ata1983 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Έχω γα@#@εί στα γέλια. Ευχαριστώ πραγματικά. Δεν απαντάω γιατί δεν ξέρω τι να απαντήσω και σε ποιο από όλα. Ο Βύντρα πέρισυ ήταν ο καλύτερός μας παίχτης κατά κοινή ομολογία? (κάνω edit μετά από 5 λεπτά και δεν πιστεύω τι είχες να γράψεις!) Ο Μάτος στα φιλικά φέτος δεν σε έπεισε? Το παληκάρι γαμ@#σε και έδερνε. Για τον Κλέυτον δε σου είπα ότι είναι άγιος. Μέθυσος και τεμπέλης είναι αλλά έχεις άλλον σε αυτή τη θέση πίσω από τους επιθετικούς? Για τον Σαλπιγγίδη ωραία έπαιξε δεξιά όταν ξεκίνησε. Και ο Γκούμας επιθετικός. Τι πάει να πεί αυτό? Τον βλέπεις να τραβάει σε αυτή τη θέση? Όσο που τον βάζει ο Ρεχάγκελ τι σχέση έχει? Ο Ρεχάγκελ θα σου έπαιρνε πρωτάθλημα νομίζεις στον Παναθηναικό? Το πολύ πολύ να έφερνε καμιά μικρή ομάδα στην 3η θέση με το σκατ@#@ποδόσφαιρο που παίζει. Άλλος με 11-0-0. Όλες οι κοτούλες εδώ μαζί με τον δικό μας το χέστη. Βάθος χρόνου? Και όχι πενταετές. Μονοετές που όταν ξεκινάει το 2ο κάνει τις ίδιες μαλ@#ίες και χειρότερες πως σου φαίνεται?
john1987 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μερικα σημεια μονο που ηθελα να σταθω: Ο Μπιεσμιρ μου φανηκε σα χεσμενος προχθες κ γενικα εκτος κλιματος. Ο Βυντρα ΔΕΝ κανει για τον ΠΑΟ και το εχει αποδειξει πολλες φορες.Σωνει και καλα δηλαδη να τον κανουμε ποδοσφαιριστη... Ο Σπυροπουλος ειναι πολυ μετριος.(παρα την...ασιστ) Οταν εχεις τοσο μπατζετ στη διαθεση σου και παιζεις με Βυντρα-Καντε αμυντικο διδυμο εισαι απλα αστειος. Ο Σιλβα ζητημα να εχει κανει 3-4 παιχνιδια αναλογα του ονοματος/αξιας του,οποτε εφοσον δε βγαινει ο Σιμαο βασει της σταθερα καλης αποδοσης του,πρεπει να γινει λιγο rotation.Αλλα οχι ειναι ο αρχηγος της σελεσαο και πρεπει να παιζει. Ο Ματος ειναι ολοκληρωμενος ποδοσφαιριστης.Μπορει να μην κοβει οπως ο Σιμαο αλλα επιθετικα ειναι πολυ καλυτερος,κανει κανα σουτακι,προωθειται,σπαει λιγακι τη μπαλα.Δεν μπορεις να πουλας αυτον τον παιχτη και να κρατας σπυροπουλο,βυντρα,σαριεγκι,μουν κτλ. Τον Γκαμπριελ θεωρω οτι επρεπε να τον σουταρουν πριν τους Ιβανσιτς,Ματος,Κλειτον κτλ.
