Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παναθηναικοφρονες, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ουτε για κωλοτουμπες, ποσο μαλλον να μιλατε και να μας αρχιζετε παλι τα κουραστικα μπλα-μπλα σας και να μας λετε τωρα οτι "τα λεγατε κιολας".

καλα μιλανε τα τσιρκα της ευρωπης η ομαδα μπονους των ομιλων????ελεος

οσο αφορα τον παναθηναικο δεν γινετε να εχεις ενα πολυ καλο συνολο απο την μεση και μπροστα και πισω να παιζει η μικτη αναπηρων,με βυντρα δεν πας πουθενα παρε σεντερ μπακ και δεξι μπακ και μετα κραζεις τον τεν κατε

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλα μιλανε τα τσιρκα της ευρωπης η ομαδα μπονους των ομιλων????ελεος

ο γραφικός... του γραφικού... τον γραφικό...

Δημοσ.

ΥΓ προς Ολυμπιακακηδες. Πριν αρχισετε να μιλατε υπαρχουν καποιες προυποθεσεις:

1. Να γινουν 3 ακομα παιχνιδια (τα 2 δικα σας και το 1 δικο μας). ΑΝ αποκλειστουμε εμεις και περασετε εσεις παμε στο:

2. Να φτασετε για μια φορα (εστω) απο την ιδρυση σας στους 8 της Ευρωπης, 1 στα ημιτελικα και 1 στα τελικα. Μην πω για ημιτελικα UEFA κλπ.

3. Να γινουμε ρομπα για 5-6 συνεχομενες σεζον απο διαφορες ανυπαρκτες ομαδες (πιο ανυπαρκτες και απο την Σπαρτα, ξερετε εσεις...)

Μετα το ξανασυζηταμε, μεχρι τοτε ΗΣΥΧΑ εσεις για την Ευρωπη. ΗΣΥΧΑ ομως. Γιατι Ευρωπαικο ανεκδοτο σαν εσας δεν θα υπαρξει αλλο.

ελα πικραμενε. τι να μου πεις και εσυ

1. εχει ντερμπυ την αλλη εβδομαδα με την Σπαρτα στο ΟΑΚΑ οπου ο παο θα περασει μονο εαν καταφερει και γεμισει το γηπεδακι και τρομαξουν οι υπερπαιχτες της σπαρτα.

2. 1998-1999 με γιουβεντους

3. ελα ναι εχεις υπερομαδα το ξερει η ευρωπη ναι ναι ολοι για τον παο μιλανε .. στα πανυγηρια πουλανε και αφισες καραγκουνη.. τοση γραφικοτητα πια ουτε στα χωρια του Πηλιου δε βρισκεις.. :lol::lol:

μην ξεχνας το μοναδικο ρεκορ σου σε μια σεζον σε ομιλους , να φας 16 γκολ!!! ολε

μη μιλας τωρα απο χτες ρομπα εγινες. πριν το ματς.. πηγαινατε για θριαμβο.. σημερα " μας τα λεγατε" ..υπαρχουν ελλειψεις .. θελετε κιαλλο στοπερ.. ( πειρατε μονο 2 ) .. ο σισσε θα βαζει 25 γκολ τη χρονια.. ο ζιλμπερτο εχει μαγεψει την ευρωπη .. ο σαριεγκι ειναι η αποδειξη οτι θαυματα γινονται ακομη και σημερα .. αντε αμα δε φευγει η πικρα δοκιμαστε τσιχλιτσα με γευση φρουτων

Δημοσ.
πολύ πίκρα το υγ σου ρε MiDi_MiLiZ...

ναι δε φανταζεσαι τι πικρα ειναι να μην εχετε κανει ουτε το 1/8 απο οσα εχουμε κανει εμεις στην Ευρωπη. Αβασταχτη

Δημοσ.

@alexzzz: έλα ρε συ, μην παρασύρεσαι και αρχίζεις τους χαρακτηρισμούς, ο snoob καραδοκεί! :-)

Όλα αυτά ξεκίνησαν με το post του SPSS07, γνωστού για τις τακτικές που ακολουθεί περί δυναμιτισμού των threads. Χαλαρώστε and let it be.

