KWSN_Men Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Λέω και εγώ ρε γαμότο... Άκουσα που είπε στην tv ότι έχουμε χάσει δύο φορές. Εκτός και αν άκουγα ότι να ναι από την χαρά μου ή την μπέρδεψε με την Μπάρτσα. Αν και σήμερα ακούστηκαν πολλά παλαβά. Ο Μήτσος έπαιξε καλά σήμερα; Διχασμένος είμαι. Δεν έβαλε πόντους. Θα δω το δω στην επανάληψη ποιο ήρεμα για να δω τι έχασα από την ένταση. Οι Σκάιδες ότι να 'ναι έλεγαν, ειδικά μετά. Μετά βίας κρατούσαν τους λυγμούς τους όμως οι άνθρωποι, δεν τους κατηγορώ. Ο Μήτσος ήταν τουλάχιστον μέτριος. Ούτε αμυντικά δεν ήταν στα γνωστά στάνταρτς του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Για να είμαι δίκαιος είναι clopyright από μέλος άλλου φόρουμ. Απλά ήταν τόσο κορυφαίο που έπρεπε να το γράψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Χαχαχα είσαι κορυφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Και ο Νίκολας άποντος. Πιστεύω ότι την Κυριακή θα είναι καλύτερα. Και αυτός και ο Μητσάρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Το ευκολο ματς με τον ολυμπιακο περασε. μενει να κερδισουμε τον τελικο με μια οντως καλη ομαδα, την ΤΣΣΚΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Ματς αδρεναλίνης, έφαγα τα νύχια μου. Έχω όμως παράπονο γιατί αυτό δεν ήταν μπάσκετ Παναθηναϊκού. Που ήταν οι αλλάγες 5-6 πάσες στην περιφέρεια; Που ήταν τα τρίποντα; Το 80% των πόντων μπήκε με lay-ups. Και από εμάς και από γαύρους. Που είναι η καλή άμυνα. Το τι κενοί διάδρομοι δημιουργήθηκαν δε λέγεται. Σε κάποια φάση άρχισα να αναρωτιέμαι αν είναι προσχεδιασμένο και πουλημένο το παιχνίδι. Τεσπά, μη μουρμουράω άλλο πάμε για το 5ο μωρή Πανάθα. Προτιμώ χίλιες φορές ΤΣΣΚΑ από Μπάρτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Σε κάποια φάση άρχισα να αναρωτιέμαι αν είναι προσχεδιασμένο και πουλημένο το παιχνίδι. Πλάκα κάνεις ειδικά για αυτό ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Τελικά τώρα που το ξαναβλέπω ο Μήτσος κράτησε τον Greer με μηδέν πόντους στο δεύτερο μισό. μόνο τρεις βολές είχε. Αν και ο Greer είναι ικανός να παίζει άμυνα στον εαυτό του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μας έλεγαν πριν 2 χρόνια (και εδώ μέσα) κάποιοι ότι είμαστε κάφροι που βρίζαμε το μεγάλο Παπαρολουκά που τόσες χαρές έχει προσφέρει στην Ελλάδα κτλ κτλ κτλ. Ο εν λόγω "κύριος" λοιπόν εχτές δε συνεχάρη το νικήτη (όπως και ο μέγιστος και λαοπρόβλητος προπονητής του άλλωστε) και δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι αύριο θα υποστηρίζει τη ρωσική ομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Είχαμε 2~3 καλές ευκαιρίες να το τελειώσουμε το ματς στα τελευταία λεπτά. Ο Παπαλουκάς καλά κάνει και υποστηρίζει τους Ρώσους. Τόσα χρόνια εκεί έτρωγε ψωμί. Ούτε είναι κακό που τους στηρίζει. Το σφάλμα είναι των δημοσιογράφων που θέλουν στο απυρόβλητο κάποιος παίκτες. Να τους αγιοποιήσουν. Άλλωστε ο Παπαλουκάς ποτέ δεν ήταν το καλό παιδί