτωση δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία. Στην δεύτερη, η συμφωνία δεν εξυπακούεται, αλλά τουλάχιστον απολαμβάνει μεγαλύτερες πιθανότητες.

To ότι υποστηρίζουμε διαφορετικές ομάδες, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε όταν συζητάμε με επιχειρήματα και όχι με φανφάρες και καζούρα στα όρια του "σπάω-τα-νεύρα-του-απέναντι-επειδή-έτσι-γουστάρω".

Αυτά! Καλημέρα σας.

Δημοσ.

Ρε τι ασχολείστε με τον Ερωδιό? Τι περιμένετε να σας πει? Ναι καλός ο Σίλβα και ο Σισσέ και πως όταν πιέζει η αντίπαλη ομάδα θα κάνει και καμμιά φάση ειδικά στην ομάδα που έχει το σκορ προκρισης? Επίσης περιμένετε να σας πει πως η Σλόβαν είναι ομάδα καφενείο? Όλοι όσοι παίζουν με τον Παναθηναικό είναι καφενεία και ο γαύρος αντιμετωπίζει μεγαθήρια.

Σας έχει βρει συζητήσιμους και κάθεται και σας πετάει τα ωραία του (πάντως η ανάλυση της φωτωγραφίας είχε πλάκα, συνέχισε την καλή δουλειά). Που δυστυχώς όσο και να το αναλύσετε σε ένα πράγμα θα το πάει. Πόσους τίτλους έχει ο Γαύρος στο ποδόσφαιρο και ότι το ''μπασκετάκι'' δεν μετράει. Ας πάει να γράψει στο Thread του Ολυπιακού γιατί έχουμε και βάζελους που κάνουν την ίδια δουλεία με δαύτον. Δεν θέλουμε άλλον.

Θα σου απαξιώσει και όλους τους παίχτες του Παναθηναϊκού και αυτό είναι. Κουτσός ο Σισσέ, άμπαλος ο Σίλβα. Τέλος. Τι να συζητήσεις πλέον. Ντιόγο και ξερό ψωμί

2 πράγματα έχει ο Ολυμπιακός που δεν έχει ο Παναθηναικός και μόνο αυτά μετράνε.

1. Γήπεδο. Δεν το συζητάω

2. Διοίκηση που τόσα χρόνια παίζει μόνη της. Και σε διαιτητικό επίπεδο αλλά και σε γηπεδικό-επικοινωνιακό επίπεδο. Γιατί πλάκα πλάκα ο Κόκκαλης δεν έχει αφήσει κανένα να του χαλάσει το μαγαζί ούτε ήταν αδιάφορος όπως οι δικοί μας οι οποίοι παραχωρούσαν την προεδρία και τις μεταγραφές τους έκανε τεχνικός διευθυντής κατά το δοκούν και σε συνεργασία με τους μάνατζερ. Και ο Γκαγκάτσης δεξί χέρι. Και οι εφημερίδες τους έχουν τα χαλινάρια μαζεμένα. Πριν είχαμε επίθεση της Πράσινης στην Παε , τώρα έχουμε την Derby Sport, που να κλείσει και να τελειώνουμε με την αιώνια αντιπολίτευση. Δεν θαυμάζω τον Κόκκαλη αλλά σίγουρα δεν έχει αφήσει κανένα να αλωνίζει. Ότι κάνουν οι Γιαννακόπουλοι μαζί με τον Ομπράντοβιτς στον μπάσκετ.

Εδώ σφαζόμαστε 1 χρόνο και για τον Τεν Κάτε. Είδε κανείς τους γαύρους να σφάζονται για Τιμούρ? Στην αρχή κάτι μουρμουράγανε και μετά έπεσε σιγή και τέρμα. Ο Τεν Κάτε θα φύγει όταν είναι να φύγει μέσα στην χρονιά, αν το δείχνουν τα κακά αποτελέσματα που κόστισαν. Το εχει δηλώσει πως είναι ευθύνη του πλέον η χρονιά. Αλλά να γίνεται η σφαγή του Δράμαλη από τον πρώτο αγώνα , ε έλεος, μάλλον δείχνει εμπάθεια και προβοκατορισμό . Και αυτά που γράφουν οι εφημερίδες και μεταφέρονται στους ποδοσφαιριστές τους δίνουν και το δικαίωμα να τον γράφουν με τη σειρά τους. Γιατί όταν παίρνει τον μανατζέρ του τηλ και κλαίγεται ο ποδοσφαιριστής , του απαντάει ''Υπομονή σε λίγο την κάνει, 1-2 κακά αποτελέσματα και τέλος''

