Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εμείς τον κοντοπίθαρο δεν τον πήραμε και τσάμπα όμως. Και μιας και τον μελετάμε τι έχει πάθει αυτός και έχει γίνει τόσο αρ...ι?

Ακόμα και στο φιλικό χθες έπαθα πλάκα, συνέχεια διαμαρτυρίες και βρισίδια εντωμεταξύ βουτάει ο μαλά..ς λες και είναι παίκτης του γαύρου και θα του δώσουν πέναλτυ με το άγγιγμα

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αντίθετα ο οσφπ στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου έχει να μας κερδίσει 4 χρόνια.

στο κύπελλο, σταματήσατε να αγωνίζεστε, μετά τη ξεγυρισμένη 4άρα, στο Ναό? Τι φταίμε εμείς που αποκλείεστε από άσχετους και όταν παίζουμε μαζί σας,, έχουμε 10 βαθμούς διαφορά.

Δημοσ.

Βασικά, από τα λίγα που έχω παρακολουθήσει αν ο ντιόγκο δε βούταγε παίζει να είχε βάλει και τα διπλάσια γκολ, μέχρι και το βιντεάκι που είναι 3-4 μηνύματα πιο πάνω δείχνει πως το παίρνει σχετικά εύκολα το πλεονέκτημα από τον αμυντικό, δεν υπάρχει λόγος να βουτήξει απλά πρέπει να σουτάρει καλά, αν και δεν ξέρω αν μπορεί να το κάνει.

Δημοσ.

ο σαλπιγγιδης στο δευτερο ημιχρονο βγηκε μονος με το τερμα που ητανε 10 μετρα έξω και δεν τον πλασαρε και σαν να μην εφτανε αυτο ουτε να ανοιξει την μπαλα να τον περασει δεν κατάφερε όμως κατάφερε να πέσει πανω του. επιθετικο που δεν έχει ουτε σουτ, πλάσε, κεφαλια, και τρίπλα μονο σε εμάς θα δούμε. Δεν λεω τρέχει και βοηθάει στην άμυνα, αλλα μπαλα δεν ξερει οσο και να ηθελα να ξερει καθε φορα που βλεπω να σουταρει εξω απο την περιοχη βλεπω με εξωτερικα φαλτσα την μπαλα στο κορνερ. ( ελπιζω ο καντε να φαει πολυ παγκο)

Δημοσ.
ο σαλπιγγιδης στο δευτερο ημιχρονο βγηκε μονος με το τερμα που ητανε 10 μετρα έξω και δεν τον πλασαρε και σαν να μην εφτανε αυτο ουτε να ανοιξει την μπαλα να τον περασει δεν κατάφερε όμως κατάφερε να πέσει πανω του. επιθετικο που δεν έχει ουτε σουτ, πλάσε, κεφαλια, και τρίπλα μονο σε εμάς θα δούμε.

Αυτό παιδιά δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο με εξοργίζει. Δηλαδή τρέχει αίμα από τα αυτιά μου όποτε βγαίνει τετ-α-τετ το σεντερ φορ με τον τερματοφυλακα και πέφτει πάνω του. Όποιος το κάνει αυτό ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ. Τέλος.

Δημοσ.
Είπα ονόματα? Η μήπως έχεις την μύγα? Έτσι και αλλίως γενικά μίλησα.

Όκ, μας έπεισες.

Αν εγώ έλεγα ότι έχουν σκατά στο κεφάλι όσοι πετάγονται και μιλάνε γενικά, δεν θα είχες κανένα λόγο να το πάρεις προσωπικά, ε? Για γαύρο (στο μυαλό) σε κόβω και εσένα.

Δημοσ.

Καλα, σουτ εχει. Μην τρελαινομαστε, εχει κολλησει κατι παστελια στυλ Λανς πολυ γαματα. Και κεφαλια εχει. Πολυ καλη. Το heading που λεμε. Απλα ειναι κοντοπιθαρος

Τρεχει μαρκαρει δεν ειναι ατομιστης απλα δεν τριπλαρει κωνο, η σεντρα του ειναι σαν σουτ, δηλαδη δυναμη και ευθεια, η πασα του ειναι στο περιπου και γενικα εχει ενα καρο ελαττωματα που δυστυχως δεν τα εχει δουλεψει καθολου και γιαυτο μολις βρεθει και ενας δευτερος σοβαρος επιθετικος θα φαει παγκο και την επομενη χρονια στον ΠΑΟΚ με 1,5Μ

Δημοσ.
Όκ, μας έπεισες.

Αν εγώ έλεγα ότι έχουν σκατά στο κεφάλι όσοι πετάγονται και μιλάνε γενικά, δεν θα είχες κανένα λόγο να το πάρεις προσωπικά, ε? Για γαύρο (στο μυαλό) σε κόβω και εσένα.

Κ, εγώ δεν σε προσέβαλλα πάντως. Είσαι γαμάτος, συνέχισε έτσι.

Δημοσ.

και να είναι αληθινό, ξέρεις τι θα γίνει, ε; Αν τον πάρουμε θα βγούνε οι απέναντι και θα αρχίσουν "το σαπάκι, τον κατεστραμμένο, τον ήρθα-Ελλάδα-για-να-κολλήσω-τα-τελευταία-ένσημα, δεν μας νοιάζει το basket (αυτό το τελευταίο μόνο κάθε Ιούνιο), εμείς θα τους λέμε "όχι, τι είναι αυτά που λέτε, δεν ξέρετε από basket", θα μας πούνε ότι μιλάμε για basket επειδή μόνο αυτό έχουμε κλπ κλπ κλπ κλπ...

Τώρα είναι 31 χρονών. Πότε να έρθει και τι να προλάβει να δείξει; Θα τον γούσταρα στην ομάδα, αλλά όχι στα 35 του. Αλήθεια, πότε λήγει το συμβόλαιό του;

Δημοσ.

Κοίτα άμα τον πέρναμε, καλύτερα να μας το στέλναν το Ευρωπαικό από τώρα για να γλιτώσουμε και τα λεφτά από τα ταξίδια.

Δημοσ.
Καλα, σουτ εχει.

απο οσα σουτ εκανε στο φιλικο πλησιασε κανενα την εστια; θα σου πω τωρα και ματς που θυμασει να θυμηθεις τι μυρωδια απο μπαλα εχει. Στο παιχνιδι με τον ΟΣΦΠ το δευτερο κερδιζει φαουλ λιγο εξω απο την μεγαλη περιοχη ο καραγκουνης, σουταρει σκαει στο γαμα και ξαναγινεται φαουλ στο ιδιο σημειο λεει ο σαλπιγγιδης το κανω εγω περνει φορα παει να το κανει και ξερεις που πηγε η μπαλα; αραουτ. ο σαλπιγγιδης ειναι επιθετικος που θα σου βαλει goal αν του κανεις πασα μισο μετρο απο το αντιπαλο τερμα θα ακουμπιση με το μιτο ή το καλαμι και θα στο βαλει. αναρωτιεμε ο μιτσικοστας πως δεν εχει βγαλει video με τα σουτ των simao, gilberto και σαλπιγγιδη σε ολα μας τα παιχνιδια να κανει καζουρα. και αναρωτιεμε πως δεν τους εχει πει στην προπονηση εσεις οι 3 παιδια θα σουταρεται μονο εξεπαφης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...