Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
του Στολτιδη στο 2-2 χρονια 03-04

περασε ή οχι τη γραμμη; ειναι αναλογο με το γκολ αουτ που αναφερεις στο καρασκακη.

οσο για το κερμα, ειναι λιγο ακυρο το σχολειο σου φιλε Ερωδιε αφου στην αλλη πλευρα του κερματος είσασταν εσεις ;)

Δεν τη θυμάμαι τη φάση. Αν τη βρεις στο youtube, παρέθεσε την.

Αυτό που θυμάμαι εγώ από εκείνο τον αγώνα είναι η αποβολή του Τζιοβάνι και η μη αποβολή του Κυριάκου.

Ότι βολεύει τον καθένα κοινώς :P

Για το κέρμα πάντως και οι 2 πλευρές ΠΑΟ έδειχναν :P

Και φυσικα παιχτες που δεν τιμωρουνται για ασεμνες χειρονομιες...:P

Εδώ πρόεδροι σακάτεψαν στο ξύλο διαιτητή και τώρα είναι διευθυντές στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κι εσυ μου λες για παίχτες και άσεμνες χειρονομίες? :P

Δημοσ.
Δεν τη θυμάμαι τη φάση. Για το κέρμα πάντως και οι 2 πλευρές ΠΑΟ έδειχναν :P

κοιτα στη φαση με το κερμα ημουν αγεννητος νομιζω οποτε δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως θελεις να πεις. αν εχεις καποιο λινκ που να εξηγει γιατι και οι 2 πλευρες εδειχναν Παο θα ηθελα να το δω. Το ποιντ μου εμενα ειναι οτι το κυπελλο κατακτηθηκε με το κερμα διοτι αυτο προβελποταν απο τους κανονισμους σε πειρπτωση ισοπαλιας. καλλιστα θα μπορουσε να το παρει ο ολυμπιακος.

οσο για τη φαση θα σου θυμισω:

[ame]

[/ame]

sto 2.35

Δημοσ.
οσο για τη φαση θα σου θυμισω:

sto 2.35

Αντικειμενικότατη περιγραφή από το γνωστό πράσινο γαϊδούρι ονόματι Μένιος.

Και πες μου εσύ αν μετά από τόσα χρόνια έβγαλες άκρη για το αν είχε περάσει τη γραμμή ή όχι. Του Καραϊσκάκη είναι οφθαλμοφανής η παράβαση.

Δημοσ.

Ασε την περιγραφη... αυτη ειναι απο DVD σχετικα με το πρωταθλημα του Παο. φανταζομαι και στα αντιστοιχα δικα σας dvd αναλογη ειναι η περιγραφη και λογικο ειναι εδω που τα λεμε.

Αυτο που σου λεω ειναι οτι τοσα χρονια δεν εχω βγαλει ακρη για το αν περασε τη γραμμη, οπως δεν εχω βγαλει ακρη και για την "οφθαλμοφανη" οπως λες παραβαση του Καραισκακη. ειναι και οι δυο φασεις το ιδιο οριακες και για να λεμε και την αληθεια η φαση του Παναθηναικου ειναι ακομα πιο δυσκολη λογω της θεσης (δεν ειναι απο τη μερια που στεκεται ο εποπτης)

Δημοσ.
Ασε την περιγραφη... αυτη ειναι απο DVD σχετικα με το πρωταθλημα του Παο. φανταζομαι και στα αντιστοιχα δικα σας dvd αναλογη ειναι η περιγραφη και λογικο ειναι εδω που τα λεμε.

Αυτο που σου λεω ειναι οτι τοσα χρονια δεν εχω βγαλει ακρη για το αν περασε τη γραμμη, οπως δεν εχω βγαλει ακρη και για την "οφθαλμοφανη" οπως λες παραβαση του Καραισκακη. ειναι και οι δυο φασεις το ιδιο οριακες και για να λεμε και την αληθεια η φαση του Παναθηναικου ειναι ακομα πιο δυσκολη λογω της θεσης (δεν ειναι απο τη μερια που στεκεται ο εποπτης)

Καλά, μην ξεχάσουμε και ότι ξέρουμε.

ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΑΟΥΤ στο 1:13

[ame]

[/ame]
Δημοσ.

