Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ καλος ο Λετο σημερα. Σχεδον καθε επιθεση περναγε απο τα ποδια του Και ο Βυντρα καλος καθος δεν εκανε λαθη και κρατησε ψυχραιμια σε μερικες φασεις που περιμενα να κανει μαλακ*α. Ο Σισσε πρεπει να μαθει να συγκρατιεται με τα νευρα του, ετσι και χασει μια ευκαιρια μετα τα χανει ολα. Με χαλαει λιγο που δε παιρνει καμια κεφαλια...αλλα παραμενει παιχταρας αν και ειχε πει θα παιρνε το παιχνιδι πανω του και δεν εκανε τιποτα το ιδιαιτερο...

Καρα, Σαλπι και Κατσουρ σταθερη αξια..

Πολυ καλος και ο Γκαλινοβιτς εκανε σωστες επεμβασεις οταν χρειαστηκε

Καλος και ο Κατε που δεν εκανε πειραματα παλι:shifty:

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο αμπαλος ρε

Ο κοντος ρε

Ο δεν κανω τριπλα ρε

Ο διωχτε τον που πατε με αυτον τον ΠΑΟΚτζη ρε...

πεστα ρε κάιζερ.

Δημοσ.

τι υψος εχει ο σισε? μου φαινεται πολυ περιεργο οτι χανει τοσες πολλες μονομαχιες και κεφαλιες. Συνεχιζω και πιστευο οτι ειναι υπερβολικα τα σχολια για την παρτη του, αλλα δεν ειμαι και τυφλος και βλεπω οτι ειναι ενα θεριο, εχει φοβερο σωμα. Αρααα δεν δικαιολογειται να ειναι τοσο ευκολη υποθεση για κατι ανυπαρκτα τσεχακια, μιλαμα οτι ο σαλπι τους καταπινει και ο σισε δεν μπορει να κερδισει μια μονομαχια. Ξερω γω, εμενα μου φαινετε περιεργο και στα φιλικα και στα προκριματικα τον ειδα να χανει πολλες μονομαχιες. Τι παθος και μαλακιες, παιζει να μην κρατησε την μπαλα πανω απο 2 λεπτα ολον τον αγωνα και τα σπασιματα του στα πλαγια ηταν στο γαμο του καραγκιοζη. Παθος και ποιοτητα εδειξαν ο σαλπι και ο κατσουρανης. το δεχομαι και τους ζηλευω που δεν τους εχω στην ομαδα μου, αλλα ο σισε μαλλον θελει πολλυ ακομα για να παρει μπρος. Ας βλεπουμε λιγο την αληθεια και να μην παραμυθιαζομαστε. Εγω πχ θα παραδεχτο οτι ο ντιογκο δεν ειναι αυτος που νομιζαμε και οτι θελει πολυ δουλεια για να γινει σεντερ φορ της προκοπης. Ας παραδεχτουν και οι βαζελοι οτι προς το παρον ο σισε δεν μοιαζει να ειναι αυτος που νομιζανε. το παλικαρι καταφερε να βγαλει εξω και το σουτ του λετο εκτος απο τα δικα του χαμενα!!

Δημοσ.

Όλα τα λεφτά σήμερα ο Σάλπι και ο Κατσουράνης. Η ομάδα έπραξε σήμερα αυτό που όφειλε.

Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους. Συνοψίζω:

-Ο Σισσέ στο δεύτερο επίσημο μάτς βγήκε παλτό.

-Ο Σάλπι δεν κάνει για δεξιά (μία ασσίστ, ένα γκόλ)

-Ο Μάτος και η απουσία του είναι η αιτία που η ομάδα δεν παίζει διαστημικό ποδόσφαιρο.

-Ο Τεν Κάτε έμαθε μπαλίτσα σε μια βδομάδα και κατέβασε την ομάδα όπως την οραματίζεται ακόμα και ο τελευταίος προπονητής-οπαδός.

Δημοσ.

