geovard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Αντιγράφω από τις συνεντεύξεις μετά τον αγώνα(sport-fm.gr) Από τη μεριά του, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Κώστας Αντωνίου, ξεκαθάρισε πως: «Ξέραμε ένα μήνα τώρα ότι θα έχουμε αυτό το παιχνίδι. Επρεπε να είμαστε έτοιμοι, αλλά αυτό δεν έγινε και φταίμε όλοι γι' αυτό». Θυμηθείτε τώρα τι έλεγε ο Τεν Κάτε στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρηση στην Πράγα ή και στη συνέντευξη πριν τον αγώνα ότι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη απέναντι στη Σπάρτα και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν σας ανησυχούν όλα αυτά μόλις στον πρώτο επίσημο αγώνα? Ο Τεν Κάτε έχει μεσάνυχτα.Δεν μπορεί να φτειάξει ομάδα ούτε με τον Ετό καί τον Κακά. Δεν στροφάρει το μυαλό του.Δεν ξέρει την ώρα του αγώνα τι του γίνετσι. Είναι ντροπή τη στιγμή που δόθηκαν τόσα χρήματα, να έρχεται ο άγνωστος Τσέχος και να σε κερδίζει χωρίς μάλιστα να παίξει ο ίδιος μπάλλα.
Aims Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 τα εκανε μανταρα ο ολλανδος.. θελουμε ΑΜΕΣΑ 3 μεταγραφες την σπαρτα παντως πιστευω να την περασουμε αν σοβαρευτει ο ολλανδος
geovard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Στην μπάλα δεν υπογράφεις συμβόλαιο με τις νίκες. Καί όμως.Είμαι σίγουρος ότι αν έπαιζε Σπάρτα-Μπαρτσελόνα θα έβαζες στοίχημα όλη την περιουσία σου! Γιατί απλά όταν έχεις ομάδα πατάς τον άλλο στο λαιμό. Απλά αν συνεχίζουμε όπως κάνουμε τόσα χρόνια να τούς διακαιολογούμε, προκοπή δεν πρόκειται να δούμε. Πού τον είδες τον παροξυσμό.Από πότε οι αλήθειες λέγονται παροξυσμός.Δεν υπήρξα ποτέ φανατικός.Δεν έτρεξα ποτέ σε κανένα αεροδρόμιο να περιμένω τον...Χριστό!Λέω αυτά που βλέπουμε όλοι. Διάβασε το ακριβώς προηγούμενο μήνυμά μου και μετά πες μου την άποψή σου.
ata1983 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Που εξαφανίστηκαν πάλι όλοι αυτοί που έλεγαν για μεγάλες μεταγραφές? Κάθε φορά βγαίνουν τον Ιούλιο αλλά φέτος δεν κράτησαν ούτε ένα μήνα, ε ρε χάλια η ομάδα!
jtsc21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Που εξαφανίστηκαν πάλι όλοι αυτοί που έλεγαν για μεγάλες μεταγραφές?Κάθε φορά βγαίνουν τον Ιούλιο αλλά φέτος δεν κράτησαν ούτε ένα μήνα, ε ρε χάλια η ομάδα! αν και δεν ειμαι παναθηναικος , θα πω το εξης μεταγραφες καλες εγιναν(σισε, λετο, κατσουρανης) ειναι σημαντικες προσθηκες οπως και να το κανεις. οποτε αφου μεταγραφες εγιναν και η ομαδα δε παει καλα το προβλημα ειναι στον coach. 1.δε μπορεις να βαζεις το δεξι μπακ(βυντρα) κεντρικο αμυντικο και τον κεντρικο αμυντικο δεξι μπακ. 2.δε μπορεις να βαζεις το σεντερ φορ δεξι εξτρεμ (σαλπιγγιδης) γιατι πολυ απλα οσο καλος και αν ειναι δεν μπορει να βγαλει σεντρα(εξαλλου επιθετικος ειναι οχι πασερ) 3.δεν γινετε εκ φυσεως να παιζεις χωρις αριστερο εξτρεμ.δηλαδη ο καραγκουνης πρεπει να τα εχει δει ολα.τον βαζει στο κεντρο οπου ναναι.
