gilardino Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 ε ρε τι μας περιμενει...ο καλυτερος του μελμπεργκ που ειναι ρε παιδια;και μετα λετε να μη γκρινιαζουμε.....
Mika Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 εχει πολλη πλακα που μερικοι κανουν λες και ξεμειναμε απο μεταγραφες πριν τη μεση του Ιουλη... ωρες ωρες μου φαινεται οτι και το Λουσιο να φερουν καποιοι θα γκρινιαζουν
Anubis13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μωρε τι να τον κανουμε τον Λουσιο αμα εχουμε αποκλειστει απο CL?
ata1983 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 εχει πολλη πλακα που μερικοι κανουν λες και ξεμειναμε απο μεταγραφες πριν τη μεση του Ιουλη... ωρες ωρες μου φαινεται οτι και το Λουσιο να φερουν καποιοι θα γκρινιαζουν Αν διαβάσεις λένε ότι ένα δεξί μπακ ακόμα και η άμυνα κλείνει. Επομένως προορίζεται για βασικός. Τώρα στο τέλος κάνεις ταμείο αλλά αν θες μπες τότε και πες μας τη γνώμη σου, εμείς εδώ λέμε κάτι παραπάνω από τώρα, δεν βλέπω το κακό. Εξάλλου ο βασικός σου σεντερ μπακ που θα κατευθύνει την άμυνα, όπως θέλεις πρέπει να είναι εδώ για την προετοιμασία, να σου θυμήσω ότι έχουμε αγώνα τέλη του μήνα?
Mika Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 θα ηθελα ενα λινκ που λενε οτι λεει οτι με ενα δεξι μπακ το ροστερ κλεινει φιλε μου, γιατι ειλικρινα δεν το εχω διαβασει πουθενα. σαφως και ο καθενας λεει τη γνωμη του απο οσο νωρις θελει αλλα σχολια σαν και αυτο: Μηπως πρεπει να αρχισει το κραξιμο οσο να ναι φετος φαινονται λιγο αστεια
geovard Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Το πιό ανησυχητικό είναι που ο Τεν Κάτε δήλωσε ότι ξεκινάμε σταθερά με Βύντρα στο κέντρο της άμυνας. Εγώ θα κάνω μιά πρόβλεψη και να το θυμάστε καλά γιά να μού πείτε μπράβο όταν ο Τεν Κάτε θα φεύγει από τον Παναθηναϊκό ελέω Βύντρα! Το είπαμε το ξαναλέμε ότι δεν φτάνει το πάθος μόνο μγιά να παίξεις μπάλλα σε υψηλό επίπεδο.Χρειάζεται και μυαλό και τεχνική αλλιώς βράστα. Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος.Ούτε γίναμε υπερομάδα με τον Σισσέ και τον Κατσουράνη.Εξακολουθεί ο Ολυμπιακός να έχει το πάνω χέρι.Νη ξεγελιέστε γιατί δεν άλλαξαν και πολλά από πέρυσι.Καθόμαστε τώρα γιά να φημιουργούνται εντυπώσεις να μιλάμε γιά τον Δημούτσο καιτον Μάλαρτζ και να μας πείσουν έτσι οι εφημερίδες ότι κάτι αλλάζει.Μα αυτο΄ί και πέρυσι δεν ήταν στην ομάδα. Αντωνίου και Τεν Κάτε θα φ΄τγουν αγκαλιά και εδώ είμαστε να με ββρίσετε άμα θα βγω ψεύτης. Ρε κύριε τι φωνάζεις ότι υπάρχει χρήμα γιά να πάρεις όποιον γουστάρεις.Το Μαρτσένα πράγματι ένα καλό παίχτη γιατί δεν τα έσκασες να τον φέρεις?Παίξε με τον Βύντρα και τον Σουηδό που ξαφνικά επειδή λεμε οτι θα έρθει στον ΠΑΟ έγινε παιχτάρα έτσι?Τον ξέρατε ρε μάγκες και από πέρυσι?Και αν είναι τόσο καλός γιατί μιλάμε γιά 700 χιλιάρικα μόνο? Εγώ σας λέω δεν είμαι αισόδοξος εδώ και χρόνια.Εσείς είστε και βλέπετε τα αποτελέσματα στο τέλος κάθε χρονιάς. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν έχει ονόματα σαν του Σισσέ και τού Τζιλμπέρτο.Ε και τι έγινε?Αυτός θα πάρει πάλι το πρωτάθλημα και θα το δείτε.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Ω ρε μαλακες δεν βαρεθηκατε να προβλεπετε το μελλον?
gvaggis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Έφυγε για Σκαβολίνι το βύσμα; Δεν το 'χα πάρει χαμπάρι!
geovard Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Ω ρε μαλακες δεν βαρεθηκατε να προβλεπετε το μελλον? Εσύ δηλαδή βαρέθηκες πιά να προβλέπεις και μετά να απογοητεεύεσαι.Είδες που συμφωνούμε? Δεκατρία χρόνια φαγούρα!
ata1983 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Ω ρε μαλακες δεν βαρεθηκατε να προβλεπετε το μελλον? Έχω τόσα καλοκαίρια που το προβλέπω σωστά (για ποδόσφαιρο μιλάω), γιατί να σταματήσω τώρα?
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Εξακολουθεί ο Ολυμπιακός να έχει το πάνω χέρι. Αν υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι του ΠΑΟ που σκέφτονται σαν εσένα, τότε σίγουρα. Στήριξτε και λίγο τις ομάδες σας βρε παιδιά, δε θα πάθετε τίποτα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 ΕΜΕΙΝΕ Ο ΤΖΟΣ!!!:oneup: :respekt: :worthy: Εχεις ακουσει που λενε "Ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει". Ε ο Γιαννακης και οι Αγγελοπουλοι ειναι της αντιστοιχης φιλοσοφιας "Ομαδα που χανει δεν αλλαζει". Ετσι κρατησαν στον παγκο τον αρχιτεκτονα της χασουρας (μερικοι τον αποκαλουν τιμητικα και ως προπονητη) με το εξαιρετικο του συστημα "μπειτε μεσα και κλαφτε για τη διαιτησια", οπως και ολους τους περσινους αποτυχοντες σε καθε διοργανωση -μονο με τον Πριντεζη μας τα χαλασανε λιγο-. Τωρα που εμεινε και ο αφανας (ναι ναι αυτος που μας μαθαιναν καποιοι εδω μεσα οτι ειναι καλυτερη μεταγραφη κι απτου Ντομινικ), επαψαν και οι ανησυχιες μου οτι αν φυγει μπορει να φερουν κανεναν αξιολογο και επικινδυνο ξενο στη θεση του. Αλλα τωρα που μενει εκλεισε το ροστερ τους απο ξενους. Αντε προμηθευτειτε ποπ κορν για τη νεα σεζον, θα ριξουμε γελιο παλι με γιανακηδες, μπουρουσηδες, τεοντοσιδες, αφανες, παπαλουκαδες και λοιπες γραφικες φυσιογνωμιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.