Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η φάση στις καθυστερήσεις, είναι κλασική φάση βάζελου. Τετ α τετ το τσέχικο ταγάρι και καταφέρνει να στείλει την μπάλα άουτ, ούτε καν κόρνερ.

Έτσι.

Ενώ οι φάσεις των Σλοβάκων στην αρχή του παιχνιδιού για 2-3 γκολ οφείλονται σε συγκυριακές συγκυρίες και συμπτωματικές συμπτώσεις.

Κατά τ' άλλα, αν συμφωνούν με βάζελο οι γαύροι πρέπει να αλλάζεις ομάδα και τούμπαλιν.

Μήπως να αλλάξεις εσύ μυαλά που είναι πιο εύκολο?

Απόλυτα φυσικό να συμφωνούν βάζελοι με γαύρους.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:10 ----------

Σωστο. Ιντερνετ ειναι, ανωνυμια εχουμε, οποτε μιλαμε οπως γουσταρουμε αφου μπορουμε. Ευγε!

Σωστό.

Ίντερνετ είναι, ανωνυμία έχουμε, οπότε πετάμε ότι μπαρούφα θέλουμε γιατί δε θα υπάρχουν συνέπειες προς το πρόσωπό μας...

Κάποιοι αγαπητέ δεν είναι μόνο nicknames, έχουν και υπόσταση και τους γνωρίζει αρκετός κόσμος και εκτός internet...

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έτσι.

Ενώ οι φάσεις των Σλοβάκων στην αρχή του παιχνιδιού για 2-3 γκολ οφείλονται σε συγκυριακές συγκυρίες και συμπτωματικές συμπτώσεις.

Έχεις μπερδέψει το μπάσκετ με το ποδόσφαιρο. Δεν είναι κάθε ευκαιρία γκολ και φαντάζομαι από τη λαχτάρα σου να δεις τον Ολυμπιακό να χάνει, ακόμα και τα σουτ στα περιστέρια τα θεωρείς μεγάλες και κλασικές ευκαιρίες.

Απόλυτα φυσικό να συμφωνούν βάζελοι με γαύρους.

Σίγουρα όχι αν οι βάζελοι σκέφτονται με το δικό σου μυαλό και 2-3 ακόμη εδώ μέσα.

Ρώτα τον wizzy να σου πει κατά πόσο μπορούν να συμφωνήσουν βάζελοι με γαύρους.

Δημοσ.

Σωστό.

Ίντερνετ είναι, ανωνυμία έχουμε, οπότε πετάμε ότι μπαρούφα θέλουμε γιατί δε θα υπάρχουν συνέπειες προς το πρόσωπό μας...

Κάποιοι αγαπητέ δεν είναι μόνο nicknames, έχουν και υπόσταση και τους γνωρίζει αρκετός κόσμος και εκτός internet...

Για σενα οι αποψεις των αλλων μπορει να ναι μπαρουφες. Καποιοι αλλοι συμφωνουν με αυτες τις "μπαρουφες" ομως. Γεγονος το οποιο δεν δεχεσαι με τιποτα. Πρεπει ολοι να συμφωνουν μαζι σου, διαφορετικα θα πρεπει να σε αντιμετωπισουν.

Οσο κριτης του σωστου και του λαθους αν νιωθεις, δεν εχεις δικαιωμα να ειρωνευεσαι σε μονιμη βαση τον καθενα με τον οποιο δε συμφωνεις. Το οτι δε σε αγγιζει αν ενοχλουνται οι υπολοιποι εδω μεσα απο τον τροπο σου, μου αρκει σαν απαντηση. Να ξερω σε τι επιπεδο θα κινουμαι οποτε ανοιγω συζητηση (διαφωνια συνηθως) μαζι σου.

Δημοσ.
ο Σαλπιγγιδης ρε φιλε εχει αποδειξει απειρες φορες ποιος ειναι. Αφου δεν το χετε τι προσπαθειτε να αποδειξετε με αυτα που λετε;

Και εγώ θυμάμαι πρόχειρα τουλάχιστον 50 φάσεις περσυνές κιόλας που ή προσπαθούσε να τεντωθεί να φτάσει την μπάλα αλλά δεν έφτανε,ή που έβγαινε τετ α τετ και πήγαινε βόλτα στο κόρνερ για να πλασάρει από εκεί,ή που έχανε τα άχαστα.Και πόσα μάτς που με το πο0υ έβγαινε παίρνατε μπροστά.

Τώρα άμα έχεις τον Πετρόπουλο στην ομάδα και παίζεις με τον Σαλπιγγίδη και το χαίρεσαι...Τουλάχιστον το θετικό είναι ότι πιστεύεις ότι το έχεις..Λογικά είσαι και εσύ με το σκεπτικό του Πατέρα ε;Υπερπλήρης παντού..

