Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Ούτε με τον τσουκαλά δεν γελάω τόσο.

Επιχειρήματα έχεις? Ασε θα στα πω εγώ. Τα πρωταθλήματα στην μπάλα τα παίρνεις με τη διαιτησία (ναι αλλά εσύ κυνήγαγες παίχτες στην παιανία στο 3-0, οι χρηματοδοτούμενοι σύνδεσμοι σου δεν πάνε πλέον στην μπάλα, εσύ έκανες διαδηλωσεις για να φύγει ο σωφέρ), στην ευρώπη όμως είμαι πιο πάνω (0 κούπες εσύ, 0 εγώ, για το γουεμπλει τα πε η δέσποινα, επιπλέον δεν κάνουμε αθλητισμό, αλλά πρωταθλητισμό, ο πρώτος μετράει.).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Θα υπενθυμίσω το πλαίσιο συμμετοχής στα αθλητικά, όπως αυτό αναφέρεται ρητά στο πρώτο μήνυμα αυτού του thread:

- Αν τα μέλη αισθάνονται ότι προσβάλλονται ή θίγονται καθ' οιονδήποτε τρόπο από δημοσιευμένα μηνύματα, οφείλουν να κάνουν χρήση της δυνατότητας της Αναφοράς Προσβλητικού Μηνύματος (Report) και να αποφύγουν τη συμμετοχή στην όποια αντιπαράθεση.

Που σημαίνει, ότι αν κάποιος μου βρίσει την ομάδα, δεν απαντώ βρίζοντας κι εγώ τη δικιά του, αλλά θέτω το προβληματικό μήνυμα υπόψιν των συντονιστών. Ενδεχομένως κάποιος να προτιμά ως άντρας σωστός να μην κρύβεται πίσω από τα φουστάνια της διαχείρισης αλλά να απαντήσει όπως νομίζει μόνος του. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν άφθονα fora όπου αυτή η συμπεριφορά είναι δεκτή. Στο insomnia, όχι. Εφόσον συνεχιστεί η ανταλλαγή χαρακτηρισμών, τόσο ο πρωταίτιος όσο και αυτοί που απάντησαν στον ίδιο τόνο θα υποστούν τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

Επειδή η βραδιά χτες πέρασε σε πολύ καλό επίπεδο, γενικά, και επειδή κρίμα είναι να χαλάσουμε το κλίμα τώρα, θα παρακαλούσα οι χαρακτηρισμοί να σταματήσουν.

Ευχαριστώ.

Πλάκα κάνεις ειδικά για αυτό ε;

Όχι Μενέλαε όντως είχα αυτή την εντύπωση πολλές φορές σα να μην παίζανε άμυνα... Δεν ξέρω ο Παναθηναϊκός μου φάνηκε μέτριος απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που έπιασε την μάξιμουμ απόδοσή του. Αν χθες ήταν ο Παναθηναϊκός που όλοι ξέρουμε θα μιλούσαμε για 20 πόντους διαφορά και αντί για να πίνω ουΐσκια όρθιος θα ήμουν άραχτος με τον φραπέ στον καναπέ και θα γελούσα με τους γαύρους όπως θα έπρεπε δηλαδή.

Κάτι δεν πήγαινε καλά στον χθεσινό Παναθηναϊκό.

Νομίζω πως απλά περίμενες κάτι σαν "η άμυνα τανάλια" ή τίποτα τέτοια παρόμοια, ευτυχώς για το μπάσκετ ο Ιωαννίδης άλλαξε καριέρα, η Λιμόζ βγάζει πια μόνο πορσελάνες κλπ κλπ... Το μπάσκετ είναι θέαμα και αυτό είδαμε εχθές και στους 2 αγώνες.

Αν προτιμάς μπασκετικά, όπως το βλέπω, ο γιαννάκης πίστεψε πως μπορεί να πάρει το παιχνίδι με την επίθεση (βλέπε και απουσία βασιλόπουλου), μόνο που αυτός ο οσφπ με αυτούς τους παίκτες και με την καλλιέργεια της αμυντικής νοοτροπίας όλο το χρόνο, αυτό που μπορεί να κάνει είναι απλά να προσπαθήσει εναντίον του ΠΑΟ, που έχει την πολυτέλεια να κρατάει στο παρκέ άποντο παίχτη (Φώτση) απλά και μόνο για να τρομοκρατεί την αντίπαλη άμυνα.

Επειδή, γράφτηκε ειρωνικά σε προηγούμενο ποστ, τι έκανε ο Σπανούλης στο NBA, ανέβηκε 2 ταχύτητες σε σχέση με αυτό που έπαιζε πριν πάει. Δεν υπήρχαν αυτό που ονομάζουμε "διάδρομοι" στο χθεσινό παιχνίδι, το σύστημα του ΠΑΟ σε συνδυασμό με την αμυντική χαζομάρα του οσφπ και αυτό το απίθανο πρώτο βήμα του Σπανούλη και στη συνέχεια η αόρατη σταυρωτή τον έβγαζαν φάτσα με το καλάθι.

Η ιδιοφυΐα του Σάρα σε συνδυασμό με το μπασκετ που ξέρει, επέτρεψαν χθες στο Ζοτς να έχει 2 διαφορετικά συστήματα για κάθε διαφορετική παραλλαγή της άμυνας του αντιπάλου του. Ο Σαρούνας εκμεταλλεύτηκε την επιθετική δυνατότητα των δύο ψηλών του (Μπατιστ, Πέκοβιτς), το φόβο της άμυνας για τον Φώτση/ Τσαρτσαρή κλπ να μη φάει το τρίποντο, όπως και την εμπιστοσύνη του στο σουτ του και πήρε το παιχνίδι πάνω του όταν η μπάλα άρχισε να βαραίνει.

Για να κατανοήσουμε τι σημαίνει να είσαι μεγάλος παίκτης, ας δούμε την τελευταία φάση. Greer μόνος στο τρίποντο, αλλά κάνει πάσα στον Μπουρούση και αυτός το κάτι σαν σουτ και στη συνέχεια σφαλιάρα στην μπάλα από τα 6 εκ. το χρόνο, αυτά δε θα τα έκανε κανείς μεγάλος παίκτης.

Γενικό σχόλιο για τους υπόλοιπους παίκτες μας, έπαιξαν ότι μπορούσαν εκτός από το Μήτσο, που έπαιξε πολύ χαμηλότερα από τα συνηθισμένα και το Ντρου, ο οποίος νομίζω ότι λύγισε από το άγχος του.

Ελπίζω αύριο, ο Μήτσος να είναι ανεβασμένος και το πρώτο σουτ του Νίκολας να πάει μέσα.

ΥΓ Στο τάιμ άουτ, εκεί που μειώθηκε η διαφορά και τα πήρε ο Ζοτς, η οδηγία ήταν: Defense ρε Defense... Ομπράντοβιτς σπικινγκ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...