Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Καλά εσένα συνήγορο σε βάλαμε?

Εγώ φταίω γιά τα 13 χρόνια καρπαζιάς ή αυτοί που ουρλιάζουνε από ενθουσιασμό στην αρχή κάθε περιόδου και τρέχουν στα αεροδρόμια γιά τις υποδοχές? Δεν νοιώθουν μετά ολίγον τι βλάκες?

Καί στι τέλος κλάααμα.

Λίγη εξυπνάδα χρειάζεται γιά να μην χαρακτηριστείς μάζα.

Εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε.

Και πρόσεξε γιατί όλοι κρινουμε αλλά και κρινόμαστε στο τέλος.

Κοίτα, εγώ δικαίωμα να κάνει κριτική, δεν αναγνωρίζω σε αυτούς που δε στηρίζουν την ομάδα, γιατί πολύ απλά είναι μέρος του προβλήματος.

Είναι σαν να έρθει ο Σισέ και να μου πει "λοιπόν, πάμε στοίχημα ότι φέτος δε θα βάλω πάνω από 5 γκολ; Και να δεις μετά τι βλάκας που θα αισθανθείς που δε θα τα βάλω. Χα!"

Σίγουρα αυτοί που ενθουσιάζονται στην αρχή κάθε περιόδου δεν φταίνε για τίποτα, άλλωστε δεν κάνουν κάτι κακό σε καμία περίπτωση. Αυτοί που γκρινιάζουν με το παραμικρό και χαλάνε το κλίμα με την πρώτη στραβή, έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Πόσο μάλλον αυτοί που γκρινιάζουν προτού καν γίνει η στραβή.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κοίτα, εγώ δικαίωμα να κάνει κριτική, δεν αναγνωρίζω σε αυτούς που δε στηρίζουν την ομάδα, γιατί πολύ απλά είναι μέρος του προβλήματος.

Είναι σαν να έρθει ο Σισέ και να μου πει "λοιπόν, πάμε στοίχημα ότι φέτος δε θα βάλω πάνω από 5 γκολ; Και να δεις μετά τι βλάκας που θα αισθανθείς που δε θα τα βάλω. Χα!"

Σίγουρα αυτοί που ενθουσιάζονται στην αρχή κάθε περιόδου δεν φταίνε για τίποτα, άλλωστε δεν κάνουν κάτι κακό σε καμία περίπτωση. Αυτοί που γκρινιάζουν με το παραμικρό και χαλάνε το κλίμα με την πρώτη στραβή, έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Πόσο μάλλον αυτοί που γκρινιάζουν προτού καν γίνει η στραβή.

Ξέρεις πώς λέγονται αυτοί που παραμυθιάζονται και τρέχουν στα αεροδρόμια και στο τέλος μένουν με το καβλί στο χέρι?Κορόιδα!

Αυτά που λες εσύ λέει μιά ζωή και ο Γκοτζος.Και όλο γκρινιάζουμε και χαλάμε το κλίμα και παπάρια τόμπολες.

Δυστυχώς στο σημερινό ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα μετράει.Αυτό είναι.Καί εγώ ξέρω ότι κάθε χρόνο υποσχέσεις και πάλι υποσχέσεις και μετά τα ίδια στο τέλος.Εγώ δεν θέλω να γίνω μέρος αυτού τού θέατρου του παραλόγου.

Όσο γιά το κλίμα είναι χαλασμένο εδώ και κάτι χρόνια οπότε δεν κινδυνεύει από μένα να χαλάσει.

Ένα πρωτάθλημα έχασε ο Κόκκαλης το 2004 και χάλασε τον κόσμο.Μίλαγε γιά Δούρους μίλαγε γιά δαίμονες.Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό αντίθετα έχασαν 12 πρωταθλήματα, μικράνανε τον Παναθηναϊκό και έχουν το θράσος να υπόσχονται ακόμη.Αλλά αφού βρίσκουν έδαφος ας το κάνουν έτσι.Και δεν μου λες που είναι η πράσινη καρδιά ο Βγενόπουλος που πρωτοστάτησε στο συλαλλητήριο τότε?Είπε ότι τελείωσε ο ρόλος του και αποχωρεί.Ναί καλά πήραμε το CLνα τον ευχαριστήσουμε κιόλας!

