geovard Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Ο Γκαλίνοβιτς είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας. Με μια άλλη ματιά στον κάθε Βύντρα που πέρασε από τον ΠΑΟ, αμέσως θα φύγει η ρετσινιά ότι οι οπαδοί του ΠΑΟ είναι ελεεινοί και τρισάθλιοι, πριν τον Βαζέχα ακόμα. Το γνωρίζουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που πέρασαν από το ελληνικό πρωτάθλημα επίσης και αυτοί που δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα. Ο κόσμος του ΠΑΟ έστω για μία φορά πρέπει να δείξει ανωτερότητα και όχι τουπέ ριγμένου στη μοιρασιά γύφτου. Ειδικά σε ευαίσθητες περιπτώσεις σαν του Βύντρα αυτή είναι ανωτερότητα: όπως κάναμε εμείς στα κουλά που έκανε ο Βαμβακούλας. Να έχεις την πίστη ότι ακόμα και με τον τρελό στην ομάδα είσαι 10 φορές ανώτερος. Ο Σιμάο είναι Χούτου. Και είναι ακόμα ανήλικος. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θεέ μου να λέτε γιατί σε καμία των περιπτώσεων το μέλλον του δεν θα αποτελέσει ιστορία του ΠΑΟ. Και επιτέλους, μετά τον Λυμπερόπουλο, το Γιούρκα, τον Μπασινάκο και μια στρατιά άλλους αδικοχαμένους, βγάλτε το σκασμό καμιά φορά εκτός αν κάνετε κοινό ταμείο με την ΚΑΕ οπότε και μπορεί να βρω κάτι για να σας δικαιολογήσω. Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς. Μ΄αυτά και μ΄αυτά κύριοι φέραμε τον Παναθηναϊκό εκεί που δεν τού άξιζε. Μα καλά εγώ ήξερα ότι οι οπαδοί τού Παναθηναϊκού δεν τρώνε κουτόχορτο.Τώρα γιατί τόση απελπισία πιά.Από τον Βύντρα περιμένεις Aigeas? Τι είναι ο Παναθηναϊκός και θα πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι μπροστά στον κέθε άσχετο ποδοσφαιριστή?Άσυλο γιά τον κάθε αδικημένο από τη φύση στο μυαλό? Αν ο Σιμάο είναι Χούτου όπως λες τότε να πάει να σφάξει μερικούς Τούτσι γιατί εμείς τον πήραμε γιά ποδοσφαιριστή όχι γιά σφαγέα.Τι χαρακτηρισμοί είναι αυτοί? Στη Μοζαμβίκη απ' όπου κατάγεται δεν έχει Χούτου και Τούτσι.Στη Ρουάντα είναι αυτοί. Καί ποιός σού είπε ότι βάζουμε στο ίδιο καζάνι τον Λυμπερόπουλο και τον Γιούρκα με το νούμερο τον Βύντρα?Εγώ αυτή τη στιγμή αν έρθει ο Γιούρκας θα χαρώ πολύ.Γιατί προσπαθείς να τα ισοπεδώσεις?Εμείς, οι περισσότεροι δηλαδή έχουμε πάρει χαμπάρι ότι ο παίχτης δεν ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής.Δεν κάνει ρε παιδί μου πως το λένε?Βλέπεις τον κόσμο να μιλάει τόσο απαξιωτικά γιά κανέναν άλλον?΄Λες ο κόσμος να μην ξέρει? Αν κρατήσει στην άμυνα βασικό τον Βύντρα ακόμη και δεξί μπάκ να δείς τι γκέλες θα κάνει και πόσους βαθμούς θα χάσουμε εξαιτίας του. Αλλά κάτι μου λέει ότι ο Τεν Κάτε επειδή στις ήττες ρίχνει το φταίξιμο στούς παίχτες, κάποια στιγμή ο έρωτας γιά τον Λουκά θα γίνει μίσος.Θα το δείτε.Δεν μπορεί να είναι τόσο ασχετος προπονητής.Θα καταλάβει το λάθος του.Είμαι περίεργος να δώ πώς θα κατεβάσει την ομάδα.Πάμε σόίχημα ότι είναι πιθανό να μην ξεκινήσει με τον Λουκά?