Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν σας καλυπτει εσας το οτι κανει λιγοτερες λαλακιες στο κεντρο απο οτι δεξια, τοτε τι να πω.. Ισως πρεπει να αναθεωρησω καποια πραγματα που ηξερα.. Το να κανεις λαλακια στα ακρα, μαζευεται το να κανεις λαλακια στο κεντρο σημαινει γκολ.. Απο τη στιγμη λοιπον που εχεις Μπιερσμιρ, τον βαζεις κεντρικο και βαλε καποιον αλλον δεξια (εστω και τον Βυντρα αφου αν τον βαλεις κεντρο καθε επιθεση θα ειναι θεμα τυχης αν δε φας γκολ)! Τοσο δυσκολο ειναι αυτο που λεω? Προσπαθηστε να δικαιολογησετε λοιπον τον Βυντρα και τον καθε Βυντρα και το επομενο καλοκαιρακι παλι εδω θα ειμαστε να κλαιτε για το τι εφταιξε! Τουλαχιστον δωστε του καμια φωσφοριζε φανελα και μια σφυριχτρα του τροχονομου.. Αντε καληνυχτα μας :-)

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως μετά το προχθεσινό και συστατική επιστολή από τον Πουγιόλ να μου δείξετε για τον Καντέ τον συγκαταλέγω στους χειρότερους αμυντικούς που περάσαν από την Ελλάδα.

Ο Βύντρα είναι ογκόλιθος μπροστά του.

Δημοσ.
Ο Λουκάς Βύντρα πέρισυ έκανε λιγότερες γκέλες από πολλούς κεντρικούς αμυντικούς. Λιγότερες από τον Αβράαμ, λιγότερες ακόμα και από τον Βίντιτς της Μάντσεστερ.

Ο Βύντρα όταν η μπάλα παίζεται χαμηλά είναι όχι απλά καλός παίκτης, αλλά πολύ καλός, γιατί και γρήγορος είναι και γενικά είναι αμυντικός που καθαρίζει τις φάσεις χωρίς φάουλ και δεν παίρνει κάρτες.

Το κύριο μειονέκτημά του είναι πως όταν έχει την μπάλα στα πόδια δεν ξέρει τι να την κάνει και τα χάνει εύκολα, όπως επίσης δεν έχει και τεχνική. Αυτός είναι και ο λόγος που σαν δεξί μπακ δικαίως τον κυνηγούσε όλη η εξέδρα, γιατί ανέβαινε και σπανίως έδινε μια σωστή πάσα ή έκανε μια σωστή σέντρα. Σαν κεντρικός αμυντικός όμως που τον έβαλε ο Τεν Κάτε πέρισυ έπαιξε μια χαρά, και αυτό του αναγνωρίστηκε από όλους. Αλλά τα ξεχάσαμε αυτά.

Με τα παραπάνω δεν λέω πως ο Βύντρα είναι ο Έλληνας Καναβάρο, αλλά τα γράφω γιατί δεν μπορώ να διαβάζω πως ο Βύντρα δεν θα έπαιζε ούτε στον Λεβαδιακό σέντερ μπακ. Τα προβλήματα του Παναθηναϊκού είναι άλλα και όχι ο Λουκάς ο Βύντρα και ο Τεν Κάτε.

Αν σας καλυπτει εσας το οτι κανει λιγοτερες λαλακιες στο κεντρο απο οτι δεξια, τοτε τι να πω.. Ισως πρεπει να αναθεωρησω καποια πραγματα που ηξερα.. Το να κανεις λαλακια στα ακρα, μαζευεται το να κανεις λαλακια στο κεντρο σημαινει γκολ.. Απο τη στιγμη λοιπον που εχεις Μπιερσμιρ, τον βαζεις κεντρικο και βαλε καποιον αλλον δεξια (εστω και τον Βυντρα αφου αν τον βαλεις κεντρο καθε επιθεση θα ειναι θεμα τυχης αν δε φας γκολ)! Τοσο δυσκολο ειναι αυτο που λεω? Προσπαθηστε να δικαιολογησετε λοιπον τον Βυντρα και τον καθε Βυντρα και το επομενο καλοκαιρακι παλι εδω θα ειμαστε να κλαιτε για το τι εφταιξε! Τουλαχιστον δωστε του καμια φωσφοριζε φανελα και μια σφυριχτρα του τροχονομου.. Αντε καληνυχτα μας :-)

Στην ανάγνωση/κατανόηση κειμένου στο σχολείου μάλλον δεν ε;

Δημοσ.
Κάτσε γιατί θα τρελλαθώ. Το ότι έκανε λιγότερες γκέλες σαν σέντερ μπακ απ'ότι σαν δεξί μπακ δε σημαίνει ότι κάνει και για σέντερ μπακ.

