Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Ξέρεις πώς λέγονται αυτοί που παραμυθιάζονται και τρέχουν στα αεροδρόμια και στο τέλος μένουν με το καβλί στο χέρι?Κορόιδα!Αυτά που λες εσύ λέει μιά ζωή και ο Γκοτζος.Και όλο γκρινιάζουμε και χαλάμε το κλίμα και παπάρια τόμπολες. Δυστυχώς στο σημερινό ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα μετράει.Αυτό είναι.Καί εγώ ξέρω ότι κάθε χρόνο υποσχέσεις και πάλι υποσχέσεις και μετά τα ίδια στο τέλος.Εγώ δεν θέλω να γίνω μέρος αυτού τού θέατρου του παραλόγου. Όσο γιά το κλίμα είναι χαλασμένο εδώ και κάτι χρόνια οπότε δεν κινδυνεύει από μένα να χαλάσει. Εντάξει κάποια στιγμή στο μέλλον θα πάρει πάλι κανένα πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός.Γιά μένα δεν θα σημαίνει τίποτα αν είναι μόνο ένα και μετά πάλι τα ίδια. Έχει χάσει τα πρωτεία ο Παναθηναϊκός στις καρδιές τού κόσμου και σίγουρα δεν φταίω εγώ γι αυτό. Ναι, αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα, δεν είναι το σημερινό ποδόσφαιρο. Ξεχνάς, βέβαια, κάποια πράγματα. Ότι στους Έλληνες δεν αρέσει το ποδόσφαιρο. Αρέσουν μόνο οι νίκες. Ότι αυτές οι αναλύσεις δεν έχουν καμία απολύτως σημασία σε μια τέτοια πραγματικότητα, επειδή πχ το ότι πήρε μια ομάδα πρωτάθλημα δε σημαίνει αυτομάτως ότι είχε την καλύτερη ομάδα ή επειδή θα έπρεπε να εξετάζουμε και λίγο τον τρόπο που το πήρε*. Ότι με αυτές τις σαχλαμάρες οι Ελληνικοί σύλλογοι δεν έχουν καταφέρει ποτέ να φτιάξουν σοβαρή ομάδα. * θυμάμαι όταν ήμουν στο στρατό, έβλεπα παρέα με Ολυμπιακάκηδες το Ολυμπιακός - Λάρισα, από το οποίο θα κρινόταν αν ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε πρωτάθλημα (και αν η Λάρισα θα έβγαινε Ευρώπη). Σε εκείνο το παιχνίδι, λοιπόν, μας είχαν κοπεί 2-3 offside τετ-α-τετ και 2 πέναλτι. Όταν μπήκε, λοιπόν, το γκολ στο 85+ γύρισα σε κάποιον που πανηγύριζε και τον ρώτησα "δηλαδή εσύ τώρα είσαι ευχαριστημένος, επειδή κέρδισες;" και μου λέει "ναι, ΟΚ, δεν ήταν δίκαιη η νίκη, αλλά εγώ πανηγυρίζω γιατί πήρα πρωτάθλημα". Κοινώς, πρωτάθλημα να'ναι και ότι να'ναι. Δε πα να είναι στα χαρτιά, δε πα να είναι με φάλτσα σφυρίγματα, ας είναι όπως θέλουν. Για μένα ένα τέτοιο πρωτάθλημα δε θα σήμαινε απολύτως τίποτα πάντως. Είναι όπως πάνε στα μικρά παιδάκια που κλαίνει γιατί χάσανε (πχ) το φλουρί στη βασιλόπιτα και τους το δίνουν "έλα, μην κάνεις έτσι, το κέρδισες". Τέλος πάντων, έχω ξεφύγει. Αυτή, λοιπόν, είναι η ελληνική πραγματικότητα. Και εσύ έρχεσαι και μου λες ότι δε θέλεις να συμμετάσχεις στην παράλογη κωμωδία του ΠΑΟ ότι φτιάχνει ομάδα κάθε χρόνο, ενώ έχει αποδειχθεί ότι πρωτάθλημα δεν παίρνει; Όχι ευχαριστώ, δε θα πάρω. Άλλη είναι η κωμωδία εδώ πέρα. Α! Και δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να σημαίνει κάτι για σένα αν (και μάλιστα ΜΟΝΟΝ ΑΝ) έχει ο ΠΑΟ τα πρωτεία στις καρδιές του κόσμου. Δηλαδή εσένα δε σε απασχολεί να πάρεις πρωτάθλημα ή να παίζεις καλό ποδόσφαιρο. Σε απασχολεί να συμφωνήσει ο διπλανός σου στην επιλογή της ομάδας. ΟΚ, whatever, αλλά μη μου λες ότι βοηθάς την ομάδα με αυτή τη νοοτροπία.
