alexis333 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Γιά τον Μπιέρσιμιρ ειπώθηκε αυτό από τον προπονητή του στην Γκέτεμποργκ.Πάντως κανά δυό φορές ο Καντέ την έδωσε την πάσα σε αντίπαλο αν το προσέξατε. Το έκανε αυτό και σε προηγούμενο ματς. Oχι. Για τον Καντε το ειχα ακουσει νομιζω.
ata1983 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Αρχίζω και τρομάζω, ο Τεν Κάτε είπε ότι είμαστε άλλη ομάδα με τον Σιμάο και άλλη χωρίς. Και ας συμφωνήσουμε. Ποιον θα αφήσει έξω? Τον Σίλβα ή τον Κατσουράνη? Η απάντηση μήπως είναι κανέναν? Μας βλέπω να παίζουμε με 3 αμυντικά χαφ + τον Καραγκούνη οπότε για μια ακόμα χρονιά ξεχάστε οποιαδήποτε επιθετική ανάπτυξη.
SPSS07 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Μας βλέπω να παίζουμε με 3 αμυντικά χαφ + τον Καραγκούνη οπότε για μια ακόμα χρονιά ξεχάστε οποιαδήποτε επιθετική ανάπτυξη. εμμ μα αυτο ειναι το μυστικο επιτυχιας του Τσουκου γιομα τσουκου ball!! αυτο ακριβως κανατε και χτες. το αστειο ηταν οτι με τοσα χαφ και η μπαλα ΔΕΝ περναγε με τπτ στους επιθετικους...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Αρχίζω και τρομάζω, ο Τεν Κάτε είπε ότι είμαστε άλλη ομάδα με τον Σιμάο και άλλη χωρίς. Και ας συμφωνήσουμε. Ποιον θα αφήσει έξω? Τον Σίλβα ή τον Κατσουράνη? Η απάντηση μήπως είναι κανέναν? Μας βλέπω να παίζουμε με 3 αμυντικά χαφ + τον Καραγκούνη οπότε για μια ακόμα χρονιά ξεχάστε οποιαδήποτε επιθετική ανάπτυξη. Xωρίς τον Σιμάο ή με τον Σιμάο, χωρίς τον Βύντρα ή με τον Βύντρα, χωρίς τον Γκαλίνοβιτς ή με τον Γκαλίνοβιτς, όλες άλλες ομάδες είναι, οι παραλλαγές είναι εκατομμύρια.Γι' αυτό χρειαζόμαστε Τεντά, αλλιώς ας ήταν προπονητής ο Γκούμας. Δεν είναι σοβαρή φιλοσοφία αυτή δηλαδή.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 εμμ μα αυτο ειναι το μυστικο επιτυχιας του Τσουκου γιομα τσουκου ball!! αυτο ακριβως κανατε και χτες. το αστειο ηταν οτι με τοσα χαφ και η μπαλα ΔΕΝ περναγε με τπτ στους επιθετικους... μην ξεχναμε οτι η ομαδα ειναι σε σταδιο προετοιμασιας και το παιχνιδι ηταν φιλικο, δηλαδη οι παιχτες δεν σκιζονται κιολας για να βαλουν γκολ, απλα δοκιμαζουν. Δοκιμαζουν τα ποδια τους, δοκιμαζουν αντοχες, συστηματα κινησεις κλπ Οχι οτι αυτο δικαιολογει την απαραδεκτη εικονα ολης της ομαδας στο χθεσινο ματς, αλλα μην παμε και στο αλλο ακρο με χαρακτηρισμους που δεν ταιριαζουν σε φιλικα παιχνιδια προετοιμασιας (τσουκου γιομα τσουκου κλπ, αστειοι κλπ). Κατα τ'αλλα ηδη εχω γραψει οτι χρειαζεται χαφ με καθετη πασα (που δεν θα παρουμε φετος αποτι φαινεται), ειδικα απο τη στιγμη που πηραμε Σισε, ο οποιος θελει να τροφοδοτειται χαμηλα και οχι με γιομες.
geovard Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Oχι. Για τον Καντε το ειχα ακουσει νομιζω. Νομίζεις!
ata1983 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 μην ξεχναμε οτι η ομαδα ειναι σε σταδιο προετοιμασιας και το παιχνιδι ηταν φιλικο, δηλαδη οι παιχτες δεν σκιζονται κιολας για να βαλουν γκολ, απλα δοκιμαζουν. Δοκιμαζουν τα ποδια τους, δοκιμαζουν αντοχες, συστηματα κινησεις κλπ Οχι οτι αυτο δικαιολογει την απαραδεκτη εικονα ολης της ομαδας στο χθεσινο ματς, αλλα μην παμε και στο αλλο ακρο με χαρακτηρισμους που δεν ταιριαζουν σε φιλικα παιχνιδια προετοιμασιας (τσουκου γιομα τσουκου κλπ, αστειοι κλπ). Κατα τ'αλλα ηδη εχω γραψει οτι χρειαζεται χαφ με καθετη πασα (που δεν θα παρουμε φετος αποτι φαινεται), ειδικα απο τη στιγμη που πηραμε Σισε, ο οποιος θελει να τροφοδοτειται χαμηλα και οχι με γιομες. Εγώ το προχωράω και χαίρομαι κιόλας που η ομάδα δεν είναι στα καλά της από τώρα. Αλλά μερικά κενά αν δεν έχεις τον κατάλληλο παίκτη δεν καλύπτονται όσο καλή προετοιμασία και να κάνεις
Anubis13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Εγώ το προχωράω και χαίρομαι κιόλας που η ομάδα δεν είναι στα καλά της από τώρα. Αλλά μερικά κενά αν δεν έχεις τον κατάλληλο παίκτη δεν καλύπτονται όσο καλή προετοιμασία και να κάνεις Mονο που αλλα νομιζουν καποιοι..Δεν θελω να φανω απαισιοδοξος πιστευω αλλη μια μεταγραφη θελουν να κανουν ενω χρειαζομαστε 4
Panahs Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Εγώ το προχωράω και χαίρομαι κιόλας που η ομάδα δεν είναι στα καλά της από τώρα... Ναι, μόνο που σε 10 μέρες δίνουμε τον πρώτο προκριματικό ή κάνω λάθος?