Το συμπέρασμα είναι ότι δεν κάνει για τον Παναθηναικό.

Και μη μου τον συγκρίνεις με το Σαριέγκι και τον Καντέ. Τον Σαριέγκι τον βλέπουμε εδώ και πόσο καιρό, επικίνδυνος αμυντικός, στις καλές του χαρίζει γκολ, στις κακές του άστα. Τον Καντέ από τα φιλικά που τον έχω δεί είναι κουτσός τελείως από το δεξί ούτε να επιστρέψει μπάλα στον τερματοφύλακα δεν μπορεί. Και όπως είδαμε χαρίζει και αυτός γκολάκια.

Επομένως αν εξαιρέσουμε τον Μπιερσμιρ που δεν τον έχω δεί να παίζει σε αυτή τη θέση για εμένα η ομάδα δεν έχει κανένα αξιόπιστο σεντερ μπακ. Τόσο απλά. Το αν ο Βύντρα σε όλη τη χρονιά χαρίσει 12 γκολ ενώ ο Σαριέγκι 11 και ο Καντέ 15 δε με νοιάζει. Κανένας τους δεν κάνει για αυτη τη θέση. Σεντερ μπακ συνήθως σημαίνει γκέλα και γκολ. Και εμείς έχουμε μαζέψει τους καλύτερους.. στη γκέλα όμως

Ενταξει, απλα δεν θες να καταλαβεις(το να μην μπορεις να καταλαβεις ειναι χειροτερο οποτε ειμαι καλος μαζι σου)

ο,τι και να ειναι ο Βυντρα απο την στιγμη που αποφασισε να τον βαλει να παιξει τοτε η σωστοτερη επιλογη ηταν και εξακολουθει να ειναι σεντερ μπακ

Πες τον Παιτερη, τεντα και τρελο, πες τον Βυντρα αμπαλο βλακα και ασχετο, κατεβασε 11αδα με 9 δεξια μπακ ή δεκαδα αντι για 11αδα, πες οτι θες, για ενα απο τα λιγα πραγματα που δεν πρεπει κανεις να κατηγορει τον ΤενΚατε για την Πραγα ήταν οτι εβαλε τον Βυντρα σεντερ μπακ και οχι δεξια

@foufoutios

Παμε μια και για σενα τελευταια. Ο Βυντρα δεξια επι 3 χρονια ηταν ΚΑΙ αχρηστος ΚΑΙ εκανε πεναλτυ μια χαρα(βλεπε Λανς) ΚΑΙ επικινδυνος. Οταν ηρθε σεντερ μπακ εκανε ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΑΘΗ αποτι δεξια και επαιξε καλυτερα. Επομενως εγω στο διλημμα "σεντερ μπακ να κανει λαθος που θα ειναι 99% γκολ ή δεξι μπακ να κανει 3 λαθη που το καθενα θα ειναι 80% γκολ" διαλεγω το πρωτο

Δημοσ.
Ενταξει, απλα δεν θες να καταλαβεις(το να μην μπορεις να καταλαβεις ειναι χειροτερο οποτε ειμαι καλος μαζι σου)

ο,τι και να ειναι ο Βυντρα απο την στιγμη που αποφασισε να τον βαλει να παιξει τοτε η σωστοτερη επιλογη ηταν και εξακολουθει να ειναι σεντερ μπακ

Και εσύ δεν κατάλαβες. Δεν τον κατηγορώ ότι τον έβαλε σεντερ μπακ και όχι δεξί μπακ. Τον κατηγορώ γιατί τον έβαλε. Τον κατηγορώ και αυτόν και τους λοιπούς τεχνικούς διευθυντές κτλ κτλ γιατί δεν έκαναν κάτι και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα δεν έχει σεντερ μπακ.

Ακόμα και έτσι όπως είναι όμως η άμυνα, δες ποστ μου πριν τον αγώνα. Προτιμούσα με χίλια Μαχλελή δεξί μπακ και στην άμυνα να βάλει Μπίερσμιρ και έναν ακόμα από τους άχρηστους.

Το να βάζεις το Βύντρα δίπλα σε ένα ντερέκι και σκληροτράχηλο αμυντικό είναι μαλα@#ία που τρώγεται, το να τον βάζεις δίπλα στον Καντέ με τίποτα. Είναι σαν να έχεις δυο Μόρις. Τι περίμενε?