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Αλλά κάτι μου λέει ότι ο Τεν Κάτε επειδή στις ήττες ρίχνει το φταίξιμο στούς παίχτες, κάποια στιγμή ο έρωτας γιά τον Λουκά θα γίνει μίσος.Θα το δείτε.Δεν μπορεί να είναι τόσο ασχετος προπονητής.Θα καταλάβει το λάθος του.Είμαι περίεργος να δώ πώς θα κατεβάσει την ομάδα.Πάμε σόίχημα ότι είναι πιθανό να μην ξεκινήσει με τον Λουκά? Συμφωνω γενικα με την αναλυση σου. Αλλα αν δεν ξεκινησει με Βυντρα με τι θα ξεκινησει? Σαριεγκι-Καντε? Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...Στο τελος θα φτασουμε εμεις οι ιδιοι να θελουμε το Βυντρα βασικο. Απο το να σου βαζει μεσα Σαριεγκι κ Καντε κεντρο αμυνας, καλυτερα Βυντρα. Εκει καταντησαμε. Απο τον Χενρικσεν, τον Κυριακο, τον καλο Γκουμα (και ας μην παω στην προηγουμενη δεκαετια) εχουμε καταντησει να εχουμε Βυντρα βασικο και αναντικαταστατο. Αν καποιοι δεν αντιλαμβανονται αυτο το γεγονος ως ξεφτυλα για την ομαδα μας, τοτε εχουμε πολλα πετρινα χρονια ακομα μπροστα μας. Μιλαω για φιλαθλους (που πανηγυριζαν περυσι με την ανανεωση του συμβολαιου του και το διπλασιασμο των οικονομικων αποδοχων του), μιλαω για διοικηση που τον θεωρει αναντικαταστατο εδω και χρονια και φυσικα μιλαω και για 10Κ (εδω τα σχολια περιτευουν).
johnnyestia Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Έριξα μια ματιά στο διπλανό φόρουμ των γαύρων και ομολογώ πως προβληματίστηκα. Προβληματίστηκα γιατί δεν μπορώ να δώ αυτό που βλέπουν οι πολλοί: Ότι δηλαδή ο Τιμούρ είναι Θεός γιατί έβαλε τον αμυντικό μπάκ Λεονάρντο στα χαφ, ενώ ο Τεν Κάτε πειραματιστής γιατί έβαλε τον σέντερ μπακ Μπίεσμιρ να παίξει δεξί μπακ. Ή επίσης ότι ο Τιμούρ είναι μάγκας και δεν μασάει από ονόματα όταν ξεκινάει τον Ζαϊρί αντί του Γκαλέττι και τον Μήτρογλου αντί για τον Ντιόγο, ενώ ο Κάτε είναι Τεντάς και Παϊτέρης γιατί βάζει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα αντί για τον Κατσουράνη. Σημειώνω πως τον Τιμούρ τον θεωρώ ούτως ή άλλως καλό προπονητή, δεν είναι αυτό το point μου.
alexzzz Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Η μεγάλη διαφορά johnny είναι η νίκη... το ξέρεις και μόνος σου ότι αν τα αποτελέσματα ήταν ανάποδα πολλοί θα τραγουδούσαν ανάποδα...
johnyboy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Εδώ ο ο ντιόγκο είναι κράμα Βαν Μπάστεν με David Villa και λίγο ετό. Ο ντουντού τσάβι ινιέστα και λίγο από γκατούσο. Τι να λέμε τώρα.Τα πάντα όλα μάθε μπαλίτσα τονα ταλο ξέρω γω. το θέμα είναι αυτό που είπε ο άλεξ.
