Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν θα βάλεις γκολ ποτέ! Βρε Σισέ, βρε Σισέεεε...

Έχει σκυλιάσει ο έρμος. Πραγματικά δεν μιλιέται.

Χα χα χα χα! Τι πήγαμε να πάθουμε στο τέλος και τι πήγε να μπει!

Μπράβο παλικάρια.

Δημοσ.

το 2ρο γκολ ειναι καθαρο οφφσαιντ η μονο εγω το ειδα?

ο σαλπι ειναι σταθερα ο καλυτερος σας παιχτης απο τοτε που ηρθε, απορο που ακουγονται μουρμουρες ανα διαστηματα γι αυτον. Τουλαχιστον θα εχει και συμπαραστατη πλεον τον κατσουρανη.

Δημοσ.

με τετοια χαλια που εχει ο παο το μονο ωφελος που θα εχει αν τελικα καταφερει κ μπει στους ομιλους θα ειναι το οικονομικο.ετσι οπως ειναι δεν παει πουθενα.Αν εμενε εξω σημερα ισως ειχαν θορυβηθει και σουταραν τωρα που ειναι νωρις το τεν κατε επαιρναν χαφ κ στοπερ κ μπορει να εσωζε τη σαιζον...

Δημοσ.

Α ρε, να ναι καλά και ο ΣΚΑΙ που τα βγάζει όλα στο ίντερνετ και ακούσαμε το ματς κι εμείς οι ξενιτεμένοι!

Δημοσ.
το 2ρο γκολ ειναι καθαρο οφφσαιντ η μονο εγω το ειδα?

Μάλλον δεν είναι.

misiing3.th.png

Δεν ξέρω αν υπάρχει φάουλ στο γκολ του Σάλπι. Αγνοώ τον κανονισμό.

Δημοσ.

Μπράβο στην όλη ατμόσφαιρ.Το λέγαμε εξ άλλου ότι η ομάδα σεν μπορεί να αποκλειστεί από τη Σπάρτα.

Απογοήτευση Λέτο, Σπυρόπουλος και ο αόρατος τοίχος που σήμερα ήταν κυριολεκτικά εντελώς αόρατος!

Δημοσ.

Σταθηκαμε και αρκετα τυχεροι στις τελευταιες φασεις. Πρωτα με το πλασε του Καλουντα πριν το 3-0 και μετα με την κεφαλια του αμυντικου τους. Κατα τα αλλα δεν παιξαμε και καμια τρελη μπαλα. Τα κλασσικα, αμυνα με προβληματα, σιλβα ανυπαρκτος, γιομες ως επι το πληστον κλπ.

Ωστοσο το θετικο απο αυτο το παιχνιδι ηταν η πολυ καλη εμφανιση του Κατσου, του Λετο (ωραιες σεντρες και επιτελους παιχτης που βαζει τη μπαλα κατω), του Σαλπι, ενω χαρηκα το παθος του Σισσε, αρκει να μη του γινεται βαρος στην αποδοση. Επισης μη ξεχναμε και τον Γκαλινοβιτς που σημερα εκανε 1-2 καλες επεμβασεις, 1-2 καλες εξοδους και γενικα οποτε χρειαστηκε να επεμβει ηταν αξιοπιστος.

Ο Τεν Κατε κινηθηκε σε λογικα επιπεδα αυτη τη φορα και του βγηκαν οι επιλογες (Σισσε ξεκινησε δεξια και μετα αλλαξε θεση με τον Σαλπι). Αν και θεωρω οτι ο Ματος εχει θεση στην 18αδα, για να μην πω 11αδα.

Αντε και επειδη εχω κεφια:

29-07-09

Οντως ... ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ... χαχαχα ( ..ναι δεν αντεξα... το φιλαρακι πουναι βαζελος ακομα βριζει .. χαχαχα )

29-07-09

Παναθηναικοφρονες, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ουτε για κωλοτουμπες, ποσο μαλλον να μιλατε και να μας αρχιζετε παλι τα κουραστικα μπλα-μπλα σας και να μας λετε τωρα οτι "τα λεγατε κιολας".

29-07-09

ελα πικραμενε. τι να μου πεις και εσυ

1. εχει ντερμπυ την αλλη εβδομαδα με την Σπαρτα στο ΟΑΚΑ οπου ο παο θα περασει μονο εαν καταφερει και γεμισει το γηπεδακι και τρομαξουν οι υπερπαιχτες της σπαρτα.

μη μιλας τωρα απο χτες ρομπα εγινες. πριν το ματς.. πηγαινατε για θριαμβο.. σημερα " μας τα λεγατε" ..υπαρχουν ελλειψεις .. θελετε κιαλλο στοπερ.. ( πειρατε μονο 2 ) .. ο σισσε θα βαζει 25 γκολ τη χρονια.. ο ζιλμπερτο εχει μαγεψει την ευρωπη .. ο σαριεγκι ειναι η αποδειξη οτι θαυματα γινονται ακομη και σημερα .. αντε αμα δε φευγει η πικρα δοκιμαστε τσιχλιτσα με γευση φρουτων

ΕΠ! Καλησπερα.

Δημοσ.

δυσκολη φαση, ισως να καλυπτει ο κατω αριστερα, δεν τον ειχα προσεξει στο replay.

δεν νομιζω οτι ειναι φαουλ, η μπαλα ειναι διεκδικισημη, ο σαλπι μαλιστα την βρισκει ελαχιστα πρωτος και δεν γινεται καμια γερη συγκρουση μετα. Δεν ξερω και εγω αν υπαρχει καποιος κανονισμος για την επαφη με τον τερματουρο. Υπαρχει για επαφη μεσα στην μικρη περιοχη.

Τελος παντον, η σπαρτα περα απο κανα 15ρτο στο 1το ημιχρονο που ισοροπησε ηταν πολυ χαλια. Δεν αξιζε να περασει ομαδα που δεν μπορει να κρατησει λιγο την μπαλα και να κανει μια στοιχειωδης επιθεση. Οποτε καλον αποκλεισμον στον επομενο γυρο με καμια ομαδα της προκοπης λοολ

Δημοσ.
ελα πικραμενε. τι να μου πεις και εσυ

1. εχει ντερμπυ την αλλη εβδομαδα με την Σπαρτα στο ΟΑΚΑ οπου ο παο θα περασει μονο εαν καταφερει και γεμισει το γηπεδακι και τρομαξουν οι υπερπαιχτες της σπαρτα.

:lol::lol:χαχαχαχα και τρομάξουν χαχα

Δημοσ.
με τετοια χαλια που εχει ο παο το μονο ωφελος που θα εχει αν τελικα καταφερει κ μπει στους ομιλους θα ειναι το οικονομικο.ετσι οπως ειναι δεν παει πουθενα.Αν εμενε εξω σημερα ισως ειχαν θορυβηθει και σουταραν τωρα που ειναι νωρις το τεν κατε επαιρναν χαφ κ στοπερ κ μπορει να εσωζε τη σαιζον...

Δόξα τω Θεώ, προκρίθηκε και δεν θα φύγει ο Παϊτέρης... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...