MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Κράτα το γεγονός ότι απλά δεν ήξερες τον Σίλβα πριν έρθει στον Παναθηναϊκό και ποιος είναι ο τρόπος παιχνιδιού του. Ε ειπα και εγω δε θα βγει και ο "ξερολας" μας να να πει τη γνωμη του, ειρωνευομενος παντα αυτον με τον οποιο διαφωνει? Αργησες ομως και ανησυχησα. (ξερω θα με κανεις report, οκ). Νταξει πες οτι εχεις δικιο κι εχω αδικο. Κανα πολιτισμενο τροπο συζητησης ρε αδερφε δε σου μαθανε? Απο περυσι που σε θυμαμαι μια ζωη το ιδιο στυλ...Τι σου λεω τωρα, τελος παντων. Ερωτηση: Ποσα φαουλ συνηθιζε να κανει ο Σιλβα επι Αρσεναλ και ποσα εκανε χθες ας πουμε? Μιας και τον ξερετε εσεις και το στυλ παιχνιδιου του...Και βλεπετε απολυτη ομοιοτητα σε στυλ και αποδοση του Σιλβα της Αρσεναλ με τον Σιλβα του ΠΑΟ. Οχι οτι τον κρινω με βαση τα φαουλ, αλλα δεχινει προς τα που το παω το θεμα με τον Σιλβα. Και δεν ρωταω εσενα KwnsMen, με εσενα δεν θα συνεχισω τη συζητηση, ειναι ανοητο (attention:δεν λεω εσενα ανοητο)...
Erwdios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Ε ειπα και εγω δε θα βγει και ο "ξερολας" μας να να πει τη γνωμη του, ειρωνευομενος παντα αυτον με τον οποιο διαφωνει? Αργησες ομως και ανησυχησα. Νταξει πες οτι εχεις δικιο κι εχω αδικο. Κανα πολιτισμενο τροπο συζητησης ρε αδερφε δε σου μαθανε? Απο περυσι που σε θυμαμαι μια ζωη το ιδιο στυλ..."Εγω ξερω τα παντα, ειρωνευομαι τον καθενα ωστε να φαινεται οτι τα ξερω ολα και δε συμαζευεται". Οσο για τον αν εχω δει εγω το Σιλβα επι Αρσεναλ, κοιτα δεχομαι οτι εισαι παντογνωστης, αλλα αυτο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να το ξερεις. Εκτος αν εχεις και κληρονομικο χαρισμα συν τοις αλλοις. Ο Σιλβα λοιπον στην Αρσεναλ ετρεχε πολλα χιλιομετρα (κατι που δεν κανει στον ΠΑΟ), εκοβε (κατι που εσεις λετε οτι κανει κατα κορον στον ΠΑΟ) και ΒΑΣΙΚΟ (αποδειξη οτι ηταν μεσα στις φασεις και κηνυγουσε και καλυπτε χωρους): εκανε φαουλ. Χθες εκανε κανα φαουλ? Τελικά κάποιοι άνθρωποι είναι ενοχλητικοί, ακόμη και στον περίγυρό τους. Μέχρι τελείας Midi, μέχρι τελείας κι ας σφαζόμαστε στα υπόλοιπα.