johnnyestia Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 ata1983 είπε: Έχω γα@#@εί στα γέλια. Ευχαριστώ πραγματικά.Δεν απαντάω γιατί δεν ξέρω τι να απαντήσω και σε ποιο από όλα. Ο Βύντρα πέρισυ ήταν ο καλύτερός μας παίχτης κατά κοινή ομολογία? (κάνω edit μετά από 5 λεπτά και δεν πιστεύω τι είχες να γράψεις!) Ο Μάτος στα φιλικά φέτος δεν σε έπεισε? Το παληκάρι γαμ@#σε και έδερνε. Για τον Κλέυτον δε σου είπα ότι είναι άγιος. Μέθυσος και τεμπέλης είναι αλλά έχεις άλλον σε αυτή τη θέση πίσω από τους επιθετικούς? Για τον Σαλπιγγίδη ωραία έπαιξε δεξιά όταν ξεκίνησε. Και ο Γκούμας επιθετικός. Τι πάει να πεί αυτό? Τον βλέπεις να τραβάει σε αυτή τη θέση? Όσο που τον βάζει ο Ρεχάγκελ τι σχέση έχει? Ο Ρεχάγκελ θα σου έπαιρνε πρωτάθλημα νομίζεις στον Παναθηναικό? Το πολύ πολύ να έφερνε καμιά μικρή ομάδα στην 3η θέση με το σκατ@#@ποδόσφαιρο που παίζει. Άλλος με 11-0-0. Όλες οι κοτούλες εδώ μαζί με τον δικό μας το χέστη. Βάθος χρόνου? Και όχι πενταετές. Μονοετές που όταν ξεκινάει το 2ο κάνει τις ίδιες μαλ@#ίες και χειρότερες πως σου φαίνεται? Αν και όταν σταματήσεις να γελάς διάβασε τι γράφω και πως το γράφω, διάβασε τι γράφεις και πως το γράφεις, φτιάξε ένα καφεδάκι και προβληματίσου.
Erwdios Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 johnnyestia είπε: Η μοναδική αποτυχία που είχε πέρισυ ήταν το 2-3 με τον Πανσερραϊκό. Στο CL τα πήγε περίφημα με τα επονομαζόμενα παλτά και στο πρωτάθλημα αν δεν υπήρχε παράγκα θα το έπαιρνε και αυτό. Αυτά πιστεύει κι ο Πατέρας και οι περισσότεροι ομοϊδεάτες σου και ξεφτιλίστηκες προχθές στην Πράγα. Και η πλάκα είναι ότι θα συνεχίσεις να ξεφτιλίζεσαι με τα μυαλά που κουβαλάτε. (Όχι από την Άρτα Πάργας, από τα καφενεία της Ελλάδας, τα οποία ανήκουν στην παράγκα (Εργοτέλης, Ηρακλής, Πανσερραϊκός κλπ) Όσο για το έργο Τεν Κάτε μάλλον πλάκα κάνεις. Έθαψε τον Νίνη, έθαψε τον Μάτος, τελείωσε τον Ίβανσιτς, άφησε να φύγει ο Μόρρις, ο οποίος έκανε θραύση στην Ισπανία, δεν ανέδειξε κανέναν νέο παίχτη (μην ακούσω Πετρόπουλος, γιατί θα το γυρίσουμε στα ανέκδοτα μετά) δεν θωράκισε την άμυνα με βαρύ σέντερ μπάκ, ενώ ήταν επιτακτική ανάγκη και σε κάθε αποτυχία ΗΤΑΝ ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ και ξεμπρόστιαζε τους παίχτες. (ο Λεμονής παλιότερα στις αποτυχίες, έλεγε ότι φταίει το γρασίδι, για να τους καλύψει, αυτός λέει ότι φταίνε οι παίχτες για να πάει του χρόνου πιο πλούσιος για golf, καθώς είναι τοις πάσι γνωστό ότι αποσύρεται). Αλλά εντάξει, πήρ Πιλάβιο στην άμυνα ο Πατέρας και πιστεύει ότι έκανε την καλύτερη μεταγραφή.
