Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα ειναι

Σειταριδης 800χιλ, ελευθερος

Λουγκανο 1 μυριο, ελευθερος

@@ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Και εισαι ΚΟΜΠΛΕ

Αν δεν αποκτηθουν τετοιοι παικτες καποιος εχει ευθυνη αν μετα ειμαστε χωνι.

Θαναι ο ΤενΚατε που πιστευει τον ΣειλορΜουν?

Θαναι ο Αντωνιου που δεν παιρνει μιζα?

Θαναι ο Πατερας που τσιγκουνευεται/

Θαναθ ολοι στη διοικηση που λεγανε 25Μ και εχουν δωθει 15Μ μεχρι στιγμης?

Δεν ξερω, αλλα θελω οποιος παρει την αποφαση να παμε με αυτα τα ακραια μπακ και με αυτα τα σεντερ μπακ φετος, να βγει να το πει

Και μπορει να γινει πρωτος μαγκας αν του βγει, αλλα αμα δεν του βγει να μην κατηγορουμε αλλους

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σεντερ μπακ δε θελουμε δλδ?

Σέντερ μπάκ μόνο αν είναι 2 κλάσσεις πάνω από τους άλλους. Αλλιώς θα τα φτιάξει τα σέντερ μπακ ο μάγκας Τεν Κάτε όπως πέρισυ.

Σε κάθε περίπτωση ένα δεξί μπάκ είναι πρώτη προτεραιότητα ακόμα και αριθμητικά να το δεί κανείς.

Δημοσ.

Αν και πολυ θα θελα τον Σειταριδη πισω -τον θεωρω ιδανικη περιπτωση μιας και ειναι Ελληνας καταρχην-, νομιζω οτι δεν παιζει να γυρισει. Ειναι απιθανο υστερα απο οσα ειχανε γινει μεταξυ αυτου και διοικησης οταν εφυγε. Καταρχην θεωρω πως η πορτα ειναι κλειστη απο τον ιδιο τον Παναθηναικο. Τα καταλοιπα Τζιγκερ εποχης.

Δημοσ.

Ναι ο Τεν Κατε ο μαγκας τα θα φτιαξει,για αυτο καναμε το σταυρο μας χθες μη φαμε γκολ.Με τα περσινα φτιαγμενα σεντερ μπακ.

Παντως δεν πιστευω οτι ειναι δυσκολο να βρεις 2 κλασεις πανω παιχτες απο ολη την αμυνα μαζι με τον τερματοφυλακα που εχουμε.

Νομιζω η ευθυνη ειναι του Τεν Κατε kaizer,για δεν ζητησε αλλο παιχτη.Εκτος αν λεει ψεμματα η διοικηση και δε βαζει λεφτα.(ποτε δεν ξερεις)

Δημοσ.

Με Βυντρα και Σαριεγκι τι ακριβως θα φτιαξει ο Τεν Κατε ο μαγκας? Θα τους μαθει μπαλα, θα τους βαλει μυαλο στα 30 τους ή θα τους ψηλωσει για να παιρνουν κεφαλιες? Εφτανε η μπαλα στην αμυνα χθες και τρεμαμε...

Α ξεχασα ο Βυντρα ειναι τοπ σεντερ μπακ..

Ευχομαι να βγει καλος ο Μπιαρμσιρ μπας και δουμε ασπρη μερα στην αμυνα (αν φυσικα δεν τον βαφτισει δεξι μπακ ο 10κ).

Δημοσ.

Νομιζω η ευθυνη ειναι του Τεν Κατε kaizer,για δεν ζητησε αλλο παιχτη.Εκτος αν λεει ψεμματα η διοικηση και δε βαζει λεφτα.(ποτε δεν ξερεις)

Oταν προχθες μολις, ο ΤενΚατε εχει δηλωσει "εχουμε καλη αμυνα αλλα αν μου φερουν τον Τζον Τερι δεν θα πω οχι"

το μηνυμα ειναι σαφες. Ο ανθρωπος δεν θελει αλλον "Καντε" αλλα ενας Μαρτσενα ή ενας Λουγκανο δεν θα τον χαλαγε καθολου αρα καποιος αλλος ευθυνεται που δεν ερχεται μεγαλο σεντερ μπακ

Και οπως και να εχει, οταν εχεις παρει ΔΥΟ σεντερ μπακ, σημαινει οτι ζητησες ως προπονητης σεντερ μπακ και σου φερανε τον Μπιερσμιρ και τον Καντε. Και να πω οτι ημασταν οφ-μπατζετ...8+4,5+3,5=15Μ, ουτε καν τα 20 που λεγανε

Δημοσ.

Για να ήταν όλα τέλεια εχθές, ένα γκολ έπρεπε να βάλει ο Γκαλίνοβιτς και ένα ο Βύντρα.

Έχει γίνει πια έτσι η κατάσταση που πρέπει να βγάζουμε καροτσάκι από το γήπεδο όποιον δυσανασχετεί. Ας πάει να δει μπάσκετ. Εμείς δεν ενοχλούμε κανέναν, είμαστε υγιείς, πληρώνουμε ένα σωρό λεφτά σε διαρκείας και αγαπάμε την ομάδα μας. Πληρώνουμε για να δούμε μπάλα. Κερδίζει ή χάνει το ίδιο μας κάνει.