Δημοσ.
ελα πικραμενε. τι να μου πεις και εσυ

1. εχει ντερμπυ την αλλη εβδομαδα με την Σπαρτα στο ΟΑΚΑ οπου ο παο θα περασει μονο εαν καταφερει και γεμισει το γηπεδακι και τρομαξουν οι υπερπαιχτες της σπαρτα.

2. 1998-1999 με γιουβεντους

3. ελα ναι εχεις υπερομαδα το ξερει η ευρωπη ναι ναι ολοι για τον παο μιλανε .. στα πανυγηρια πουλανε και αφισες καραγκουνη.. τοση γραφικοτητα πια ουτε στα χωρια του Πηλιου δε βρισκεις.. :lol::lol:

μην ξεχνας το μοναδικο ρεκορ σου σε μια σεζον σε ομιλους , να φας 16 γκολ!!! ολε

μη μιλας τωρα απο χτες ρομπα εγινες. πριν το ματς.. πηγαινατε για θριαμβο.. σημερα " μας τα λεγατε" ..υπαρχουν ελλειψεις .. θελετε κιαλλο στοπερ.. ( πειρατε μονο 2 ) .. ο σισσε θα βαζει 25 γκολ τη χρονια.. ο ζιλμπερτο εχει μαγεψει την ευρωπη .. ο σαριεγκι ειναι η αποδειξη οτι θαυματα γινονται ακομη και σημερα .. αντε αμα δε φευγει η πικρα δοκιμαστε τσιχλιτσα με γευση φρουτων

Εσενα σε παραπεμπω στο 1 του ΥΓ μου. Ασε να αποκλειστω εγω, ασε να περασεις εσυ πανηγυρικα και μετα το ξανασυζηταμε. Πολυ αγχωθηκατε απο το ΥΓ ομως και τρεξατε να απαντησετε ε?Αγγιζουν τα ορια του χιουμορ μερικα απο οσα γραφετε, φαινεται οτι περιμενατε πολυ τη στιγμη που ο Παναθηναικος θα στραβοπατησει στην Ευρωπη για να ξεπεταχτειτε και να βγαλετε τα εσωψυχα σας, μετα απο μια 10ετια συνεχομενων Ευρωπαικων σβερκωματων. Και ξαναλεω ας αποκλειστουμε πρωτα εμεις, ας περασετε σαν σιφουνας εσεις και τοτε εδω θα ειμαστε και ξανασυζηταμε για το Ευρωπαικο προφιλ της καθε ομαδας :)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:11 ----------

Έχουμε φτάσει στους 8 της Ευρώπης. Αλλά οκ 3 μπαλάκια είναι αυτά.

Υ.Γ Τα φορτωσαν στον γαίδαρο, και 'κείνος στην ουρά του...

Σε παραπεμπω στο 1 του ΥΓ μου και εσενα και σε αυτο που γραφω ακριβως απο πανω. Κανας αλλος?

Δημοσ.
ουτε το 1/8 απο οσα εχουμε κανει εμεις στην Ευρωπη. Αβασταχτη

EPIC LOL :lol::lol::lol::lol::lol::lol: και τα μυαλα στα καγκελα.. ξενερωσε ο Μιdi τετοιο στραπατσο ουτε ο χικ τεν φατε δε το περιμενε

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:14 ----------

Όλα αυτά ξεκίνησαν με το post του SPSS07, γνωστού για τις τακτικές που ακολουθεί περί δυναμιτισμού των threads. Χαλαρώστε and let it be.

wizzy δε γινεται απο την μια να μου παρουσιαζονται μερικοι βαζελοι σαν οι θεοι του ευρωπαικου ποδοσφαιρου ( με πορεια σε ημιτελικο και στους 8 μιλαμε εγραψαν ιστορια ) .. δε γινεται να μην μπορουν να κερδισουν ομαδες της Α εθνικης , δεν γινεται να εχουν μια κουπα χαρισμενη στα 13 χρονια.. και να μιλανε και για το χτεσινο.. μετα τις "θριαμβολογιες" τους να ειναι ετοιμοι να γευτουν την καζουρα.. τα ηθελαν και τα επαθαν .. αλλη φορα κρατηστε πιο χαμηλους τονους.. τοσες φορες την εχετε παθει στο παρελθον.. μυαλο δε βαλατε ακομη? ;)

Δημοσ.
ναι δε φανταζεσαι τι πικρα ειναι να μην εχετε κανει ουτε το 1/8 απο οσα εχουμε κανει εμεις στην Ευρωπη. Αβασταχτη

αδερφέ, δεν προσπαθώ να σε πικάρω... να σου πω ότι έδωσες παραπάνω πάθος στο υγ προσπαθώ να σου πω. Κολλάτε σε κάποιες λέξεις από κάποια ποστ και αρχίζετε πάλι τις γενικεύσεις και τα μαθήματα ιστορίας...