ata1983 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Ναι, μόνο που σε 10 μέρες δίνουμε τον πρώτο προκριματικό ή κάνω λάθος? Δεν είμαι και ειδικός αλλά πιστεύω 10 μέρες φτάνουν για να αποφορτιστούν οι παίκτες από τις διπλές προπονήσεις. Σε αυτό το στάδιο δουλεύουν με την αντοχή. Αν εννοείς αν θα είναι έτοιμοι 100% σε θέματα τακτικής, δε νομίζω ότι αυτό είναι ποτέ δυνατόν τέλη Ιουλίου αλλά κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την αντίπαλη ομάδα. Το ίδιο θέμα αντιμετωπίζουν. Το ότι είναι πιο έτοιμη η Χονφενχιμ άστα για τις εφημερίδες, πολύ απλά έχει καλύτερη ομάδα για αυτό και μας έπαιζαν χθες κορόιδο. 10 μέρες φτάνουν για να παρουσιαστούν οι παίκτες πιο ξεκούραστοι και να μελετήσει και ο Τεν Τεν κανά καλό σύστημα
Anubis13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Το θέμα είναι οτι η αμπαλοσύνη στην άμυνα υπάρχει και δεν χάνεται σε 10 μέρες
geovard Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Το θέμα είναι οτι η αμπαλοσύνη στην άμυνα υπάρχει και δεν χάνεται σε 10 μέρες Δε χρειάζεται και σοφία γιά να το δεί κανείς αυτό! Κάτι ακούστηκε γιά Σεϊταρίδη, παίζει τέτοιο? Εγώ νομίζω ότι Βύντρα και Σιμάο(μόνο καταστρέφει το παιχνίδι του αντιπάλου εκεί στο κέντρο, χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργεί δικό μας παιχνίδι) δεν πρέπει να παίζουν στον Παναθηναϊκό και κανά δυό άλλοι, όλοι τους αμυντικοί.Ο Σπυρόπουλος με έχει απογοητεύσει γιατί πίστευα ότι θα έκανε πολύ σπουδαία πράγματα.Γενικά πάσχουμε από άμυνα..Δυστυχώς ο Τεν Κάτε έχει άλλη αποψη και αυτό με φοβίζει.Αν κάνει τα περσινά τρελά κοουτσαρισματα και φέτος, κάθε ματς και άλλη εντεκάδα ζήτω που καήκαμε.
Anubis13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δε χρειάζεται και σοφία γιά να το δεί κανείς αυτό! Κάτι ακούστηκε γιά Σεϊταρίδη, παίζει τέτοιο? Εγώ νομίζω ότι Βύντρα και Σιμάο δεν πρέπει να παίζουν στον Παναθηναϊκό και κανά δυό άλλοι, όλοι τους αμυντικοί.Ο Σπυρόπουλος με έχει απογοητεύσει γιατί πίστευα ότι θα έκανε πολύ σπουδαία πράγματα.Γενικά πάσχουμε από άμυνα..Δυστυχώς ο Τεν Κάτε έχει άλλη αποψη και αυτό με φοβίζει.Αν κάνει τα περσινά τρελά κοουτσαρισματα και φέτος, κάθε ματς και άλλη εντεκάδα ζήτω που καήκαμε. Για Σεϊταρίδη δεν ξέρω..Αλλά αν είναι να έρθει για τα λεφτά καλύτερα όχι.. Ο Γκαλίνοβιτς είναι τραγικός όπως και ο Βύντρα.. Επίσης υπάρχει δυσκολία στην ανάπτυξη αν και γι'αυτό αναμένω επειδή υπήρξαν αλλαγές. Ο Σαλπιγγίδης δεν μπορεί να παίξει δεξί χαφ-εξτρέμ και ο γκάμπριελ ζσιγουρα δεν μπορεί μπροστά από το αμυντικό χαφ.. Αυτό που ακούγεται είναι οτι ψαχνόμαστε για ένα δεξί μπακ ΜΟΝΟ.. Ένας αποκλεισμός απο το Τσαμπιονς Λιγκ ίσως μας έβαζε μυαλό.
fanpan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 φίλε αν αποκλειστούμε απο το champions league η επόμενη μεταγραφή που θα δούμε θα είναι ο Ξενοφών Γήτας......
alexdelpiero Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Κατα τ'αλλα ηδη εχω γραψει οτι χρειαζεται χαφ με καθετη πασα (που δεν θα παρουμε φετος αποτι φαινεται), ειδικα απο τη στιγμη που πηραμε Σισε, ο οποιος θελει να τροφοδοτειται χαμηλα και οχι με γιομες. Ολη η ιστορια αυτο ειναι ενα χαφ στον αξονα να βγαλει τη καθετη.τα λεφτα που δοθηκαν για κατσουρανη θα ηταν ποιο χρησιμα να επιρνες εκει ενα που να βγαζει τη πασα.Θα ειναι κριμα για ενα αρμα σαν τον σισε να μην εχει καποιον να του δινει σωστα τη μπαλα.Επισης στο 4-3-3 θες ενα Λετο κ απο τα δεξια.βαλε κ ενα τερματοφυλακα με ενα αριστερο μπακ κ εισαι μια χαρα με την προυποθεση οι στοπερ που πηρες να σου βγουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.