Τέλος.

Βύντρα μέχρι το 2015

Δημοσ.

Η πλακα ειναι οτι αν ΔΕΝ εσπαγε ο διαολος το ποδαρι του και εμπαινε 1 γκολακι στο τελος χθες και ειχαμε πει αντιο στο cl, σημερα θα μιλουσαν ολοι για την κακη αμυνα.

Αλλα αφου ο Καλουντα εστειλε το πλασε αουτ και ο αμυντικος την κεφαλια πανω στον Γκαλινοβιτς, Τσου Λου, Βυντρα, Τεν Κατε και τα μυαλα στα καγκελα...Τα παντα ολα.

Δημοσ.

Κι άμα η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν ferrari.

Δεν έχει όμως...

Δημοσ.
Η πλακα ειναι οτι αν ΔΕΝ εσπαγε ο διαολος το ποδαρι του και εμπαινε 1 γκολακι στο τελος χθες και ειχαμε πει αντιο στο cl, σημερα θα μιλουσαν ολοι για την κακη αμυνα.

Αλλα αφου ο Καλουντα εστειλε το πλασε αουτ και ο αμυντικος την κεφαλια πανω στον Γκαλινοβιτς, Τσου Λου, Βυντρα, Τεν Κατε και τα μυαλα στα καγκελα...Τα παντα ολα.

Ακριβως φιλε οπως τα λες

Αυτοι που χτες τετοια ωρα τους εθαβαν ολους σημερα νομιζουν οτι εχουν υπερομαδα που θα σπειρει και θα θερισει

Αυτος ειναι ο κυριος λογος που δεν προκειται ποτε να δει προκοπη αυτη η ομαδα

Δημοσ.
Κι άμα η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν ferrari.

Δεν έχει όμως...

τα παντα ολα ρε...Βυντρα και Σαριεγκι ως το 3400μ.Χ.. Και ροδες και στη γιαγια να την κανουμε Ferrari.

Δημοσ.

Ρε μάθετε μπαλίτσα, τι να λέμε τώρα, το να τ' άλλο ξέρω γω, τα πάντα όλα, δε σας τα εξηγώ καλά;

Δημοσ.
Ο Κατσουρανης του 1ου ημιχρονου ηταν για αλλαγη? Κρατω αυτο και δεν συνεχιζω την κουβεντα, δεν εχει νοημα.. Θα διαφωνουμε εις των αιωνα τον απαντα για την εικονα των αμυντικων χαφ μας χθες.

By the way δεν ακουω κανεναν απο οσους προανεφερες, νομιζω εξαλλου οτι δε θελει και πολυ μυαλο για να γραψω οτι ο Σιλβα που βλεπουμε στον ΠΑΟ δεν εχει καμια σχεση με τον Σιλβα που ξεραμε πριν τον ΠΑΟ. Και παιδακι 15 χρονων μπορει να στο πει αυτο, δεν θελει καμια ιδιαιτερη ικανοτητα, ουτε χρειαζεται να ακους Γκοντζο.

Κράτα το γεγονός ότι απλά δεν ήξερες τον Σίλβα πριν έρθει στον Παναθηναϊκό και ποιος είναι ο τρόπος παιχνιδιού του.

Δημοσ.

Αν πω ότι θέλω να μείνει ο Τεν Κατε κι άλλο ένα χρόνο μετά από αυτόν πόσοι από δω θα με δείρουν; (δεν έχω πολυπαρακολουθήσει την κουβέντα γιατί πολλά σεντόνια βρε αδερφε)

Και δεν εννοώ "περάσαμε άρα γαμάτος άρα να μείνει". Από τη στιγμή που δεν είναι μίζερος, χαζός ή άσχετος (το αρνητικό του βασικά είναι ότι ρισκάρει αρκετά πράγματα συχνα με τις περίφημες δοκιμές) μου κάνει και θέλω μια φορά να ζήσω να δω προπονητή τουλάχιστον 3 χρόνια στην ομάδα. Προετοιμασία-σαιζόν-αποτελέσματα-κρίση αυτών-προετοιμασία-σαιζόν-αποτελέσματα-κρίση αυτών-προετοιμασία. Αμφιβάλλω αν έχουμε δει ομάδα σαν αυτή που λογικά θα προέκυπτε από το παραπάνω σενάριο (και πέρα του παναθηναϊκού, γενικά μιλάω).

Βύντρα είναι δυνατός ώρες ώρες αμυντικά (όχι κέντρο άμυνας). Αυτά. Θα ήθελα κάποιον παίχτη που να παίρνει μπάλα στα πόδια του και να μην την κλαίω.

Και με Σισέ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Φαίνεται πεισμωμένος, ειδικά από δω και πέρα που δεν έβαλε ακόμα γκολ (δεν τον άφησε ο Σάλπι).

Δημοσ.

Ο Σίλβα πάνω κάτω έτσι έπαιζε και στην Άρσεναλ. Έκατσα και είδα παιχνίδια της επειδή πραγματικά είχα την απορία. Στην Άρσεναλ όμως είχε κάποιον (Φλαμινί νομίζω το όνομά του) να βοηθά πολύ.

Επ, τι έγινε με τον τον Πελεκάνο; Θέλουμε να τον δώσουμε δανεικό στο Μαρούσι; Γιατί ρε κόουτς;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...