Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΑΕΚ δεν είσαι εσύ? Ενα θα σου πω. Ο Βύντρα πέρισυ έφαγε 0 γκόλ από τον γαύρο και ο Κυριάκος 4 (χωρίς το κύπελλο).

με αυτη την λογικη τι σημαινει οτι ο βυντρα ειναι καλυτερος απο τον κυριακο???lol:confused: η ο γαυρος ειναι το τεστ τον αμυντικων???με την ιδια λογικη μπορω να σου πω και εγω που εχει παιξει ο κυριακος και που εχει παιξει ο βυντρα.τεσπα θα το δεις στην πορεια ποσο δεν τραβαει με βυντρα σεντερ μπακ

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
με αυτη την λογικη τι σημαινει οτι ο βυντρα ειναι καλυτερος απο τον κυριακο???lol:confused: η ο γαυρος ειναι το τεστ τον αμυντικων???με την ιδια λογικη μπορω να σου πω και εγω που εχει παιξει ο κυριακος και που εχει παιξει ο βυντρα.τεσπα θα το δεις στην πορεια ποσο δεν τραβαει με βυντρα σεντερ μπακ

Ο Βυντρα οταν εχει να αντιμετωπισει επιθετηκο που ειναι γρηγορος με τη μπαλα κατω τυπου σαλπιγγιδη ειναι καλυτερος απο τον κυργιακο.ο κυργιακος ομως ειναι καλυτερος στο μαρκαρισμα παικτων τυπου κωνσταντινου-ντιογκο....Οταν λες που εχει παιξει ο κυριακος αντε να δεχτουμε οτι η ρειντζερς ειναι μεγαλη ομαδα αλλα δεν υπαρχει καμια ομαδα φρανκφουρτη.Κ του βυντρα του εκαναν προταση απο γερμανια αλλα προτιμησε να μεινει στον παναθηναικο...

Δημοσ.

Αντιγράφω από το site.

http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=184670

Λάμψη Λόπες!

Το πρώτο της φιλικό ματς έδωσε η νεοσύστατη Golden Team του Παναθηναϊκού. Πρόκειται ουσιαστικά για την ομάδα Νέων, η οποία δουλεύει στα πρότυπα της πρώτης ομάδας και συγχρόνως εκεί θα «ψήνονται» όλα τα νέα ταλέντα από Ελλάδα και εξωτερικό που ανακαλύπτει το τμήμα σκάουτινγκ. Προπονητής της είναι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. Στη Λεωφόρο λοιπόν, αντιμετώπισαν την ΑΕ Περάματος (ομάδα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος) και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία επικρατώντας με 3-0, χάρη σε δύο τέρματα του Κουσίδη και ένα του Ταχμαζίδη.

Αυτός που έκλεψε την παράσταση, πάντως, ήταν ο Χόρχε Λόπες! Ο νεαρός Αργεντινός που έφερε στην Παιανία ο Ρότσα, είναι προσωπική του ανακάλυψη μια και αγωνιζόταν στην Β' κατηγορία του Αργεντίνικου πρωταθλήματος. Κεντρικό χαφ με εξαιρετική τεχνική, χαμηλό κέντρου βάρους που κερδίζει τις εντυπώσεις με τις φαντεζί ενέργειές του.

Οι «πράσινοι» έπαιξαν με τους: Ταμπάκη (32' Kόλλια), Σκοτ, Τσάλγκο, Ταχμαζίδη, Φουρλάνο, Αναστασόπουλο, Πίτερ, Αποστολόπουλο, Κασαπάκη, Μαρινάκη, Γεωργόπουλο. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Κόλλιας (62 Καπίνος), Ντάρλας, Κάσας, Τριανταφυλλόπουλος, Λιόλιος, Λαγός, Φέτσης, Λόπες, Κουσίδης, Μαυρίας, Χιονίδης.

Αν δουλεύει στα πρότυπα της πρώτης ομάδας ζήτω που καήκαμε!

Δημοσ.

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω το κολλημα του Τεν Κατε με τον Ματος.

Εδω εχει βασικο Βυντρα,Μουν,Σαριεγκι και αφηνει οχι στον παγκο,αλλα εκτος αποστολης τον Ματος...

Δημοσ.

Μεχρι προτινος θεωρουσα οτι ο Μπαγεβιτς ειναι απο τους πιο εμπαθεις προπονητες με εμμονες. Δεν περιμενα οτι η ομαδα μου θα πιασει λαχειο σε αυτο το θεμα...

Δημοσ.

Ποια ειναι τα λεφτα που εχει δωσει ο τζιγγερ...;...;...;...;...;

Η αμυνα και το τερμα ειναι της πλακας. Ο βασικος μας επιτελικος ειναι λιγος για Παναθηναικο. Δεξι εξτρεμ δεν εχουμε. Ο τζιγγερ φρεναρει τη γιγαντωση. και ισως και ο αντωνιου πακετο. ειναι δυνατον τα στοπερ σου να ειναι ο σαριεγκι και ο βυντρα και εσυ να πηγαινεις να παιρνεις τον καντε???

ΧΕΝΚ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοσ.

Προκαλει το τοπικ για μανουρες για αυτο δεν θα πω τιποτα αλλο.

Οσοι ξερουν ξερουν τα εγκληματα του τζιγγερ κατα του Παναθηναικου και του κοσμου του. οσοι δεν ξερουν καλυτερα να μη λενε τιποτα γιατι προκαλουν.

Δηλαδη τι να ειρωνευεσαι, και τι να συγκρινεις τους νεους μετοχους ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ - ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ με τον τζιγγερ....ενα και το αυτο. προκληση το ενα προκληση το αλλο.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά δεν ανέχομαι κανέναν να υποτιμάει τη νοημοσύνη μου και να νομίζει ότι είμαι πρόβατο που τα χάφτω όλα κάτι που συνεχίζει να γίνεται.

Και όσο για τα εγκλήματα των πολυμετοχικών δες τι ωραία φέρονται στον ερασιτέχνη και μετά μιλάμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...