Ο ερασιτέχνης φυτοζωεί όλοι βάλανε στο χέρι στην τσέπη και στηρίξανε κάποιο τμήμα και ο κύριος πράσινη καρδιά άφαντος.Δεν το λέω εγώ ο Γιαννακόπουλος το είπε.

Εντάξει κάποια στιγμή στο μέλλον θα πάρει πάλι κανένα πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός.Γιά μένα δεν θα σημαίνει τίποτα αν είναι μόνο ένα και μετά πάλι τα ίδια.

Έχει χάσει τα πρωτεία ο Παναθηναϊκός στις καρδιές τού κόσμου και σίγουρα δεν φταίω εγώ γι αυτό.

Δημοσ.

Επιμενετε να τσακωνεστε με ανθρωπους που σας λενε να στηριξετε την ομαδα και ο αλλος σας λεει για τον Ντιογκο και εσεις μειωνετε την ομαδα σας

Φιλαρακο, ο Ντιογκος εβαλε 16 σε 43 ματς, λιγοτερο ακομα και θα ειχε 1 γκολ ανα 3 ματς. Βεβαια ξερεις ετσι?Λιγες σελιδες πριν ειχα κανει και αναλυση

-Απο τα 6 στο πρωταθλημα εχει βαλει ΕΝΑ εκτος εδρας και ηταν το μοναδικο που εδινε βαθμους. Κατα τα αλλα καθαριζε ο Κακος και ο Γκαγιετι και εβαζε το 2-0 και το 3-0 με τους Πανιωνιους στο Καραισκακη

-Στην Ευρωπη εβαλε και 2 στην Νορτζελαντ δεν λεω

-Στο Κυπελο την πληρωσε ο Αστερας, αλλο μεγαθηριο

Γιαυτο αλλωστε σκιζονται οι ομαδες, η Ρεαλ ελεγε Κακα ή Ντιογκο και πηρε Κακα, μαλακια της

Ασε μας ρε φιλε με τον βουτηχτη.Τουλαχιστον ο Καραγκουνης βρισκει και αντιπαλος, τουτος τουχουν κανει βιντεακι στο Youtube να πεφτει χωρις να τον αγγιξει κανενας. Σας ταισε ο Κοκκαλης την παραμυθα οτι τον πηρε 12Μ.Οπως πηρε τον Μπελουτσι με 7,5 το 50% και 20 χρονια μετα κοψοχρονια τον εδωσε.Ειναι που εκανε 15Μ ο Μπελουτσι

Οσο για τον Σισε, δοξα τω θεω, ο Γκαγκατσης εφυγε, για να δουμε τι θα δουμε. Βεβαια εκανες καλη μεταγραφη τον Λουβαρη οποτε εχεις ελπιδες.

Ακου τι ειπε ο ανθρωπος. Αμπαλοι εμεις με τον Σισε, μπαλαδορος αυτος με τον Ντιογκο που ειναι μεγαλυτερος χασογκολης απο τον Σαλπιγγιδη(αυτο το πιστευω ακραδαντα, το τελειωμα με το ποδι που εχει ειναι χειροτερο του Σαλπιγγιδη)

Δημοσ.
Επιμενετε να τσακωνεστε με ανθρωπους που σας λενε να στηριξετε την ομαδα και ο αλλος σας λεει για τον Ντιογκο και εσεις μειωνετε την ομαδα σας

Φιλαρακο, ο Ντιογκος εβαλε 16 σε 43 ματς, λιγοτερο ακομα και θα ειχε 1 γκολ ανα 3 ματς. Βεβαια ξερεις ετσι?Λιγες σελιδες πριν ειχα κανει και αναλυση

-Απο τα 6 στο πρωταθλημα εχει βαλει ΕΝΑ εκτος εδρας και ηταν το μοναδικο που εδινε βαθμους. Κατα τα αλλα καθαριζε ο Κακος και ο Γκαγιετι και εβαζε το 2-0 και το 3-0 με τους Πανιωνιους στο Καραισκακη

Γιαυτο αλλωστε σκιζονται οι ομαδες, η Ρεαλ ελεγε Κακα ή Ντιογκο και πηρε Κακα, μαλακια της