Δημοσ.

Λοιπον καταρχας ο Βυντρα δεν κανει για δεξι μπακ με την καμμια. Δεν ξερει να βγει μπροστα, δεν εχει αξιολογη σεντρα και ωρες ωρες δειχνει να μην ξερει τι να κανει την μπαλα που εχει στα ποδια του.

Σαν στοπερ τον ειδαμε βελτιωμενο(καλυτερο) απο δεξι μπακ ομως δεν ειναι αυτο που θες για την αμυνα του παναθηναικου. Την γκελα παλι την εχει μεσα στο αιμα του. Δεν ειναι οτι δεν ειναι καλος παικτης αλλα δινει μεχρι εκει που μπορει να φτασει.

2 μειονεκτηματα:

α) Τα σωματικα προσοντα, του παιρνουν ολες τις κεφαλιες

β) Δεν μπορει να προωθησει την μπαλα στα χαφ..οποτε η θα γεμισει καταστρεφοντας το παιχνιδι η θα κανει λαθος(βλεπε ΠΑΟΚ στα play off) η θα την δωσει στον διπλανο στοπερ που αν ειναι ο σαριεγκι κλαψε μνου την αναπτυξη.

Τελικα μαλλον εχουμε βρει το στοπερ που ανεβαζει τημ μπαλα στα χαφ και δεν το εχω παρει χαμπαρι :mad:

Δημοσ.
Ακριβώς.....

Έτσι έχω ακούσει κι εγώ. Ο Μόρις πούλαγε παιχνίδια και ο Γιάνναρος ρουφιάνευε από αποδυτήρια. Αν είναι έτσι μακρυά.

Δημοσ.
Στην ανάγνωση/κατανόηση κειμένου στο σχολείου μάλλον δεν ε;

Και επειδη το λεει ο johny σημαινει οτι ισχυει ντε και καλα? Οσες φορες τον εχω δει ειναι αθλιος και επικινδυνος.. Καλυτερα θα επαιζε μια ανεκπαιδευτη μαιμου.. Απο κει και περα, βγαλε τα πρασινα γυαλακια σου και μολις μπορεσεις να μιλησεις αντικειμενικα και χωρις ειρωνιες (Σιγουρα σου ειναι αδυνατο απο τα τοσα κομπλεξ που εχεις) τα ξαναλεμε.. Φιλια ε.. ;-)

ΥΓ : Θα σου στειλω τον ελεγχο μου αν θες απ το Δημοτικο

Δημοσ.
Και εσύ δεν κατάλαβες. Δεν τον κατηγορώ ότι τον έβαλε σεντερ μπακ και όχι δεξί μπακ. Τον κατηγορώ γιατί τον έβαλε. Τον κατηγορώ και αυτόν και τους λοιπούς τεχνικούς διευθυντές κτλ κτλ γιατί δεν έκαναν κάτι και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα δεν έχει σεντερ μπακ.

Ακόμα και έτσι όπως είναι όμως η άμυνα, δες ποστ μου πριν τον αγώνα. Προτιμούσα με χίλια Μαχλελή δεξί μπακ και στην άμυνα να βάλει Μπίερσμιρ και έναν ακόμα από τους άχρηστους.

Το να βάζεις το Βύντρα δίπλα σε ένα ντερέκι και σκληροτράχηλο αμυντικό είναι μαλα@#ία που τρώγεται, το να τον βάζεις δίπλα στον Καντέ με τίποτα. Είναι σαν να έχεις δυο Μόρις. Τι περίμενε?

Κι αν έβαζε τον Μαχλελή θα λέγανε πειραματίζεται με πιτσιρικάδες σε παιχνίδι που παίζεται το μέλλον της ομάδας για φέτος κτλ...

Με άλλα λόγια, αν είναι κάποιος κακοπροαίρετος, ό,τι γουστάρει λέει, όποτε θέλει.

Εδώ υπάρχουν άτομα που βρίσκουν και λένε για τον Ομπράντοβιτς, για τον Τεν Κάτε δε θα λένε;

Και επειδη το λεει ο johny σημαινει οτι ισχυει ντε και καλα? Οσες φορες τον εχω δει ειναι αθλιος και επικινδυνος.. Καλυτερα θα επαιζε μια ανεκπαιδευτη μαιμου.. Απο κει και περα, βγαλε τα πρασινα γυαλακια σου και μολις μπορεσεις να μιλησεις αντικειμενικα και χωρις ειρωνιες (Σιγουρα σου ειναι αδυνατο απο τα τοσα κομπλεξ που εχεις) τα ξαναλεμε.. Φιλια ε.. ;-)

ΥΓ : Θα σου στειλω τον ελεγχο μου αν θες απ το Δημοτικο

Δε χρειάζεται να μου στείλεις κάτι, βλέπω τα τωρινά αποτελέσματα.

