MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 ποιος ειναι αεκτζης? ο Midi ? α οκ, δεν ασχολουμαι με ΑΕΚτζη λοιπον. alexzzz παραπληροφορεις τον κοσμο
SPSS07 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 βασικα MiDi το αρχικο ποστ του alexzzz σε σενα αναφεροταν...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 βασικα MiDi το αρχικο ποστ του alexzzz σε σενα αναφεροταν... αν ειναι ετσι 1ον. μπινελικια δεν εχω γραψει ποτε και πουθενα. 2ον. ΑΕΚτζης εγω? Ουτε καν...Απορω πως του ηρθε αυτο :>
alexzzz Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Ρε... είχα δουλειά και δεν πρόλαβα να ξακαθαρίσω την κατάσταση... αυτόν που είπα γραφικό είναι ΑΕΚτζής... τι να σας κάνω που ήρθε το αφεντικό και δεν μπορούσα να απαντήσω
ata1983 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Ρε παιδιά κόψτε τις μαλα@#@ίες κάθε φορά, τρώγεστε σαν τα κοκκόρια. Και προς Παναθηναικούς και προς Ολυμπιακούς. Έλεος πια. Να έλεγα ότι είμαστε Ρεάλ vs Μπάρτσα άντε να το καταλάβω
insomniaK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Ποιες είναι αυτές μπρος στην Πανάθα; Εχθές απογοητεύτηκα, πείτε μου πως να κάνω τα ανίψια μου παναθηναϊκούς;;; Θα μου τα κάνει ο πατέρας τους τίποτα Ναϊμίχεν και θα γίνουμε οικογενειακώς μπίλιες...
tasoskont Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Ρε... είχα δουλειά και δεν πρόλαβα να ξακαθαρίσω την κατάσταση... αυτόν που είπα γραφικό είναι ΑΕΚτζής... τι να σας κάνω που ήρθε το αφεντικό και δεν μπορούσα να απαντήσω καλα ρε τοση ωρα για μενα λες???που τα ειδες τα μπινελικια????εγω σχολιασα τις υπερβολες του SPSS07
wizzy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 ναι, ναι, δεν θυμίζουμε το "Ο Αστερίξ και η Διχόνεια"; Ο alexzzz είναι ο Διασπαστίξ!
firewalker Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Το ότι βρομούσε ψαρίλα είναι σύμπτωση, ε; Δεν νομίζω τα παιχνίδια της ομάδας να τα έδωσες σε κανα Con-X tv και δεν μπορώ να βλέπω τα αστέρια μας. Γουστάρω αναμετάδοση αγώνων στο OOTr.
wizzy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Που 'σαι firewalker! Δεν δημοσίευσες ΤΗΝ φωτογραφία όμως! Απογοητεύτηκα! :lol: @alexzzz: Δεν υπάρχουν συμπτώσεις! :lol:
sodeli Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Που 'σαι firewalker! Δεν δημοσίευσες ΤΗΝ φωτογραφία όμως! Απογοητεύτηκα! :lol: Θα ετοιμάζει νεα version με τον Τεν Κάτε
firewalker Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Που 'σαι firewalker! Δεν δημοσίευσες ΤΗΝ φωτογραφία όμως! Απογοητεύτηκα! :lol: Μην νομίζεις πως δεν την έψαξα. Δεν την βρήκα. http://panathinaikossas.110mb.com/ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:35 ---------- Χα! Την βρήκα. Είστε άχρηστοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.