KaizerSoze Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Έχω δει εγώ γκολ - αουτ να μπαίνουν μέσα στο Καραϊσκάκη Ξαναδεστο, δεν εχει περασει ολη την γραμμη. Μονο ο Αλεφας και ο Θοδωριδης τα λενε αυτα. Παρε και συννημενο κάποιες επετειακές βουτιές του Καραγκούνη με φόντο τα 100 χρόνια, που ακόμα προσπαθεί να τις κάνει ο Ντιόγκο.Η αληθεια ειναι οτι δεν εχει προλαβει γιατι πεφτει πριν τον βρει κανεις, τουλαχιστον ο Καραγκουνης ερχεται σε επαφη με τον αντιπαλο. Θα μου πεις ο Ντιογκο φοβηθηκε να παει στην Τουμπα μετα τις μαλακιες που εκανε στον Γκαρσια και τον εφερε σε σημειο να τον κοπανησειΈχω δει κόρνερ να εκτελείται μισό μέτρο μπροστά και να τρώμε γκολ και σε άλλη φάση χέρι με χέρι να βγάζει ο αμυντικός τη μπάλα πάνω στη γραμμή (Καυταντζόγλειο) αλλά εκεί αβαβα. Η μπαλα ηταν μπροστα ουτε 5 ποντους, δεν διαμαρτυρηθηκατε παρα μονο μετα το ριπλευ στην τηλεορασηΕιναι το ιδιο ματς που εχεις ακυρωσει κανονικο γκολ στον Ηρακλη. Ξερεις ομως απο παρανομα γκολ, ξερεις, οπως το 2004 που ο Δουρος μας σφαζει σε ολο το ματς, σου εχει μετρησει γκολ του Στολτιδη που ποτε δεν μπηκε και ακομα μιλας για μια φαση που δεν ηταν ευθυνη του Δουρου που ειχε πλατυ Θυμάμαι και ένα ψεύτικο πέναλτι της Ξάνθης πέρυσι μέσα στο Καραϊσκάκη το οποίο το έβγαλε ο Νικοπολίδης, αλλά δεν είδα κανέναν να κλαίγεται για τη διαιτησία. Τον Θοδωριδη.Για πες, ηταν καθαροτερο απο του Θρασυμβουλου στο 90'? Τον Αρη καλα τον τεμαχισες?Γκολ οφσαιντ και ανυπαρκτο πεναλτυ? Αλλά είπαμε, ο Ολυμπιακός πάντα ευνοείται. Όπως στο φετινό πέναλτι με τον Άρη στο Καραϊσκάκη, όπου φαίνεται από 100 replay ότι ο άλλος σπρώχνει και ψάχναμε μετά να βρούμε με πόση δύναμη σπρώχνει. Καλα, ουτε εσυ δεν τα πιστευεις. Δεν υπαρχει κανενα πεναλτυ σε εκεινη την φαση, ιδια φαση στην αλλη περιοχη ηταν κιτρινη για τον Κοκε για θεατρο Μην μιλας δε για την δυναμη γιατι θυμομασταν που κλαιγοσουνα(ΝΑΙ ΚΛΑΙΓΟΣΟΥΝ, μην κανεις τον...) στο Βικελιδης για την βουτια του γεροΚοβασεβιτς που φυσικα πεφτει μονος του και λεγατε οτι τον ακουμπησε με δυναμη Χαίρομαι πάρα πολύ για τις αντιδράσεις σας και μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος για το 13/14 (14/14 βασικά, αλλά ας όψεται ο Δούρος )Μαντης ημουν οτι θα σκασει ο Δουρος. Οποτε να μην τα ξαναλεω, μιλας για ματς που σε εχει παιξει μεσα στην Λεοφωρο 100-0 υπερ σου(καλα, αυτο δεν ειναι ασυνηθιστο, ο Ευθυμιαδης το εκανε πιο πριν με τρελη σφαγη μεχρι να παρεις πεναλτυ στο 90΄) και θυμασαι τον Δουρο που δεν εχει δει την φαση(που και παλι αμφισβητουμενη ειναι, για μενα ο Κυριακος απλα πηγε να στηριχθει στην γροθια του για να σηκωθει και ηταν απο κατω ο γνωστος αλλωστε αλητης Τζιοβανι. Ναι, ο ιδιος Τζιοβανι που ολοι θυμουνται τον Σεμο, τις κλωτσιες σε ενα τυπακο του ΟΦΗ που του ειχε βαλει κοντρα, τις προβολες με τις ταπες που ειχε φαει και κοκκινη στο ΤΛ δεν τα λεει κανεις)
KaizerSoze Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Α, και μην κοιμασαι ησυχος, πηρες Λουβαρη αλλα εχασες Γκαγκατση-Ψυχομανη, ξερεις τι απουσιες ειναι αυτες? Μολις παει φυλακα και ο Χελακης και χασεις την προπαγανδα αυτο ηταν...
