Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα στην αμυνα ειμαστε φοβεροι..

Που ναι ο φοβερος βυντρα? Ο καντε η μεταγραφη? Αυτος ο γκαλινοβιτς μεχρι και ο τερματοφυλακας της γειτονιας μου καλυτερος ειναι

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

anubis μην εισαι αχαριστος...η ομαδα ειναι κομπλε,δε χρειαζεται αλλους παιχτες...κοτζαμ Πατερας το πε...κατι θα ξερει...καλα μ αυτην την αμυνα θα φαμε αλλα 3 στο οακα ανετα...

Δημοσ.

Αντε κ πειτε οτι ο παο περασει τη σπαρτα με τετοια ομαδα δεν παει πουθενα.Δωθηκαν λεφτα για το περιττο κατσουρανη ενω δεν εχει στοπερ.οσο κ να τη δουλεψει αυτην την αμυνα ο τεν κατε βαση της αξιας των παικτων ποσο να σουλουπωθει?εκτος απο στοπερ βγαζει ματια οτι θελει κ δεξιο μπακ κ ενα αριστερο μπακ που να κραταει αμυντηκα.επισης αυτο το γιομα για να μπας κ βρουμε το σισε ειναι απωθητικο.οπωσδηποτε θελει δημιουργικο χαφ.με λιγα λογια ο αντωνιου κ ο τεν κατε εκαναν κ φετος εγκληματα στον μεταγγραφικο σχεδιασμο...

Δημοσ.
Αντε κ πειτε οτι ο παο περασει τη σπαρτα με τετοια ομαδα δεν παει πουθενα.Δωθηκαν λεφτα για το περιττο κατσουρανη ενω δεν εχει στοπερ.οσο κ να τη δουλεψει αυτην την αμυνα ο τεν κατε βαση της αξιας των παικτων ποσο να σουλουπωθει?εκτος απο στοπερ βγαζει ματια οτι θελει κ δεξιο μπακ κ ενα αριστερο μπακ που να κραταει αμυντηκα.επισης αυτο το γιομα για να μπας κ βρουμε το σισε ειναι απωθητικο.οπωσδηποτε θελει δημιουργικο χαφ.με λιγα λογια ο αντωνιου κ ο τεν κατε εκαναν κ φετος εγκληματα στον μεταγγραφικο σχεδιασμο...

Μονο φετος? Εγω τα λεγα 4 μεταγραφες...Ενα δεξι μπακ, ενα στοπερ, ενα 10αρικαι ενα τερματοφυλακα..

Μηπως ξεστραβωθουνε τωρα?

Δημοσ.

Τι σόι κοουτσάρισμα ήτανε πάλι αυτό?

Δεξί μπακ ο Σουηδός που όπως άκουσα δεν έχει παίξει ποτέ στην καριέρα του.

Τον Κατσουράνη γιατί στον πάγκο?

Τον Καντέ που ούτε ο Εργοτέλης δεν θα αγόραζε τέτοιο παίχτη γιατί?

Καί τι δίδυμο στο κέντρο της άμυνας ε?Κάντε και Βύντρα!!

Ε ρε γλέντια που θα δούμε πάλι φέτος.

Δεν χρειάζεται ο πατέρας άλλες μεταγραφές.Η Μπαρτσελόνα του, έκλεισε το ρόστερ!

Ευτυχώς που υπάρχει πολύς καιρός ακόμη γιά να το ξανασκεφτούν να ξηλώσουν όλη την άμυνα.

Καί τερματοφύλακα επειγόντως.Όχι τροχονόμο σαν το Κροάτη.

Δημοσ.

Είπε η Σπάρτα,Πάρτα τα τρία μου!

Βρε μπας και ο Βύντρα αξίζει όσο δύο Μαρτσένα? Κάπου τόχω ξανακούσει αυτό!

Δημοσ.

Eιναι που ελεγε ο τεν κατε οτι θα παιρνε καλυτερο απο το μελμπεργκ.τελειως αλλοπροσαλο στησιμο σημερα χωρις εξτρεμ κ με τον αδυναμο αμυντηκα σπυροπουλο μονο του στην πτερυγα.Οπως το τελειωσε επρεπε να το ειχε ξεκινησει.Επισης κ οι 4 πισω συν το γκλαλινοβιτς ειναι επιρρεπης στο λαθος.

Δημοσ.

Και πριν 4 χρονια οταν έπαιζε με την wisla krakow o Παο είχε χάσει 3-1 και μετά στην Αθήνα νίκησε 4-1 στην παράταση και πήρε την πρόκριση ο ΠΑΟ.

Εγώ πιστέυω θα περάσει.

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε:

Ο Βύντρα δεν θα γίνει ποτέ κεντρικός αμυντικός. Είναι ένα απαράδεκτο δεξί μπακ.

Ο Μπιαρσμιρ είναι κεντρικός αμυντικός.

Με ποια λογική το κέρατό μου βάζεις τον Μπιαρσμιπ δεξί μπακ και τον βύντρα κεντρικό αμυντικό?

Και καλά τον έβαλες. Δίπλα του τον Καντέ?? Πάλι κοντό!

Από προπονητή σήμερα μέχρι πρόεδρο είναι όλοι να πάνε σπίτια τους. Χτυπητές αδυναμίες που τις βλέπουμε από τον ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ ακόμα και άμπαλοι όπως εγώ εδώ και δύο χρόνια και δεν διορθώνονται. Ποια είναι η πλήρης ομάδα? Αυτή είναι? Φάτε τη τώρα

Δημοσ.

Mα και να περασει που ειναι κ πολυ πιθανο με την ομαδα που εχει ομως δυσκολα σε ελλαδα κ ευρωπη θα κανει κατι καλο...

Δημοσ.

Ρε ΝτελΠιέρο αφού ο ΤενΚάτες από τακτική είναι μαέστρος.

Τι αλλοπρόσαλο στήσιμο μας λές;Μας τα αλλάζεις και δεν μου αρέσει!

Είναι δυνατόν μια τόσο μεγάλη προπονητάρα να κάνει λάθος επιλογή στον αμυντικό;Εγώ τον εμπιστεύομαι στην επιλογή του Καντέ πάντως..Τέτοια γέλια ούτε με Σαριέγκι,ούτε με Βύντρα...Οι μισοί σήμερα στην καφετέρια αναπωλούσαν τον Σαριέγκι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...