KaizerSoze Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Ναι, τεσπα, μας ειπες οτι ειχες να μας πεις Ερωδιε και ΠΑΛΙ δεν απαντησς στην βασικη ερωτηση ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ? ΠΟΙΟΣ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ? μου εκανες ξανα quote "Τα βλεπετε και παραμυθιαζεστε" Οποτε θεωρουμαι καλυμενος, καταλαβα πολυ καλα, αντε και με τις υγειες σας
alexdelpiero Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 ρε παιιδια καθεσται κ δυαμαρτυρεσται κ οι παναθηναικοι για τη διαιτησια?Οι αλλοι δηλ τι να πουμε.Εκτος αμα μαλωνεται μεταξυ σας για το ποιος ευνοηθηκε περισσοτερο αλλα οχι να το παιζουν κ οι παναθηναικοι αδικημενοι.Ο ολυμπιακος με τη ψηφο του τους εχει σωσει απο τη β εθνικη για δορωδοκια αυτα δεν τα παιρνεται σοβαρα δηλαδη?Την εποχη της παντοκρατοριας του βαρδινογιαννη δεν κανατε τα ιδια.με <<μικροτερους ακομα κ τωρα δεν ευννοεισται?Δεκτο οτι τα τελευταια 13 χρονια υπαρχουν περιπτωσεις που ευννοειται κ σκανδαλοδως ο ολυμπιακος αλλα ο κοκαλης εχει δωσει κ φραγκα.τα καλπικα πεναλντι στην ουσια δεν του εκαναν καλο του ολυμπιακου γιατι ενω ειχε ομαδα δινει δικαιωματα να βγαινουν κ να μιλανε οι αλλοι.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Τι σας είπα για τους χαρακτηρισμούς; Καλές διακοπές.
johnnyestia Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 τα καλπικα πεναλντι στην ουσια δεν του εκαναν καλο του ολυμπιακου γιατι ενω ειχε ομαδα δινει δικαιωματα να βγαινουν κ να μιλανε οι αλλοι. Δεν είδα πολλούς γαύρους να χαλιούνται από τα κάλπικα πέναλτυ, τις κάλπικες νίκες και κατ'επέκταση τις κάλπικες κούπες. Μια χαρά τις πανηγυρίζουνε.
antreaslam Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 τι λες ρε ντελπιερο τώρα?? όταν 4-5 πρωταθλήματα έχουν κριθεί στους 1-2-3 βαθμούς, καταλαβαίνεις τι σημαίνει να έχει πάρει 5-6 ΜΟΝΟ στημένες φάσεις ο οσφπ? σημαίνει 5 πρωταθληματα παραπάνω,α πο διαιτησία... ο κόκκαλης έβαλε λεφτά? που ακριβώς? τα λεφτά που εξασφάλιζε από το τσου λου, τα επεστρεφε απλά στην ομάδα? ενώ έχει τραβήξει όλες τις κερδοφόρες δραστηριοτητες σε δικές του εταιρείες? (μπουτικ, καραισκάκη, προπονητικό κέντρο?) Και ε΄χει καταχρεώσει τον οσφπ σαν ομάδα? Επίσης, ο οσφπ ΔΕ μας έχει σώσει από υποβιβασμό, ας μάθουμε πρώτα να μιλάμε για ιστορία. Ούτε κάτι αποδείχθηκε, ούτε ο οσφπ ψήφισε τελευταίος. Και όπως είπε ο ανδριανόπουλος "Εγώ τον μεγαλύτερό μου αντίπαλο , δεν τον ρίχνω για ΦΗΜΕΣ"! Τέλος, την εποχή της παντοκρατορίας βαρδινογιάννη , σε 17 χρόνια, ΠΗΡΑ 7 πρωταθλήματα...Πως έκανα τα ίδια λοιπόν?? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ με την ισοπέδωση των χελάκηδων και των σπορτγκευ αυτού του κόσμου!
johnnyestia Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Στην "παντοκρατορία" του Βαρδινογιάννη, αδελφομένοι οι ΑΕΚτζίδες με τους γαύρους καθόντουσαν στις εξέδρες της Ν. Φιλαδέλφειας τελευταία αγωνιστική για να δούν τον "θρύλο" να κάθεται να χάνει με κατεβασμένα τα χέρια από την αεκ ώστε να μήν πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός.
antreaslam Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 με το γνωστό πια.... ¨"ΓΑΒΡΟΙ, ΑΔΕΡΦΙΑ, ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ"!!!