johnnyestia Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Ξεφτύλα είναι να μην μπορώ να νικήσω Θρασύβουλο, Αστέρα Τρίπολης, Άρη κλπ κλπ και να μου σφυρίζουνε αστεία πεναλτάκια. Και ακόμα χειρότερη είναι να συμβαίνει αυτό και να νομίζω πως έχω και ομάδα. Για το έργο του Τεν Κάτε, θα πω μόνο να συγκρίνετε το ρόστερ τώρα σε σχέση με πέρισυ την άνοιξη. Ποιοί και πως έφυγαν και ποιοί και γιατί ήρθαν. Όσο για τα αποτελέσματα φέτος, εδώ θα είμαστε να τα κρίνουμε όταν θα γίνουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 H ακριβής διαφορά με τον Ολυμπιακό δεν είναι η παράγκα (αν και πολύ δύσκολη τη βλέπω φέτος τη μεταγραφή του Πιλάβιου) Η ακριβής διαφορά είναι πως στον γάβρο θα φέρουν μπαρμπα-Ριβάλντο, Αγκνοστο Γκαλέτι, Παλτέρι Μπελούσι και Μπομπό, και θα τους υποδεχθεί σαν να είναι οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου. Όπως εξάλλου θα έκανε και ένας παοκτζής Ενώ το νιονιό ενός βάζελου θα θέσει υπό αμφισβήτηση και παίκτες όπως ο Ζιλμπέρτο ή ο Σισέ. Για τους υπόλοιπους, ειδικά τους Έλληνες παίκτες, δεν συζητάμε καν. Όχι ότι στην πραγματικότητα απέχουν πολύ ως οπαδοί. Απλώς οι μεν είναι κακομαθημένοι και οι δε είναι κάφροι εκ φύσεως. Υ.Γ Χωρίς τη ρεβάνς δεν τον βλέπω τον Χεν Κάτε. Δίκαιο μου ακούγεται πάντως. Κι εγώ αν πάθαινα 20 μύρια ζημιά το ίδιο θα έκανα. Άστους να λένε τους πρόεδρους που μιλάνε για πρωταθλήματα. Το πρώτο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι η -υπαρκτή- αρπαχτή από το CL Το greek πρωτάθλημα δεν έχει έσοδα.
alexzzz Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Aigeas είπε: Ενώ το νιονιό ενός βάζελου θα θέσει υπό αμφισβήτηση και παίκτες όπως ο Ζιλμπέρτο ή ο Σισέ. Για τους υπόλοιπους, ειδικά τους Έλληνες παίκτες, δεν συζητάμε καν. Όπως φάνηκε άλλωστε... Αφού και οι τόσοι νοματαίοι που πήγαν στο αεροδρόμιο για τον Σισέ για να τον αμφισβητήσουν πήγαν. Επίσης αυτοί που από πέρσι αποθεώνουν τον Σιρ Μαντολίνο aka Ζιλμπέρτο και μας ορμάνε όποτε λέμε ότι δεν τραβάει επίσης τον αμφισβητούν... ρε τι άλλο θα ακούσουμε.
dark Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Τι άλλο θα ακούσουμε πράγματι Δηλ το πρόβλημα του ΠΑΟ είναι ότι έχει τόσο υψηλού επιπέδου οπαδούς και γιαυτό δεν αποδίδει η ομάδα (κακως δηλ κραζουν τους παικταραδες Βυντρα Σιμαο Ματζιο Γκουμα Σανμαρτεαν Μιτου..) Ενώ όλοι οι άλλοι είναι κάφροι και λένε καλούς τους παίκτες τους και τους κάνουν να αποδίδουν καλά (λενε καλους τους αμπαλους Τζιοβανι Καρεμπε Ριβαλντο Γκαλετι Μελπμπεργκ)
johnyboy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 όσο θα παίζει ο καραβούτας ξεχάστε τον επιθετικό μέσο. όσο θα παίζει ο λουκάς ξεχάστε τον στόπερ. όσο θα παίζει ο γκαλίνοβιτς ξεχάστε τερματζη. η αλήθεια σε 3 γραμμές.
