KaizerSoze Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Να πιασουμε τον διαφορικο λογισμο μπας και το καταλαβετε? Κανεις παικτης δεν μπορει να αποκτηθει σημερα 30/7 και να παιξει στο ματς της 4/8. Απαγορευεται. Οποτε τι λες? "Δεν μου κανουν φερτε αλλους"?Οχι, λες "Ειναι παικταραδες". Και αμα περασεις το ξανασυζητας
ata1983 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Αφού ο Αντωνίου τον ρώτησε αν θέλει στόπερ και αυτός είπε είμαστε πλήρεις. Αρα οι μαλακίες και οι περσινές και οι φετινές είναι στον τεν κάτε. Τον άκουσε κανένας να το λέει? Ή από τις εφημερίδες το ακούσαμε? Μαλ@#@ς του Τεν Κάτε πολλές, αλλά δύσκολο να πεις σε οποιοδήποτε προπονητή αν θέλει έναν παιχταρά ακόμα και να σου πεί όχι
Anubis13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Κατανοητο βρε αρχοντα αλλα επρεπε να γινει σωβρακο με την Σπαρτα για να καταλαβουν οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΕΙΣ.
KaizerSoze Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Κατανοητο βρε αρχοντα αλλα επρεπε να γινει σωβρακο με την Σπαρτα για να καταλαβουν οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΕΙΣ. Nαι. Πιστευε οτι με Βυντρα-Καντε-Σαριεγκι-Μπιερσμιρ περναγε και στον επομενο γυρο θα βλεπαμε. Προς το παρον τον πουλο. Λαθος. Το θεμα ειναι οτι δεν γινεται τιποτα
Tilemaxx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Ερώτηση: Αν ο ΠΑΟ αποκλειστεί απο αυτόν τον γύρο, πάει προκριματικά ΟΥΕΦΑ?
nikos21aek Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Λογικά όχι.Στον επόμενο γύρο όσοι αποκλειστουν πάντε Ουέφα. Aν παίζει κανένα προκριματικό για να μπεί στο Ουέφα δεν ξέρω.
Snolly Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Λογικά όχι.Στον επόμενο γύρο όσοι αποκλειστουν πάντε Ουέφα.Aν παίζει κανένα προκριματικό για να μπεί στο Ουέφα δεν ξέρω. Αν αποκλειστεί σε αυτό τον γύρο πάει προκριματικά ΟΥΕΦΑ. Αν αποκλειστεί στον επόμενο πάει ομίλους ΟΥΕΦΑ.
johnnyestia Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Ώστε καλύτερα να φάμε 4 γκόλ στην ρεβάνς μπας και φύγει ο Τεν Κάτε ε? Άμα γράψω την άποψή μου για όσους το λένε αυτό, θα μπαναριστώ αυτόματα. Δεν την λέω αλλά την καταλαβαίνετε όλοι πιστεύω. Από εκεί και πέρα δεν περίμενα τίποτα περισσότερο από όσους ασχολούνται επιφανειακά με την ομάδα του ΠΑΟ. Στην πρώτη στραβή τσιμπήσανε από την γραμμή των ΜΜΕ και ζητάνε την κεφαλή του 10Κ στο πιάτο. Για να τελειώνουμε και να μιλήσουμε λίγο ποδοσφαιρικά για το τί έκανε ο Τεν Κάτε προχθές γιατί με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα θα χασω τα λίγα μαλλιά που μου μείνανε. Ο Τεν Κάτε κατέβασε κατά τα 8/11 την ομάδα που πέρισυ μας πήγε στους 16 του CL. Οι αλλαγές ήταν ο Σισσέ αντί του Μάτζιου, ο Καντέ αντί του Σαριέγκι και ο Μπίεσμιρ αντί του Νίλσον. Ο μόνος πειραματισμός που έκανε ήταν αυτός με τον Σουηδό. Και όμως, ο Μπίεσμιρ έπαιξε μια χαρά τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά τηρουμένων των αναλογιών. Πού τους είδατε τους πειραματισμούς? Έχετε ξεσαλώσει με την επιμονή του Τεν Κάτε στον Βύντρα. Με τον Βύντρα πέρισυ στα ντέρμπι φάγαμε γκόλ μόνο από την φωτοβολίδα του Εντίνιο και το πέναλτι στον ίδιο αγώνα. Στην Ευρώπη δεν αγωνίστηκε σέντερ μπακ στο 0-2 με Ίντερ και στο 3-1 με Ανόρθωση. Στα υπόλοιπα που έπαιξε όχι απλά έπαιξε καλή μπάλα, αλλά μπάλα πολύ υψηλού επιπέδου για το όνομα που κουβαλάει. Με βάση τα παραπάνω το παράλογο είναι να τον βάζει ή να μήν τον βάζει? Κριτική στον Τεν Κάτε σίγουρα μπορεί να γίνει γιατί η ομάδα μπήκε χθές στο ματς κουρασμένη και χωρίς αυτοσυγκέντρωση. Αυτό ναι, να το συζητήσουμε. Αλλά το να μηδενίζουμε έναν κόουτς που αποδεδειγμένα έχει κάνει έργο σχεδόν όπου έχει εργαστεί (και στον Παναθηναϊκό) και να παρακαλάμε να χάσουμε μπας και σηκωθεί και φύγει, είναι κακοπροαίρετη κριτική μίζερων οπαδών που ασχολούνται με τον ΠΑΟ για να ξεσπάσουν από τα προσωπικά τους προβλήματα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Αλλά το να μηδενίζουμε έναν κόουτς που αποδεδειγμένα έχει κάνει έργο σχεδόν όπου έχει εργαστεί (και στον Παναθηναϊκό) και να παρακαλάμε να χάσουμε μπας και σηκωθεί και φύγει, είναι κακοπροαίρετη κριτική μίζερων οπαδών που ασχολούνται με τον ΠΑΟ για να ξεσπάσουν από τα προσωπικά τους προβλήματα. Καλα υπερβαλεις κι εσυ. Επειδη καποιοι εχουν αντιθετη γνωμη απο σενα για εναν προπονητη δε σημαινει οτι ξεσπανε τα προσωπικα τους προβληματα, χαλαρωσε λιγακι. Ουτε και κακοπροαιρετη κριτικη ειναι. Απλα ειναι η γνωμη τους/γνωμη μου. Στα περι Τεν Κατε δε μπορω να καταλαβω τι σκοπιμοτητα εχει ενας φιλαθλος του ΠΑΟ να του κανει κακοπροαιρετη κριτικη οπως λες. Δηλαδη τι, δε μας αρεσει η φατσα του? Και γιατι ας πουμε ολοι σεβονται προπονητες σαν τον Κυραστα η τον Ροτσα? Ακουσε φιλε, οταν η ομαδα δεν βλεπεται μεσα στο γηπεδο, οταν εχει συνεχεις αποτυχιες, οταν βλεπει λανθασμενες επιλογες και πειραματισμους τοτε ο κοσμος εκνευριζεται. Και κατα τη γνωμη μου δεν εχει καθολου αδικο. Δεν καταλαβαινω το κακοπροαιρετο σε ολο αυτο που ειναι. Τα υπολοιπα που λες περι Βυντρα οκ, αλλα εμενα προσωπικα δε με πειθουν. Επαιξε σε 5-6 σημαντικα παιχνιδια καλα περυσι, αλλα να συνυπλογιζεις και ποσα τραγικα λαθη κανει που βαζουν σε κινδυνο την ομαδα. Ο αμυντικος δεν κρινεται απο το ποσο καλη μπαλα παιζει, αλλα πρωτιστως απο το ποσα λαθη κανει. Και ο Βυντρα σε αυτο το θεμα δεν παιζεται. Κατα τ'αλλα και παιχτη Γ Εθνικης να βαλεις να παιξει αμυνα σε 50 ματς, στα 7-8 καλα θα παιξει. Το θεμα ειναι η σταθεροτητα και η εμπιστοσυνη που μπορεις να εχεις. Και στο Βυντρα σορρυ, αλλα αν εχεις εμπιστοσυνη τοτε εχουμε εκφυλιστει σαν Παναθηναικοι.
sodeli Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Άντε και φεύγει ο Τεν Κατε. Μετά ποιόν? Sergio Markarian?
