ata1983 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Είναι νωρίς ακόμα μεν αλλά μερικά πράγματα δεν διορθώνονται. Η ομάδα δεν ξέρει να επιτεθεί. Και αυτό δεν είναι θέμα επιθετικού μόνο αλλά συνολικής λειτουργίας και τακτικής. Όταν άκουσα τον Τεν Κάτε να λέει ότι πέρυσι παίζαμε επιθετικό ποδόσφαιρο κατάλαβα ότι όταν μιλάει για θέαμα και γκολ εννοεί άλλο πράγμα. Κάτι δικό του προφανώς. Γιατί είσαι σε φιλικό με τη Βασιλεία και παίζεις με 10 παίκτες ΣΥΝΕΧΩΣ πίσω από τη μπάλα. Με το δεδομένο ότι είναι και άμπαλοι και 3 ώρες να συνεχιστεί το παιχνίδι γκολ δεν θα βάλεις. Η ομάδα θέλει παίκτες που να ξέρουν μπάλα. Τέλος. Όχι άλλους ξυλοκόπους. Γεμίσαμε πια
johnyboy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Που είναι οι υποστηρικτές του βλάκα? οεο. ήταν είναι και θα παραμείνει looser.έφυγε το 2004 και πήραμε πρωτάθλημα.τι άλλο να πω? για το αποτέλεσμα χέστηκα.τα ματς αυτά κακός τα δείχνει η tv. Είναι μόνο για ξεμούδιασμα.
nikos21aek Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Nαι ενταξει 3 πεναλτυ πηρα στην κανονικη περιοδο..Τωρα που ειδες οτι επεφτα κατω και μου τα δινανε δεν ξερω..αυτα γινοντουσαν με το ντουντου πηγαινε σαν γνησιος γαυρος και τα πανηγυριζε με την 7 Ομως υπεκφευγεις..Θελω να μου πεις στον ταδε αγωνα score και που ευνοηθηκα.. Δλδ στον ταδε αγωνα κερδισες με 1-0 με γκολ οφσαιντ αρα πηρες 2 βαθμους.. Καταλαβες.. Και επαιξε ο γαυρος μπαλα που τα 20 παιχνιδια τα πηρε στο μισο γκολ..Να πω οτι επαιζε θα ναι ρε γαμωτο ας το παρει Τον Πανθρακικο 3-0 τον κερδισαμε και 1-4 επανω... Δεν το βλέπεις το βίντεο που έβαλα;Να με τον Αρη..κάθησε ο Άρης πίσω..ευκαιρία δεν κάνατε ούτε μία,έβαλε τρικλοποδιά ο Ζιλμπέρτο στον εαυτό του και πέναλτυ...Πάρε το 1-0 και τελείωσε το πανηγύρι.Με τον Πανθρακικό πάλι μια από τα ίδια,δίνει την κόκκινη φάντασμα να και το 1-2 μετά και το 1-3 πιό μετά.Πρέπει να σου δώσει πέναλτυ στο 93 και να κερδίσεις με 1-0 για να ευνοηθείς δηλαδή;Στον αγώνα με την ΑΕΚ ναι έδωσε πέναλτυ μούφα στην ΑΕΚ...Την πρώτη σας ευκαιρία στο 93 όμως και αν ήταν φάουλ του Καραγκούνη το οποίο μπήκε κιόλας δεν είδα να το σχολιάζει κανείς..και τα πόσα ανύπαρκτα φάουλ για να μπείτε στην περιοχή..Σιγά μην κάτσω να θυμηθώ ένα ένα τα παιχνίδια που ευνοήθηκες εσύ λίγο ή πολύ.Δύο τρανταχτά που θυμάμαι τα είπα. Δεν γίνεται πάντα να ευνοούνται οι άλλοι και εμείς να είμαστε οι αδικημένοι..Να βλέπετε και τις δικές σας τις φάσεις.Να τελείωνε πίσω από τον Ολυμπιακό 2 βαθμούς να πω ΟΚ ευνοήθηκε λίγο παραπάνω ο Ολυμπιακός,έπρεπε να το πάρετε...αλλά φέτος η διαφορά ήταν...άστα να παν.Φιλολογικά και +30 βαθμούς να ήταν μπορεί κάποιος να κάτσει να βρεί 30 βαθμούς σε σφυρίγματα και να πει πως αν δεν δινόταν η διαφορά θα ήταν -2...Καταλαβαίνεται όμως πόσο άκυρο είναι αυτό... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:19 ---------- Ρε σταματηστε να του δινετε σημασια, ετσι κανουν οι μικρες ομαδες ...φαντασιωνονται οτι εχουν καλυτερους παικτες κλπ,μαλλον ειναι η μοναδικη ομαδα που αγοραζει καλυτερους παικτες σε εξωφρενικα χαμηλες τιμες η ειναι κοροιδα οι ποδοσφαιριστες...ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε... νικο αγορι μου μια ομαδα για να παρει τιτλους και να αντεξει εκτος απο μετριους παικτες οπως και οι δικοι σου πρεπει να εχει και παγκο...ενας μπαγιεβιτς δεν φερνει την ανοιξη Δεν είδα να λέω κάτι διαφορέτικο...ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ λέω και εγώ...ότι ο Παναθηναικός φέτος έχει την καλύτερη ομάδα λόγω πάγκου...Σαν 11άδες τόσο της ΑΕΚ όσο και του Ολυμπιακού..δεν είναι για ξέγραμμα καμία από τις δύο να μην δένετε κόμπο τίποτα γιατί η μπάλα από τους 11 παίζεται συνήθως.