Δημοσ.
Έχεις μπερδέψει το μπάσκετ με το ποδόσφαιρο. Δεν είναι κάθε ευκαιρία γκολ και φαντάζομαι από τη λαχτάρα σου να δεις τον Ολυμπιακό να χάνει, ακόμα και τα σουτ στα περιστέρια τα θεωρείς μεγάλες και κλασικές ευκαιρίες.

Άκου πώς έχουν τα πράγματα.

Εγώ παραδέχομαι ότι από ποδόσφαιρο δε σκαμπάζω. Κάποιοι το παίζετε εξπέρ.

Πατάτε εκεί λοιπόν για να μου τη λέτε συνέχεια, και καλά σαν αδυναμία μου.

Balltothedoves.jpg

Εδώ έχουμε λοιπόν τη μεγάλη ευκαιρία των Τσέχων στο 87'. Η μπάλα μόλις έχει περάσει τη γραμμή. Πόσα μέτρα απέχει από το δοκάρι; Το περιστέρι έζησε η χαροπαλεύει;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:36 ----------

Για σενα οι αποψεις των αλλων μπορει να ναι μπαρουφες. Καποιοι αλλοι συμφωνουν με αυτες τις "μπαρουφες" ομως. Γεγονος το οποιο δεν δεχεσαι με τιποτα. Πρεπει ολοι να συμφωνουν μαζι σου, διαφορετικα θα πρεπει να σε αντιμετωπισουν.

Οσο κριτης του σωστου και του λαθους αν νιωθεις, δεν εχεις δικαιωμα να ειρωνευεσαι σε μονιμη βαση τον καθενα με τον οποιο δε συμφωνεις. Το οτι δε σε αγγιζει αν ενοχλουνται οι υπολοιποι εδω μεσα απο τον τροπο σου, μου αρκει σαν απαντηση. Να ξερω σε τι επιπεδο θα κινουμαι οποτε ανοιγω συζητηση (διαφωνια συνηθως) μαζι σου.

Το γεγονός ότι συνήθως συμφωνείς με γαύρους (και μόνο) θα έπρεπε να σε προβληματίζει πάντως...

Κατά τα άλλα, ισχύει αυτό που σου είπα. Εσύ κρύβεσαι πίσω από ένα nickname, εγώ είμαι γνωστός σε ουκ ολίγο κόσμο...

Δημοσ.
Άκου πώς έχουν τα πράγματα.

Εγώ παραδέχομαι ότι από ποδόσφαιρο δε σκαμπάζω. Κάποιοι το παίζετε εξπέρ.

Πατάτε εκεί λοιπόν για να μου τη λέτε συνέχεια, και καλά σαν αδυναμία μου.

Balltothedoves.jpg

Εδώ έχουμε λοιπόν τη μεγάλη ευκαιρία των Τσέχων στο 87'. Η μπάλα μόλις έχει περάσει τη γραμμή. Πόσα μέτρα απέχει από το δοκάρι; Το περιστέρι έζησε η χαροπαλεύει;

Μα αυτό δεν είπα και εγώ? Εντούτοις, το θέμα δεν είναι που πήγε η μπάλα φίλτατε, αλλά από ποια θέση έγινε το σουτ.

Και πραγματικά ήταν τόσο πλεονεκτική η θέση της τελικής προσπάθειας, που ο Τσέχος προπονητής είχε αρχίσει να χοροπηδάει πρίν σουτάρει το ταγάρι.

Αντίστοιχη φάση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, θα είχε γίνει γκολ με κόντρα πάνω στον Αβραάμ.

Πρώτη φορά πάντως σε βλέπω διαλλακτικό όσον αφορά τις γνώσεις σου πάνω σε κάποιο θέμα.

Ας πούμε, ενώ κατά γενική παραδοχή ξέρεις πολλά καντάρια μπάσκετ, ειρωνεύεσαι τους πάντες και τα πάντα και αυτό γυρνάει μπούμερανγκ, καθώς από την καθολική αναγνώριση που θα μπορούσες να έχεις λόγω εύστοχων παρατηρήσεων, καταλήγεις αποδέκτης χλεύης, λόγω του τρόπου σου.

Χέστηκες, θα μου πεις, τι πιστεύει ο καθένας για σένα σε ένα forum, αλλά ενδεχομένως να σε ενδιέφερε κάποιες φορές να κάνεις διάλογο και όχι αντίλογο.

Έτσι για αλλαγή ρε αδερφέ...

Δημοσ.

Ένα άλλο καλό με τον Τεν Κατε είναι ότι δεν είναι γερμανός. Και δεν χρειάζεται να τον ακούμε να μιλάει γερμανικά, αυτήν την τραγική, άσχημη γλώσσα.

