Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο Κατσουρανης του 1ου ημιχρονου ειναι για αλλαγη, εντελως ανυπαρκτος και 0 προσφορα

Μέσα στο γήπεδο ήμουν και το παρατηρούσα προσεκτικά, ο Κατσουρ αν όχι του 1ου ημιχρόνου αλλά των 30 λεπτών ήταν ανύπαρκτος όντως.

Ο Ζιλμπέρτο επειδή είχα τον ίδιο καβγά με το κολλητό που ήταν μαζί μου στο γήπεδο έκανε ακριβώς τη δουλειά που λέει ο Κάιζερ. Τον παρατηρούσαμε συνεχώς είχε δεν είχε μπάλα μέχρι που το βούλωσε και ο κολλητός που τον έλεγε περιπατητή και μετά τον άρχισα στο δούλεμα τα πάντα όλα το να τα λο ξερω γω μαθε μπαλίτσα τι να λεμε τώρα.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
σόρρυ antreaslam αλλά θα διαφωνήσω ισχυρά μαζί σου.

δεν ήμουν μέσα στο γήπεδο και δεν ξέρω τί βλέπατε εκεί. όπως επίσης δεν κοιτούσα τις κινήσεις του παρά την μπάλα όταν την έδειχνε η TV.

επίσης, τον Ζιλμπέρτο τον λατρεύω σαν παίκτη από καλή εποχή Αρσεναλ αλλά αυτό που παίζει στον ΠΑΟ και με τόσες λάθος πάσες, δεν αποτελεί παρά σκιά του εαυτού του.

ειλικρινά, χθες, ειδικά στα πρώτα 50-60 λεπτά, ήταν μάλλον ο καλύτερος του γηπέδου, και καλυπτε τον πολύ μέτριο (Στο 1ο ημίχρονο) κατσουρ, και τον καραγκούνη...!

τωρα, αν πχ ο midi_miliz, θέλει να ακούει το όνομα ενός παίχτη από τον εκφωνητή για να καταλάβει τι δουλειά κάνει εντός γηπέδου, είναι άλλο ζήτημα...

ο σιμάο, μπορεί να τρέχει πανικόβλητος, αλλά.....

δεν τη δίνει ούτε στα 3 μέτρΑ, η μπάλα ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ στα πόδια του....

Τρέχει τρέχει, αλλά...δε φτάνει πουθενά...Πολλά από τα τρεξίματά του, δεν κλείνουν χώρους...

Χθες, ο σίλβα προσέφερε αυτό πυ ξέρει να κάνει ΤΕΛΕΙΑ.... Τρομερή στήριξη στην αμυντική λειτουργία της ομάδας...Και ίσως, το ότι έπαιξε ΤΟΣΟ καλά, να οφείλεται 50-50% στον παρουσία του κατσουρ, και στην απουσία του σιμάο...

Δημοσ.
είδατε και εκείνο το σημείο που τρόμαξε όταν ξαφνικά τον χτύπησε η μπάλα ή σας ξέφυγε;

έλα τώρα πας να κανεις χαβαλέ. Ναι την είδαμε και αυτή τη φάση. Ε και;

Δημοσ.

Τίποτα ιδιαίτερο. Αν σας καλύπτει εσάς ο χθεσινός Ζιλμπέρτο εμένα δεν μου πέφτει λόγος.

Δημοσ.
ειλικρινά, χθες, ειδικά στα πρώτα 50-60 λεπτά, ήταν μάλλον ο καλύτερος του γηπέδου, και καλυπτε τον πολύ μέτριο (Στο 1ο ημίχρονο) κατσουρ, και τον καραγκούνη...!

τωρα, αν πχ ο midi_miliz, θέλει να ακούει το όνομα ενός παίχτη από τον εκφωνητή για να καταλάβει τι δουλειά κάνει εντός γηπέδου, είναι άλλο ζήτημα...

ο σιμάο, μπορεί να τρέχει πανικόβλητος, αλλά.....

δεν τη δίνει ούτε στα 3 μέτρΑ, η μπάλα ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ στα πόδια του....