firewalker Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 http://xortari.blogspot.com/2009/07/blog-post_4953.html Μην τα παίρνεις και πολύ στα σοβαρά αυτά που γράφονται. Εκτός αν παρακολουθείς τον συγκεκριμένο που τα γράφει και έχει αποδείξει ότι οι πληροφορίες του είναι σωστές.
Erwdios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Α, και μην κοιμασαι ησυχος, πηρες Λουβαρη αλλα εχασες Γκαγκατση-Ψυχομανη, ξερεις τι απουσιες ειναι αυτες?Μολις παει φυλακα και ο Χελακης και χασεις την προπαγανδα αυτο ηταν... Εσένα να βλέπω να χτυπιέσαι σαν χταπόδι για τη διαιτησία και δεν με νοιάζει τπτ άλλο Τόσο έχετε τυφλωθεί μερικοί από τη... διαιτησία που όταν αναφέρομαι στο Δούρο, δεν βλέπετε καν τα emoticons του χαβαλέ. Αλλά είπαμε, έτσι, στην πίεση. Γιατί βγάζετε και συμπεράσματα για πέναλτι του Κοβάσεβιτς μέσα στο Χαριλάου στο οποίο δεν αναφέρθηκα ποτέ. Μιλάει και η ομάδα του franchising με υποκαταστήματα σε Τούμπα - Ηράκλειο. Τώρα που ανηφόρισε και ο Γκαγκάτσης προς τα πάνω, σας βλέπω για 3ους και επισήμως, γιατί τα 2 τελευταία χρόνια 3οι βγαίνατε και ευτυχώς που υπήρχαν και τα play offs για να σώζετε την παρτίδα και να σκουπίζετε τα δάκρυα... χαράς. PS Ε όχι και να βγάλουμε τον Ντιόγκο δάσκαλο. Πώς θα ζήσει μετά ο βλαχοΚαραγκούνης αν μάθει ότι του έκλεψαν τις πατέντες? Μαντης ημουν οτι θα σκασει ο Δουρος. Οποτε να μην τα ξαναλεω, μιλας για ματς που σε εχει παιξει μεσα στην Λεοφωρο 100-0 υπερ σου(καλα, αυτο δεν ειναι ασυνηθιστο, ο Ευθυμιαδης το εκανε πιο πριν με τρελη σφαγη μεχρι να παρεις πεναλτυ στο 90΄) και θυμασαι τον Δουρο που δεν εχει δει την φαση(που και παλι αμφισβητουμενη ειναι, για μενα ο Κυριακος απλα πηγε να στηριχθει στην γροθια του για να σηκωθει και ηταν απο κατω ο γνωστος αλλωστε αλητης Τζιοβανι. Ναι, ο ιδιος Τζιοβανι που ολοι θυμουνται τον Σεμο, τις κλωτσιες σε ενα τυπακο του ΟΦΗ που του ειχε βαλει κοντρα, τις προβολες με τις ταπες που ειχε φαει και κοκκινη στο ΤΛ δεν τα λεει κανεις) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τα νεφρά μουυυυυυυυυυυυυ. Η γραφικότητα έχει και ένα όριο, αλλά τόσα χρόνια στη σφαλιάρα, είναι λογικά τα παραληρήματα τέτοιου τύπου. Όσο για το γκολ - αουτ, χαίρομαι που το πιστεύεις. Έρχονται κι άλλα φέτος. Ρε τι σας έχει κάνει ο πράκτορας, μάτι δεν μπορείτε να κλείσετε. BTW, όλο το πόδι του Σάλπι είναι έξω και η μύτη του παπουτσιού διαγώνια, η μπάλα φαίνεται ότι έχει βγεί αουτ ακόμη κι από τη σκιά της και μου το παραθέτεις και σε μικρογραφία? Keep joking [/b] Ναι, ο ιδιος Τζιοβανι που ολοι θυμουνται τον Σεμο, τις κλωτσιες σε ενα τυπακο του ΟΦΗ που του ειχε βαλει κοντρα, τις προβολες με τις ταπες που ειχε φαει και κοκκινη στο ΤΛ δεν τα λεει κανεις) [ame]http://www.youtube.com/watch?v=8cgpWFRy5zg[/ame] Δεν τα λέτε δεν τα γράφετε...
johnyboy Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μην τα παίρνεις και πολύ στα σοβαρά αυτά που γράφονται. Εκτός αν παρακολουθείς τον συγκεκριμένο που τα γράφει και έχει αποδείξει ότι οι πληροφορίες του είναι σωστές. έπεσε μέσα με σισέ λέτο και μπελούτσι. λογικά έχει άκρες.
johnnyestia Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Erwdie, θα βάλω 2 βιντεακια από το τελευταίο πρωτάθλημα.Το πρώτο αφορά σφυρίγματα στα ματς του ΠΑΟ και το δευτερο σφυρίγματα στα ματς του οσφπ. Θα μου πεις, με το δίκιο σου, πως τα βιντεάκια τα έφτιαξε βαζελος και είναι προκατειλημμένα. Εχεις φυσικά το ελευθερο να αντιπαραθέσεις κάτι αντίστοιχο από την μεριά των γαύρων, αν όχι σε βίντεο, έστω φάσεις σε συγκεκριμένα ματς. Δηλαδή σημεία που αδικήθηκε ο οσφπ και ευνοήθηκε ο ΠΑΟ. Για να σε δώ. ΠΑΟ: [ame] [/ame] ΟΣΦΠ: [ame] [/ame]
Erwdios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Συνεχίζεται η παράδοση με τα DVD. Johnny, αυτά είναι για να τα βλέπετε οι βάζελοι μεταξύ σας και να παραμυθιάζεστε. Εδώ δεν παραδέχεστε ότι στο Καραϊσκάκη η μπάλα έχει βγει άουτ, θα μιλήσουμε για αμφισβητούμενες φάσεις? Καθήστε λοιπόν να βλέπετε αμφισβητούμενες φάσεις κάθε Κυριακή στο Βαρούχα, να σηκώνουμε εμείς τις κούπες και όλοι να είμαστε ευχαριστημένοι.
johnnyestia Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Οι βάζελοι δεν ξέρω τι κάνουνε, καλή τους ώρα, εγώ όμως τώρα που τα ξανάδα καταλαβαίνω έναν από τους λόγους που είμαι Παναθηναϊκός και απεχθάνομαι τον Ολυμπιακό. Επίσης σε 9 λεπτά αποκλείεται να πρόλαβες να δεις και τα 2 ...