alexis333 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Στην αμυνα δε γιναν μεταγραφες φιλε μου. Αφου ξεκινανε με βασικο δεξι μπακ τη χρονια το Μουν. Και μετα σου λενε θα βρουμε καλυτερο απο Μελμπεργκ και οτι αφησαμε και κανα παιχτη για τον Ολυμπιακο και αλλα τετοια κουφα
wizzy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Καί όμως.Είμαι σίγουρος ότι αν έπαιζε Σπάρτα-Μπαρτσελόνα θα έβαζες στοίχημα όλη την περιουσία σου! Γιατί απλά όταν έχεις ομάδα πατάς τον άλλο στο λαιμό. Απλά αν συνεχίζουμε όπως κάνουμε τόσα χρόνια να τούς διακαιολογούμε, προκοπή δεν πρόκειται να δούμε. Διάβασα όλα τα σχόλια μέχρι τώρα, είδα και το 2ο ημίχρονο χτες και μπορώ να πω ότι συμφωνώ με τον geovard. Όταν έχεις ομάδα οφείλεις να το καθιστάς γνωστό στον αντίπαλο από την πρώτη πάσα που θα αλλάξεις. Η ομάδα δεν έγινε ξαφνικά άχρηστη επειδή έχασε από την Σπάρτα. Η ομάδα έχει στις τάξεις της κάποιους παίκτες οι οποίοι δεν δικαιολογούν ούτε την παρουσία τους στην ομάδα, ούτε τα συμβόλαιά τους - κοινώς είναι άχρηστοι. Δεν είναι συμπέρασμα που βγαίνει από ένα παιχνίδι, είναι συμπέρασμα που βγαίνει από σειρά παιχνιδιών επί σειρά ετών, στα οποία κάποιοι παίκτες δεν αποδίδουν - συστηματικά. Δεν θα πω ονόματα, κάποιοι αναφέρθηκαν πολλάκις σε προηγούμενα posts. Δεν χάνω την αισιοδοξία μου, υπάρχει πιθανότητα να περάσουμε, αλλά αν περάσουμε μας βλέπω να κάνουμε χρονιά σαν εκείνες που έκανε ο ΟΣΦΠ στο CL που γέλαγε όλη η Ευρώπη μαζί του.
geovard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Έτσι είναι.Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό γιά να δει κανείς τη κατάσταση.Μόνο στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι έγιναν υπερομάδα. Όταν ακούς να λένε ότι στην Αθήνα με 60000 κόσμο θα περάσουμε, σημαίνει ότι δεν περιμένεις από την ομάδα σου να περάσει αλλά από τον κόσμο! Δεν εμπιτεύεσαι δηλαδή τούς παίχτες σου αλλά από μιά καυτή ατμόσφαιρα να κλέψεις τη νίκη.Ωραία λοιπόν.Αύριο θα παίξεις με μεγαθήρια και δεν θα είναι αρκετός ούτε ο κόσμος γιά να κάνεις κάτι καλό. Αν παίζαμε χθες με καμμιά Μάντσεστερ υπήρχε περίπτωση να το σπάγαμε το ρεκόρ τοης εφτάρας του Ολυμπιακού. Να ρωτήσω κάτι?Κάποτε θυμάμαι όλο το γήπεδο έβριζε το Βύντυρα και τον κορόιδευε. Τώρα αυτό γίνεται μόνο από ορισμένους.Γιατί δηλαδή οι υπόλοιποι πείστηκαν οτι ο άνθρωπος αυτός κάνει γιά τον Παναθηναϊκό?Αυτό έγινε προχθές στο γήπεδο της Λεωφόρου στην παρουσίαση της ομάδας.Αυτός να αλλάξει δεν γίνεται.Αν πίεζε συνεχώς ο κόσμος με γιούχα, είναι πιθανό τώρα να είχε φύγει ο Λουκάς.Αλλά η προπαγάνδα του Γκότζου έπιασε τόπο και έπεισε πολλού ότι αυτός ο παίχτης αξίζει να φορά την πράσινη φανέλλα! Προσωπικά πιστεύω ότι θα την περάσουμε τη Σπάρτα αλλά αυτό δεν λέει και πολλά.Καί ποιά είναι η Σπάρτα που στην πρεμιέρα τού Τσέχικου πρωταθλήματος κάπου διάβασα ότι με μιά μικρομεσαία ομάδα έπαιζε και έκανε μόλις μιά ευκαιρία σε όλο τον αγώνα?Και μετά πάει και ρίχνει τρία γκολ στην υπερομάδα τού Πατέρα ο οποίος είναι και καλός άνθρωπος και άφησεκαι καί κανένα παίχτη να τον πάρει και ο Ολυμπιακός! Σοβαρότης μηδέν.
polakis21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Ο Σισσέ στο γκολ του ΠΑΟ είναι offside και εμποδίζει υποθετικά τον τερματοφύλακα ή μου φαίνεται? Ισχύει? Μπορει να δωθει offside αυτό?