Ασε μας ρε φιλε με τον βουτηχτη.Τουλαχιστον ο Καραγκουνης βρισκει και αντιπαλος, τουτος τουχουν κανει βιντεακι στο Youtube να πεφτει χωρις να τον αγγιξει κανενας. Σας ταισε ο Κοκκαλης την παραμυθα οτι τον πηρε 12Μ.Οπως πηρε τον Μπελουτσι με 7,5 το 50% και 20 χρονια μετα κοψοχρονια τον εδωσε.Ειναι που εκανε 15Μ ο Μπελουτσι

Οσο για τον Σισε, δοξα τω θεω, ο Γκαγκατσης εφυγε, για να δουμε τι θα δουμε. Βεβαια εκανες καλη μεταγραφη τον Λουβαρη οποτε εχεις ελπιδες.

Ακου τι ειπε ο ανθρωπος. Αμπαλοι εμεις με τον Σισε, μπαλαδορος αυτος με τον Ντιογκο που ειναι μεγαλυτερος χασογκολης απο τον Σαλπιγγιδη(αυτο το πιστευω ακραδαντα, το τελειωμα με το ποδι που εχει ειναι χειροτερο του Σαλπιγγιδη)

Οκ, εδώ θα είμαστε και του χρόνου.

Δημοσ.

Εντάξει 12εκατομύρια και για Τσέλσι και ιστορίες μπορεί να μην είναι και δεν ξέρω αν θα γίνει και ποτέ αλλά ο Ντιόγκο είναι ωραίο παιχτάκι.

Βουτάει μεν αλλά έχει και τσαμπουκά και τεχνική και κάθετη(πολύ σημαντικό)

Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν η θέση του είναι καθαρά μέσα στην περιοχή γιατί για να λέμε τα σύκα σύκα για φόρ..δεν κάνει...

Δημοσ.

"ΑΦΟΥ ΑΜΑ ΒΟΥΤΗΞΩ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ!!!!! Μ@Λ@ΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΟΥΤΗΞΩ???"

αμα ξεχνάμε και τέτοιες ατάκες...

Δημοσ.

Κοιταχτε ο Ντιογκο δεν ειναι και αχρηστος αλλα σεντερ φορ δεν ειναι. Λετε και ξαναλετε για το περσυνο παλτο μας τον Σοουζα. Σας λεω και εγω οτι αν ο Σοουζα επαιζε οσα παιχνιδια επαιξε και ο Ντιογκο, πανω κατω τα ιδια γκολ θα εβαζε.

Το μονο καλο που βρισκω στον Ντιογκο ειναι οτι αντεξε να παιζει σε ΟΛΑ τα ματς και οτι χωνεται στις φασεις (ανεξαρτητα αν η ουσια του ειναι κοντα στο 0).

Για τον Μπελουτσι που τον λεγατε παιχταρα, μεχρι την μερα που τον πουλησατε, τι να σας πω, μονοι σας τον κραζετε τωρα που εφυγε, δειγμα της αντικειμενικοτητας σας (μεσα σε 1 μερα απο θεος εγινε αμπαλος).

Περιμενω να δω αριστερο χαφ που θα παρετε γιατι προς το παρον ο Ζαιρι ετοιμαζεται να βγαλει 50 ματς σε μια σεζον (αν τραυματιστει να δω ποιος θα παιξει απο κει).

Και οπως εγραψα και παραπανω για το μπασκετ δε βλεπω να λετε τιποτα. Θα παρετε κανα παιχτη? Γιατι ως τωρα εχετε παρει πολλους: Παρκερ, ΜακΙνταιρ, Σμοντις, Σισκαουσκας, Ζηση μεχρι και Γιασκεβιτσιους. Αλλα οπως προανεφερα, ομαδα που χανει δεν αλλαζει ε?

Δημοσ.

όχι ρε φίλε... όχι... μιλάμε για πάρα πολύ κλάμα. Γκαγκάτση, Κάκο... ο Ντιόγκο < Σαλπιγγίδης... κανα 2 εδώ μέσα έχετε πάρει φόρα από το μπάσκετ που το κατέχετε και νομίζετε ότι είστε παντογνώστες...