Από εκεί και πέρα, με επιχειρήματα δε σε βλέπω να μιλάς, για μαϊμούδες μόνο. Και όταν σου λένε κάτι για ένα παίκτη του Παναθηναϊκού κάποιοι που πιθανόν να έχει τύχει και να παρακολουθούν τον Παναθηναϊκό παραπάνω από εσένα κάποια πράγματα, μπορεί να ξέρουν καλύτερα.

Δημοσ.

Επιμενω οτι το να προσπαθουμε να βολευτουμε με Λουκαβυντρες σαν φιλαθλοι, σημαινει εκφυλλισμος. Συνηθισαμε στην μετριοτητα και ετσι αρκουμαστε και σε τριτοκλασατους παιχτες.

Ψαχνουμε να βγαλουμε απτη μυγα ξυγκι. Σωνει και καλα οτι ο Βυντρα ειναι θετικος...Αντι να συζηταμε οτι επρεπε οι παιχτες μας να ειναι επιπεδου Χενρικσεν, Κυργιακου, Γ.Χ. Γεωργιάδη, Ουζουνίδη, Γ.Σ. Γεωργιάδη, Καλιτζάκη, Κολιτσιδάκη, Καπουράνη, Αποστολακη καθομαστε και προσπαθουμε να βρουμε 1-2 θετικα των Λουκαβυντρεων/καντεων/Ενακαριρεων/Αντονσονεων/Γκαμπριελακων/Βαβζινιακων/Σαριεγκηδων και ολο το κακο συναπαντημα. Και η πλακα ειναι πως καποιοι ικανοποιουνται κιολας με Λουκαβυντρα ηγετη (ακουσον, ακουσον) της αμυνας του ΠΑΟ.

Αναυδος...

Δημοσ.
Κι αν έβαζε τον Μαχλελή θα λέγανε πειραματίζεται με πιτσιρικάδες σε παιχνίδι που παίζεται το μέλλον της ομάδας για φέτος κτλ...

Με άλλα λόγια, αν είναι κάποιος κακοπροαίρετος, ό,τι γουστάρει λέει, όποτε θέλει.

Εδώ υπάρχουν άτομα που βρίσκουν και λένε για τον Ομπράντοβιτς, για τον Τεν Κάτε δε θα λένε;

Ότι ενδεκάδα και να κατέβαζε, αν κέρδιζε θα ήταν θεός, αν έχανε θα ήταν υπό διωγμόν. Τους ξέρουμε του δημοσιοκάφρους τόσα χρόνια και προφανώς δεν έχουν εξαφανιστεί γιατί υπάρχουν οπαδοί που τους διαβάζουν και συμφωνούν.

Εγώ δεν θα έλεγα τίποτα. Το έχω πεί πολλές φορές. Οι απαιτήσεις μου είναι πολύ απλές. Θέλω να καταφέρω να δω 10 λεπτά αγώνα του Παναθηναικού και να μην βαρεθώ. Μόνο αυτό προς το παρών. Και βλέπω διαρκώς γιόμα μπάλα και να παίζουμε με αντεπιθέσεις ακόμα και με ομάδες δύο κατηγορίες κάτω.

Βλέπω κενές θέσεις να μην καλύπτονται επι χρόνια και σαν να μη φτάνει αυτό να ανοίγουν και άλλες.

Αριστερό μεσοεπιθετικό δεν είχαμε ποτέ, και καλύφθηκε η θέση με τον Λέτο. Ο μόνος λόγος που έγινε αυτό ήταν για να αρπάξουν ένα παίκτη από τον Ολυμπιακό. Εμένα αυτό αν και ουσιαστικά καλύπτεται η θέση που πονάει η ομάδα μου δείχνει πλήρη ανεπάρκεια σχεδίου κάτι που φαίνεται και στις υπόλοιπες κινήσεις. Ο Σισέ ήρθε για κράχτης δεν ήρθε βάση ενός σχεδίου.

Ας αφήσουν λοιπόν τα επικοινωνιακά τρικ και τις παπαρολογίες του στυλ αν δε το πάρουμε και φέτος πότε και ας φτιάξουν ομάδα. Δεν γκρινιάζουμε γιατί χάσαμε, φωνάζουμε γιατί δεν μπορεί να μην βλέπουν γιατί χάσαμε.