Erwdios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Οι βάζελοι δεν ξέρω τι κάνουνε, καλή τους ώρα, εγώ όμως τώρα που τα ξανάδα καταλαβαίνω έναν από τους λόγους που είμαι Παναθηναϊκός και απεχθάνομαι τον Ολυμπιακό. Επίσης σε 9 λεπτά αποκλείεται να πρόλαβες να δεις και τα 2 ... Δεν είδα κανένα. Ούτε πρόκειται να μπω σε αυτό το παιχνίδι. Αν ο λόγος που είσαι Παναθηναϊκός είναι για να κλαίγεσαι για τη διαιτησία, τότε συγχαρητήρια, σου αξίζει η ομάδα σου.
johnnyestia Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Αν ο λόγος που είσαι Παναθηναϊκός είναι για να κλαίγεσαι για τη διαιτησία, τότε συγχαρητήρια, σου αξίζει η ομάδα σου. Τσακάλι είσαι βρε μπαγάσα. Μπράβο.
Erwdios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Τσακάλι είσαι βρε μπαγάσα. Μπράβο. Χαίρομαι που υπάρχει αλληλοεκτίμηση
KaizerSoze Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Τόσο έχετε τυφλωθεί μερικοί από τη... διαιτησία που όταν αναφέρομαι στο Δούρο, δεν βλέπετε καν τα emoticons του χαβαλέ. Εσυ κανεις χαβαλε(και καλα,τωρα που ειδες οτι δεν σε παιρνει) αλλα οι αλλοι δεν κανουν. Κανεις δεν κανει. Ολοι σας πιστευετε οτι σας αδικησε ο ΔουροςΑλλά είπαμε, έτσι, στην πίεση. Γιατί βγάζετε και συμπεράσματα για πέναλτι του Κοβάσεβιτς μέσα στο Χαριλάου στο οποίο δεν αναφέρθηκα ποτέ. Δηλαδη τι περιμενεις, θα μιλας εσυ για φασεις και θα απανταμε μονο σε αυτες? Εχουμε πολλα ραμματα για την γουνα σας Μιλάει και η ομάδα του franchising με υποκαταστήματα σε Τούμπα - Ηράκλειο. Καλα ναι, το ειδαμε, Χ ο ΟΦΗ εκει, Χ εδω, ηττα εκει. Εσεις βγαινει ο Σηφακης(που τον πηρατε την αλλη χρονια) και εβαζε γκολ ο Κωνσταντινου στο 90'. Για δες ποιος ειναι χορηγος φετος του ΟΦΗ Μην πω για την Τουμπα που κλαιγεστε 1 βδομαδα πριν αλλα παντα περνατε. Ασε μας με τα υποκαταστηματα, που τα 3/4 της Σουπερκλικας ειναι δικα σας Ξανθη, Νιωνιος(δες τι ειπε ο Τσακιρης, μονο ο Πετρος λεει εκανε δουλεια και χαρηκε που γυρισε ο Λουβαρης)Εργοτελης, Γιαννενα, Λειβαδια(με επισημη δηλωση Καστιγιο), Σερρες, αστο σου λεω. Τώρα που ανηφόρισε και ο Γκαγκάτσης προς τα πάνω, σας βλέπω για 3ους και επισήμως, γιατί τα 2 τελευταία χρόνια 3οι βγαίνατε και ευτυχώς που υπήρχαν και τα play offs για να σώζετε την παρτίδα και να σκουπίζετε τα δάκρυα... χαράς. PS Ε όχι και να βγάλουμε τον Ντιόγκο δάσκαλο. Πώς θα ζήσει μετά ο βλαχοΚαραγκούνης αν μάθει ότι του έκλεψαν τις πατέντες? Ρε η Μαρια η Ασχημη το εχει παει σε αλλο επιπεδο λεμε, οτι ηταν ο Κιουμπρικ για το σινεμα, ο Αναστοπουλας δακρυζει απο περηφανεια Όσο για το γκολ - αουτ, χαίρομαι που το πιστεύεις. Έρχονται κι άλλα φέτος Μακαρι. Ρε τι σας έχει κάνει ο πράκτορας, μάτι δεν μπορείτε να κλείσετε.