Δημοσ.

Το γεγονός ότι συνήθως συμφωνείς με γαύρους (και μόνο) θα έπρεπε να σε προβληματίζει πάντως...

Κατά τα άλλα, ισχύει αυτό που σου είπα. Εσύ κρύβεσαι πίσω από ένα nickname, εγώ είμαι γνωστός σε ουκ ολίγο κόσμο...

Πρωτον. Η μονη περιπτωση που συμφωνησαν (και οχι συμφωνησα εγω) δυο Ολυμπιακοι μαζι μου, ηταν σημερα. Στην μια ξαναλεω συμφωνησαν και Παναθηναικοι, οσο και αν δε το δεχεσαι. Ξαναδιαβασε τα ποστ αν δεν πειθεσαι. Και στην αλλη συμφωνησε ο Ερωδιος για τη γενικοτερη συμπεριφορα σου (αυτο νομιζω δεν εχει καμια σχεση με τα των ομαδων). Ειναι σαν να μου λες οτι επειδη συμφωνω με εναν Ολυμπιακο οτι 1+1=2, θα πρεπει να ανησυχω.

Οπως και να εχει δεν εισαι κανενας δικαστης να πεις ποιοι πρεπει να συμφωνουν με ποιους και οτι πρεπει να προβληματιζομαστε σε αλλες περιπτωσεις. Αν υπονοεις οτι ειμαι υπκινουμενος η οτι εχω συμφεροντα για να λεω "αντιπαναθηναικες" κατα τη γωνμη σου αποψεις, τοτε διευκρινησε το. Αλλιως λεω απλα τη γνωμη μου που για σενα ειναι μπαρουφα για αλλον ειναι σωστη.

Ξαναεγραψα σε ενα ποστ παραπανω οτι η αποψη οτι ενας Ολυμπιακος πρεπει παντα να διαφωνει με εναν Παναθηναικο, ειναι οπαδικη. Και δεν με εκφραζει. Αρα δεν με πειραζει καθολου να συμφωνουν και φιλαθλοι αντιπαλων ομαδων, νομιζω ειναι κατι παραπανω απο υγιες να συμβαινει που και που.

Δευτερον. Θα δεχομουν τον ορο κρυβομαι, αν προκαλουσα με τη συμπεριφορα μου. Καποιος που δεν προκαλει, απλα λεει γνωμη και σε καμια περιπτωση δεν προσβαλει, δεν νομιζω οτι του αντιστοιχει ο ορος "κρυβομαι".

Αυτος που συνηθως (παντα) προκαλει και προσβαλει εδω μεσα με τη συμπεριφορα του, δεν ειμαι εγω. Τωρα επειδη λες οτι εισαι γνωστος σε πολυ κοσμο, υποθετω οτι αυτους δε τους ειρωνευεσαι τοσο ευκολα εδω, μαλλον καθολου, αρα ενα και το αυτο.

Anyway αρκετα ομως. Βαριεμαι να συντηρω αυτη την κουβεντα που -αποδεδειγμενα- μαζι σου ειναι κενη νοηματος και παραλληλα δοκιμαζει την υπομονη των mods. Καλο βραδυ

Δημοσ.

Όποιος κάθεται και ασχολείται με Αντιολυμπιακούς, όχι μόνο ρίχνει το δικό του επίπεδο, αλλά και το επίπεδο ολόκληρου του topic. Οι δε Αντολυμπιακοί απ'οτι φαίνεται μισούν τους αντικειμενικούς Παναθηναικούς, όσο και τους Ολυμπιακούς.

Δημοσ.
Σα κινεζος - εξωγιηνος ειναι ο Σαλπι στη φωτο :lol::lol::lol:

Κι ο Κατσουράνης λες και βλέπει πρώτη φορά γκόμενα :lol:

Μου ήρθε έμπνευση:

panigyria2_2009_8_5_0_25_23_b.jpg

Σαλπιγγίδης: Τζιμπρίλ, τόση δεν είπες ότι την έχεις?

Σισέ: Όχι τόσο μικρή ρε, είσαι κοντός εσύ και χάνει μέγεθος... Τόοοοοση την έχω

Κατσουράνης: Σάλπι, κράτα με, θα του ορμήξω...

Δημοσ.

Ε ρε γλεντια οταν αυτο το πουλι φυγει απο το χερι...

Ανοιξτε σαμπανιες ρε, σκοραρε ο Ντιογος λεει με τη Σβετλανα Μπρατισλαβας ή καποιο αλλο στριπτιτζαδικο. Αντε, ριχτε βεγγαλικα, θα σαρωσει οπως περσυ οποτε πανηγυριστε το τωρα που μπορειτε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...