alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Αυτό τους καίει και αυτό επιδιώκουν αλήθεια, ε; ... πως;
johnyboy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 εγώ αρνούμαι να πιστέψω πως σταμάτησε για το Mall. έχει γεμίσει ο τόπος μ@λ@κιες το mall μας πείραξε. και αυτοί που υπέγραψαν για να μην γίνει δεν μένει κανείς εκεί γύρο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 ο Σισε ειναι παιχτης που θελει 2 πραγματα για να αποδωσει τη μπαλα που ξερει. 1. Μπαλια στα ποδια του-κοινως καθετη πασα απο μεσο και οχι γιομα 2. Χωρο να τρεξει-κοινως 2ο σεντερ φορ διπλα του να τραβαει πανω του καναν αμυντικο. Πλακα πλακα για σκεφτειτε να ειχαμε ενα παιχτη στυλ Μιχαλακη που τραβαγε ολα τα σεντερ μπακ πανω του και διπλα του να επαιζε ο Σισε. Θα ειχε πολυ χωρο να τρεξει κλπ.. Εγω αυτης της αποψης ειμαι παντως. Δυο καθαροαιμα στραικερ, ωστε να εχει ο Σισε υποστηριξη, να του σπαει τη μπαλα ο 2ος (πετροπουλος/σαλπι) και να δημιουργουνται και περισσοτεροι χωροι για τον αραπη. Ε και μετα στο κεντρο βαζεις αριστερα Λετο, δεξια Νινη (η Γκαμπριελ, για Σαλπιγγιδη δεξι εξτρεμ ουτε λογος αρκετα με τα πειραματα) και βαζεις Σιμαο να κοβει οτι κινειται στο κεντρο, μαζι με Κατσου να κοβει, να περναει μπαλιες μπροστα, να τραβαει κανα σουτακι κλπ. Προσωπικα δεν παω μια τον ΣΙλβα με βαση οτι ειδα περυσι, οποτε παγκο κατα κυριο λογο. 4-4-2 κλασικο δηλαδη. Δεν καταλαβαινω γιατι στο κεντρο πρεπει να χουμε κι αλλο παιχτη, αντι να βαλει 2ο επιθετικο και οχι επιθετικογενη.
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 εγώ αρνούμαι να πιστέψω πως σταμάτησε για το Mall. έχει γεμίσει ο τόπος μ@λ@κιες το mall μας πείραξε. και αυτοί που υπέγραψαν για να μην γίνει δεν μένει κανείς εκεί γύρο. και αυτό μαζί με το "επιδιώκουν" που έγραψες σημαίνει ότι βρίσκετε ο Ολυμπιακός πίσω από όλα αυτά;
johnnyestia Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Εγώ πάντως συμφωνώ σε αυτό το θέμα. Το τεράστιο πρόβλημα τα τελευταία χρόνια στην επίθεση δεν είναι αποκλειστικά λόγω των άμπαλων επιθετικών, οφείλεται και στο ότι οι μέσοι δεν βοηθούσαν στο σκοράρισμα, τα μπακ δεν ανέβαιναν ποτέ ακόμα και με τον Ατρόμητο και άλλα πολλά που είναι θέμα τακτικής. Και αυτό συνεχίστηκε και πέρυσι. Δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο παίζουμε τόσο αμυντικά ακόμα και σε ματς με πολύ πιο αδύναμες ομάδες Κατά τα άλλα ο ΠΑΟ είχε την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες. Οι άλλες ομάδες που έχουν υπερπαίχτες και τρίγωνα-φωτιά στην επίθεση γιατί σκοράρανε λιγότερο?
johnyboy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 και αυτό μαζί με το "επιδιώκουν" που έγραψες σημαίνει ότι βρίσκετε ο Ολυμπιακός πίσω από όλα αυτά; Είναι και αυτός πίσω από όλα αυτά. Προσωπική άποψη είναι αυτό.