Αν ο Ντιόγκο είναι τόσο παλτό εξήγησε μου γιατί είναι πρώτος στα φάουλ... βουτάει, ε;

Αν τον παίξουν τον Σισε όπως έπαιξαν τον Ντιόγκο φέτος θα πάρει και τα 2 ή μόνο το 1 πόδι στο χέρι;

Κάνατε μία καλή μεταγραφή και μερικοί από εδώ μέσα νομίζετε ότι κοντράρετε πλέον την Άρσεναλ στα ίσα σε υλικό. Το ότι ο άνθρωπος χρίζει μιας κάποιας προσοχής βέβαια με τα πόδια του και θα παίζει σε χωράφια με κρατήρες 5 μέτρων και με αμυντικούς "τον παίκτη πάνω από όλα και αν βρήκαμε μπάλα έχει καλός" δεν το έχετε σκεφτεί καθόλου. Μαντεύω όμως ότι ξαφνικά θα δείτε ότι δεν είναι και τόσο ωραίο να πέφτουν με χίλια στα πόδια του πιο καλού και ακριβού σας παίκτη...

Για τον Λέτο aka τσιγκολελέτο μέχρι πέρσι μαζί σπάγαμε πλάκα και τώρα ξαφνικά έχει γίνει η λύση της αριστερής πλευράς και θα παίζει χαλαρά αφού έχει συμβόλαιο στα χέρια του... βέβαια αν το έλεγε ο χ-ψ Χελάκης αυτό θα είχαμε πάλι ολοσέλιδα αφιερώματα εδώ μέσα.

Οι μεταγραφές θα φανούν από τον Νοέμβριο και μετά... δεν είναι μυστικό. Και για τον Γκαλέτι παραμιλούσαν κάποιοι και βγήκε... έτσι μπορεί να γίνει και με τον Μαρέσκα. Και για τον βραζιλιάνο που πήρατε πέρσι είχατε κρατήσει ρεζερβέ την χρυσή μπάλα και πήρατε 2 άλλες, έτσι μπορεί να γίνει και με τον Σισε. Το θέμα είναι ότι έχει δίκιο ο Μάνουελ όταν λέει πόσο εύκολα ξεχνάνε κάποιοι. πόσοι πήγαν στο αεροπόρτο να υποδεχτούν την ξανθιά λωρίδα και στα καπάκια πόσοι πήγαν στο άλλο εντελώς άκρο στο θέμα "μπακ/ δεξί μπακ"...

Δημοσ.

βαρεθηκα τους γκρινιάρηδες ΒΑΖΕΛΟΥΣ...Ειλικρινά όμως...

Μας τα πρήζουν παντού κ παάντα...Μπάσκετ, μπάλα, ερασιτέχνη...

Περυσι, μας τα έκαναν τσουρέκια στο μπάσκετ, και όταν αρχισε να έρχεται ο ένας τίτλος μετά τον άλλο, έκαναν αβαβα...

Μας τα πρήζουν τόσα χρόνια με τον ερασιτέχνη,αλλά τώρα που κανείς δε βοηθαει, πάλι αβαβά....

Και φυσικά....Οσο οι άλλοι έχουν ντιόγκο...Εμείς δεν έχουμε....

Οταν παίρνουμε 2 κλάσεις φορ πάνω από τον ντιόγκο...Δε μας αρκεί, θέλουμε κ αλλον!

όταν ήταν να πάρουμε τον μελμπεργκ...ήταν αργός! Τώρα όμως, που τον χάσαμε, είναι θεός!

ο κατσουράνης...Δε θέλω καν να σκεφτώ τι θα γινόταν αν τον επαιρνε ο οσφπ... "Παναθηναικός, και τον χάνουμε 2 φορές..." κλπ κλπ...

Γκρινιάζουμε, γιατί βλέπεις πριν από 3 χρόνια, είχαμε ΣΙΓΟΥΡΗ την ιδέα οτι θα βλέπουμε στα πράσινα τον ζιλμπερτο, τον σισέ, τον κατσουρ, και ότι η διοίκηση αποδεικνύει ότι παρά τα στραβά της, μπορεί να φέρει κ αλλες σοβαρές μεταγραφές...

Τι??? τότε παίζαμε με ΜΠΟΒΙΟ ΚΑΙ ΡΟΜΕΡΟ????????????????? Ηταν πρόεδρος ο τζίγγερ, και είχε πετάξει έξω τον κόσμο? Είχαμε προπονητή τον πεσέιρο κ τον αλεφαντο/μαλεζάνι?