Δημοσ.
Μιας και αναφέρθηκε το όνομά μου (έστω και πριν από αρκετά posts) έχω να πω ότι συμφωνώ με τους δύο quoted insomniacs. Μάλιστα, το παράδειγμα με τον Erwdios είναι πρόσφατο. Μπορεί να έχουμε διαφωνήσει άλλες φορές (κυρίως πάνω σε στιγμές έντασης) αλλά όταν συζητήσαμε κάτι σε χαλαρή φάση και με επιχειρήματα, συμφωνήσαμε. Μήπως αυτό με κάνει φιλο-Ολυμπιακό; Δεν νομίζω. Χώρια που ο Erwdios είναι από τους λίγους φίλους του ΟΣΦΠ που μπορείς να συζητήσεις. Τα πράγματα είναι απλά (και δεν ισχύουν μόνο για τον Erwdios): Όταν μιλάς του άλλου μειωτικά, με ειρωνικό ύφος κτλ κτλ, θα σου απαντήσει αναλόγως. Όταν μιλάς του άλλου με λογικά επιχειρήματα, θα σου απαντήσει στο ίδιο ύφος. Στην πρώτη περίπτωση δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία. Στην δεύτερη, η συμφωνία δεν εξυπακούεται, αλλά τουλάχιστον απολαμβάνει μεγαλύτερες πιθανότητες.

To ότι υποστηρίζουμε διαφορετικές ομάδες, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε όταν συζητάμε με επιχειρήματα και όχι με φανφάρες και καζούρα στα όρια του "σπάω-τα-νεύρα-του-απέναντι-επειδή-έτσι-γουστάρω".

Αυτά! Καλημέρα σας.

Πολυ καλα τα λες φιλε αλλα δυστηχως εισαι μειοψηφια.Εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο.Αν βγει παραδειγμα ο Ερωδειος κ αρχιζει να κραζει τα του μπασκετικου ολυμπιακου,αρχιζει να λεει για τον βουισιτς κ οτι ετσι οπως ειναι τωρα δεν μπορει να προσφερει,αν αρχισει να κατηγορει το Γιαννακη κ βλεπει ρε παιδι μου τα πραγματα οπως εχουν στην πραγματηκοτα και επειδη αυτα που θα λεει τα λενε και πολλοι παναθηναικοι θα παει να πεις πως ο καθε ερωδιος ειναι προβοκατορας κ θα πρεπει να προβληματιζεται που συμφωνει με τους Παναθηναικους παροτι λεει τα πραγματα οπως εχουν?η θα πρεπει να προβληματιστουν οι ολυμπιακοι που δεν αναγνωριζουν την ανωτερωτητα του αντιπαλου.Κατι αντιστοιχο ειναι κ με το ποδοσφαιρο που οσοι παναθηναικοι βγαινουν κ λενε τα πραγματα οπως εχουν ,ειναι κ καλα <<προβοκατορες>>.αυτοι που τα λενε αυτα δεν βλεπουν δηλαδη οτι ο Παο θελει τερματοφυλακα δυο στοπερ, αριστερο μπακ,κ ενα χαφ να κανει παιχνιδι?

Δημοσ.

Η πλακα ειναι οτι οταν ο εν λογω user που εχει αυτη τη λογικη(συμφωνουν ολυμπιακοι μαζι σου, προβληματισου) κραζει το μπασκετικο τμημα του Ολυμπιακου, εχει τυχει να υπαρχουν Ολυμπιακοι αντικειμενικοι που συμφωνουν μαζι του. Με τη λογικη του λοιπον, θα επρεπε η να προβληματιστει η να αλλαξει ομαδα. Βεβαια αυτη η λογικη ισχυει για ολους τους αλλους εκτος απο αυτον!

Αν καποιος αλλος πλην του ιδιου κανει το εγκλημα να συμφωνησει με Ολυμπιακο τοτε ή ειναι κρυφογαυρος, ή υπονομευει τα συμφεροντα του Παναθηναικου, ή ειναι πανασχετος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...