Τρέχει τρέχει, αλλά...δε φτάνει πουθενά...Πολλά από τα τρεξίματά του, δεν κλείνουν χώρους...

Χθες, ο σίλβα προσέφερε αυτό πυ ξέρει να κάνει ΤΕΛΕΙΑ.... Τρομερή στήριξη στην αμυντική λειτουργία της ομάδας...Και ίσως, το ότι έπαιξε ΤΟΣΟ καλά, να οφείλεται 50-50% στον παρουσία του κατσουρ, και στην απουσία του σιμάο...

Πέστα ρε Αντρέα γιατί τα ίδια ακούω κι από άλλους, με πρώτο τον φάδερ που ειναι γαυροφοβικός επειδή οι 3 κολλητοί του είναι γαύροι τσουκαλοσπουδαγμένοι και μεγάλοι παίχτες είναι τα εξτρεμ και οι επιθετικοί που ακουγεται το ονομά τους συνέχεια και κάνουν ασίστ και γκολ.

---------- Post added at 14:58 ----------

Τίποτα ιδιαίτερο. Αν σας καλύπτει εσάς ο χθεσινός Ζιλμπέρτο εμένα δεν μου πέφτει λόγος.

Όχι ρε τι να σου πέσει λόγος. Γιατί μας πέφτει εμάς που σε καλύπτει ο Μήτρογλου;

Δημοσ.

Μέχρι να βάλω τον κολλητό μου να τον παρακολουθεί για ένα ολόκληρο παιχνίδι μπορείτε να μιλάτε... δεν υπάρχει θέμα.

Δημοσ.

τι να πω ρε παιδιά .. για να το λέτε ειδικά όσοι είσασταν στο γήπεδο κάτι θα ξέρετε ... και μακάρι για το καλό της ομάδας και ενός τόσο μεγάλου παίκτη, να έχετε δίκιο

Δημοσ.

Tελοσπαντων...το μονο που με ξενερωσε εμενα εχτες ηταν ο διαιτητης....και η τελευταια φαση που δεν μπηκε μεσα...:P

Αν και ολη η 30 που ειμουν εγω φωναζε γκοοοοοοολ...ψιλοφενοταν οτι θα βγει εξω...:-(

πφφφφφφφ:lol:

Δημοσ.
Tελοσπαντων...το μονο που με ξενερωσε εμενα εχτες ηταν ο διαιτητης....και η τελευταια φαση που δεν μπηκε μεσα...:P

Αν και ολη η 30 που ειμουν εγω φωναζε γκοοοοοοολ...ψιλοφενοταν οτι θα βγει εξω...:-(

πφφφφφφφ:lol:

Καλά ο διαιτητής ήταν για μάπες στο 2ο ημίχρονο. Το γκολ του Σάλπι θα έλεγε πάααααααααρα πολύ να μπει.

Δημοσ.

Διαβάστε αυτό. Είναι δυνατόν μέσα στους τόσους απλήρωτους να μην υπάρχει ένας που να μας κάνει; Αντωνίου και το λοιπό συναπάντημα, ξυπνάτε όσο είναι καιρός!

Δημοσ.
Καλά ο διαιτητής ήταν για μάπες στο 2ο ημίχρονο. Το γκολ του Σάλπι θα έλεγε πάααααααααρα πολύ να μπει.

Τερμα μα'ακας...και γκαβος...ενταξει σε καποιο σημειο φενοταν λες και το εκανε επιτηδες...

Να το βλεπεις εσυ απο 50 μετρα και να μην το βλεπει αυτος και οι βοηθοι του....

Παντως η τελευταια φαση ειχε χαβαλε...:P

Οοοολοι κοιτουσαν αυτη την μπαλιτσα που οδευε προς το τερμα...λιγο λιγο...μ'ενα βλεμμα...

ohshitz.png

χαχαχαχαχαχ:lol:

Δημοσ.

ε, όπως γράφω και 2 posts πιο πάνω, γίνεται χαμός στην Αργεντινή. Τους πέφτει πολύ να στείλουν τον Ρότσα και να γυρίσει με ένα έτοιμο παιχτάκι που θα βγάζει μάτια;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...