τι να σου πω εμενα δεν μου φαινεται οτι εχει βγει ολοκληρη η μπαλα εξω, και το λεω ειλικρινα. τωρα αν η κριση μου επηρεαζεται υποσυνειδητα απο την ομαδικη μου προτιμηση ειναι αλλο θεμα το οποιο αφορα ολους μας

Δημοσ.
τι να σου πω εμενα δεν μου φαινεται οτι εχει βγει ολοκληρη η μπαλα εξω, και το λεω ειλικρινα. τωρα αν η κριση μου επηρεαζεται υποσυνειδητα απο την ομαδικη μου προτιμηση ειναι αλλο θεμα το οποιο αφορα ολους μας

Πάλι καλά που δεν παίζουμε 5X5 μαζί, θα είχαμε σκοτωθεί και άκρη δεν θα βγάζαμε :P

Δημοσ.
Πάλι καλά που δεν παίζουμε 5X5 μαζί, θα είχαμε σκοτωθεί και άκρη δεν θα βγάζαμε :P

Θεός ..

Δεν έχω ιδέα για ποιον μου απαντάς(ίσως φταίει και η ηλικία μου), εγω μιλούσα για τον πρόσφατο τελικό κυπέλλου..Προσωπικά σαν φίλαθλος είδα το ματς αλλά να βλέπω μερικούς να το παίζουνε μαμιάδες παραπαει :-)

Δημοσ.
Θεός ..

Δεν έχω ιδέα για ποιον μου απαντάς(ίσως φταίει και η ηλικία μου), εγω μιλούσα για τον πρόσφατο τελικό κυπέλλου..Προσωπικά σαν φίλαθλος είδα το ματς αλλά να βλέπω μερικούς να το παίζουνε μαμιάδες παραπαει :-)

Εμμμ, μήπως μπερδέυτηκες? Σε κάθε απάντηση που δίνω βάζω και quote σε ποιόν απαντώ.

Ε, ναι, όταν ο Κυριάκος το παίζει μαμιάς δεν μας ενοχλεί, το θέμα είναι να φοράει και ερυθρόλευκα, αλλιώς, τι νόημα έχει.

Τέλος η απάντηση στον πρόεδρο είναι Φιλιππίδης.

Δεν μπορεί να είσαι τόσο μικρός ώστε να μην τον θυμάσαι...

Δημοσ.
Ούτε την γραμμή του άουτ δεν ακουμπά. 20 πόντους τουλάχιστον μέσα είναι. Κανονικότατη είναι η σέντρα του Σάλπι.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Είσαι το πουλέν μου και δεν κάνω πλάκα. :-)

Δημοσ.
Εμμμ, μήπως μπερδέυτηκες? Σε κάθε απάντηση που δίνω βάζω και quote σε ποιόν απαντώ.

Ε, ναι, όταν ο Κυριάκος το παίζει μαμιάς δεν μας ενοχλεί, το θέμα είναι να φοράει και ερυθρόλευκα, αλλιώς, τι νόημα έχει.

Τέλος η απάντηση στον πρόεδρο είναι Φιλιππίδης.

Δεν μπορεί να είσαι τόσο μικρός ώστε να μην τον θυμάσαι...

To Θεος πηγαινε για το ποστ με το 5χ5..

Κατα τα αλλα γνωστος ειναι ο κυριος απλα δεν γνωριζα οτι εχει να κανει με το ΤΤ :-)

Και να ταν μονο ο Κυριακος..Τεσπα..

Δημοσ.
Πλέον η έκφραση «θα πέσουν τα τσιμέντα» θα περάσει στην ιστορία, όταν ανακοινωθούν οι δύο παίχτες που «παλεύει» ο ΠΑΟ. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για παίχτες οι οποίοι αν έρθουν το ΟΑΚΑ θα φαντάζει πολύ μικρό για να φιλοξενήσει τους φίλους του Παναθηναϊκού. Το μόνο που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή είναι ότι οι παίχτες αυτοί και συγκεκριμένα ο ένας βρίσκεται μία ανάσα από το ανακοινωθεί. Οι αποδεσμεύσεις παιχτών, όπως θέλουν να παρουσιάσουν δημοσιογράφοι με σκοπό να προκαλέσουν ανησυχία στον κόσμο της ομάδας, δεν παίζουν ρόλο για τις επερχόμενες μεταγραφές. Το επικοινωνιακό κομμάτι της ΠΑΕ ΠΑΟ πλέον γνωρίζει και παίζει σωστά το παιχνίδι, σε αντίθεση με τα παρελθόντα έτη. Θα επανέλθουμε σύντομα…

http://xortari.blogspot.com/2009/07/blog-post_4953.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...