Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενταξει ρε παιδια τι να κανουμε δεν ειναι στο επιπεδο μας ο Λουσιο.

Ρικελμε θελετε?

(το δα στη γαυρικη τη γατα,ενταξει για χαβαλε ρωταω)

Δημοσ.

η οποία γάτα για 2 ημέρες συνεχόμενες είχε αποκλειστικό ότι ΥΠΕΓΡΑΨΕ ο μαρτσενα... Πραγματι ήταν αποκλειστικό....Ούτε ο μαρτσενα το ήξερε, ούτε ο παο!!!

Δημοσ.
θα ηθελα ενα λινκ που λενε οτι λεει οτι με ενα δεξι μπακ το ροστερ κλεινει φιλε μου, γιατι ειλικρινα δεν το εχω διαβασει πουθενα.

Εγώ είπα ότι κλείνει η άμυνα αλλά να που τώρα βλέπω στον sport-fm οτι ο Πατέρας δήλωσε ότι έχει κλείσει το ροστερ. Γιατί υπάρχει ο Μουν που είναι παικταράς. Τον οποίον Μπουν πέρυσι ούτε να τον φτύσει ο Τεν Κάτε. Τέλως πάντων πάλι καλά που πήραμε τον Λέτο για να την πούνε στον γαύρο και ίσως να έχουμε κανέναν παίκτη να περνάει και καμιά πάσα στον Σισέ

Δημοσ.

O Πατέρας είπε ότι σχεδόν τελείωσαν οι μεταγραφές.

Δεδομένα ο ΠΑΟ είναι ενισχυμένος σε θέσεις που πονούσε σε σχέση με πέρισυ. Σισέ αντί για μάτζιο, Καντέ και Μπιερσμιρ αντί για... Γκούμα, πήρε τον παιχταρά Κατσουράνη αντί για Τζιόλη και επίσης πήρε αριστερό εξτρέμ που δεν είχε καν, τον Λέτο. Επίσης θεωρώ απίθανο οι ταλαντούχοι Νίνης, Ρούκα και Χριστοδουλόπουλος να ξανακάνουν τόσο μέτρια χρονιά και οι 3. Η μοναδική θέση που υστερούμε σε σχέση με πέρισυ είναι αυτή του δεξιού μπακ, μιας και ο Νίλσον δεν αντικαταστάθηκε από κανένα. Εκεί θέλω να πιστεύω πως τελικά θα χτυπήσουμε ένα επίσης καλό παικτάκι.

Η περισυνή ομάδα κατάφερε μια πολύ καλή παρουσία στο Ch.L., ενώ στην Ελλάδα παρουσίασε μακράν την καλύτερη επίθεση. Αν δεν έχουμε τα ίδια με τα περισυνά όσον αφορά τα κοράκια, είμαι σίγουρος ότι φέτος θα τα καταφέρουμε πολύ καλύτερα.

Δημοσ.

Νομίζω ότι πρώτα πρέπει να περιμένουμε να διορθωθούν τα εσωτερικά μας (σταθερή απόδοση ομάδας) και μετά τα εξωτερικά (διαιτησία). Για παράδειγμα, όταν ο Εργοτέλης μας έκανε γκόμενα μέσα έξω και πόσοι άλλοι πέρασαν από το ΟΑΚΑ με νίκες, δεν νομίζω ότι έφταιγε ο διαιτητής. Ή ότι αποκλειστήκαμε από τις Σέρρες στο Κύπελλο. Η απώλεια βαθμών στα παιχνίδια με τους "μικρούς" μας στοίχησαν περισσότερο από τα φαλτσοσφυρίγματα. (γνώμη μου)

Δεν παρακαλούθησα όλα τα παιχνίδια, διαβάζω από εσάς εδώ ότι πέρσυ μας στέρησαν κάποιους βαθμούς λόγω μη δοσμένων πέναλτυ, αλλά επιμένω: Ας μην αλλάζει σύστημα και ενδεκάδα ο 10Κάτε σε κάθε αγώνα και να αφήσει την ομάδα να στρώσει. Αν στρώσει, θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Άρχισε να Κοκκαλίζει αυτός:

Πατέρας: Απ' ότι φαίνεται έχουν τελειώσει οι μεταγραφές. Είπαμε φέτος, να πάρει και μερικούς ο Ολυμπιακός...

link

Επισκέπτης
Δημοσ.

• O Ρότσα αναρωτιέται πως ένας Μπόμπος όταν εμπλέκεται το όνομα του ΠΑΟ και της ΑΕΚ έναντι του Ολυμπιακού αποκτά ξαφνικά τεράστια ποδοσφαιρική αξία χωρίς καν να τον έχουμε ξαναδεί...

• Ζητάει και κάτι λεφτά η τράπεζα Κρήτης...

• Βγήκε το ενοικιαστήριο του κάτω ορόφου αλλά δεν το βλέπω να βαίνει ομαλώς η υπόθεση...