johnnyestia Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Η μεγάλη διαφορά johnny είναι η νίκη... το ξέρεις και μόνος σου ότι αν τα αποτελέσματα ήταν ανάποδα πολλοί θα τραγουδούσαν ανάποδα... Συμφωνούμε απόλυτα. Το θέμα είναι πως ένας αγώνας δεν είναι ικανό δείγμα για να προβαίνουμε σε αφοριστικά συμπεράσματα. Ειδικά στο ποδόσφαιρο. Για τον Τεν Κάτε αλλά και για τον Βύντρα ως σέντερ μπάκ τα συμπεράσματά μου τα έβγαλα από ολόκληρη την περισυνή σεζόν και δεν θα τα αλλάξω από ένα ματς Ιούλη μήνα, όσο σημαντικό και αν είναι αυτό. Και για τους δύο το ποτήρι το είδα μισογεμάτο και όχι μισοάδειο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Η μεγάλη διαφορά johnny είναι η νίκη... το ξέρεις και μόνος σου ότι αν τα αποτελέσματα ήταν ανάποδα πολλοί θα τραγουδούσαν ανάποδα... Αυτο που λες ισχυει για εφημεριδες και για χαμηλης νοημοσυνης φιλαθλους. Εγω βλεπω πως εχω εναν προπονητη που οταν ηρθε ειπε οτι αυτο που τον ενδιαφερει ειναι να παιξει ωραιο και επιθετικο ποδοσφαιρο. Αλλα εγω βλεπω: Πως εχει φτιαξει μια ομαδα που δεν βλεπεται με τιποτα η μπαλα που παιζει. Οτι δεν μου εχει αναδειξει ουτε 1 παιχτη εδω και 12 μηνες. Αντιθετως, παιχτες εγνωσμενης αξιας κατρακυλησαν στα χερια του και φυγανε νυχτα οσο-οσο απο τον Παναθηναικο. Οσοι μεινανε απλα δεν βλεπονται πλεον. Οτι εδω και 12 μηνες πειραματιζεται με το ροστερ. Σου δινει την εντυπωση οτι τωρα προσπαθει να μαθει ποδοσφαιρο. Οτι εχει εμπαθειες με μερικους ποδοσφαιριστες ανεξαρτητως αν χρειαζονται στην ομαδα η οχι (δηλαδη βαζει τα προσωπικα του πανω απτην ομαδα). Οτι εχει εμμονες με καποιους αλλους, ανεξαρτητως αν αυτο εδω και 12 μηνες ειναι εις βαρος της ομαδας. Φυσικα βλεπω οτι και τα αποτελεσματα που φερνει ειναι αποκαρδιωτικα. Τελος βλεπω οτι για ολα τα παραπανω ριχνει μονιμως τις ευθυνες στους παιχτες (και αυτο ειναι το χειροτερο και πιο επικινδυνο χαρακτηριστικο του). Θα μου πεις οτι αν περυσι περναμε ενα νταμπλ πχ και ριχναμε και μια 3ρα στη Σπαρτα ολοι θα τον ανεβοκατεβαζανε θεο. Εγω προσωπικα αν η ομαδα ειχε την ιδια εικονα και ολα τα παραπανω που ανεφερα, δεν θα ημουν ικανοποιημενος. Φυσικα καποιοι θα με λεγανε γκρινιαρη, αλλα δε πειραζει, ισως βλεπω ενα βημα παραπερα απο τα αποτελεσματα -δηλαδη το ποσο ομορφο ποδοσφαιρο (δεν) παιζουμε-.
johnyboy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Αν ο Τεν κάτε δεν καταλήξει σε ένα τρόπο παιχνιδιού δεν θα παίξουμε ποτέ μπάλα.
alexzzz Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 @MiDi_MiLiZ και αυτό σωστό... και εγώ έχω πει την γνώμη μου για τον Τομ Τζούνς aka Τεν Κάτε εδώ και πολύ καιρό και το θεωρώ πολύ unfair να την ξαναπώ τώρα μετά το παιχνίδι με την Σπάρτα. Για αυτό έγραψα και το "πολλοί" γιατί δεν περιμένουμε όλοι τις αποτυχίες για τα συμπεράσματα μας.
geovard Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Παιδιά νωρίς είναι ακόμη γιά συμπεράσματα.Απλά εμείς οι ΠαναθηαναΙκοί είμστε που είμαστε υποψιασμένοι πολύ καιρό τώρα (εκτός από λίγους που νομίζουν χρόνια τώρα ότι έχουμε ομάδα αλλά μας αδικούν οι παράγκες!). Μπορούμε να περιμένουμε.Τι άλλο κάνουμε εξ άλλου εδώ και χρόνια από το να περιμένουμε να ξημερώσει?