που θέλουν να παρουσιάζουν. Δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ Μήτσος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Εδώ να μου πεις δεν έδωσε συγχαρητήρια ο Mr Εθνική Ελλάδας, απόλυτος φουστανελλάς Μπαναώτης που έφαγε και ψωμί στον Παναθηναϊκό, ούτε ευχήθηκε καλή επιτυχία ή να έρθει το κύπελο στην Ελλάδα (που τόσο αγαπάει), θα το κάνει ο Παπαρολουκάς; Μικροί άνθρωποι, δουλεύουν εκεί που τους αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panathinaikara Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Ωραία, πάει το χθεσινό. Γενικά δεν μπορώ να πω ότι παίξαμε καλά. Είχαμε τον έλεγχο αλλά δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τις διαφορές ίσως και λίγο της περίεργης ψυχολογίας που υπάρχει σε αυτά τα ντέρμπυ. Αρκετές μονάδες υστέρησαν και τώρα που το ξανασκέφτομαι μου φαίνεται αδιανόητο ότι κερδίσαμε χωρίς ΔΔ(επιθετικά κάκιστος αλλά αμυντικά έβγαλε εκτός ρυθμού τον Γκριρ που στο α' κράτησε τον Ολυμπιακό σε απόσταση αναπνοής), Νίκολας(άφαντος), Τσαρτσαρή(καλά αυτός όλη τη χρονιά έτσι ήταν εκτός από το πρώτο εκτός με Σιένα), Φώτση. Ας είναι καλά ο Γιαννάκης που επέλεξε να μη δώσει βοήθειες στον Πεκο παρά το ότι οργίαζε. Προφανώς θα φοβήθηκε το τρίποντο, τλχιστον τωρα οι ολυμπιακοί δε θα μας τα σπάνε περί κωλοφαρδίας με τα 3ποντα(μόνιμη δικαιολογία τους στα τελευταία χρόνια). Α, και ο τεράστιος παίκτης Γιασικεβίτσιους που την κρίσιμη ώρα κόλησε 2 3ποντα, και μας πήγε στον τελικό. Με ΤΣΣΚΑ θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι, αλλά δεν θα έχουμε την πολυτέλεια να μην αποδώσουν όλοι οι παραπάνω. Ελπίζω να μην φορτωθεί γρηγορα ο Πεκο με φάουλ και βγει εκτός ρυθμού γρηγορα. Αναμένουμε για την επανάληψη της προπέρσινης ματσάρας. Πέρσι η ΤΣΣΚΑ βρήκε και έκανε πλάκα στο Φinal 4. Φέτος θα βρει τον φυσικό της αντίπαλο τα τελευταία χρόνια. Για να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Ο Παπαλουκάς καλά κάνει και υποστηρίζει τους Ρώσους. Τόσα χρόνια εκεί έτρωγε ψωμί. Ούτε είναι κακό που τους στηρίζει. Το σφάλμα είναι των δημοσιογράφων που θέλουν στο απυρόβλητο κάποιος παίκτες. Να τους αγιοποιήσουν. Άλλωστε ο Παπαλουκάς ποτέ δεν ήταν το καλό παιδί που θέλουν να παρουσιάζουν. Σαν ουδέτερος να πω τη γνώμη μου. Ήταν λάθος η δήλωση του,όλοι ξέραμε ότι θα είναι με τους Ρώσους για τον α ή β λόγο,γιατί να κάνει δήλωση δεν κατάλαβα,απαράδεκτος.. Όσο για τον αντιπαθή Γιαννάκη και τη μη δηλωσή του περι καλής επιτυχίας και τα λοιπά είναι 2 φορές απαράδεκτος,τους μισούς παίχτες του ΠΑΟ τους είχε Εθνική πόσα χρόνια,αλλά να μου πεις τι να περιμένεις απο τον κλαψιάρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μας έλεγαν πριν 2 χρόνια (και εδώ μέσα) κάποιοι ότι είμαστε κάφροι που βρίζαμε το μεγάλο Παπαρολουκά που τόσες χαρές έχει προσφέρει στην Ελλάδα κτλ κτλ κτλ. Ο εν λόγω "κύριος" λοιπόν εχτές δε συνεχάρη το νικήτη (όπως και ο μέγιστος και λαοπρόβλητος προπονητής