cbr600RR Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Οι παναθηναικοί να μην ανυσηχούν! ο παο θα περάσει στο ματς της Αθήνας.. γιατί είμαι τόσο σίγουρος? sportdog/ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Ξύρισε τη μοϊκάνα μετά το ματς με τη Σπάρτα ο Σισέ, πάνω στα νεύρα του!.. Το... σήμα κατατεθέν του Τζιμπρίλ Σισέ «πλήρωσε τη νύφη» για το χαμένο πέναλτι στην Πράγα και τη γενικότερη παρουσία του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση! Ο Γάλλος άσος ξύρισε πάνω στα νεύρα του τη μοϊκάνα από το κεφάλι του μετά το τέλος του ματς εναντίον της Σπάρτα, ενδεικτικό του εκνευρισμού του και της κακής του διάθεσης για την ήττα, σε μια προσπάθεια να εκτονωθεί. Ο διεθνής φορ, μάλιστα, ζήτησε συγνώμη χθες το απόγευμα από τους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ, ενώ σε κατ’ ιδίαν συνομιλίες μαζί τους, ανέφερε ότι τον έχουν επηρεάσει αρνητικά όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης στην Πράγα. ο σισσε ξύρισε το μαλλί!
geovard Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Οι παναθηναικοί να μην ανυσηχούν!ο παο θα περάσει στο ματς της Αθήνας.. γιατί είμαι τόσο σίγουρος? ο σισσε ξύρισε το μαλλί! Μού φαίνεται ότι το πήρε πολύ κατάκαρδα.Έπρεπε να του πουν όταν ήρθε ότι κοίτα μην αγχώνεσαι εμείς τον Παναθηναϊκό τον έχουμε φτάσει εκεί πού δεν πάει άλλο οπότε χαλαρά.Ο Σισέ άκουγε τα περασμένα μεγαλεία της Ευρώπης και βέβαια είναι γελοίο να παίζουν στην ίδια ομάδα Βύντρα και Σισέ?Έτσι δεν είναι? Πάντως γιά να κόψει το σήμα κατατεθέν την μοϊκάνα του από το κεφάλι σημαίνει ότι θα εκραγεί στο ΟΑΚΑ την άλλη βδομάδα.Ποιός είδε τον Σισέ και δεν φοβήθηκε!
Harkon Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 με προσοχή μόνο μη σκοντάψει και σκιστεί κανά καλσόν
geovard Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 με προσοχή μόνο μη σκοντάψει και σκιστεί κανά καλσόν Δύσκολο να γελάσει κανείς με αυτό.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 με προσοχή μόνο μη σκοντάψει και σκιστεί κανά καλσόν χοχοχοχοχοχοχο οσο για τον Σισε, ειπαμε σαν χαρακτηρας ειναι για τα πανηγυρια. Επισης με τσατιζει που διαμαρτυρεται πολυ εντονα σε διατητες (το εκανε και σε ενα φιλικο, το εκανε και με τη Σπαρτα). Δε προλαβει να βαλει τη φανελα και το παιζει τρελη βεντετα. Απο μπαλα ξερει πολλα κιλα ωστοσο και δεν επιδεχεται αμφισβητησης.
geovard Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 χοχοχοχοχοχοχο οσο για τον Σισε, . Α δεν μιλάγατε γιά τον Σισσέ?Έκανα λάθος?
ata1983 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Ρε που είναι ο Μπάγεβιτς ο σωτήρας .Πάλι ξεθάψατε το όνομά του?Ε δεν παλεύεστε πιά.Τουλάχιστον αυτός θα έπαιρνε ισοπαλία στην Πράγα.(Ξέρει από ισοπαλίες.Από νίκες δεν ξέρει στην Ευρώπη) αρχισανε τα μπερδεματαααααα τις βουρτσες με τις .................. Ρε πάτε καλά??? Λέω όσο ο Μπάγεβιτς είναι κλεισμένος (και εννοώ την ΑΕΚ προφανώς) έχω το κεφάλι μου ήσυχο (ότι δεν θα τον πάρουμε εμείς).
Snolly Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Εγώ λέω πως δε θα περάσουμε στο ΟΑΚΑ. Είτε θα φάμε 1 γκολ απο μαλακία και μετά χέσε μέσα πολυχρόνη, είτε δε θα μπαινει η μπάλα στο πλεκτό με τίποτα. Όντως και εγώ ειδικά για το προχθεσινό ματς ρίχνω μεγάλη ευθήνη στον Τεν Κάτε. Και για την άμυνα που εμπλεξε το δεξι μπακ με το στόπερ και για την αριστερή πλευρά που άφησε ένα Σπυρόπουλο να τρέχει πανω κάτω πανικόβλητος.
Harkon Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 δεν το είπα για να γελάσουμε.. αλλα αυτά τα θεωρώ καραγκιοζιλίκια μπες μέσα και παίξε μπάλα και άσε τις συγνώμες και τα κουρέματα
ata1983 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Εγώ λέω πως δε θα περάσουμε στο ΟΑΚΑ. Είτε θα φάμε 1 γκολ απο μαλακία και μετά χέσε μέσα πολυχρόνη, είτε δε θα μπαινει η μπάλα στο πλεκτό με τίποτα. Όντως και εγώ ειδικά για το προχθεσινό ματς ρίχνω μεγάλη ευθήνη στον Τεν Κάτε. Και για την άμυνα που εμπλεξε το δεξι μπακ με το στόπερ και για την αριστερή πλευρά που άφησε ένα Σπυρόπουλο να τρέχει πανω κάτω πανικόβλητος. Καλά και αυτοί μη νομίζεις οτι θα έρθουν να παίξουν μπάλα. Πίσω όλοι θα κλειστούνε. Οπότε αν βάλουμε κανένα γκολάκι στα πρώτα 20 λεπτά μόνο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Καλά και αυτοί μη νομίζεις οτι θα έρθουν να παίξουν μπάλα. Πίσω όλοι θα κλειστούνε. Οπότε αν βάλουμε κανένα γκολάκι στα πρώτα 20 λεπτά μόνο. βασικα δε χρειαζεται να παιξει μπαλα ο αντιπαλος για να φαμε γκολ. Καθε φαση που η μπαλα πλησιαζει στη περιοχη μας μυριζει γκολ, οχι χαρη στον αντιπαλο.
Anubis13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Μάλιστα, μέχρι τη ρεβάνς με τους Τσέχους δεν αναμένεται οι «πράσινοι» να κινηθούν για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ. Οι παράγοντες της ομάδας είναι πιθανό να συζητήσουν για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, αφού για τη συγκεκριμένη θέση υπάρχει μόνο ο Σπυρόπουλος. http://www.sport-fm.gr/article/187765 Η στραβός είν'ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε
KaizerSoze Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Ποια ενισχυση γαμωτο? Εγω σου λεω τα παιρνει ο προεδρος και φερνει τον Πουγιολ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΕΜΤΟΧΗΣ Αυτα που γραφουν ειναι προπαγανδα.
johnyboy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Αφού ο Αντωνίου τον ρώτησε αν θέλει στόπερ και αυτός είπε είμαστε πλήρεις. Αρα οι μαλακίες και οι περσινές και οι φετινές είναι στον τεν κάτε. Παίχτης που να είχε δικαίωμα συμμετοχής πρέπει να είναι κάτω των 21 και να μην έχει παίξει με άλλη ομάδα προκριματικά.
Anubis13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Ναι γιατι αμα περασουμε τους τσεχους ειμαστε πληρεις..ρε μαλακιες λεμε τωρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.