johnnyestia Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Καλα υπερβαλεις κι εσυ. Επειδη καποιοι εχουν αντιθετη γνωμη απο σενα για εναν προπονητη δε σημαινει οτι ξεσπανε τα προσωπικα τους προβληματα, χαλαρωσε λιγακι. Ουτε και κακοπροαιρετη κριτικη ειναι. Απλα ειναι η γνωμη τους/γνωμη μου. Στα περι Τεν Κατε δε μπορω να καταλαβω τι σκοπιμοτητα εχει ενας φιλαθλος του ΠΑΟ να του κανει κακοπροαιρετη κριτικη οπως λες. Δηλαδη τι, δε μας αρεσει η φατσα του? Και γιατι ας πουμε ολοι σεβονται προπονητες σαν τον Κυραστα η τον Ροτσα? Ακουσε φιλε, οταν η ομαδα δεν βλεπεται μεσα στο γηπεδο, οταν εχει συνεχεις αποτυχιες, οταν βλεπει λανθασμενες επιλογες και πειραματισμους τοτε ο κοσμος εκνευριζεται. Και κατα τη γνωμη μου δεν εχει καθολου αδικο. Δεν καταλαβαινω το κακοπροαιρετο σε ολο αυτο που ειναι. Τα υπολοιπα που λες περι Βυντρα οκ, αλλα εμενα προσωπικα δε με πειθουν. Επαιξε σε 5-6 σημαντικα παιχνιδια καλα περυσι, αλλα να συνυπλογιζεις και ποσα τραγικα λαθη κανει που βαζουν σε κινδυνο την ομαδα. Ο αμυντικος δεν κρινεται απο το ποσο καλη μπαλα παιζει, αλλα πρωτιστως απο το ποσα λαθη κανει. Και ο Βυντρα σε αυτο το θεμα δεν παιζεται. Κατα τ'αλλα και παιχτη Γ Εθνικης να βαλεις να παιξει αμυνα σε 50 ματς, στα 7-8 καλα θα παιξει. Το θεμα ειναι η σταθεροτητα και η εμπιστοσυνη που μπορεις να εχεις. Και στο Βυντρα σορρυ, αλλα αν εχεις εμπιστοσυνη τοτε εχουμε εκφυλιστει σαν Παναθηναικοι. Εδώ βρε φίλε άλλοι λένε μακάρι να φάμε 4 για να φύγει και με ρωτάς γιατί τους χαρακτηρίζω κακοπροαίρετους? Τον Κυράστα και τον Ρότσα που λές τους σεβόμαστε, αλλά όταν ήταν προπονητές νύχτα τους φάγαμε. Η περίπτωση Τεν Κάτε μοιάζει με αυτή του Όσιμ άμα θυμάσαι. Ό Όσιμ ήταν ένας προπονητής αναγνωρισμένης αξίας αλλά ταυτόχρονα ριζοσπαστικός και με έντονη προσωπικότητα. Έκατσε 1,5 χρόνο και επειδή δεν του κάτσανε τα αποτελέσματα τον έφαγε η γκρίνια του κόσμου. Ο Ρότσα αμέσως μετά απλα διαχειριζόμενος το υλικό και την δουλειά του Όσιμ πήγε στους 4 του C.L. με Βαζέχα, μπορέλι αλλά και Μαραγκό, Γεωργιάδηδες, Κολιτσιδάκη και δεν συμμαζεύεται. Τα επιχειρήματα που ακούγονται πανταχόθεν κατά του Τεν Κάτε εμένα δεν με πείθουν, ειδικά όταν αυτά βγαίνουν ως συμπεράσματα ύστερα από τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς στις 28 Ιουλίου. Εκτός αυτού υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι αγωνιστικοί και εξωαγωνιστικοί που με κάνουν να τον στηρίζω μέχρι να κλείσει τον κύκλο του στην ομάδα. Η μοναδική αποτυχία που είχε πέρισυ ήταν το 2-3 με τον Πανσερραϊκό. Στο CL τα πήγε περίφημα με τα επονομαζόμενα παλτά και στο πρωτάθλημα αν δεν υπήρχε παράγκα θα το έπαιρνε και αυτό. Για τον Βύντρα θα διαφωνήσω. Πέρισυ ήταν θετικότατος. Εγώ στην αρχή έβριζα που τον έβαζε ο 10Κ στο κέντρο της άμυνας, αλλά τελικά το στοίχημα το κέρδισε. Σε ένα παιγνίδι μόνο τα έκανε σκατά, σε αυτό με τον Πανσερραϊκό που όμως αντί για σέντερ μπακ έπαιξε δεξί μπακ, στην θέση που όλοι τον γνωρίσαμε και τον μισήσαμε. Ο πάντα παρόντας στις περισυνές κηδείες της άμυνας ήταν ο Γκούμας.. Τέσπα, την Τρίτη θα πάω στο γήπεδο ευχόμενος η ομάδα να παίξει την μπάλα που μπορεί και να περάσει. Αν δεν γίνει αυτό θα στεναχωρηθώ αλλά δεν θα σκάσω. Μπάλα είναι, shit happens.