KaizerSoze Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Ληγει το συμβολαιο του Ζελικο το επομενο καλοκαιρι και ηδη εχω μια μικρη αγωνια για το τι προκειται να γινει. Φυσικα αυτο δε σημαινει ανησυχια, οσο υπαρχουν οι κοντοι στην προεδρια Και αν για τον Αλβερτη εχουν γινει τοσες τιμες και μελλοντικα σιγουρα θα γινουν και αλλες, σκεψου τι εχει να γινει οταν ερθει η ωρα να μας αποχαιρετησει ο Ζελικο. Θα ειναι ιστορικες στιγμες και αυτες..Φυσικα μιλαμε για αρκετα χρονια μετα Δεν υπαρχει θεμα κοντων, ψηλων μεσαιων Ο Ομπραντοβιτς εχει βρει τον Παραδεισο του και θα φυγει αμα βαρεθει και αμα κρινει πως ο Ιτουδης ειναι ετοιμος. Σχεδον αποκλειω να φυγει για αλλη ανταγωνιστικη ομαδα, αντε να παει 2 χρονια στην Παρτιζαν πριν αποσυρθει. Δεν υπαρχει θεμα να φυγει για καπου αλλου
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Είναι και αυτός πίσω από όλα αυτά. Προσωπική άποψη είναι αυτό. και κάπου εδώ φτάνουμε στην αγαπημένη του τόπικ κουβέντα.... "αποδείξεις έχεις;"
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 είπα είναι προσωπική άποψη. το ξέρω... απλά ήθελα να δω πόσο παραπληροφόρηση πέφτει και πως βλέπει ο κόσμος παντού φαντάσματα
nikos21aek Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Ρε συ alexzzz μπορείς να βρεις καμία λογική εξήγηση για τα δύο οφσάιντ που έχει το παρακάτω βίντεο;Πραγματικά όμως από 10 χιλιόμετρα και από όποια μεριά και να είσαι...βλέπεις ότι ήταν γκόλ και τα δύο..αν δεν τα δείς έχεις πρόβλημα. Στον Ολυμπιακό γιατί να μην σφυρίζονται ποτέ τέτοια; Αλήθεια πιστεύω ότι η διαιτησία τα τελευταία 2 3 χρόνια δεν είναι Κοκκαλοκρατούμενη,αλλά ακόμη με αυτά που κάνουν οι διαίτητες...μέχρι να σταματήσετε να το παίρνετε παράγκα θα βλέπουν όλοι.
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 τι σχέση έχει ρε νικ αυτό που γράφεις με αυτό που λέμε... ;
nikos21aek Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Ότι μέχρι να χάσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός για όλα θα φταίει ο Κόκκαλης!
Hellaslover Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 οι νεες φανελες πως σας αρεσουν παιδια; εμενα λιγο απλες μου φενονται, και τα νουμερα σα να ειναι πολυ στρογγυλοποιημενα. Θα θελa να σχεδιαζανε 4-5 διαφορετικες και να ψηφιζε ο κοσμος..αλλα ποιος μ'ακουει εμενα τις μαυρες ποτε τις φοραμε; http://www.pao.gr/UserFiles/e5d5f9b6-e62e-4a5a-8231-57bc2c3b54ee/2big_3.jpg http://www.pao.gr/UserFiles/e5d5f9b6-e62e-4a5a-8231-57bc2c3b54ee/5big_1.jpg
KaizerSoze Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 οι νεες φανελες πως σας αρεσουν παιδια; εμενα λιγο απλες μου φενονται, και τα νουμερα σα να ειναι πολυ στρογγυλοποιημενα. Θα θελa να σχεδιαζανε 4-5 διαφορετικες και να ψηφιζε ο κοσμος..αλλα ποιος μ'ακουει εμενα τις μαυρες ποτε τις φοραμε; http://www.pao.gr/UserFiles/e5d5f9b6-e62e-4a5a-8231-57bc2c3b54ee/2big_3.jpg http://www.pao.gr/UserFiles/e5d5f9b6-e62e-4a5a-8231-57bc2c3b54ee/5big_1.jpg Η 2η φωτο πρεπει να ειναι και η πρωτη φορα στην ζωη του Σαλπιγιδη που σε φωτογραφια με αλλους 5 ειναι ο πιο ομορφος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.