ata1983 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 αν και δεν ειμαι παναθηναικος , θα πω το εξηςμεταγραφες καλες εγιναν(σισε, λετο, κατσουρανης) ειναι σημαντικες προσθηκες οπως και να το κανεις. οποτε αφου μεταγραφες εγιναν και η ομαδα δε παει καλα το προβλημα ειναι στον coach. 1.δε μπορεις να βαζεις το δεξι μπακ(βυντρα) κεντρικο αμυντικο και τον κεντρικο αμυντικο δεξι μπακ. 2.δε μπορεις να βαζεις το σεντερ φορ δεξι εξτρεμ (σαλπιγγιδης) γιατι πολυ απλα οσο καλος και αν ειναι δεν μπορει να βγαλει σεντρα(εξαλλου επιθετικος ειναι οχι πασερ) 3.δεν γινετε εκ φυσεως να παιζεις χωρις αριστερο εξτρεμ.δηλαδη ο καραγκουνης πρεπει να τα εχει δει ολα.τον βαζει στο κεντρο οπου ναναι. Άντε πάλι ξανά. Κεντρικό αμυντικό δεν πήρες, δεξί μπακ δεν πήρες και σου έφυγε και το βασικό σου από τότε που πάλι δεν είχες αξιόπιστη επιλογή, δεξί φτερό δεν έχεις, έναν άνθρωπο που να περνάει τη μπάλα μπροστά κάθετα στους επιθετικούς δεν έχεις. Και τι μου φέρνεις? ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ. Που μπορεί να παίξει και στοπερ!!!! Και ψάχνεις δεξί μπακ που να μπορεί να παίζει στοπερ. Και όλα αυτά για να βάζεις το δξί μπακ στοπερ και τον στοπερ δεξί μπακ??!!!!????!!!!?!?!?!? Μου φέρνεις ένα Σισέ και έναν Λέτο με τις οποίες μεταγραφές συμφωνώ, αλλά αν δεν έχεις σκοπό να πάρεις άλλο παίκτη να τον χέσω και τον Σισέ. Βγάλε μπάτζετ και δες τι πρέπει να πάρεις. Αν δεν έχω ρούχα και έχω 100ευρώ δεν θα πάω να πάρω ένα γα@#@το πουκάμισο και να κυκλοφορώ με το βρακί από κάτω ξυπόλητος. Σχεδιασμός κανένας, τσιγγουνιά απίστευτη πλέον γιατί λεφτά έβγαλαν πέρσυ με το τσουβάλι και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά απίστευτη ανικανότητα στο να πάρεις ένα σωστό παίχτη. Βάλε και τα εκνευριστικά μέχρι Ρεχάγκελ βαθμού κολλήματα του Τεν Κάτε και βλέπεις ότι δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Η ομάδα είναι για τον π@#@ο και φταίνει πολλά για αυτό. Και με αυτή την τακτική κάθε χρόνο διορθώνεις από ένα και βγαίνουν άλλα δύο καινούρια
SPSS07 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Όταν και αν ξεφτυλιστούμε στην Ευρώπη για 5η σερί χρονιά τότε ίσως να έχεις το δικαίωμα για να βάλεις τον ευρω-ΠΑΟ στο στόμα σου. Παναθηναικοφρονες, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ουτε για κωλοτουμπες, ποσο μαλλον να μιλατε και να μας αρχιζετε παλι τα κουραστικα μπλα-μπλα σας και να μας λετε τωρα οτι "τα λεγατε κιολας".