geovard Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Και νάτανε και καμμιά ομαδάρα η Σπάρτα θα υπήρχε μιά δκαιολογία.Αλλά έχει τα χάλια της.Ο ίιδος ο Τεν Κάτε είπε ότι πέρυσι ήταν καλύτερη.Άρα ο Παναθηναϊκός φέτος τι είναι? Μη τρελένεστε αν αποκλείσουμε τη Σπάρτα.Δεν είναι αυτή η ομάδα καλό μέτρο σύγκρισης. Έστω πως περνάμε λοιπόν.Είδατε τούς αντιπάλους στην επόμενη φάση? Θα έχει πολύ γέλιο.Αν δεν κάνουν κάτι στο μεταξύ και φτειάξουν ομάδα ο πυθμένας είναι κοντά..
alexis333 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Ποιοι ειναι οι αντιπαλοι στον επομενο γυρο ?? Στο περιπου με ποιους θα μπορει να κληρωθει ?? Την ιδια ερωτηση και για Ολυμπιακο εχω οποιος ξερει
ata1983 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Ώστε καλύτερα να φάμε 4 γκόλ στην ρεβάνς μπας και φύγει ο Τεν Κάτε ε? Άμα γράψω την άποψή μου για όσους το λένε αυτό, θα μπαναριστώ αυτόματα. Δεν την λέω αλλά την καταλαβαίνετε όλοι πιστεύω. Από εκεί και πέρα δεν περίμενα τίποτα περισσότερο από όσους ασχολούνται επιφανειακά με την ομάδα του ΠΑΟ. Στην πρώτη στραβή τσιμπήσανε από την γραμμή των ΜΜΕ και ζητάνε την κεφαλή του 10Κ στο πιάτο. Για να τελειώνουμε και να μιλήσουμε λίγο ποδοσφαιρικά για το τί έκανε ο Τεν Κάτε προχθές γιατί με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα θα χασω τα λίγα μαλλιά που μου μείνανε. Ο Τεν Κάτε κατέβασε κατά τα 8/11 την ομάδα που πέρισυ μας πήγε στους 16 του CL. Οι αλλαγές ήταν ο Σισσέ αντί του Μάτζιου, ο Καντέ αντί του Σαριέγκι και ο Μπίεσμιρ αντί του Νίλσον. Ο μόνος πειραματισμός που έκανε ήταν αυτός με τον Σουηδό. Και όμως, ο Μπίεσμιρ έπαιξε μια χαρά τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά τηρουμένων των αναλογιών. Πού τους είδατε τους πειραματισμούς? Έχετε ξεσαλώσει με την επιμονή του Τεν Κάτε στον Βύντρα. Με τον Βύντρα πέρισυ στα ντέρμπι φάγαμε γκόλ μόνο από την φωτοβολίδα του Εντίνιο και το πέναλτι στον ίδιο αγώνα. Στην Ευρώπη δεν αγωνίστηκε σέντερ μπακ στο 0-2 με Ίντερ και στο 3-1 με Ανόρθωση. Στα υπόλοιπα που έπαιξε όχι απλά έπαιξε καλή μπάλα, αλλά μπάλα πολύ υψηλού επιπέδου για το όνομα που κουβαλάει. Με βάση τα παραπάνω το παράλογο είναι να τον βάζει ή να μήν τον βάζει? Κριτική στον Τεν Κάτε σίγουρα μπορεί να γίνει γιατί η ομάδα μπήκε χθές στο ματς κουρασμένη και χωρίς αυτοσυγκέντρωση. Αυτό ναι, να το συζητήσουμε. Αλλά το να μηδενίζουμε έναν κόουτς που αποδεδειγμένα έχει κάνει έργο σχεδόν όπου έχει εργαστεί (και στον Παναθηναϊκό) και να παρακαλάμε να χάσουμε μπας και σηκωθεί και φύγει, είναι κακοπροαίρετη κριτική μίζερων οπαδών που ασχολούνται με τον ΠΑΟ για να ξεσπάσουν από τα προσωπικά τους προβλήματα. Δεν συμφωνώ. Μέχρι να πεί ο πρόεδρος ότι