Ελα μωρέ...Τι πάμε και θυμόμαστε..... ΓΚΡΙΝΙΑ ρε....Είναι στο dna μας..

Πάμε...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Αμπαλος ο ζιλμπερτο....

Σπασμένα πόδια ο σισέ...

χασογκόλης ο σαλπι...

βλακόφατσα ο βυντρα...

βουτηχτής ο καρα...

υπερπαίχτης των 14 ηπείρων ο ντιόγκο..

νεστα κ καναβαρο μαζί ο αβραάμ...

ο σοιλίδης είναι 4 σκαλες πάνω από το νίνη...

ξύλινος ο σιμάο...

αυτός ο μπιερσμιρ, αντονσον θα μας βγει!

αχ, μακάρι να είχαμε πρόεδρο που έχει τραβήξει όλες τις κερδοφόρες δραστηριότητες από την ομάδα, και την αφήνει να βουλιάζει στα χρέη...

μακαρι να είχαμε πρόεδρο που να έχει τόσο στενές σχέσεις με κατακάθια της κοινωνίας όπως ο λούβαρης και ο θεοδωρίδης με τον μητρόπουλο...

Τεοντοσιτς ρε και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

Δρακος..Ο νέος ζοτς, μόνο που είναι έλληνας....

Σοφο !!! 2 Χ πέκοβιτς (στο λίπος)!

ΖΗΤΩ Ο ΤΣΙΛΝΤΕΡΣ, που είναι 2 φορές (μη σου πω και 4) καλύτερος του ντομινίκ...

Δημοσ.
όχι ρε φίλε... όχι... μιλάμε για πάρα πολύ κλάμα. Γκαγκάτση, Κάκο... ο Ντιόγκο < Σαλπιγγίδης... κανα 2 εδώ μέσα έχετε πάρει φόρα από το μπάσκετ που το κατέχετε και νομίζετε ότι είστε παντογνώστες...

Δεν πειραζει φιλε, βλεπεις κινησεις Πατερα με Ψυχομανη/Γκαγκατση

Θα τον νιωσεις και συ τον Κακο και τον καθε Κακο στο πετσι σου και θα στρωσεις.

Θελω επι 13 χρονια να σας πηγαινουμε με πεναλτυ στην σεντρα

Αν ο Ντιόγκο είναι τόσο παλτό εξήγησε μου γιατί είναι πρώτος στα φάουλ... βουτάει, ε;
Δεν βουταει?
Αν τον παίξουν τον Σισε όπως έπαιξαν τον Ντιόγκο φέτος θα πάρει και τα 2 ή μόνο το 1 πόδι στο χέρι;
Ναι τον κακομοιρη, τον αγκωνα τον εχει μονιμα πανω αλλα του κανουν φαουλ του παιδιου

Για τον Λέτο aka τσιγκολελέτο μέχρι πέρσι μαζί σπάγαμε πλάκα και τώρα ξαφνικά έχει γίνει η λύση της αριστερής πλευράς και θα παίζει χαλαρά αφού έχει συμβόλαιο στα χέρια του... βέβαια αν το έλεγε ο χ-ψ Χελάκης αυτό θα είχαμε πάλι ολοσέλιδα αφιερώματα εδώ μέσα.

Για τον Λετο ποτε δεν ειπα κατι καλο.

Το μονο που ειπα οτι για μας ηταν Τσιγκολελετο, φετος εγινε και για σας. Περιεργο πραγμα.

Δημοσ.
Δεν πειραζει φιλε, βλεπεις κινησεις Πατερα με Ψυχομανη/Γκαγκατση

Θα τον νιωσεις και συ τον Κακο και τον καθε Κακο στο πετσι σου και θα στρωσεις.

Θελω επι 13 χρονια να σας πηγαινουμε με πεναλτυ στην σεντρα

ότι εσύ το ένιωσες αυτό, έτσι; γιατί ρε αντικειμενικέ δεν λες ότι σε σχέση με τον γαύρο απλά δεν ευνοήθηκες το ίδιο και λες ότι σε αδικήσανε;

Δεν βουταει?

Ναι τον κακομοιρη, τον αγκωνα τον εχει μονιμα πανω αλλα του κανουν φαουλ του παιδιου

έχεις δει καθόλου πως παίζει ο λωρίδας; όταν δεν κάνει τον "μπιμπ μπιμπ" γιατί στην ταχύτητα δεν πιάνεται...