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Οχι μη μπερδευεσαι και μην ωραιοποιεις την πραγματικοτητα. Τα περι μεροληπτικης διαιτησιας και παραγκας εχουν παιξει ολα στην τηλεοραση στον Τριανταφυλοπουλο. Απορω γιατι το συζητατε ακομη, ουτε ιχνος ντροπης? Απλως την ιδια μερα που παιξανε, ξεχαστηκαν. Καμια υποθετικη συζητηση, κανεις δεν ακουσε απο φιλο φιλου. Χειροπιαστες ειναι οι αποδειξεις. Γρηγορα ξεχνατε ρε παιδακι μοθ... αυτές ακριβώς τις λαμπρές προτάσεις εννοούσα στο ποστ μου...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 αυτές ακριβώς τις λαμπρές προτάσεις εννοούσα στο ποστ μου... αλλα λογια να αγαπιομαστε οταν δεν εχετε τι να πειτε και ερχεται η ωρα να βαρεσετε τουμπεκι ψιλοκομενο. Καλος.
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 αλλα λογια να αγαπιομαστε οταν δεν εχετε τι να πειτε και ερχεται η ωρα να βαρεσετε τουμπεκι ψιλοκομενο. Καλος. πριν καν ξεκινήσεις με τις γνωστές σου κουβέντες το έγραψα ότι δεν θα ασχοληθώ με αυτό το θέμα... ελληνικά είναι και μπορώ να στο γράψω επίσης σε αγγλικά, γερμανικά και ποντιακά μιας και δεν βλέπω να παίρνεις μυρωδιά...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 πριν καν ξεκινήσεις με τις γνωστές σου κουβέντες το έγραψα ότι δεν θα ασχοληθώ με αυτό το θέμα... ελληνικά είναι και μπορώ να στο γράψω επίσης σε αγγλικά, γερμανικά και ποντιακά μιας και δεν βλέπω να παίρνεις μυρωδιά... οκ βρε σε καταλαβαμε. Μην τρελενεσαι.
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 οκ βρε σε καταλαβαμε. Μην τρελενεσαι. πάλι σε πρόλαβα... μιας και δεν βλέπω να παίρνεις μυρωδιά...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 πάλι σε πρόλαβα... συγχαρητηρια Ομως θα συνεχισεις ? Διοτι εδω και 5-6 ποστ τελειωνες τη συζητηση... Αρκετα οφτοπικ βγηκαμε. Αντε καλη συνεχεια κι αν εχεις να πεις τιποτα περι αθλητισμου, εδω ειμαστε. Για τα υπολοιπα τυπου "σε προλαβα, με προλαβες, φευγω απτη κουβεντα, μενω", εισαι σε λαθος τοπικ. Good luck.
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 συγχαρητηρια Ομως θα συνεχισεις ? Διοτι εδω και 5-6 ποστ τελειωνες τη συζητηση... Αρκετα οφτοπικ βγηκαμε. Αντε καλη συνεχεια κι αν εχεις να πεις τιποτα περι αθλητισμου, εδω ειμαστε. Για τα υπολοιπα τυπου "σε προλαβα, με προλαβες, φευγω απτη κουβεντα, μενω", εισαι σε λαθος τοπικ. Good luck. αφού δυσκολεύεσαι αφάνταστα να καταλάβεις και χρειάζεσαι 5-6 εξηγήσεις. και πάλι δεν κατάλαβες (πρωτότυπο) μιας και δεν τελείωνα την συζήτηση αλλά το θέμα διαιτησία κτλ... επίσης εσύ με έβγαλες off ενώ μιλούσα με τον kaizer για τον λέτο και δεν έχεις πει τίποτα ουσιαστικό για το θέμα...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 αφού δυσκολεύεσαι αφάνταστα να καταλάβεις και χρειάζεσαι 5-6 εξηγήσεις. και πάλι δεν κατάλαβες (πρωτότυπο) μιας και δεν τελείωνα την συζήτηση αλλά το θέμα διαιτησία κτλ... επίσης εσύ με έβγαλες off ενώ μιλούσα με τον kaizer για τον λέτο και δεν έχεις πει τίποτα ουσιαστικό για το θέμα... Σε εβγαλα οφφτοπικ επειδη ειπα οτι τα περι διαιτησιας δεν ειναι υποθετικα, αλλα αποδεδειγμενα ? Αν απαντουσες δε θα εβγαινες καθολου οφφ. Το οτι δεν εχεις-δεν θες-αδυνατεις να απαντησεις και αρχιζεις τα "παραταω τη συζητηση περι διαιτησιας, γεια σας κλπ" δεν ειναι δικο μου ζητημα. Απλα αν λες δε συζητω για διαιτησια, να μην κανεις κανενα σχολιο. Απτη στιγμη που λες οτι τα περι διαιτησιας ειναι "σου πα, μου πες, ο φιλος του φιλου της Δεσποινας" καλο ειναι να δεχεσαι και τη διαφορετικη αποψη. Ποτε δε μαρεσε το στυλακι "ερχομαι σας λεω τα δικα μου -ειτε σας αρεσουν ειτε οχι- και δεν εχω να συζητησω τιποτα και αμα συνεχισετε τη κουβεντα εσεις θα φταιτε και εγω θα φυγω".