Sυγγνωμη για να καταλαβω ο Σαλπιγγιδης εγινε ξαφνικα παιχταρας επειδη εκανε ενα καλο ματς σημερα?Αν θελει ο παναθηναικος να πρωταγωνιστει πρεπει παικτες σαν το σαλπιγγιδη να τους εχει για να συμπηρωνει την αποστολη...

Δημοσ.
Sυγγνωμη για να καταλαβω ο Σαλπιγγιδης εγινε ξαφνικα παιχταρας επειδη εκανε ενα καλο ματς σημερα?Αν θελει ο παναθηναικος να πρωταγωνιστει πρεπει παικτες σαν το σαλπιγγιδη να τους εχει για να συμπηρωνει την αποστολη...

Σκεψου μονο με τι παθος μπηκε στην φαση με το γκολ και το πως το πανηγυρισε.

Συν οτι ειναι ενα κλικ σε ταχυτητα πανω απο ΟΛΟΥΣ τους υπολοιπους παιχτες.

Δημοσ.

γενικα δεν μου αρεσουν να πανηγυριζουν εντονα οι παικτες τα γκολ....Ενταξει φιλοτιμο παιδι ειναι καλος χαρακτηρας προπαθει μεσα στο γηπεδο για το ΠΑΟΚ ειναι μια χαρα αλλα αν θες να παρεις πρωταθλημα με το σαλπιγγιδη θα πας να το παρεις....

Δημοσ.
γενικα δεν μου αρεσουν να πανηγυριζουν εντονα οι παικτες τα γκολ....Ενταξει φιλοτιμο παιδι ειναι καλος χαρακτηρας προπαθει μεσα στο γηπεδο για το ΠΑΟΚ ειναι μια χαρα αλλα αν θες να παρεις πρωταθλημα με το σαλπιγγιδη θα πας να το παρεις....

Ναι πες μου τωρα οτι διδυμο cisse - σαλπι δεν βολευει :P

Το καλυτερο του σαλπι πλεον να εχει διπλα του τετοιο μπαλαδορο...

Γενικα...χωρις σαλπι ολα αυτα τα χρονια...δεν πιστευω οτι θα ειχαμε παει και πολυ μπροστα.(Ευρωπη-Ελλαδα)

Μεγαλη η προσφορα του.

Δημοσ.
Ναι πες μου τωρα οτι διδυμο cisse - σαλπι δεν βολευει :P

Το καλυτερο του σαλπι πλεον να εχει διπλα του τετοιο μπαλαδορο...

Γενικα...χωρις σαλπι ολα αυτα τα χρονια...δεν πιστευω οτι θα ειχαμε παει και πολυ μπροστα.(Ευρωπη-Ελλαδα)

Μεγαλη η προσφορα του.

δηλ θες να πεις οτι με το σαλπι στην ευρωπη κ στο πρωταθλημα πηγες πολυ μπροστα?Για το σισε μαζι σου τεραστιο σεντερ φορ που φυσικα μπορει να παιξει ακομα κ σε ομαδα που θελει να πρωταγωνιστησει κ σε μεγαλυερα πρωταθληματα απο της ελλαδος.αρκει να παιζει στη κορυφη...ΥΓΚαι εννοειται οτι δεν συγκρινεται με ντιογκους κ με μπλανκους...

Δημοσ.
δηλ θες να πεις οτι με το σαλπι στην ευρωπη κ στο πρωταθλημα πηγες πολυ μπροστα?Για το σισε μαζι σου τεραστιο σεντερ φορ που φυσικα μπορει να παιξει ακομα κ σε ομαδα που θελει να πρωταγωνιστησει κ σε μεγαλυερα πρωταθληματα απο της ελλαδος.αρκει να παιζει στη κορυφη...ΥΓΚαι εννοειται οτι δεν συγκρινεται με ντιογκους κ με μπλανκους...

4-3-3 πρέπει να παίξει φέτος, με Λέτο-Σάλπι εξτρέμ και Σισσέ κορυφή. Ο Σάλπι είναι καλό εργαλείο σε στύλ J.S Park, δεν νομίζω να είναι και τόσο άμπαλος.

Δημοσ.
4-3-3 πρέπει να παίξει φέτος, με Λέτο-Σάλπι εξτρέμ και Σισσέ κορυφή. Ο Σάλπι είναι καλό εργαλείο σε στύλ J.S Park, δεν νομίζω να είναι και τόσο άμπαλος.

Στο 4-3-3 για μενα πρεπει να παιζει ο νινης που εχει κ τη διαγωνια κινηση προς τα μεσα εχει κ την τριπλα.ο σαλπιγγιδης απλως ταχυτητα διαθετει,δεν εχει ουτε ντριπλα ουτε σεντρα για να παιζει εκει.κ επειδη ο παναθηναικος στην ελλαδα θα αντιμετωπιζει μαζικες αμυνες θα πρεπει να παιζει με δυο μπροστα...

Δημοσ.

Εδώ αυτοί που το παίρνουν το πρωτάθλημα παίζουν με τον Μήτρογλου.. εσένα ο Σαλπιγγίδης σε πείραξε;

ωραία τα εύκολα τα περάσαμε (δύσκολα).. τώρα στα δύσκολα να δούμε τι θα κάνουμε.. γιατί άμα με τους Τσέχους μπαίνει τόσο εύκολα η μπάλα στην περιοχή, ακόμα και όταν στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν ακίνδυνοι, τότε με καμία Φιορεντίνα-Ατλέτικο τι κάνουμε;

το καλό είναι οτι αφού δεν αποκλειστήκαμε από το CL (για την ώρα) ίσως παλέψουμε καμιά καλή μεταγραφή στην άμυνα, αλλά μάλλον με την ελπίδα θα μείνω, γιατί απ' ότι ακούω είμαστε "υπερπλήρεις" πάλι..

όσον αφορά το σισσέ..εντάξει και οι τσέχοι που τον μάρκαραν δεν ήταν τίποτα νίνηδες..του ρίχναν 10 πόντακια εύκολα.. 1.82 πρέπει να είναι ο τζιμπρος

Δημοσ.

Ο αμπαλος ρε

Ο κοντος ρε

Ο δεν κανω τριπλα ρε

Ο διωχτε τον που πατε με αυτον τον ΠΑΟΚτζη ρε...

Απανταει ο καιζερ για μενα.. ο Σαλπι ειναι παρα πολυ καλος παιχτης, ιδρωνει για την φανελα και πρεπει να ξεκιναει η επιθεση με αυτον..

Παμε τωρα στο παιχνιδι..

Ο παο εκανε αυτα που επρεπε.. λογικη 11αδα, απεναντι σε μια παααρα πολυ μετρια ομαδα, με το παθος του κοσμου, πηρε ευκολα την νικη..

ο κατσου μακραν ο καλυτερος παικτης τους αγωνα, και η καλυτερη μεταγραφη του παο τα τελευταια χρονια.. Θα κανει παπαδες..

Ο λετο, καλος στο πρωτο, απο εκει και περα λογο κακιστης φυσικης καταστασης, επεσε απιστευτα..

Κατα την γνωμη μου, σε αυτη την θεση, ο παο εχει σοβαρο προβλημα. Για τον λετο τα εχουμε πει (πολυ καλος αν βαλει μυαλο και με ασταθη χαρακτηρα) και απο πισω ομως το χαος.. Η αλλαγη του γκαμπριελ ηταν το ανεκδοτο της βραδυας, και ο καρα δεν ειναι για αυτη την θεση.. Πρεπει να βρεθει λυση γιατι αν ο παο παει σε αυτο το συστημα, μετα δεν εχει εναλλακτικες.. (φυσικα μπορει να παρει ιδεες απο τον οσφπ, με τον..ζαιρι αριστερο χαφ χοχοχο)..

Ελπιζω η πανηγυρικη προκριση, να μην κλεισει τους ασκους του αιολου που ανοιξαν την προηγουμενη εβδομαδα.. Η κριτικη, καμια φορα, εχει και τα καλα της...

Υ.Γ. Αν εμπαινε το γκολ του σαλπι, θα ηταν σιγουρα το play of the day στο Cnn world sports :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...