Snolly Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Η πλάκα είναι πως αν το γυρίσει μεθαύριο πάλι δε θα γίνουν μεταγραφές γιατί η ομάδα θα πετάει, το θηρίο δεν λύγισε, είναι ψυχάρες οι παίκτες και άλλα κλασικά εφημεριδιάτικα. ΥΓ: Και το Europa φέτος έχει πολλά έσοδα, σχεδόν εφάμιλα με το CL. Οπότε δεν είναι 20Μ η ζημιά.
wizzy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 johnyboy είπε: όσο θα παίζει ο καραβούτας ξεχάστε τον επιθετικό μέσο. όσο θα παίζει ο λουκάς ξεχάστε τον στόπερ. όσο θα παίζει ο γκαλίνοβιτς ξεχάστε τερματζη. η αλήθεια σε 3 γραμμές. Και μιας και αναφέραμε τον Καραγκούνη, δείτε αυτό [ame=http://www.youtube.com/watch?v=cypNVQd1iMw]http://www.youtube.com/watch?v=cypNVQd1iMw[/ame]
ata1983 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 johnnyestia είπε: Αν και όταν σταματήσεις να γελάς διάβασε τι γράφω και πως το γράφω, διάβασε τι γράφεις και πως το γράφεις, φτιάξε ένα καφεδάκι και προβληματίσου. Θες να φτιάξουμε ένα γκάλοπ να δεις πόσοι συμφωνούν ότι ο Βύντρα ήταν ο καλύτερος παίκτης πέρσυ? Που την είδες την κοινή ομολογία? Από πότε η άποψη του Τεν Κάτε είναι κοινή ομολογία? Πραγματικά πες μου ότι έχεις το Βύντρα ξάδερφο/αδερφό ή κάτι τέλως πάντων μήπως και καταλάβω και εγώ τι γίνεται αυτή τη στιγμή. Όσο για το έργο που έχει κάνει ο Τεν Κάτε μέχρι τώρα είναι αστείο. Και το λέει αυτό κάποιος που τον υποστήριζε μέχρι πριν μια εβδομάδα. Ο άνθρωπος δεν διορθώνεται και άνθρωπος που δεν βλέπει τα λάθη του επί έναν ολόκληρο χρόνο και τα συνεχίζει και τον δεύτερο είναι επικίνδυνος. Πραγματικά βρες μου κάποιον άλλον εδω μέσα που να συμφωνει με αυτά που λες.
johnnyestia Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 ata1983 είπε: Θες να φτιάξουμε ένα γκάλοπ να δεις πόσοι συμφωνούν ότι ο Βύντρα ήταν ο καλύτερος παίκτης πέρσυ? Που την είδες την κοινή ομολογία? Από πότε η άποψη του Τεν Κάτε είναι κοινή ομολογία?Πραγματικά πες μου ότι έχεις το Βύντρα ξάδερφο/αδερφό ή κάτι τέλως πάντων μήπως και καταλάβω και εγώ τι γίνεται αυτή τη στιγμή. Όσο για το έργο που έχει κάνει ο Τεν Κάτε μέχρι τώρα είναι αστείο. Και το λέει αυτό κάποιος που τον υποστήριζε μέχρι πριν μια εβδομάδα. Ο άνθρωπος δεν διορθώνεται και άνθρωπος που δεν βλέπει τα λάθη του επί έναν ολόκληρο χρόνο και τα συνεχίζει και τον δεύτερο είναι επικίνδυνος. Πραγματικά βρες μου κάποιον άλλον εδω μέσα που να συμφωνει με αυτά που λες. Ο Βύντρα πέρισυ ήταν ο πιό σταθερός παίκτης της ομάδας. Δεν ξεχνώ πως όσο έπαιζε δεξί μπάκ πονάγαν τα μάτια μου, αλλά σαν σέντερ μπακ (που τον έβαλε ο Τεν Κάτε) έβγαλε μάτια. Μην ξεχνάς πως του ανανεώθηκε το συμβόλαιο με την αποδοχή του κόσμου.Επίσης μην ξεχνάς πως από την αρχή των μεταγραφών ψάχναμε ένα σεντερ μπακ που θα έπαιζε βασικός αντί του Σαριέγκι και όχι αντικαταστάτη του Βύντρα. Εμένα ο περισυνός Βύντρα μου κάνει βασικός και για φέτος και πιστεύω πως μαζί με τον Μπίεσμιρ θα κλείσουνε στόματα. Για τον Τεν Κάτε έχω πεί παραπάνω. Για τον αν συμφωνεί κανείς με αυτά που λέω, κόψε καμιά βόλτα σε κανένα οπαδικό φόρουμ να δείς και εκεί πιο είναι το κλίμα.