• Χωρίς φράγκα, γέρασε κι ο κηπουρός, πάει κι ο Τζόλε...

• Τραγική ειρωνεία οι διαφημίσεις με τα γιαούρτια του Κοβάσεβιτς "που προσέκει τη αρτηριακή του πίεση" ήρθαν και κόλλησαν σαν παραγγελία για το σκηνικό της παράστασης...

• Βλέπουν και τα μύρια (τα αληθινά από το μπλοκ επιταγών) να πέφτουν 20-20 και τους τρέχουν τα σάλια...

• Και μην πει κανείς πως ο Ολυμπιακός πήρε καλύτερο ποδοσφαιριστή έστω από τον... Λέτο!

• Πολύ δύσκολη και η περίπτωση της μεταγραφής του Πιλάβιου...

• Χωρίς καν προπονητή αφού ο φαλακρός είναι ήδη αφορισμένος από την εξέδρα κι ο Αλέφαντος κρυφογελάει...

• Έρχονται δύσκολα χρόνια...

B)

Δημοσ.
O Πατέρας είπε ότι σχεδόν τελείωσαν οι μεταγραφές.

Δεδομένα ο ΠΑΟ είναι ενισχυμένος σε θέσεις που πονούσε σε σχέση με πέρισυ. Σισέ αντί για μάτζιο, Καντέ και Μπιερσμιρ αντί για... Γκούμα, πήρε τον παιχταρά Κατσουράνη αντί για Τζιόλη και επίσης πήρε αριστερό εξτρέμ που δεν είχε καν, τον Λέτο. Επίσης θεωρώ απίθανο οι ταλαντούχοι Νίνης, Ρούκα και Χριστοδουλόπουλος να ξανακάνουν τόσο μέτρια χρονιά και οι 3. Η μοναδική θέση που υστερούμε σε σχέση με πέρισυ είναι αυτή του δεξιού μπακ, μιας και ο Νίλσον δεν αντικαταστάθηκε από κανένα. Εκεί θέλω να πιστεύω πως τελικά θα χτυπήσουμε ένα επίσης καλό παικτάκι.

Η περισυνή ομάδα κατάφερε μια πολύ καλή παρουσία στο Ch.L., ενώ στην Ελλάδα παρουσίασε μακράν την καλύτερη επίθεση. Αν δεν έχουμε τα ίδια με τα περισυνά όσον αφορά τα κοράκια, είμαι σίγουρος ότι φέτος θα τα καταφέρουμε πολύ καλύτερα.

Συμφωνώ για Σισέ, Λέτο, εν μέρει για Κατσουράνη μιας και ναι μεν καλή μεταγραφή αλλά δεν πονούσε εκεί η ομάδα. Διαφωνώ στα υπόλοιπα. Ο Νίνης δεν μπορεί να βοηθήσει πόσο μάλλον ο Χριστοδουλόπουλος που είναι και μεγάλος άμπαλος. Τον Ρουκάβινα τον περιμένω και εγώ να παίξει καλή μπαλίτσα αλλά δεν είναι και από τις συμπάθειες του Τεν Κάτε οπότε τον βλέπω μετά το 80 να μπαίνει αλλαγή που και που.

Για την άμυνα περιμένω να δω τον Μπιερσμιρ αλλα εκείνο τον Καντέ ελπίζω πραγματικά να είναι έτσι λόγω εξουθενωτικών προπονήσεων. Ένας αριστεροπόδαρος Μόρις είναι που με το δεξί δεν μπορεί ούτε να βγάλει την μπάλα κόρνερ σώστα σε περίπτωση πίεσης.

Δημοσ.

Για τους Νίνη, Χριστοδουλόπουλο και Ρούκα εννοούσα να ξανακάνουν μέτρια χρονιά και οι 3 ταυτόχρονα. Θέλω δηλαδή να πώ πως τουλάχιστον ένας από τους τρείς θα αποδειχθεί εσωτερική μεταγραφή.

Η πρόβλεψή μου είναι πως από τους τρείς αυτός που θα κάνει καλύτερη σεζόν είναι ο Χριστοδουλόπουλος στην θέση του επιτελικού μέσου-κρυφού κυνηγού. Από όλα τα χάφ είναι ο πίο ολοκληρωμένος σε ταχύτητα-ντρίπλα-πάσα-σουτ-αντοχή. Το κακό με αυτό το παιδί είναι πως είναι τακτικά άσχετος με αποτέλεσμα να αδυνατεί να διαχειριστεί έναν αγώνα όταν δεν του πάνε οι συνθήκες. Επίσης παρ'όλη του την διάθεση να μαρκάρει, τα μαρκαρίσματά του είναι άθλια και επικίνδυνα. Περισυ πάντως είχε σημαντική βελτίωση γενικά. Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και φέτος πιστεύω πως θα βοηθήσει πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...