Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εκτός Εθνικής ο Διαμαντίδης.

Ε τον προδότη...

Κριμα για τον Καζλαουσκας που θα παιξει με τοσες απουσιες. Οχι τιποτα αλλο, αλλα θα αρχισουν οι συγκρισεις Καζλαουσκας-Γιαννακη και θα βαφτισουν εκ νεου το Γιαννακη ως προπονητη μπασκετ. Ολα αυτα ΑΝ η εθνικη δεν παει καλα λογω απουσιων. Γιατι προσωπικα δινω περισσοτερες πιθανοτητες να δουμε ωραιο μπασκετ τωρα, παρα τοτε που πηραμε το Ευρωπαικο με Γιαννακη στον παγκο και ολες τις παιχτουρες στις επαλξεις (αυτοι που πηραν μονοι τους το Ευρωπαικο και οι δημοσιογραφοι το χρεωσαν στον κλαψε-κλαψε).

edit: πικραμενος λεει ο Βασιλακοπουλος απο την αποφαση του Μητσου. Δηλωσε κιολας "ο καθενας ας αναλαβει τις ευθυνες του". Ε ναι ρε Μητσο, ανελαβε τις ευθυνες σου που εκανες χειρουργειο πριν 1 μηνα. Ρε δεν παει μια βολτα στη γωνια ο Βασιλακοπουλος, να δει αν ερχεται (ο Μητσος)?

Οσο για το φιλικο. Αυτο που λεμε και ξαναλεμε. Λειπει ο παιχτης που θα κανει την καθετη μπαλια στην περιοχη. Νταξει καλος ο Κατσουρανης, αλλα ενα 10ρακι το θελουμε, αντε στη χειροτερη εναν δημιουργικο χαφ. Επισης ολη η αμυνα θελει ξυλωμα και (ξανα)στησιμο εκ νεου. Αργα.

Δημοσ.

Δεν είναι και καφενείο η χοφενχάιμ. Πρωτοκλασάτη ομάδα της μπουντεσλίγκα είναι και διεκδικήτρια στο πρωτάθλημα που μας πέρασε. Δεν περίμενε κανείς να τους κάνουμε και πλάκα στο γήπεδο. Εγώ είδα πως οι παίκτες μας κουραστήκανε πολύ γρήγορα. Ειδικά ο Μάτος και ο Κατσουράνης τα είχανε φτύσει από το 20ό λεπτό και κόπηκε η ομάδα στα 2.

Επιτακτική η ανάγκη για δεξί μπακ. Για τα σέντερ μπάκ δεν λέω ακόμα τίποτα γιατί σίγουρα ο Καντέ και ο Μπιερσμίρ δεν είναι χειρότεροι από τους Βύντρα-Σαριέγκι. Θα τους δούμε στην πορεία. Κατά τα άλλα φιλικό ήταν, δεν είμαι τόσο μίζερος να αρχίζω να κράζω κιόλας.

Δημοσ.
Εγώ είδα πως οι παίκτες μας κουραστήκανε πολύ γρήγορα. Ειδικά ο Μάτος και ο Κατσουράνης τα είχανε φτύσει από το 20ό λεπτό και κόπηκε η ομάδα στα 2.

όταν η προετοιμασία γίνετε σωστά αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό.

Δημοσ.

Αρχικά καταχωρημένο από johnnyestia

Εγώ είδα πως οι παίκτες μας κουραστήκανε πολύ γρήγορα. Ειδικά ο Μάτος και ο Κατσουράνης τα είχανε φτύσει από το 20ό λεπτό και κόπηκε η ομάδα στα 2.

Επιστημονικα εξακριβωμενο?:-(

Δημοσ.

Ναι μονο που η αμυνα ειναι η ιδια και τετοιες χαζομαρες(για να μην πω τιποτα χειροτερο) ουτε η αμυνα της ομαδαςτης γειτονιας μου...

Δημοσ.

Σίσκα ή Λάκοβιτς λέτε να ψήνουν για επιστροφή;

Πάντως αν είναι να μείνει ο Σάρας ας μην έρθει ο Λάκοβιτς. Φτάνει ένας τρελός.

Το έχω πει πολλές φορές και θα λέω πάντα. Είναι καλή η μπάλα, είναι καλό το μπάσκετ. Γενικά ο αθλητισμός. Είναι όμως δευτερεύοντα πράγματα. Δεν είναι να τσακωνόμαστε και να σκάμε. Είναι να περνάμε καλά.

Ό,τι αξίζει για εμένα αξίζει είναι η καζούρα της επόμενης ημέρας με τους φίλους μου. Μέχρι εκεί. Το πόσα έχει ο ένας πόσα ο άλλος, πολύ λίγο με ενδιαφέρουν. Τζερτζελές να γίνεται.

Δημοσ.

Και επιθυμητό να προσθέσω. Πιό πολύ θα ανυσηχούσα αν πετάγαμε τέτοιο καιρό. Απλά το τόνησα σαν μια εξήγηση του τί είδαμε σήμερα.

Δημοσ.

Αν και δεν μπορούν να βγούν ακόμη ασφαλή συμπεράσματα συνολικά, είδαμε όμως γιά άλλη μιά φορά την αμπαλοσύνη του Βύντα πώς πούλαγε την μπάλλα όπως στη φάση του γκόλ ή γιά τις λανθασμένες μεταβιβάσεις τού Καντέ πράγμα γιά το οποίο ξέραμε όταν τον αγοράζαμε, τον βαρύ Γκαλίνοβιτς να δέχεται το γκολ στη γωνία πού φύλαγε, γιά τον Λέτο ο οποίος δεν έχει μπεί ακόμη στο κλίμα της ομάδας και πολλά άλλα.

Θα δείξειτο μέλλον αν έχει βάση η ειρωνεία τού Πατέρα ότι εμείς κλείσαμε τις μεταγραφές ας άφήσουμε και κανένα παίχτη γιά τον Ολυμπιακό.

Αντί να πάει να πάρει κανένα δεξί μπακ κάνει και πλάκα.Όταν έρθουν οι πρώτες σφαλιάρες θα γελάμε.

Δημοσ.

Aν θυμαμαι καλα ειχα ακουσει πως ο Καντε φημιζεταν και για την καλη του πασα οταν ηρθε στον Παο. Ετσι λεγανε αυτοι που τον ειχαν δει. :-)

Δημοσ.
Παντως χθες διαβασα οτι ο σισκα μενει τσκκα και λακοβιτς καπου εκλεισε αλλα δεν θυμαμαι..

Και καλά έκανε δεν τον πάω καθόλου σαν παίκτη. Τον Σίσκα ευχαρίστως τον ήθελα. Φέρτε ένα καλό τριάρι ρε γμτ και πάρτε τα όλα από τώρα!

By the way λέτε να γίνει καμιά στραβή και να φύγει ο Σαρούνας?

Δημοσ.
Aν θυμαμαι καλα ειχα ακουσει πως ο Καντε φημιζεταν και για την καλη του πασα οταν ηρθε στον Παο. Ετσι λεγανε αυτοι που τον ειχαν δει. :-)

Γιά τον Μπιέρσιμιρ ειπώθηκε αυτό από τον προπονητή του στην Γκέτεμποργκ.

Πάντως κανά δυό φορές ο Καντέ την έδωσε την πάσα σε αντίπαλο αν το προσέξατε.

Το έκανε αυτό και σε προηγούμενο ματς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...