GIOVINCO Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μακάρι να κληρωθείτε με την Ατλέτικο ή Στουτγγάρδη να μπορέσει να δείξει σε ακόμη ένα ματς το ταλέντο του ο τεράστειος παίχτης που λέγεται Σαλπιγγίδης.Λογικά χθες κόντρα στην τόσο καλή άμυνα της Σπάρτα περιορίστηκε αρκετά και για αυτό έδειξε μόνο αυτά τα λίγα.. Αφού κάνατε παιχνίδι της χρονιάς το παιχνίδι που απλά έπρεπε να κερδίσετε με 2-0 στο γεμάτο ΟΑΚΑ μια ομάδα χειρότερη από τις περισσότερες ομάδες της Superleague λογικό είναι να κάνετε και ήρωες μερικούς άμπαλους. H φάση πάντως που ο Καραγκούνης γύρισε πίσω στον Σαριέγκι και ο Σαριέγκι την έριξε με γιόμα μπροστά να βρεί τον Σισέ ήταν όλα τα λεφτά..Οι αυτοματισμοί σε όλο τους το μεγαλείο! Btw η φάση του δεύτερου γκολ ήταν δουλεμένη στην προπόνηση...της Εθνικής.Κλασικό γκολ Ρεχάγκελ! ο Σαλπιγγιδης ρε φιλε εχει αποδειξει απειρες φορες ποιος ειναι. Αφου δεν το χετε τι προσπαθειτε να αποδειξετε με αυτα που λετε; Θυμαμαι ετσι στο πολυ μπαμ το γκολ ΤΟΥ στην ΑΤΛΕΤΙΚΟ μεσα στην ΙΣΠΑΝΙΑ(αυτο παει ΚΑΙ για αυτο που λες στην αρχη για ατλετικο)... θυμαμαι τη γκολαρα του στη Λανς θυμαμαι μια γκολαρα του με την αεκ απο δεξια μετα απο μπαλια του Νιλσσον που το καρφωσε στο παραθυρακι... Και αλλα πολλα... Παντως δε νομιζω να υπαρχουν πολλες ομαδες Σουπρλιγκ με 27 εκατομμυρια μπατζετ, και 25.000 βαθμους στη βαθμολογια της Ουεφα οπως η Σπαρτα. (Σλοβαν 4 μυρια 2500 ποντους) Εχουν γινει ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. καλο ειναι οταν δεν ξερει καποιος απο αμαξια να μη μιλαει για καρμπιρατερ. Ρε KeyzerSoze ενω τρελαινομαι που βλεπω και καποιον αλλο να αναγνωριζει την προσφορα του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΘ.ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ (αν ηταν στους γαβρους θα ηταν καθε μερα πρωτοσελιδο) ΑΜΥΝΤΙΚΑ, γιατι ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ, κοντρα σε ολους τους αμπαλους, οχι εδω στο φορουμ αλλα ΠΑΝΤΟΥ, γιατι μου το χαλας ρε φιλε με αυτο που λες για τον Κατσουρανη. ΘΕΟΣ ΗΤΑΝ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΚΟΒΕ ΚΑΙ ΕΡΑΒΕ. Στο δευτερο την ειχε ΑΠΟ ΕΔΩ ΩΣ ΤΟ ΣΟΥΡΙΝΑΜ. Μαζι με ΧΕΝΚ ΤΕΝ ΚΑΤΕ, ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΣΙΣΣΕ και ΥΠΡΠΑΙΧΤΑΡΑ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΛΕΤΟ. Τι τον κανατε οι γαβροι τον Λετο περισυ; χαχαχαχα.....οτι να ναι.
soturin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 O Leto να πω την αλήθεια με ψιλοξενέρωνε γιατί αν και βοήθαγε με τις σέντρες μου φαινόταν λίγο έως καθόλου τσιτωμένος και γενικά σαν να μη σκέφτεται πολύ.
Erwdios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Τι τον κανατε οι γαβροι τον Λετο περισυ; χαχαχαχα.....οτι να ναι. Τι τον κάναμε? Τον ξεκινούσαμε στο παιχνίδι, για να τραβήξει μέχρι το 60 και μετά να μπει ο Τζόλε να καθαρίσει. Αν δεν το θυμάσαι, δες λίγο τον τελικό κυπέλλου και γενικά όλους τους αγώνες στους οποίους έπαιξε αλλαγή ο Τζόλε, πόσο διαφορετικά έπαιζε ο Ολυμπιακός. Όσο για τον χαρακτηρισμό "υπερπαίχτης", απλά για γέλια...