KaizerSoze Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Eλα ρε φιλαρακο που θα μας μιλησεις, μονη σου χαρα οταν βρισκεται κανεις να μας αποκλεισει. Μιλαει ποιος?Αυτος που δεν εχει ανοιξιατικη Ευρωπαικη φανελα, μια ζωη με την χειμερινη παιζεις.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Οταν τα λεγαμε καποιοι, ημασταν γκρινιαρηδες. "Πως γινεται να εχουμε φερει Σισε και Κατσουρανη και να γκρινιαζουμε" ακουγα. Το μεγαλυτερο ποσοστο εδω μεσα γραφανε οτι η ομαδα ειναι τοπ, οταν εμεις μιλαγαμε για κενες θεσεις στο ροστερ, οταν μιλαγαμε για περιεργα συστηματα και εμμονες του Τεν Κατε κλπ κλπ. Χαιρομαι για την εικονα που παρουσιασε χθες η ομαδα, οχι γιατι δικαιωνομαι. Αλλα γιατι αυτο αξιζει στο τεχνικο επιτελειο, τους μανατζερ, τους προεδρους που με 4 μεταγραφες ΑΝΕΥ σκαουτινγκ και ουσιας (βλεπε Κατσουρανη ως ανουσια μεταγραφη) προσπαθουν να ριξουν σταχτη στα ματια του κοσμου για το ΜΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΧΑΛΙ. Ενα θετικο αποτελεσμα, θα ηταν απλα μια κωλοφαρδια που θα εριχνε σταχτη στα ματια, πρωτα απο ολα στους εθελοτυφλουντες εδω μεσα που πιστευουν οτι με ενα Σισε και ενα Κατσουρανη γιναμε Μπαρτσελονα και δευτεροντως στους παναχρηστους παραγοντες της ομαδας, συμπεριλαμβανομενου του ΟΤΙΝΑΝΑΙ προπονητη. -Που ΔΕΝ του κανει ο Μορις (εστω αυτος ρε παιδι μου), αλλα του κανει ο Βυντρα-Καντε. -Που ΔΕΝ του κανει ο Ματος, αλλα του κανει ο 33χρονος τελειωμενος περιπατητης Σιλβα. Υποψιν οτι αυτη ειναι αποψη πολλων Παναθηναικων ακομα "αρχηγος της Βραζιλιας ο Σιλβα, παιχταρας κλπ". Απορω περυσι τι ακριβως ειδαν και τους αρεσε παραπανω απο τον προπερσινο Ματος (γιατι περυσι δεν ειδαμε Ματος). -Που ΔΕΝ του κανει ο Ιβανσιτς, αλλα του κανει η κενη αριστερη πτερυγα για 70 λεπτα. -Που ΔΕΝ του κανει ο Σαλπιγγιδης για σεντερ φορ, αλλα για δεξι εξτρεμ (αλλη αλχημια και αυτη). -Που ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ο Βυντρα για βασικος 11αδατος παιχτης και μαλιστα ειναι "ο καλυτερος αμυντικος του περσινου πρωταθληματος". Και πλεον οχι απλα του κανει, αλλα τον θελει και ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ. -Που θελει ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ τον Μπιαρμσιρ. (λεγαμε μηπως σταματησει τους πειραματισμους επιτελους, αλλα δε το βλεπω). -Που του κανει ο Καντε "θα παθετε πλακα μολις δειτε τον Καντε". Οντως παθαμε. -Που θεωρει συμφωνα με δηλωσεις του ακρως επιθετικο σχημα να παιζει με 4 μπακ, 2 αμυντικα χαφ, 3 χαφ και 1 σεντερ φορ. Ειναι ο μονος που δεν εχει παρει χαμπαρι ακομα οτι ο Σισε ειναι απελπιστικα μονος του και δεν του παει αυτο το παιχνιδι. Παλι καλα που δεν εβαλε περυσι τον Γκουμα σεντερ φορ με τη λογικη "στο ξεκινημα της καριερας του επαιζε σεντερ φορ". Και τερματοφυλακα τον Καραγκουνη. Θα γελασουμε και φετος με τους γραφικους τυπους που απαρτιζουν διοικηση και τεχνικο επιτελειο. ΥΓ προς Ολυμπιακακηδες. Πριν αρχισετε να μιλατε εσεις υπαρχουν καποιες προυποθεσεις: 1. Να γινουν 3 ακομα παιχνιδια (τα 2 δικα σας και το 1 δικο μας). ΑΝ αποκλειστουμε εμεις και περασετε εσεις παμε στο: 2. Να φτασετε για μια φορα (εστω) απο την ιδρυση σας στους 8 της Ευρωπης, 1 στα ημιτελικα και 1 στα τελικα. Μην πω για ημιτελικα UEFA κλπ. 3. Να γινουμε ρομπα για 5-6 συνεχομενες σεζον απο διαφορες ανυπαρκτες ομαδες (πιο ανυπαρκτες και απο την Σπαρτα, ξερετε εσεις...) Μετα το ξανασυζηταμε, μεχρι τοτε ΗΣΥΧΑ εσεις για την Ευρωπη. ΗΣΥΧΑ ομως. Γιατι Ευρωπαικο ανεκδοτο σαν εσας δεν θα υπαρξει αλλο.
Tilemaxx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Έχουμε φτάσει στους 8 της Ευρώπης. Αλλά οκ 3 μπαλάκια είναι αυτά. Υ.Γ Τα φορτωσαν στον γαίδαρο, και 'κείνος στην ουρά του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.