geovard Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Ελάτε τώρα ρε παιδιά με τον Βύντρα.Όσο ασχολούμαστε μαζί του απαξιώμε οι ίδιοι την ομάδα μας.Λες και ο κόσμος όλος στηρίζεται στα.. φρύδια του Βύντρα! Να το πω όπως θα το λέγαμε αν πίναμε καφέ και συζητάγαμε? "Σιγά τον παίχτη" Χθές το sport24.gr έφτειαξε μιά λίστα με 84! ελεύθερους ή υπό μεταγραφή κεντρικούς αμυντικούς κι εμείς ασχολούμαστε με τον Λουκά?Δεν υπάρχει κάποιος από αυτούς τους 84 που να ταιριάζει στον Παναθηναϊκό? Μεγάλωσε πιά.Ότι ήταν να μάθει από μπάλλα το έμαθε.Ας πάρει ο Τεν Κάτε ένα ταξί να βάλει μέσα και τον Βύντρα και τον Σιμάο τις αγάπες του και στο πορτ παργκαζ να βάλει τον Γκαλίνοβιτς.Και να την κάνουν γιά μέρη μακρινά από την Παιανία. Τώρα πού είναι ακόμη νωρίς, μπάς και δούμε άσπρη μέρα! Johny είδες τι λες?Πέρυσι ήταν στεθερός ο Βύντρα αυτό λες.Μα γιά να είναι κάποιος μεγάλος παίχτης και να παίζει σε μεγάλη ομάδα πτέπει να είναι πάντα στεθερός.Αλλιώς κερδίζει αυτός από την ομάδα και όχι η ομάδα από αυτόν.Νομίζεις ότι άμα έπαιζε σε κανένα π.χ Λεβαδειακό θα ασχολιόταν κανείς μαζι του?Γιά να μην σού πω ότι εκεί είναι πιό έξυπνοι οι άνθρωπο και θα τον είχαν να ζεσταίνει τον πάγκο!
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Ο Γκαλίνοβιτς είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας. Με μια άλλη ματιά στον κάθε Βύντρα που πέρασε από τον ΠΑΟ, αμέσως θα φύγει η ρετσινιά ότι οι οπαδοί του ΠΑΟ είναι ελεεινοί και τρισάθλιοι, πριν τον Βαζέχα ακόμα. Το γνωρίζουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που πέρασαν από το ελληνικό πρωτάθλημα επίσης και αυτοί που δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα. Ο κόσμος του ΠΑΟ έστω για μία φορά πρέπει να δείξει ανωτερότητα και όχι τουπέ ριγμένου στη μοιρασιά γύφτου. Ειδικά σε ευαίσθητες περιπτώσεις σαν του Βύντρα αυτή είναι ανωτερότητα: όπως κάναμε εμείς στα κουλά που έκανε ο Βαμβακούλας. Να έχεις την πίστη ότι ακόμα και με τον τρελό στην ομάδα είσαι 10 φορές ανώτερος. Ο Σιμάο είναι Χούτου. Και είναι ακόμα ανήλικος. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θεέ μου να λέτε γιατί σε καμία των περιπτώσεων το μέλλον του δεν θα αποτελέσει ιστορία του ΠΑΟ. Και επιτέλους, μετά τον Λυμπερόπουλο, το Γιούρκα, τον Μπασινάκο και μια στρατιά άλλους αδικοχαμένους, βγάλτε το σκασμό καμιά φορά εκτός αν κάνετε κοινό ταμείο με την ΚΑΕ οπότε και μπορεί να βρω κάτι για να σας δικαιολογήσω. Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.