Για τον Λετο ποτε δεν ειπα κατι καλο.

Το μονο που ειπα οτι για μας ηταν Τσιγκολελετο, φετος εγινε και για σας. Περιεργο πραγμα.

έχεις όμως μια ευαισθησία στον τύπο που λες ότι υποστηρίζει τον γαύρο και κάθε σημείο στίξης τονίζετε... σε αυτήν την μαλακία που λένε για τον φετινό Λέτο απάντησες με αυτό το αναίμακτο σχόλιο;

Δημοσ.
ότι εσύ το ένιωσες αυτό, έτσι; γιατί ρε αντικειμενικέ δεν λες ότι σε σχέση με τον γαύρο απλά δεν ευνοήθηκες το ίδιο και λες ότι σε αδικήσανε;

Γιατι με αδικησανε. Αυτα τα "οι μεγαλοι ευνοουνται" να τα πει ο Χριστογλου και ο Μπραουδακης

Εχω δει οφσαιντ να περνανε απο Εργοτελη και Ηρακλη και πεναλτυ να μην δινονται με Ξανθη και Αστερα. Δεν θα με πεισεις οτι "απλα ευνοηθηκα λιγοτερο" για να δικαιολογησεις τα καλπικα πρωταθληματα σου.

έχεις όμως μια ευαισθησία στον τύπο που λες ότι υποστηρίζει τον γαύρο και κάθε σημείο στίξης τονίζετε... σε αυτήν την μαλακία που λένε για τον φετινό Λέτο απάντησες με αυτό το αναίμακτο σχόλιο;

Για ξαναπεστο μπας και καταλαβεις και συ τι εγραψες.

Τι λενε για τον Λετο?Ποιος ειναι ενθουσιασμενος με τον Λετο?

Το πιο θετικο που εχω ακουσει "περσυ σας χαλαγε γαυρακια?"

Δημοσ.

δεν θα συνεχίσω και κακός ξεκίνησα το πρώτο σκέλος με τις διαιτησίες κτλ γιατί πάντα καταλήγει σε υποθετικές συζητήσεις με αυτά που άκουσες και άκουσα από τον φίλο, φίλου και σε ιστορίες για την Δέσποινα κτλ κτλ... αλλά

Το πιο θετικο που εχω ακουσει "περσυ σας χαλαγε γαυρακια?"

δεν σου ξεφεύγει σημείο στίξης του χελάκη αλλά το πιο θετικό που έχεις ακούσει για τον λέτο είναι αυτό;

δυσκολεύομαι αφάνταστα να το πιστέψω... γιατί εγώ που αυτό το καιρό δουλεύω 18 ώρες την μέρα και ακούω αθλητικά ραδιόφωνα στο αμάξι κάτι μισάωρα άλλα ακούω.

Δημοσ.
δεν θα συνεχίσω και κακός ξεκίνησα το πρώτο σκέλος με τις διαιτησίες κτλ γιατί πάντα καταλήγει σε υποθετικές συζητήσεις με αυτά που άκουσες και άκουσα από τον φίλο, φίλου και σε ιστορίες για την Δέσποινα κτλ κτλ... αλλά

Οχι μη μπερδευεσαι και μην ωραιοποιεις την πραγματικοτητα. Τα περι μεροληπτικης διαιτησιας και παραγκας εχουν παιξει ολα στην τηλεοραση στον Τριανταφυλοπουλο. Πως ξαφνικα ολα αυτα γινανε υποθετικες συζητησεις με Δεσποινες κλπ μονο εσεις το γνωριζετε. Απορω γιατι το συζητατε ακομη, ουτε ιχνος ντροπης? Οτι θα ακουγα γαυρο μετα απο τετοια ντοκουμεντα, να προσπαθει να πει τον Παναθηναικο ευνοημενο απτη διαιτησια, ουτε σε ονειρο δε φανταζομουν οτι θα το εβλεπα.

Απλως την ιδια μερα που παιξανε τα βιντεακια, ξεχαστηκαν. Καμια υποθετικη συζητηση, κανεις δεν ακουσε απο φιλο φιλου. Χειροπιαστες ειναι οι αποδειξεις. Γρηγορα ξεχνατε ρε παιδακι μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...