KWSN_Men Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Ε ειπα και εγω δε θα βγει και ο "ξερολας" μας να να πει τη γνωμη του, ειρωνευομενος παντα αυτον με τον οποιο διαφωνει? Αργησες ομως και ανησυχησα. (ξερω θα με κανεις report, οκ). Νταξει πες οτι εχεις δικιο κι εχω αδικο. Κανα πολιτισμενο τροπο συζητησης ρε αδερφε δε σου μαθανε? Απο περυσι που σε θυμαμαι μια ζωη το ιδιο στυλ...Τι σου λεω τωρα, τελος παντων. Ερωτηση: Ποσα φαουλ συνηθιζε να κανει ο Σιλβα επι Αρσεναλ και ποσα εκανε χθες ας πουμε? Μιας και τον ξερετε εσεις και το στυλ παιχνιδιου του...Και βλεπετε απολυτη ομοιοτητα σε στυλ και αποδοση του Σιλβα της Αρσεναλ με τον Σιλβα του ΠΑΟ. Οχι οτι τον κρινω με βαση τα φαουλ, αλλα δεχινει προς τα που το παω το θεμα με τον Σιλβα. Και δεν ρωταω εσενα KwnsMen, με εσενα δεν θα συνεχισω τη συζητηση, ειναι ανοητο (attention:δεν λεω εσενα ανοητο)... Ο Σίλβα πάνω κάτω έτσι έπαιζε και στην Άρσεναλ. Έκατσα και είδα παιχνίδια της επειδή πραγματικά είχα την απορία. Στην Άρσεναλ όμως είχε κάποιον (Φλαμινί νομίζω το όνομά του) να βοηθά πολύ. Επ, τι έγινε με τον τον Πελεκάνο; Θέλουμε να τον δώσουμε δανεικό στο Μαρούσι; Γιατί ρε κόουτς; Σου απαντάει ο firewalker. Και είναι κάτι που το έχουμε πει και το έχουμε συζητήσει τουλάχιστον 20 φορές εδώ μέσα και όλα το ίδιο λέμε. Και κάποιοι επειμένουν να λένε τα ίδια. Ε όλοι όσοι λέτε τα ίδια και τα ίδια δεν τον έχετε δει ποτέ κι είστε πι οάσχετοι κι από μένα. Απλά. Όλα τα άλλα περί του πολιτισμένου τρόπου συζήτησης κτλ δε με αγγίζουν. Η ουσία των λεγόμενων σου μετράει και αυτή... Τελικά κάποιοι άνθρωποι είναι ενοχλητικοί, ακόμη και στον περίγυρό τους. Μέχρι τελείας Midi, μέχρι τελείας κι ας σφαζόμαστε στα υπόλοιπα. Αερίστηκε κανείς;
Erwdios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Αερίστηκε κανείς; Η μύγα που αφόδευσε τον κόσμο όλο.
KWSN_Men Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Η μύγα που αφόδευσε τον κόσμο όλο. Μεγάλο πράγμα η αυτογνωσία. Παρεμπιπτόντως, αν είχε χάσει η Σλόβαν έπαιζε με τον Παναθηναϊκό και έχανε αυτά που έχασε στην αρχή, θα ακούγαμε πάλι για κωλόφαρδο Παναθηναϊκό κτλ...
johnnyestia Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 MiDi, αφού από τα γραφόμενά σου δεν υπάρχει τίποτα στην ομάδα που να γουστάρεις. Ούτε τους παίκτες, ούτε τον προπονητή ούτε κατ'επέκταση την διοίκηση. Επίσης με τα σχόλιά σου συμφωνούν μόνο γαύροι. Μήπως να το σκεφτείς να αλλάξεις ομάδα? ΥΓ. Τώρα παρατήρησα πως θεωρείς πως έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και γλυτώσαμε το γκόλ. Εύγε.
Erwdios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μεγάλο πράγμα η αυτογνωσία. Μάθαμε και νέες λέξεις? MiDi, αφού από τα γραφόμενά σου δεν υπάρχει τίποτα στην ομάδα που να γουστάρεις. Ούτε τους παίκτες, ούτε τον προπονητή ούτε κατ'επέκταση την διοίκηση. Επίσης με τα σχόλιά σου συμφωνούν μόνο γαύροι. Μήπως να το σκεφτείς να αλλάξεις ομάδα? ΥΓ. Τώρα παρατήρησα πως θεωρείς πως έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και γλυτώσαμε το γκόλ. Εύγε. Η φάση στις καθυστερήσεις, είναι κλασική φάση βάζελου. Τετ α τετ το τσέχικο ταγάρι και καταφέρνει να στείλει την μπάλα άουτ, ούτε καν κόρνερ. Κατά τ' άλλα, αν συμφωνούν με βάζελο οι γαύροι πρέπει να αλλάζεις ομάδα και τούμπαλιν. Μήπως να αλλάξεις εσύ μυαλά που είναι πιο εύκολο?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Όλα τα άλλα περί του πολιτισμένου τρόπου συζήτησης κτλ δε με αγγίζουν. Σωστο. Ιντερνετ ειναι, ανωνυμια εχουμε, οποτε μιλαμε οπως γουσταρουμε αφου μπορουμε. Ευγε!
johnnyestia Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Και αφού σας χαλάει τόσο ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, βάλτε τώρα ΝΕΤ να δείτε Λεντέσμα και Ντουντού που "διδάσκουν" την θέση του αμυντικού χαφ. Όπου να'ναι θα φέρουν και πατατάκια στους Σλοβάκους μπας και βάλουν κανένα γκόλ.