Εννοειται. Γιαυτο χαιρομαι που δεν σας αγοραζει κανεις. Θελω να κατσει να νιωσει στον σιχαμενο κωλο του οσες βρωμιες εκανε τοσα χρονια. Θελω 30 πεναλτυ στο κεντρο του γηπεδου BTW, όλο το πόδι του Σάλπι είναι έξω και η μύτη του παπουτσιού διαγώνια, η μπάλα φαίνεται ότι έχει βγεί αουτ ακόμη κι από τη σκιά της και μου το παραθέτεις και σε μικρογραφία? Keep joking Can you put your money where your mouth is?Εγω σου εδειξα φωτογραφια, εσυ μου λες λογια. Αστο, καληνυχτα και περαστικα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:40 ---------- Συνεχίζεται η παράδοση με τα DVD. Johnny, αυτά είναι για να τα βλέπετε οι βάζελοι μεταξύ σας και να παραμυθιάζεστε. Εδώ δεν παραδέχεστε ότι στο Καραϊσκάκη η μπάλα έχει βγει άουτ, θα μιλήσουμε για αμφισβητούμενες φάσεις? Καθήστε λοιπόν να βλέπετε αμφισβητούμενες φάσεις κάθε Κυριακή στο Βαρούχα, να σηκώνουμε εμείς τις κούπες και όλοι να είμαστε ευχαριστημένοι. Ελα ενταξει, εδωσες τελος μονος σου, κοφτο μην ξεφτιλιζεσαι αλλο. Το παλικαρι σου δειχνει ρε φιλε, 1,2,3,4...114 που μας αδικησαν και 1,2,3,114 που σας ευνοησαν. Συγκεκριμενα. Οχι του αερα Και εσει τι απαντας? "Ασχολειστε με διαιτησια γιαυτο περνουμε πρωταθληματα" Ε, το παραδεχεσαι ή δεν το παραδεχεσαι ουσιαστικο με αυτη την λευκη πετσετα οτι εχουμε δικιο?Τελος, τι το συζηταμε, σου λεω ο αλλος συγκεκριμενες φασεις και συ απαντας "τι ασχολειστε" κλασικο επιχειρημα αυτου που εχει λερωμενη την φωλια του για να ληξει η συζητηση
Erwdios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Εσυ κανεις χαβαλε(και καλα,τωρα που ειδες οτι δεν σε παιρνει) αλλα οι αλλοι δεν κανουν. Κανεις δεν κανει. Ολοι σας πιστευετε οτι σας αδικησε ο Δουρος Το emoticon ήταν εκεί από πριν. Κι άσε τα δεν σε παίρνει και τις ιστορίες, προσπαθώντας να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Δηλαδη τι περιμενεις, θα μιλας εσυ για φασεις και θα απανταμε μονο σε αυτες?Εχουμε πολλα ραμματα για την γουνα σας Kaizer, κάπου το έχεις χάσει φίλος. Πώς ξέρεις αν εγώ συμφωνώ ή διαφωνώ για την εν λόγω φάση. Τσουβαλιάζεις κόσμο και θα γυρίσει μπούμερανγκ η κατάσταση. Εφόσον απευθύνεσαι σ' εμένα θα μιλάς μόνο για φάσεις στις οποίες αναφέρθηκα, δεν θα μου προσάπτεις λόγια που είπε ο Τσουκαλάς και η κάθε οπαδική φυλλάδα. αλα ναι, το ειδαμε, Χ ο ΟΦΗ εκει, Χ εδω, ηττα εκει. Εσεις βγαινει ο Σηφακης(που τον πηρατε την αλλη χρονια) και εβαζε γκολ ο Κωνσταντινου στο 90'. Για δες ποιος ειναι χορηγος φετος του ΟΦΗΜην πω για την Τουμπα που κλαιγεστε 1 βδομαδα πριν αλλα παντα περνατε. Ασε μας με τα υποκαταστηματα, που τα 3/4 της Σουπερκλικας ειναι δικα