alexis333 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Βασικα ακομα και να περασετε αν θυμαμαι καλα παρακατω υπαρχουν πιο δυσκολοι αντιπαλοι οπως η Arsenal , Aθλετικο Μαδριτης και καποιες αλλες δυνατες ομαδες Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.
Snolly Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Βασικα ακομα και να περασετε αν θυμαμαι καλα παρακατω υπαρχουν πιο δυσκολοι αντιπαλοι οπως η Arsenal , Aθλετικο Μαδριτης και καποιες αλλες δυνατες ομαδεςΑν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος. Άρσεναλ και Λυόν όχι γιατί είμαστε στο ίδιο γκρουπ (ισχυρών) και τις αποφεύγουμε. Ατλέτικο ναι είναι μία από τις υποψήφιες.
johnnyestia Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Η χειρότερη που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε στον επόμενο γύρο (αν περάσουμε) είναι η Ατλέτικο. Η σπάρτα πράγας είναι του χεριού μας (ή ... του ποδιού μας). Απ'όσο ξέρω δεν έχει ενισχυθεί σε σχέση με πέρισυ που την περάσαμε πάλι σχετικά άνετα. Το θέμα είναι να δούμε τους αγώνες σοβαρά και να την ξεπετάξουμε. Έχω την πίστη πως θα το κάνουμε.
Tilemaxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Η χειρότερη που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε στον επόμενο γύρο (αν περάσουμε) είναι η Ατλέτικο. Η σπάρτα πράγας είναι του χεριού μας (ή ... του ποδιού μας). Απ'όσο ξέρω δεν έχει ενισχυθεί σε σχέση με πέρισυ που την περάσαμε πάλι σχετικά άνετα. Το θέμα είναι να δούμε τους αγώνες σοβαρά και να την ξεπετάξουμε. Έχω την πίστη πως θα το κάνουμε. Και Άρσεναλ.
Snolly Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Και Άρσεναλ. Δε γίνεται να πέσουμε με Άρσεναλ και Λυόν λέμε.
johnyboy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Για την Ατλέτικο μην παίρνετε και όρκο πως θα είναι δυνατή.Ακουέρο και φορλαν είναι στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων.
Krokodilos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Και Άρσεναλ. Not true. > 5 Arsenal 12 Lyon 15 Shakhtar 30 Sporting Lisbon 31 PAO 35 Fiorentina 38 Athletico Madrid 49 Stuttgard 50 Celtic 61 Anderlecht 78 Sparta Praha 94 Twente 146 Dinamo Moscow 155 Timisoara 165 Sivasspor
KWSN_Men Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 αφού δυσκολεύεσαι αφάνταστα να καταλάβεις και χρειάζεσαι 5-6 εξηγήσεις. και πάλι δεν κατάλαβες (πρωτότυπο) μιας και δεν τελείωνα την συζήτηση αλλά το θέμα διαιτησία κτλ... επίσης εσύ με έβγαλες off ενώ μιλούσα με τον kaizer για τον λέτο και δεν έχεις πει τίποτα ουσιαστικό για το θέμα... Η αλήθεια πάντως είναι ότι εδώ και κάτι μήνες η συμμετοχή σου στα θέματα περιορίζεται σε εξυπναδούλες και ειρωνίες των 3 γραμμών, όχι και ιδιαίτερα πετυχημένες πρέπει να πω.
alexzzz Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Η αλήθεια πάντως είναι ότι εδώ και κάτι μήνες η συμμετοχή σου στα θέματα περιορίζεται σε εξυπναδούλες και ειρωνίες των 3 γραμμών, όχι και ιδιαίτερα πετυχημένες πρέπει να πω. τι κάνεις ρε; 3 μέρες πέρασαν που το έγραψα, τώρα τα διαβάζεις; Μενέλαε προσπαθώ να μην συμμετέχω άλλο στα αθλητικά... να φτάσω σε επίπεδο firewalker. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα καταφέρνω γιατί εκτροχιάζομαι από κάτι σχόλια σαν και τα δικά μου... έχει πέσει πάρα πολύ το επίπεδο και στα 2 τόπικ. Προσπαθώ πάντως...
KWSN_Men Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 τι κάνεις ρε; 3 μέρες πέρασαν που το έγραψα, τώρα τα διαβάζεις; Μενέλαε προσπαθώ να μην συμμετέχω άλλο στα αθλητικά... να φτάσω σε επίπεδο firewalker. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα καταφέρνω γιατί εκτροχιάζομαι από κάτι σχόλια σαν και τα δικά μου... έχει πέσει πάρα πολύ το επίπεδο και στα 2 τόπικ. Προσπαθώ πάντως... Μεταξύ Vive Mar/Ακρωτηρίου, παραλίας και δουλειάς, τώρα τα διαβάζω... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:30 ---------- ρε παιιδια καθεσται κ δυαμαρτυρεσται κ οι παναθηναικοι για τη διαιτησια?Οι αλλοι δηλ τι να πουμε.Εκτος αμα μαλωνεται μεταξυ σας για το ποιος ευνοηθηκε περισσοτερο αλλα οχι να το παιζουν κ οι παναθηναικοι αδικημενοι.Ο ολυμπιακος με τη ψηφο του τους εχει σωσει απο τη β εθνικη για δορωδοκια αυτα δεν τα παιρνεται σοβαρα δηλαδη?Την εποχη της παντοκρατοριας του βαρδινογιαννη δεν κανατε τα ιδια.με <<μικροτερους ακομα κ τωρα δεν ευννοεισται?Δεκτο οτι τα τελευταια 13 χρονια υπαρχουν περιπτωσεις που ευννοειται κ σκανδαλοδως ο ολυμπιακος αλλα ο κοκαλης εχει δωσει κ φραγκα.τα καλπικα πεναλντι στην ουσια δεν του εκαναν καλο του ολυμπιακου γιατι ενω ειχε ομαδα δινει δικαιωματα να βγαινουν κ να μιλανε οι αλλοι. Ο αντικειμενικός Ηρακλειδέας... :lol:
Anubis13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Eυτυχώς που υπάρχουν και τα φιλικά για συμπεράσματα
ata1983 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Άτιμη τηλεόραση δεν είχε τπτ και πήγα να δω το φιλικό. Απίστευτα αποτελεσματικός ο Παναθηναικός, κοιμήθηκα μέσα σε 10 λεπτάκια. Με ταλαιπωρούν και κάτι αυπνίες τελευταία..
alexis333 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Αν δε παρετε κανα αμυντικο της προκοπης σας βλεπω παλι να σας κανει γιγιο ο Κουτσιανικούλης. Σε ολα τα φιλικα που εχω δει η αμυνα σας δε την παλευει καθολου. Και μετα θα λετε παλι πως σας φτενε οι Γκαγκατσιδες και αλλα τετοια Ευτυχως οπως ειπε κι ο Πατερας αφησατε και κανα παιχτη για μας. Ειμαι ευτυχης που μας αφησατε και πηραμε τον Μελμπεργκ και εσεις μεινατε με Βυντρα και Σαριεγκι :lol: No offence
alexzzz Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δεν βοηθάει και το ματς αλλά με τέτοια κάμερα σαν να βλέπω τοπικό Καβάλας είναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.