τέλειωσαν οι μεταγραφές δεν ήθελα και εγώ να φύγει ο ΤενΚάτε. Γιατί πίστευα ότι θα του κάνουν τις μεταγραφές που θέλει, θα φτιάξει την ομάδα που θέλει και θα παίξει τη μπάλα που θέλει. Συγγνώμη όμως με το Βύντρα και τον Σιμάο, τον Σίλβα τον περηπατητή και λοιπούς δεν κάνεις ομάδα. Και ποια είναι η τεράστια ευθύνη του Τεν Κάτε? Ούτε πίεσε για μεταγραφές σε θέσεις που είναι απόλυτα κενές είτε με τα απίστευτα κολλήματά του αφήνει έξω παίκτες κλειδιά για να παίξουν οι εκλεκτοί του. Αυτή τη στιγμή μας αρέσει ή όχι δεν έχουμε άλλο παίκτη σαν τον Κλευτον. Και τι κάνουμε, τον πετάμε. Το ίδιο με τον Μάτος, θέλουμε ή όχι άλλο σκυλί που να ξέρει να δίνει και μια πασούλα δεν υπάρχει. Και σουτ καλούτσικο έχει και τα πάντα. Και αντί για αυτόν παίζει ο ανέτοιμος Σίλβα με 2 προπονήσεις και ο Σιμάο που αν δεν έχει κάποιον που να ξέρει λίγο ελάχιστη μπαλίτσα δίπλα του τα παίζει. Και κυριότερο παρ'οτι έχει μάθει την ομάδα συνεχίζει τα πειράματα. Εντάξει πέρσυ του είχαμε ελαφρυντικό ότι δεν ήξερε κανέναν παίκτη. Αλλά και φέτος ρε που@#@η μου! Και μη μου λες μικρό ψίγμα το να βάζεις το σεντερ μπακ δεξί μπακ, και το δεξί σέντερ μπακ. Για ποιο λόγο? Από πέρσυ τον παρατηρώ δεν έχει αφήσει κανέναν παίκτη στη θέση του. Ακόμα και τον Σαλπιγγίδη έχουμε δεί να παίζει γραμμή!!! Τα τούβλα που πετάει για σέντρες δεν τα έχει δεί ακόμα?
johnnyestia Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δεν συμφωνώ. Μέχρι να πεί ο πρόεδρος ότι τέλειωσαν οι μεταγραφές δεν ήθελα και εγώ να φύγει ο ΤενΚάτε. Γιατί πίστευα ότι θα του κάνουν τις μεταγραφές που θέλει, θα φτιάξει την ομάδα που θέλει και θα παίξει τη μπάλα που θέλει. Οι μεταγραφές τελειώνουν σε ένα μήνα. Επίσης μου φαίνεται αστείο να πιστεύει κάποιος ότι είπανε στον Τεν Κάτε να του φέρουνε τον Μαρτσένα και τον Λουγκάνο και αυτός να μην τους ήθελε. Συγγνώμη όμως με το Βύντρα και τον Σιμάο, τον Σίλβα τον περηπατητή και λοιπούς δεν κάνεις ομάδα. Τελικά ο Σίλβα πρέπει να πάει στους Ολυμπιακούς για να τρέξει βάδην. Δεν εξηγείται πως κάνει περπατώντας περισσότερα χιλιόμετρα από ότι κάνουν οι άλλοι τρέχοντας. Ο Βύντρα και ο Σιμάο πέρισυ ήταν οι καλύτεροί μας παίχτες κατά κοινή ομολογία. Και ποια είναι η τεράστια ευθύνη του Τεν Κάτε?Ούτε πίεσε για μεταγραφές σε θέσεις που είναι απόλυτα κενές είτε με τα απίστευτα κολλήματά του αφήνει έξω παίκτες κλειδιά για να παίξουν οι εκλεκτοί του. Φυσικά δεν πίεσε για μεταγραφές. Πέρισυ δεν είχε δηλώσει δημόσια σε συνέντευξη τύπου πως θέλει 3 πρωτοκλασάτους, έναν για κάθε γραμμή. Από το μυαλό τους το βγάλανε οι δημοσιογράφοι. Σέντερ φορ πήραμε Σισσέ αλλά δεν χρειαζόταν γιατί έχουμε Σάλπι, Πετρόπουλο και πέρισυ Μάτζιο. Ούτε αριστερό εξτρέμ χρειαζόταν