σας Ξανθη, Νιωνιος(δες τι ειπε ο Τσακιρης, μονο ο Πετρος λεει εκανε δουλεια και χαρηκε που γυρισε ο Λουβαρης)Εργοτελης, Γιαννενα, Λειβαδια(με επισημη δηλωση Καστιγιο), Σερρες, αστο σου λεω. Βαριέμαι οικτρά, γιατί θα μιλήσουμε για Αθηναϊκό, πετρέλαια κλπ μαύρες κηλίδες της ιστορίας σου, Άστο καλύτερα, ώρα που 'ναι. Ρε η Μαρια η Ασχημη το εχει παει σε αλλο επιπεδο λεμε, οτι ηταν ο Κιουμπρικ για το σινεμα, ο Αναστοπουλας δακρυζει απο περηφανεια Τα πάντα όλα. Ο Αλέφαντος του insomnia. Ο Αναστόπουλος του διαδικτύου. Δεν τα λέτε, δεν τα γράφετε... Μακαρι.Εννοειται. Γιαυτο χαιρομαι που δεν σας αγοραζει κανεις. Θελω να κατσει να νιωσει στον σιχαμενο κωλο του οσες βρωμιες εκανε τοσα χρονια. Θελω 30 πεναλτυ στο κεντρο του γηπεδου Δύσκολα φίλε. Όσο υπάρχει Κόκκαλης στη μέση κάτι τόφαλους τύπου Πατέρα, τους έχει για καμιά φωτογραφία στο κότερο και για να του παίρνουν τα παλτά μέσα από τα χέρια. Πάει το δούλεμα και η σφαλιάρα σύννεφο λέμε. "Κι άστους να γράφουν για τη διαιτησία. Χο Χο Χο" Can you put your money where your mouth is?Εγω σου εδειξα φωτογραφια, εσυ μου λες λογια. Αστο, καληνυχτα και περαστικα Είναι ίδια φάση με μία φωτογραφία του Derby που είχε βγάλει photo πρωτοσέλιδο για ένα offside κi από τη φώτο φαινόταν ότι τελικά είναι offside και μάλιστα με τεθλασμένη γραμμή. Άντε και στο τετραγώνισμα του κύκλου μάγκες. Ελα ενταξει, εδωσες τελος μονος σου, κοφτο μην ξεφτιλιζεσαι αλλο.Το παλικαρι σου δειχνει ρε φιλε, 1,2,3,4...114 που μας αδικησαν και 1,2,3,114 που σας ευνοησαν. Συγκεκριμενα. Οχι του αερα Και εσει τι απαντας? "Ασχολειστε με διαιτησια γιαυτο περνουμε πρωταθληματα" Ε, το παραδεχεσαι ή δεν το παραδεχεσαι ουσιαστικο με αυτη την λευκη πετσετα οτι εχουμε δικιο?Τελος, τι το συζηταμε, σου λεω ο αλλος συγκεκριμενες φασεις και συ απαντας "τι ασχολειστε" κλασικο επιχειρημα αυτου που εχει λερωμενη την φωλια του για να ληξει η συζητηση Συνεχίζεται η παράδοση με τα DVD. Johnny, αυτά είναι για να τα βλέπετε οι βάζελοι μεταξύ σας και να παραμυθιάζεστε. Και το είπα εγώ, να πείς ότι δεν το είπα...
johnnyestia Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Το πιστεύεις δηλαδή οτι παραμυθιαζόμαστε? Δηλαδή τι πρέπει να γίνει βρε φίλε για να παραδεχθείς την παράγκα? Να σε πάρει τηλέφωνο ο Κόκκαλης να σου το πεί?
john1987 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Θελω να κατσει να νιωσει στον σιχαμενο κωλο του οσες βρωμιες εκανε τοσα χρονια. Θελω 30 πεναλτυ στο κεντρο του γηπεδου Πες τα ρε Kaizer. Μονο ετσι οι Ολυμπιακαρες θα συνειδητοποιησουν καποια πραγματα για εμας τους Παναθηναικους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.