Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα ακομα και να περασετε αν θυμαμαι καλα παρακατω υπαρχουν πιο δυσκολοι αντιπαλοι οπως η Arsenal , Aθλετικο Μαδριτης και καποιες αλλες δυνατες ομαδες

Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Βασικα ακομα και να περασετε αν θυμαμαι καλα παρακατω υπαρχουν πιο δυσκολοι αντιπαλοι οπως η Arsenal , Aθλετικο Μαδριτης και καποιες αλλες δυνατες ομαδες

Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.

Άρσεναλ και Λυόν όχι γιατί είμαστε στο ίδιο γκρουπ (ισχυρών) και τις αποφεύγουμε. Ατλέτικο ναι είναι μία από τις υποψήφιες.

Δημοσ.

Η χειρότερη που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε στον επόμενο γύρο (αν περάσουμε) είναι η Ατλέτικο.

Η σπάρτα πράγας είναι του χεριού μας (ή ... του ποδιού μας). Απ'όσο ξέρω δεν έχει ενισχυθεί σε σχέση με πέρισυ που την περάσαμε πάλι σχετικά άνετα. Το θέμα είναι να δούμε τους αγώνες σοβαρά και να την ξεπετάξουμε. Έχω την πίστη πως θα το κάνουμε.

Δημοσ.
Η χειρότερη που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε στον επόμενο γύρο (αν περάσουμε) είναι η Ατλέτικο.

Η σπάρτα πράγας είναι του χεριού μας (ή ... του ποδιού μας). Απ'όσο ξέρω δεν έχει ενισχυθεί σε σχέση με πέρισυ που την περάσαμε πάλι σχετικά άνετα. Το θέμα είναι να δούμε τους αγώνες σοβαρά και να την ξεπετάξουμε. Έχω την πίστη πως θα το κάνουμε.

Και Άρσεναλ.

Δημοσ.

Για την Ατλέτικο μην παίρνετε και όρκο πως θα είναι δυνατή.Ακουέρο και φορλαν είναι στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων.

Δημοσ.
Και Άρσεναλ.

Not true.

>
5   Arsenal
12  Lyon
15  Shakhtar
30  Sporting Lisbon
31  PAO

35  Fiorentina
38  Athletico Madrid
49  Stuttgard
50  Celtic
61  Anderlecht
78  Sparta Praha
94  Twente
146  Dinamo Moscow
155  Timisoara
165  Sivasspor

Δημοσ.
αφού δυσκολεύεσαι αφάνταστα να καταλάβεις και χρειάζεσαι 5-6 εξηγήσεις. και πάλι δεν κατάλαβες (πρωτότυπο) μιας και δεν τελείωνα την συζήτηση αλλά το θέμα διαιτησία κτλ... επίσης εσύ με έβγαλες off ενώ μιλούσα με τον kaizer για τον λέτο και δεν έχεις πει τίποτα ουσιαστικό για το θέμα...

Η αλήθεια πάντως είναι ότι εδώ και κάτι μήνες η συμμετοχή σου στα θέματα περιορίζεται σε εξυπναδούλες και ειρωνίες των 3 γραμμών, όχι και ιδιαίτερα πετυχημένες πρέπει να πω.

Δημοσ.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι εδώ και κάτι μήνες η συμμετοχή σου στα θέματα περιορίζεται σε εξυπναδούλες και ειρωνίες των 3 γραμμών, όχι και ιδιαίτερα πετυχημένες πρέπει να πω.

τι κάνεις ρε; 3 μέρες πέρασαν που το έγραψα, τώρα τα διαβάζεις;

Μενέλαε προσπαθώ να μην συμμετέχω άλλο στα αθλητικά... να φτάσω σε επίπεδο firewalker. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα καταφέρνω γιατί εκτροχιάζομαι από κάτι σχόλια σαν και τα δικά μου... έχει πέσει πάρα πολύ το επίπεδο και στα 2 τόπικ. Προσπαθώ πάντως...

Δημοσ.
τι κάνεις ρε; 3 μέρες πέρασαν που το έγραψα, τώρα τα διαβάζεις;

Μενέλαε προσπαθώ να μην συμμετέχω άλλο στα αθλητικά... να φτάσω σε επίπεδο firewalker. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα καταφέρνω γιατί εκτροχιάζομαι από κάτι σχόλια σαν και τα δικά μου... έχει πέσει πάρα πολύ το επίπεδο και στα 2 τόπικ. Προσπαθώ πάντως...

Μεταξύ Vive Mar/Ακρωτηρίου, παραλίας και δουλειάς, τώρα τα διαβάζω...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:30 ----------

ρε παιιδια καθεσται κ δυαμαρτυρεσται κ οι παναθηναικοι για τη διαιτησια?Οι αλλοι δηλ τι να πουμε.Εκτος αμα μαλωνεται μεταξυ σας για το ποιος ευνοηθηκε περισσοτερο αλλα οχι να το παιζουν κ οι παναθηναικοι αδικημενοι.Ο ολυμπιακος με τη ψηφο του τους εχει σωσει απο τη β εθνικη για δορωδοκια αυτα δεν τα παιρνεται σοβαρα δηλαδη?Την εποχη της παντοκρατοριας του βαρδινογιαννη δεν κανατε τα ιδια.με <<μικροτερους ακομα κ τωρα δεν ευννοεισται?Δεκτο οτι τα τελευταια 13 χρονια υπαρχουν περιπτωσεις που ευννοειται κ σκανδαλοδως ο ολυμπιακος αλλα ο κοκαλης εχει δωσει κ φραγκα.τα καλπικα πεναλντι στην ουσια δεν του εκαναν καλο του ολυμπιακου γιατι ενω ειχε ομαδα δινει δικαιωματα να βγαινουν κ να μιλανε οι αλλοι.

Ο αντικειμενικός Ηρακλειδέας...

:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Άτιμη τηλεόραση δεν είχε τπτ και πήγα να δω το φιλικό. Απίστευτα αποτελεσματικός ο Παναθηναικός, κοιμήθηκα μέσα σε 10 λεπτάκια. Με ταλαιπωρούν και κάτι αυπνίες τελευταία..

Δημοσ.

Αν δε παρετε κανα αμυντικο της προκοπης σας βλεπω παλι να σας κανει γιγιο ο Κουτσιανικούλης. Σε ολα τα φιλικα που εχω δει η αμυνα σας δε την παλευει καθολου.

Και μετα θα λετε παλι πως σας φτενε οι Γκαγκατσιδες και αλλα τετοια :P

Ευτυχως οπως ειπε κι ο Πατερας αφησατε και κανα παιχτη για μας. Ειμαι ευτυχης που μας αφησατε και πηραμε τον Μελμπεργκ και εσεις μεινατε με Βυντρα και Σαριεγκι :lol::lol::lol:

No offence :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...