Δημοσ.
Ότι ενδεκάδα και να κατέβαζε, αν κέρδιζε θα ήταν θεός, αν έχανε θα ήταν υπό διωγμόν. Τους ξέρουμε του δημοσιοκάφρους τόσα χρόνια και προφανώς δεν έχουν εξαφανιστεί γιατί υπάρχουν οπαδοί που τους διαβάζουν και συμφωνούν.

Εγώ δεν θα έλεγα τίποτα. Το έχω πεί πολλές φορές. Οι απαιτήσεις μου είναι πολύ απλές. Θέλω να καταφέρω να δω 10 λεπτά αγώνα του Παναθηναικού και να μην βαρεθώ. Μόνο αυτό προς το παρών. Και βλέπω διαρκώς γιόμα μπάλα και να παίζουμε με αντεπιθέσεις ακόμα και με ομάδες δύο κατηγορίες κάτω.

Βλέπω κενές θέσεις να μην καλύπτονται επι χρόνια και σαν να μη φτάνει αυτό να ανοίγουν και άλλες.

Αριστερό μεσοεπιθετικό δεν είχαμε ποτέ, και καλύφθηκε η θέση με τον Λέτο. Ο μόνος λόγος που έγινε αυτό ήταν για να αρπάξουν ένα παίκτη από τον Ολυμπιακό. Εμένα αυτό αν και ουσιαστικά καλύπτεται η θέση που πονάει η ομάδα μου δείχνει πλήρη ανεπάρκεια σχεδίου κάτι που φαίνεται και στις υπόλοιπες κινήσεις. Ο Σισέ ήρθε για κράχτης δεν ήρθε βάση ενός σχεδίου.

Ας αφήσουν λοιπόν τα επικοινωνιακά τρικ και τις παπαρολογίες του στυλ αν δε το πάρουμε και φέτος πότε και ας φτιάξουν ομάδα. Δεν γκρινιάζουμε γιατί χάσαμε, φωνάζουμε γιατί δεν μπορεί να μην βλέπουν γιατί χάσαμε.

οταν δεν υπαρχει σκαουτινγκ σε μια ομαδα αυτα ειναι τα αποτελεσματα.

Ο σισε και ο λετο και ο Κατσουρανης ισως αποδειχθουν καλες μεταγραφες, ωστοσο καμια απο αυτες δεν ηταν αποτελεσμα σκαουτινγκ. Ηταν παιχτες προς πωληση απο τις ομαδες τους, μπηκε το χερι στην τσεπη και ηρθαν.

Εγω εδω και χρονια περιμενω να δω εναν παιχτη "λιρα 100" οπως λεγαμε καποτε που ειχαμε ειδικοτητα σαν ομαδα σε αυτον τον τομεα.

Δημοσ.
]Οι απαιτήσεις μου είναι πολύ απλές. Θέλω να καταφέρω να δω 10 λεπτά αγώνα του Παναθηναικού και να μην βαρεθώ[/b'].

double post

Δημοσ.
Καλυτερα θα επαιζε μια ανεκπαιδευτη μαιμου..

Αυτές τις χαζομάρες βλέπω και τρελαίνομαι. Κριτική της πλάκας τελείως. Τέσπα, προφανώς κάποιοι βλέπουν μπάλα και κάποιοι βγάζουν συμπέρασμα από φίλους και εφημερίδες ή γενικά ό,τι θυμούνται χαίρονται.

Ανακεφαλαίωση:

1. Ο Τεν Κάτε είναι μυρουδιάς και πειραματιστής γιατί έβαλε το περισυνό βασικό του σέντερ μπακ πάλι σαν σεντερ μπακ, και ελλείψει άλλου έβαλε ένα σεντερ μπακ να παίξει δεξί μπακ (Θέση που όπως έμαθα τελικά την έχει παίξει αρκετές φορές στο παρελθόν στην Σουηδία)

2. Ο Τεν Κάτε είναι Τεντάς και Παϊτέρης γιατί έβαλε αντί του Κατσουράνη τον ... Ζιλμπέρτο Σίλβα.

3. Ο Τεν Κάτε κάνει μόνο για βοηθός γιατί άφησε τον Σισσέ να βαρέσει το πέναλτυ...

4. Ο Τεν Κάτε ανακατεύει την ομάδα γιατί κατέβασε την ομάδα με σύστημα ουσιαστικά ίδιο με το τελευταίο φιλικό που είχε παίξει.

5. Ο Βύντρα σε ένα παιγνίδι ξαναέγινε άχρηστος, με παρένθεση φυσικά ενός χρόνου που δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...