Mika Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 μην ξεχναμε και το νο1 σκανδαλο των ημερων... τον Χριστοφορακο:
tasoskont Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 με το γνωστό πια....¨"ΓΑΒΡΟΙ, ΑΔΕΡΦΙΑ, ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ"!!! ναι πασιγνωστο το οτι ξεκιναγατε καθε χρονο το πρωταθλημα με +6 ποντους απο τους υπολοιπους λογω οφη αυτο πως σου φαινεται???
Mika Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 πασιγνωστο ειναι Τασο, αστο.... οσο για το +6 φανταζομαι εννοεις οτι ο Παναθηναικος κερδιζε τον οφη ο οποιο μετα κερδιζε μεσα εξω ολυμπιακο και αεκ ε; αλλιως δεν προκυπτει +6
tasoskont Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 πασιγνωστο ειναι Τασο, αστο.... οσο για το +6 φανταζομαι εννοεις οτι ο Παναθηναικος κερδιζε τον οφη ο οποιο μετα κερδιζε μεσα εξω ολυμπιακο και αεκ ε; αλλιως δεν προκυπτει +6 ενταξει εγω δεν το ειχα ακουσει ναι ο παναθηναικος κερδιζε ανετα μεσα εξω ,η αεκ και ειδικα ο ολυμπιακος εφτυναν αιμα για να νικησουν ειδικα στο ηρακλειο,+6,+3,+4 αναλογα εγω στο μετρησα +6 με το που ξεκιναει το πρωταθλημα και μετα διαμορφωνεται αναλογα
antreaslam Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 ναι πασιγνωστο το οτι ξεκιναγατε καθε χρονο το πρωταθλημα με +6 ποντους απο τους υπολοιπους λογω οφη αυτο πως σου φαινεται??? όπως και ε΄συ με ιωνικό κ πρόο...Οπως σου ανοιξε τα πόδια ο άρης βαζοντας τα τρίτα τελευταία αγωνιστική...Οπως σου ανοιξε τα ποδια η σκοντα, πάλι τελευταια αγωνιστικά, βάζοντας τα τρίτα, ενώ εσύ συμφωνησες με 2 βασικούς της παίχτες.... Επισης, ο οφη μου εχει στερήσει ένα πρωτάθλημα, μια έξοδο στην ευρωπη,μια ξεγυρισμένη 5αρα στο οακα, και μια ξεγυρισμένη 4αρα πρόσφατα, που με διέλυσε... Το παραρτημα!!! Οσο για το σύνθημα...Εσύ δεν το έχεις ακούσει??? Τι επιλεκτική ακοή κ μνήμη !!!!
wizzy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 ΟΚ ρε Αντρέα, μην γινεσαι τόσο επιθετικός, "δεν το άκουσα" έγραψε, δεν έγραψε ότι το τραγούδαγε και είχανε και δίκιο. (φιλικά ε!) Τώρα, για τα άλλα με παραρτήματα κτλ, αέναη η συζήτηση, κανείς δεν πείθεται, κανείς δεν αλλάζει γνώμη.
Members gsarig Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Members Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Και ένα ευχάριστο μουσικό διάλειμμα: (προσέξτε το κασκόλ στο κεφάλι του Manu) ΝΤΑΜΠΛ 2004 και γιατί μετά λέει "me gustas lacorunia" ο προδότης; :p:p
tasoskont Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 όπως και ε΄συ με ιωνικό κ πρόο...Οπως σου ανοιξε τα πόδια ο άρης βαζοντας τα τρίτα τελευταία αγωνιστική...Οπως σου ανοιξε τα ποδια η σκοντα, πάλι τελευταια αγωνιστικά, βάζοντας τα τρίτα, ενώ εσύ συμφωνησες με 2 βασικούς της παίχτες....Επισης, ο οφη μου εχει στερήσει ένα πρωτάθλημα, μια έξοδο στην ευρωπη,μια ξεγυρισμένη 5αρα στο οακα, και μια ξεγυρισμένη 4αρα πρόσφατα, που με διέλυσε... Το παραρτημα!!! Οσο για το σύνθημα...Εσύ δεν το έχεις ακούσει??? Τι επιλεκτική ακοή κ μνήμη !!!! συμφωνω για τον αρη και για προο και για ξανθη μαζι σου για ιωνικο δεν θυμαμαι οσο αφορα τον οσφπ θυμαμαι ομως οτι μου στερησε πρωταθλημα αεκ ειμαι οχι γαυρος οσο για τον οφη νταξει τωρα μεχρι και οι παιχτες το εχουνε πει το ξερουν και οι πετρες εσεις ακομα επιμενετε.εκανε την μαλακια ο κουτσουπλιας νομιζω ηταν να σου βαλει γκολ που δεν βγηκες ευρωπη και του κοψατε την μπαλα δεν ξαναεπαιξε μετα πουθενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.