KWSN_Men Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ΑΝ έρθει, θα είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή ΜΕΤΑ από αυτή του Ντομινίκ. Πρώτη είναι του Αφάνα, μην μπερδεύεσαι. Το είπε και ο Πρωταθλητής, το έλεγαν και διάφοροι φωστήρες εδώ μέσα.
Strategos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 εντομεταξυ στο goal που εφαγε ο τζορβας απο το λαθως του καντε αν θυμαμαι καλα σε αυτο το goal ητανε, εβλεπα το επιθετικο 1 μετρο το πολυ μακρια απο τον τζορβα και αντι να πεσει στα ποδια του να ριξει καπως το κορμι του να βαλει το χερι να πιασει την μπαλα ή να του κλεισει την γωνια κατι ρε αδερφε καθοτανε λες και μαρκαρε τον παπαλουκα και παιζαμε μπασκετ. α και κατι αλλο επειδη δεν επαιζε το αορατο τειχος χασαμε το φιλικο...
ata1983 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Εγώ άλλο είδα, πήραμε τον Καντέ γιατί θέλαμε αριστεροπόδαρο. Μέχρι εκεί οκ αλλα ρε παιδιά πρώτη φορά βλέπω κεντρικό αμυντικό που να μην μπορεί να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακα με το άλλο πόδι. Αν είναι δυνατόν του ορμάνε κατά πάνω και αυτός κοιτάει να αλλάξει πόδι στο δεξί για να διώξει. Το δεξί του είναι κουτσό τελείως. Αν νομίζουν ότι είναι πλήρεις ας κάτσουν να φάνε πάλι του που@#ι και φέτος και να κλαίνε για τους διαιτητές. Όσο για το μπασκετ ρε παιδιά τι Νοβίτσκι μου γράφετε εδώ και μόλις το είδα τινάχτηκα, βάλτε τα σε spoiler τέτοια πράγματα! By the way η Κουρνίκοβα (Τσαρτσαρής) φέτος θα παίξει ή πάλι με 3 ψηλούς θα βγάλουμε χρονιά?
alexdelpiero Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Ο παο θελει οπωσδηποτε ακομα ενα δεξι μπακ,ενα στοπερ,ενα τερματοφυλακα κ ενα περιφερειακο επιθετικο.για το Νοβιτσκι καπου ειχα διαβασει οτι θελει να γυρισει στο τελος της καριερας του να παιξει στην γερμανια.
KaizerSoze Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Κουρνικοβα λες καποιον που δεν εχει κανει τιποτα, οχι καποιον που δεν εχει κανει τιποτα 1,5 χρονια(και τη μιση λογω τραυματισμου)
john1987 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Ναι ρε παιδια να σεβομαστε και λιγο την προσφορα του Κωστα. Ας ελπισουμε να επανελθει οπως τα προηγουμενα χρονια.
ata1983 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Κουρνικοβα λες καποιον που δεν εχει κανει τιποτα, οχι καποιον που δεν εχει κανει τιποτα 1,5 χρονια(και τη μιση λογω τραυματισμου) Ο χαρακτηρισμός Κουρνίκοβα για εμένα είναι βραβείο δεν είναι αυτός που λες είναι when a player looks better than he/she plays! Την χρονιά που πέρασε ήταν αδικαιολόγητος. Έχω δει παίκτες επηρεασμένους από τραυματισμό αλλά αυτό ήτανε κάτι άλλο. Σαν να μην υπήρχε πουθενά τεσσάρι μέσα
KaizerSoze Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δεν εχει σχεση με τραυματισμο, ειχε φλιπαρει, ειχε σιχαθει το αθλημα. Φετος εκοψε Εθνικη και ελπιζουμε
johnnyestia Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Πρώτη είναι του Αφάνα, μην μπερδεύεσαι. Το είπε και ο Πρωταθλητής, το έλεγαν και διάφοροι φωστήρες εδώ μέσα. Στο κατηχητικό με μάθανε να μην πιάνω τέτοιες γιγάντιες μορφές στο στόμα μου.
ata1983 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Αυτός ο Μπιερσμιρ από τότε που ξεκίνησαν οι συζητήσεις πρόλαβε να τραυματιστεί και να υποτροπιάσει. Με το Βύντρα πάλι θα είμαστε
sodeli Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Αυτός ο Μπιερσμιρ από τότε που ξεκίνησαν οι συζητήσεις πρόλαβε να τραυματιστεί και να υποτροπιάσει. Με το Βύντρα πάλι θα είμαστε Στην προθέρμανση λεει υποτροπίασε ο πρόσφατος τραυματισμός. ΚΑΙ ΚΑΛΑ.
Anubis13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 παλι θα μπαζουμε πισω...Μηπως πρεπει να αρχισει το κραξιμο παλι για να γινει τιποτα της προκοπης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.