Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποιος υποτιμαει τη νουμοσυνη σου ρε φιλε; Και ποιο πραγμα συνεχιζεται ακριβως; 50 μυρια για μεταγραφες σε 2 χρονια, και προσπαθεια αποκαθηλωσης των γκαγκατσιδων. Τι να κανουμε δηλαδη που δεν ειναι ευκολο να γκρεμιστει το παρακρατος του πρακτορα (επο παραγκα μμε) οπως επισης και η νοοτροπια μιζεριας υπαλληλισμου και αμπαλων παικτων που μπολιασε την ομαδα τοσα χρονια η οικογενεια;

Ο Τζιλα ειναι σωστος. Ισχυει αυτο που λεει. Αυτο ειναι καλοπροεραιτη κριτικη. ε ναι δεν μπορει να μη βλεπουν οτι οι αμυντικοι ειναι της πλακας. Οπως κρεμασαν τα συμβολαια των ρουφιανων και των αμπαλων ετσι θα πρεπε να κρεμασουν και του διδυμου της συμφορας ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

KeyzerSoze προφανως βαζει και τον Θαναση μεσα......

οσο για τον ερασιτεχνη φταινει ΟΛΟΙ. Και οι πολυμετοχικοι αλλα και αυτος που εχει τα γενια και χτενια. οχι τοσο αυτος δηλαδη οσο αυτοι που εχει διορισει εκει μεσα και τρωνε τα σωθικα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Ελαχιστες οι εξαιρεσεις.

Δημοσ.

Ε, δεν γίνεται κουβέντα έτσι. Μηδενισμός στα πάντα και παντού, μπήκε στην μέση και ο ερασιτέχνης, τα πάντα όλα.

Ο άλλος συγκρίνει την παρούσα κατάσταση με αυτή του Τζίγκερ. Φυσικό είναι, τότε φαγωνόμασταν αν πρέπει να παίξει ο Μπόβιο ή ο Αντριτς, τώρα φαγωνόμαστε αν πρέπει να παίξει ο Ζιλμπέρτο ή ο Κατσουράνης...

Τα πάντα όλα, ισοπέδωση πλήρης. Εδώ με μια χαμένη κεφαλιά ξεχάσαμε τί έκανε 40.000 κόσμο να πάει κυριακάτικα να κάνει συλλαλητήριο...

Δημοσ.

Όχι δεν βάζω και το Γιαννακόπουλο μέσα, ούτε και τον Βγενόπουλο. Δεν είναι μόνο οι διοικούντες που αποφασίζουν κατά τα φαινόμενα αλλά και μερικοί παλαίμαχοι, ιδιοφυίες του ποδοσαφαίρου. Και τον πρόεδρο μέσα.

Και την νοημοσύνη μου υποτιμάει αυτός που νομίζει ότι θα τον πιστέψω ότι έδωσε 50 εκ για Μελίσσηδες και λοιπούς.

Αν θέλουν πίστωσω χρόνου μέχρι να μάθουν πως χτίζεται μια ομάδα ας το πουν και ας αφήσουν τις παπαραλογίες. Μια ζωή το καλοκαίρι μας φουσκώνουν στις δηλώσεις

Δημοσ.

Ας φτιάξει ο τζίγγερ μια ομάδα επιτέλους για να πάνε να τον υποστηρίξουν και να σταματήσουν να μας σπάνε τα @@

σε όποιον γουστάρει να κάτσει να δει σε όποιον όχι να δει τένις.

Δημοσ.

Ωραία τώρα βγήκα και υποστηρικτής του Τζίγγερ, από που ακριβώς δεν ξέρω με τόσα μπινελίκια που θα βρείς αν κάνεις μια απλή αναζήτηση αλλά ότι πεις

Δημοσ.
Ωραία τώρα βγήκα και υποστηρικτής του Τζίγγερ, από που ακριβώς δεν ξέρω με τόσα μπινελίκια που θα βρείς αν κάνεις μια απλή αναζήτηση αλλά ότι πεις

μα δεν το είπα για σένα.

Δημοσ.
περναμε μαγκες..παμε για ενα χαλαρο 4-0 αποψε..

Ώπα, μάστορα, καλή η αισιοδοξία αλλά άραξε τα άλογά σου, γιατί και στην Πράγα χαλαρά πηγαίναμε και αρπάξαμε 3. :-)

Δημοσ.

Εγώ λεω θα αποκλειστουμε ξενερωτα κιολας.

Θα βαλουμε ενα στην αρχη, προς το τελος μπορει και 2ο και καπου πριν η μετα το 2ο θα φαμε και ενα.

2-1 τελικό. ΓΙΟΥΡΟΠΑ.

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να δω το ματς μέσω ιντερνετ σε ανθρωπινή ποιότητα και ταχύτητα ;

Κάποια υπηρεσία pay per view που να έχει το ματς;

Όχι αυτά τα τσαμπέ links.

Δημοσ.
Υπάρχει τρόπος να δω το ματς μέσω ιντερνετ σε ανθρωπινή ποιότητα και ταχύτητα ;

Κάποια υπηρεσία pay per view που να έχει το ματς;

Όχι αυτά τα τσαμπέ links.

εγώ μια φορά είχε χρειαστεί να δω το ματς απο αμερική και πληρωσα κανονικά στην UEFA 8 δολλάρια και το ειδα πολύ καλά. Βέβαια ήταν όμιλοι τσου λου οποτε δεν ξερω αν το ιδιο ισχυει και για τα προκριματικα.

Δημοσ.

Κατ αρχήν πιστεύω ότι θα περάσει ο Παναθηναϊκός.Αυτή είναι η άποψή μου.

Σε περίπτωαση όμως που δεν συμβεί αυτό, πιστεύετε ότι ο Τεν Κάτε θα παραιτηθεί από μόνος του ή θα τον παρατήσουν.Καί πότε θα γίνει αυτό?Αμέσως?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...