του άλλωστε) και δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι αύριο θα υποστηρίζει τη ρωσική ομάδα. Γιατί εσύ θα υποστήριζες εμάς? Πλάκα μας κάνεις τώρα. Να σου θυμίσω τον αλβέρτη, στο τελ αβιβ (εκεί που μπαίνατε στα πορτμπαγκάζ βρε, γιατί φοβόσασταν καμια επίθεση αυτοκτονίας βεβαίως βεβαίως). Μας έλεγαν πριν 2 χρόνια (και εδώ μέσα) κάποιοι ότι είμαστε κάφροι που βρίζαμε το μεγάλο Παπαρολουκά που τόσες χαρές έχει προσφέρει στην Ελλάδα Καλά ρε μπασκετόβιε αφού αυτός ο διαμαντίδης είναι τόσο μεγάλος παιχτης γιατί δεν πήγε ακόμα στο nba? Και γιατί μόλις βλέπουν ισπανούς κάτι παθαίνουν? Και γιατί ο σπανούλης γύρισε κακήν κακώς. Ο γκαζόλ έμεινε ρε παιδί μου και ο νοβίτσκι. Τουλάχιστον ο Παπαλουκάς πήγε και έπαιξε σε μεγάλη ομάδα μπασκετικά. Οι γκουμοκαραγκουνομπασινάδες που πήγαν. Μέχρι το μιλάνο για καφέ ο ένας, και ο άλλος στην πορτσμουθ είναι τώρα? Και ο τρίτος και καλύτερος προσφέρει μέχρι και σήμερα γέλιο σε όποιον τον παρακολουθεί Μικροί άνθρωποι, δουλεύουν εκεί που τους αξίζει. Στο σωματείο που στο πολο δεν το έχεις νικήσει ούτε μια φορά (ρε ούτε μια) που έχει πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο όσα έχεις εσύ και όλοι οι υπόλοιποι που στο μπασκετ σου έχει ρίξει 43 και 35 και που δεν μπόρεσες να τα βγάλεις ούτε με τον αγαδάκο και που στο βόλει φέτος σε έχει βγάλει παρθενιά. Χώρια οι 63-46 νίκες. Α και εμείς δεν έχουμε αφήσει ανάπηρο άθλητη . Τώρα θα μου πεις τι φταίνε οι ασπιρίνες. Ε και ο Μπους δε φταίει για το Ιράκ, φταίνε οι στρατιώτες @ελβεν μην είσαι τόσο ουδέτερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Γιατί εσύ θα υποστήριζες εμάς? Πλάκα μας κάνεις τώρα. Να σου θυμίσω τον αλβέρτη, στο τελ αβιβ (εκεί που μπαίνατε στα πορτμπαγκάζ βρε, γιατί φοβόσασταν καμια επίθεση αυτοκτονίας βεβαίως βεβαίως). Καλά ρε μπασκετόβιε αφού αυτός ο διαμαντίδης είναι τόσο μεγάλος παιχτης γιατί δεν πήγε ακόμα στο nba? Και γιατί μόλις βλέπουν ισπανούς κάτι παθαίνουν? Και γιατί ο σπανούλης γύρισε κακήν κακώς. Ο γκαζόλ έμεινε ρε παιδί μου και ο νοβίτσκι. Τουλάχιστον ο Παπαλουκάς πήγε και έπαιξε σε μεγάλη ομάδα μπασκετικά. Οι γκουμοκαραγκουνομπασινάδες που πήγαν. Μέχρι το μιλάνο για καφέ ο ένας, και ο άλλος στην πορτσμουθ είναι τώρα? Και ο τρίτος και καλύτερος προσφέρει μέχρι και σήμερα γέλιο σε όποιον τον παρακολουθεί Στο σωματείο που στο πολο δεν το έχεις νικήσει ούτε μια φορά (ρε ούτε μια) που έχει πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο όσα έχεις εσύ και όλοι οι υπόλοιποι που στο μπασκετ σου έχει ρίξει 43 και 35 και που δεν μπόρεσες να τα βγάλεις ούτε με τον αγαδάκο και που στο βόλει φέτος σε έχει βγάλει παρθενιά. Χώρια οι 63-46 νίκες. Α και εμείς δεν έχουμε αφήσει ανάπηρο άθλητη . Τώρα θα μου πεις τι φταίνε οι ασπιρίνες. Ε και ο Μπους δε φταίει για το Ιράκ, φταίνε οι στρατιώτες @ελβεν μην είσαι τόσο ουδέτερος. Τα ρέστα μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.