@alexzzz: έλα ρε συ, μην παρασύρεσαι και αρχίζεις τους χαρακτηρισμούς, ο snoob καραδοκεί! :-)

μα ο συγκεκριμένος όποτε γράφει κάτι για τον ολυμπιακό κοτσάρει και 4 μπινελίκια...

Δημοσ.

+1 .

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:17 ----------

EPIC LOL :lol::lol::lol::lol::lol::lol: και τα μυαλα στα καγκελα.. ξενερωσε ο Μιdi τετοιο στραπατσο ουτε ο χικ τεν φατε δε το περιμενε

Το ποιος γραφει επικα ποστ, δεν γινεται να το αντιληφθεις εσυ. Αν το ειχες αντιληφθει δε θα εξεθετες με τοση ευκολια τον εαυτο σου καθε φορα. Δεν θα συνεχισω ανουσιο flame. Αυτα, καλο μεσημερακι.

Δημοσ.
μα ο συγκεκριμένος όποτε γράφει κάτι για τον ολυμπιακό κοτσάρει και 4 μπινελίκια...

Και είναι ανάγκη να του απαντάτε; Είμαστε όλοι στην πίκρα τώρα, λέμε και καμιά κουβέντα παραπάνω για τον αιώνιο, ε, ΟΚ, αφήστε μας στην ησυχία μας. :-) Αφού ξέρεις ότι η μία κουβέντα φέρνει την άλλη, δεν είναι κρίμα να πάτε για banάκι; O snoob κάνει συνειδητές προσπάθειες να εκλείψουν οι αντεγκλίσεις και οι χαρακτηρισμοί, δεν είναι ανάγκη να τον προκαλούμε.

Όσο για τους υπόλοιπους, ελάτε να κουβεντιάσουμε τι πήγε στραβά χτες και αφήστε τον αιώνιο στην ησυχία του.

@MiDi_MiLiZ: thanks!

@SPSS07: Δεν έχω πρόβλημα μαζί σου, αλλά είναι γεγονός ότι η καζούρα έχει και τα όριά της. Ειδικά όταν γράφεις "ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ" κτλ κτλ, μην μου πεις ότι περιμένεις να περάσει στο φιλικό και στο ντούκου.

Δημοσ.

Βρε δίκιο έχεις... και το ξέρω κιόλας... κάνω προσπάθειες αλλά ο συγκεκριμένος είναι αεκτζής... τι καημό έχει;

Τέσπα... το κόβω εδώ. Από χτες κρατάω χαρακτήρα.

Δημοσ.
Βρε δίκιο έχεις... και το ξέρω κιόλας... κάνω προσπάθειες αλλά ο συγκεκριμένος είναι αεκτζής... τι καημό έχει;

Με ΑΕΚτζη ασχολουμαι τοση ωρα? Μιλατε που να σας παρει, χεχε...

Δημοσ.

Τέσπα... το κόβω εδώ. Από χτες κρατάω χαρακτήρα.

ποιος ειναι αεκτζης? ο Midi ?

Δημοσ.
Καί όμως.Είμαι σίγουρος ότι αν έπαιζε Σπάρτα-Μπαρτσελόνα θα έβαζες στοίχημα όλη την περιουσία σου! Γιατί απλά όταν έχεις ομάδα πατάς τον άλλο στο λαιμό.

Πολύ απλά ανέτρεξε σε όλες τις διοργανώσεις παγκοσμίως που έχουν διπλούς νοκ-αουτ αγώνες να δείς κατά καιρούς τι εκπλήξεις γίνονται. Και με ομάδες όντως της δυναμικότητας της Μπαρτσελόνα ή της Ιντερ και όχι του ΠΑΟ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...