η ομάδα οπότε και τον Λέτο τσάμπα τον πήρε. Ο Κατσουράνης είναι ένα παιχτάκι της σειράς οπότε και να μπορείς να τον πάρεις τον γράφεις εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Στην άμυνα που πονάς πήρε δύο αμυντικούς που τους έχεις δεί σε 90 αγωνιστηκά λεπτά αλλά δεν μετράνε για μεταγραφές για κάποιον ανεξήγητο λόγο... Αυτή τη στιγμή μας αρέσει ή όχι δεν έχουμε άλλο παίκτη σαν τον Κλευτον. Και τι κάνουμε, τον πετάμε. Ο ίδιος ο Κλέυτον είπε πως θα μπορούσε να δουλέψει πιό σκληρά αλλά δεν το έκανε. Επίσης και ακόμα να τον είχαμε προχθές θα τον είχαμε πάγκο, γιατί δεν μπορείς να τον βάλεις αντί του Καραγκούνη που με τα καλά του και τα κακά του σε πήρε από το χεράκι στα πλέυ οφ και τους νίκησες όλους. Το ίδιο με τον Μάτος, θέλουμε ή όχι άλλο σκυλί που να ξέρει να δίνει και μια πασούλα δεν υπάρχει. Και σουτ καλούτσικο έχει και τα πάντα. Και αντί για αυτόν παίζει ο ανέτοιμος Σίλβα με 2 προπονήσεις και ο Σιμάο που αν δεν έχει κάποιον που να ξέρει λίγο ελάχιστη μπαλίτσα δίπλα του τα παίζει. Ο Μάτος έπαιζε όπως λές πρόπερσυ. Πέρισυ δεν έκανε ούτε ένα καλό ματς ενώ και φέτος στα φιλικά δεν ήταν πειστικός. Και τέλος πάντων ο Ζιλμπέρτο δεν είναι κανένας πουθενάς για να προβλέψεις πως θα παίξει τόσο άσχημα όπως προχθές. Και κυριότερο παρ'οτι έχει μάθει την ομάδα συνεχίζει τα πειράματα. Εντάξει πέρσυ του είχαμε ελαφρυντικό ότι δεν ήξερε κανέναν παίκτη. Αλλά και φέτος ρε που@#@η μου! Και μη μου λες μικρό ψίγμα το να βάζεις το σεντερ μπακ δεξί μπακ, και το δεξί σέντερ μπακ. Για ποιο λόγο? Από πέρσυ τον παρατηρώ δεν έχει αφήσει κανέναν παίκτη στη θέση του. Ακόμα και τον Σαλπιγγίδη έχουμε δεί να παίζει γραμμή!!! Τα τούβλα που πετάει για σέντρες δεν τα έχει δεί ακόμα? Για τα πειράματα γράφω στο πόστ μου που κουόταρες. 8/11 οι περισυνοί σου βασικοί που μας πήγανε στους 16. Ο πειραματισμός ήταν ο Μπίεσμιρ σαν δεξί μπακ, που γενικά έπαιξε καλά. Ο βύντρα που έπαιξε πέρισυ επιτυχημένα σε σχεδόν 40 αγώνες σέντερ μπακ δεν μου ακούγεται για πειραματισμός. Για τον Σάλπι θα πώ μόνο πως η θέση που έπαιζε στην αρχή της καριέρας του ήταν δεξιά στην επίθεση. Ά, και επίσης εκτός από τον άμπαλο Τεν Κάτε εκεί τον βάζει και ο άλλος άμπαλος, ο Ρεχάγκελ. Και για να κλείνω, στο ποδόσφαιρο ένας τεχνικός δεν μπορεί να ξέρει εκ προοιμίου αν κάποιες επιλογές θα είναι σωστές ή λάθος. Απλά κάνει τις επιλογές που πιθανόν θα φέρουν το αποτέλεσμα που θέλει. Αν σε βάθος χρόνου (όχι 5ετές πλάνο) δούμε πως ο Τεν Κάτε κάνει επανειλλημένως σκατά επιλογές, τότε εννοείται να φύγει. Όχι όμως να τον λιντσάρουμε από ένα ματς, ειδικά όταν αυτό είναι το πρώτο και στις 28 Ιούλη. μάλιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.