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 θα μας φάει η μαρμάγκα και θα έχουν και δίκιο... πριν καν ξεκινήσει το θέμα το τόνισα ότι δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. μπορείς αν πεις ότι θέλεις αλλά μην απαιτείς απάντηση μου και μη μου λες ότι κάνω τουμπεκί από την στιγμή που το ξεκαθάρισα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Επειδή δε θα ήθελα να σβήσω καμιά 20αρια μηνύματα (τα οποία περιλαμβάνουν αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες και απόψεις) θα σας ζητήσω άπαξ να πάψετε τους χαρακτηρισμούς ("αντικειμενικέ", "παντογνώστη", και τα λοιπά, και τα λοιπά). Είναι διαχρονικά τεκμηριωμένο ότι οδηγούν σε εντάσεις. Αν δεν μπορείτε να κάνετε κουβέντα χωρίς να απευθύνετε επιθετικούς προσδιορισμούς στο συνομιλητή σας, έχετε τις εξής επιλογές: α) δε συμμετέχετε β) γράφετε ό,τι θέλετε και κάποια στιγμή εμφανίζεται ένας moderator και σας υποχρεώνει σε περισσότερο ή λιγότερο σύντομες διακοπές. Ευχαριστώ.
Erwdios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Γιατι με αδικησανε. Αυτα τα "οι μεγαλοι ευνοουνται" να τα πει ο Χριστογλου και ο ΜπραουδακηςΕχω δει οφσαιντ να περνανε απο Εργοτελη και Ηρακλη και πεναλτυ να μην δινονται με Ξανθη και Αστερα. Δεν θα με πεισεις οτι "απλα ευνοηθηκα λιγοτερο" για να δικαιολογησεις τα καλπικα πρωταθληματα σου. Έχω δει εγώ γκολ - αουτ να μπαίνουν μέσα στο Καραϊσκάκη και να πανηγυρίζονται εξάλλως και θυμάμαι και κάποιες επετειακές βουτιές του Καραγκούνη με φόντο τα 100 χρόνια, που ακόμα προσπαθεί να τις κάνει ο Ντιόγκο. Έχω δει κόρνερ να εκτελείται μισό μέτρο μπροστά και να τρώμε γκολ και σε άλλη φάση χέρι με χέρι να βγάζει ο αμυντικός τη μπάλα πάνω στη γραμμή (Καυταντζόγλειο) αλλά εκεί αβαβα. Θυμάμαι και ένα ψεύτικο πέναλτι της Ξάνθης πέρυσι μέσα στο Καραϊσκάκη το οποίο το έβγαλε ο Νικοπολίδης, αλλά δεν είδα κανέναν να κλαίγεται για τη διαιτησία. Αλλά είπαμε, ο Ολυμπιακός πάντα ευνοείται. Όπως στο φετινό πέναλτι με τον Άρη στο Καραϊσκάκη, όπου φαίνεται από 100 replay ότι ο άλλος σπρώχνει και ψάχναμε μετά να βρούμε με πόση δύναμη σπρώχνει. Χαίρομαι πάρα πολύ για τις αντιδράσεις σας και μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος για το 13/14 (14/14 βασικά, αλλά ας όψεται ο Δούρος )
firewalker Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Εδώ έχουμε δει γκολ που δεν μπήκανε ποτέ να μετράνε (στην Λεωφόρο). Βαθμούς από παιχνίδια που δεν κερδήθηκαν να προσμετρούνται. Πέναλτι έξω από την περιοχή, τρενάκια στα αποδυτήρια κ.τ.λ. κ.τ.λ.
Erwdios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Εδώ έχουμε δει γκολ που δεν μπήκανε ποτέ να μετράνε (στην Λεωφόρο). Γίνε πιο συγκεκριμένος Βαθμούς από παιχνίδια που δεν κερδήθηκαν να προσμετρούνται. Όπως λέμε κούπα στο κέρμα ένα πράγμα? Πέναλτι έξω από την περιοχή Στεφανόπουλος στο Πανηλειακός - ΠΑΟ? τρενάκια στα αποδυτήρια κ.τ.λ. κ.τ.λ. Τεν Κατε - Σιμάο - Μάντζιος κλπ?
Mika Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Γίνε πιο συγκεκριμένος του Στολτιδη στο 2-2 χρονια 03-04 περασε ή οχι τη γραμμη; ειναι αναλογο με το γκολ αουτ που αναφερεις στο καρασκακη. οσο για το κερμα, ειναι λιγο ακυρο το σχολειο σου φιλε Ερωδιε αφου στην αλλη πλευρα του κερματος είσασταν εσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.