adi32 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Παιδιά νωρίς είναι ακόμη γιά συμπεράσματα.Απλά εμείς οι ΠαναθηαναΙκοί είμστε που είμαστε υποψιασμένοι πολύ καιρό τώρα (εκτός από λίγους που νομίζουν χρόνια τώρα ότι έχουμε ομάδα αλλά μας αδικούν οι παράγκες!). Για αλλη μια φορα σου λεω οτι εισαι απο τους λιγους Παναθηναικους που λενε σωστα πραγματα
foufoutios Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Έριξα μια ματιά στο διπλανό φόρουμ των γαύρων και ομολογώ πως προβληματίστηκα. Προβληματίστηκα γιατί δεν μπορώ να δώ αυτό που βλέπουν οι πολλοί: Ότι δηλαδή ο Τιμούρ είναι Θεός γιατί έβαλε τον αμυντικό μπάκ Λεονάρντο στα χαφ, ενώ ο Τεν Κάτε πειραματιστής γιατί έβαλε τον σέντερ μπακ Μπίεσμιρ να παίξει δεξί μπακ. Ή επίσης ότι ο Τιμούρ είναι μάγκας και δεν μασάει από ονόματα όταν ξεκινάει τον Ζαϊρί αντί του Γκαλέττι και τον Μήτρογλου αντί για τον Ντιόγο, ενώ ο Κάτε είναι Τεντάς και Παϊτέρης γιατί βάζει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα αντί για τον Κατσουράνη. Σημειώνω πως τον Τιμούρ τον θεωρώ ούτως ή άλλως καλό προπονητή, δεν είναι αυτό το point μου. Το θεμα ειναι οτι του Τιμουρη του "βγηκε" ο Λεοναρντο εκει αριστερα (οχι πως ειχε και αλλον να βαλει) ενω του Τεν Κατε γελαγε ολη η Ελλαδα βαζοντας Βυντρα κεντρικο και Μπιερσμιρ ακρα. Επισης κανεις δεν ειπε οτι ειναι Θεος ο Τιμουρης.. Ενα μπραβο ειπαμε επειδη εκανε το αυτονοητο! Να κρατησει στον παγκο αυτους που επρεπε, κατι που δεν κανει ευκολα ενας προπονητης.. Συνηθως προτιμαει να βαλει ενα ονομα παρα καποιον φορμαρισμενο.. Για τον Ζιλμπερτο δεν ειπε κανεις τιποτα εκτος απο εσας. Απ τη στιγμη που εβλεπε πως δεν τραβαει ομως, ισως επρεπε να δοκιμασει και τον Κατσουρανη.. Μη δημιουργουμε και εντυπωσεις
KWSN_Men Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Το θεμα ειναι οτι του Τιμουρη του "βγηκε" ο Λεοναρντο εκει αριστερα (οχι πως ειχε και αλλον να βαλει) ενω του Τεν Κατε γελαγε ολη η Ελλαδα βαζοντας Βυντρα κεντρικο και Μπιερσμιρ ακρα. Επισης κανεις δεν ειπε οτι ειναι Θεος ο Τιμουρης.. Ενα μπραβο ειπαμε επειδη εκανε το αυτονοητο! Να κρατησει στον παγκο αυτους που επρεπε, κατι που δεν κανει ευκολα ενας προπονητης.. Συνηθως προτιμαει να βαλει ενα ονομα παρα καποιον φορμαρισμενο.. Για τον Ζιλμπερτο δεν ειπε κανεις τιποτα εκτος απο εσας. Απ τη στιγμη που εβλεπε πως δεν τραβαει ομως, ισως επρεπε να δοκιμασει και τον Κατσουρανη.. Μη δημιουργουμε και εντυπωσεις Ο Μπίερσμιρ δεν ήταν κακός και ο Βύντρα έκανε το κακό όνομα που έκανε παίζοντας δεξί μπακ, όχι κεντρικό μπακ...
foufoutios Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Στο πρωτο ημιχρονο που ειδα, ο Μπιερσμιρ ηταν πολυ μετριος για μενα.. Λαθος πασες, λαθος τοποθετησεις, εχανε κεφαλιες (στο δευτερο γκολ αυτος επρεπε να παρει την κεφαλια) και γενικα δεν ηταν αυτο που περιμενα. Πιστευω πως δεν ειναι αυτο που αγορασατε και απλα δεν του εκατσε καλα ο αγωνας. Ο βυντρα οπου και να παιξει θα ειναι ασταθης και πολυ επικινδυνος για την ομαδα του. Το να βαλεις στο κεντρο της αμυνας εναν τετοιο παικτη ειναι περα απο καθε λογικη. Βλεποντας λοιπον τον Βυντρα να κανει τσαφ συνεχεια και ενα βαρυ παικτη σαν τον Μπιερσμιρ στα ακρα και να προωθειται, προκαλει γελιο (οπως ο Ραουλ Μπραβο τα 2 προηγουμενα χρονια).. Προσωπικα πιστευω πως εχει χοντρο βυσμα ο Λουκας και παιζει ακομα μπαλα σε τετοιο επιπεδο..
KaizerSoze Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 1. O Mπιερσμιρ ηταν καλυτερος του αναμενου για δεξι μπακ, ειναι ενας ψηλος κεντρικος αμυντικος και επαιξε δεξι μπακ. Το οτι δεν τα εκανε μανταρα ειναι για μπραβο 2. Ο Βυντρινιο ειναι ενας απαραδεκτος παικτης που παραδοξως τις λιγοτερες γκαφες τα τελευταια χρονια τις εκανε περσυ σαν κεντρικος αμυντικος ολη την χρονια. Το οτι επαιξε κεντρικο μπακ ηταν 100% σωστο και οτι τα σκατωσε ειναι 100% δικη του ευθυνη(αντε, 80% δικη του και 20% η αδυναμια συννενοησης με τον Καντε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.