Lucifer Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Το επόμενο ποστ που δε θα μου αρέσει θα φύγει μαζί με τον πόστερ του για μια βδομαδούλα, να την μετρήσει με την ησυχία του. Όχι το επόμενο υβριστικό, κακεντρεχές, flame post: το επόμενο που δε θα μου αρέσει.
Erwdios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Και αφού σας χαλάει τόσο ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, βάλτε τώρα ΝΕΤ να δείτε Λεντέσμα και Ντουντού που "διδάσκουν" την θέση του αμυντικού χαφ. Όπου να'ναι θα φέρουν και πατατάκια στους Σλοβάκους μπας και βάλουν κανένα γκόλ. Εχμ, ο Ντουντού ΔΕΝ είναι αμυντικό χαφ. Το γεγονός ότι έπαιζε κατ' ανάγκη εκεί πέρυσι, δεν τον κάνει αμυντικό χαφ. Όσο για το ματς, όταν το έχεις καθαρίσει από το πρώτο παιχνίδι, περιμένεις να παίξεις στο δεύτερο? Και BTW δείτε λίγο πώς διδάσκεται η αντεπίθεση με μπαλιά παλτού Γκαλέτι και κάρφωμα παλτού Ντιόγκο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 MiDi, αφού από τα γραφόμενά σου δεν υπάρχει τίποτα στην ομάδα που να γουστάρεις. Ούτε τους παίκτες, ούτε τον προπονητή ούτε κατ'επέκταση την διοίκηση. Επίσης με τα σχόλιά σου συμφωνούν μόνο γαύροι. Μήπως να το σκεφτείς να αλλάξεις ομάδα? ΥΓ. Τώρα παρατήρησα πως θεωρείς πως έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και γλυτώσαμε το γκόλ. Εύγε. Οχι , κανεις λαθος συμφωνησαν και καποιοι Παναθηναικοι με τις αποψεις μου. Το οτι συμφωνουν και μερικοι Ολυμπιακοι δεν κανει εμενα Ολυμπιακο, ουτε αυτους Παναθηναικους. Βεβαια για εναν οπαδο, ειναι de facto οτι ενας Παναθηναικος με εναν Ολυμπιακο πρεπει παντα να διαφωνουν, οποτε λογικη την κοβω την παρατηρηση που κανεις. Αν ο Ολυμπιακος πει Α, ακομα και αντικειμενικα δικιο να εχει, πρεπει ο Παναθηναικος να πει Β. Απλα επειδη ειναι αντιπαλη ομαδα. Σορρυ μαγκες δε συμφωνω. Κι αν επικρατει αυτη η λογικη εδω μεσα, αργησα πολυ να το καταλαβω... Απο κει και περα εχω κανει αρκετα θετικα σχολια για την ομαδα μας -μαλλον δεν διαβασες τα ποστ μετα το παιχνιδι τοσο προσεκτικα-. Το οτι ειπα και 2-3 αρνητικα στα οποια σταθηκατε καποιοι, (γιατι ως συνηθως μετα απο ενα ευτυχες αποτελεσμα ξεχνιουνται ολα τα κακως κειμενα και θεοποιουνται ολοι) δε σημαινει οτι κατακρινω οτι κινειται μεσα στην ομαδα. Εκτος αν ολοι εσεις θεωρειτε οτι η ομαδα ειναι ρολοι, οτι δεν υπαρχουν προβληματα που θελουν αμεση λυση κλπ. ΥΓ. Ναι ο διαολος εσπασε το ποδαρι του σε αυτες τις 2 φασεις και δε μπηκε γκολ. Γιατι υπο φυσιολογικες συνθηκες τουλαχιστον η 1 φαση θα ειχε μετουσιωθει σε γκολ εις βαρος μας και τωρα θα μετρουσαμε κλεισμενα σπιτια. Και ολοι εδω οι Παναθηναικαρες που λενε οτι εχουμε γ@μω τις ομαδες, γ@μω τους προπονητες και γ@μω τις αμυνες και και και, θα συζητουσαν σημερα ποιον θεωρουν ικανοτερο αντικαταστατη για τον Τεν Κατε. Εγω παλι τονιζω οτι σταθηκαμε πολυ τυχεροι στις 2 φασεις αυτες (που η αμυνα απουσιαζε) και ας μη το παραδεχεστε. Δεν με πειραζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.