Όσο για το αν οι μικρές ομάδες φαντασιώνονται ότι έχουν καλούς παίχτες και για το αν η τιμή τους δείχνει και την αξία τους τότε...ΟΚ Εσύ που είσαι μεγάλη ομάδα παίξε με τον Μελίσση και τον Χριστοδουλόπουλο των 6 εκατομμυρίων,τον ΜΕΓΑΛΟ παίχτη που λέγεται Καραγκούνης,τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ παίχτη που λέγεται Βύντρα και τον καταπληκτικό Σαριέγκι και άσε εμένα να φαντασιώνομαι ότι ο Μπλάνκο των 700000 είναι καλύτερος του Σαλπιγγίδη(α.κ.α 1,40) και ότι ο Σκόκο του 1,5εκατομυρίου είναι καλύτερος από τον Καραγκούνη και τον Χριστοδουλόπουλο των 4...Και ότι ο Κυριάκος είναι καλύτερος του Βύντρα και ότι ο Σαχά είναι καλύτερος του Γκαλίνοβιτς. Προσπαθώ να σας πω να ξεκαβαλήσετε λίγο μπας και το πάρετε και δεν καταλαβαίνεται κιόλας.Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟ είναι η γκρίνια σας.Και πέρυσι την καλύτερη ομάδα είχατε...και παραλίγο να μην μπείτε ούτε στα προκριματικά. Τέλος πάντων δεν είμαι και βάζελος να με νοιάζει.Άμα θέλετε υποτιμήστε έτσι και τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ επειδή πήρατε έναν Σισέ...Εσείς θα το φάτε πάλι το κεφάλι σας.Εγώ στη θέση σας ούτε απαξιωτικά θα μιλούσα για το υλικό των άλλων δύο,ούτε τον αέρα του πρωταθλητή δεν θα είχα πρίν γίνουν τα παιχνίδια γιατί σαν 11άδες στα ίδια κυβικά περίπου είναι και της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού και μην ξεχνάμε και του ΠΑΟΚ ο οποιός από πάνω σας τερμάτισε πέρυσι και φέτος έχει ενισχυθεί,και του ΑΡΗ που έχει πλέον ομάδα ικανή να σε κερδίσει χαλαρά όμως.. Αυτά..και καλή συνέχεια..
Anubis13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δεν το βλέπεις το βίντεο που έβαλα;Να με τον Αρη..κάθησε ο Άρης πίσω..ευκαιρία δεν κάνατε ούτε μία,έβαλε τρικλοποδιά ο Ζιλμπέρτο στον εαυτό του και πέναλτυ...Πάρε το 1-0 και τελείωσε το πανηγύρι.Με τον Πανθρακικό πάλι μια από τα ίδια,δίνει την κόκκινη φάντασμα να και το 1-2 μετά και το 1-3 πιό μετά.Πρέπει να σου δώσει πέναλτυ στο 93 και να κερδίσεις με 1-0 για να ευνοηθείς δηλαδή;Στον αγώνα με την ΑΕΚ ναι έδωσε πέναλτυ μούφα στην ΑΕΚ...Την πρώτη σας ευκαιρία στο 93 όμως και αν ήταν φάουλ του Καραγκούνη το οποίο μπήκε κιόλας δεν είδα να το σχολιάζει κανείς..και τα πόσα ανύπαρκτα φάουλ για να μπείτε στην περιοχή..Σιγά μην κάτσω να θυμηθώ ένα ένα τα παιχνίδια που ευνοήθηκες εσύ λίγο ή πολύ.Δύο τρανταχτά που θυμάμαι τα είπα.Δεν γίνεται πάντα να ευνοούνται οι άλλοι και εμείς να είμαστε οι αδικημένοι..Να βλέπετε και τις δικές σας τις φάσεις.Να τελείωνε πίσω από τον Ολυμπιακό 2 βαθμούς να πω ΟΚ ευνοήθηκε λίγο παραπάνω ο Ολυμπιακός,έπρεπε να το πάρετε...αλλά φέτος η διαφορά ήταν...άστα να παν.Φιλολογικά και +30 βαθμούς να ήταν μπορεί κάποιος να κάτσει να βρεί 30 βαθμούς σε σφυρίγματα και να πει πως αν δεν δινόταν η διαφορά θα ήταν -2...Καταλαβαίνεται όμως πόσο άκυρο είναι αυτό... Φιλε μου δεν καταλαβαινεις κατι οταν κερδισες στο πρωτο παιχνιδι και εσυ πισω απο την μπαλα ησουν με 11 παικτες..εβαλες ενα γκολ που οσο και να το κανει δεν το ξαναβαζει..Παιρνεις το πεναλτακι και καθαρισες.. -1 βαθμος απο εκει..Οσο για τον επαναληπτικο φυσικα ειχες Βασσαρα..2 πεναλτυ δεν εδωσε για να σε σωσει..Μηπως τα ξεχασες? -2 απο εκει.. Παμε με τον ολυμπιακο στο καραισκακη βοηθησε ο βοηθος να βγει καποιος οφσαιντ ωστε να σωσει βαθμους ο γαυρος... Οσο για τα παιχνιδια του γαυρου Με Θρασυβουλο ΞΑΝΘΗ(η απολυτη κοροιδια να βγαινει το παραρτημα να σε κραζει) και Αρη και μετα ελα να μου πεις.. Να φανταστεις μεχρι και Ο ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ειχε παραδεχτει πως επρεπε να χασει ο Ολυμπιακος το ματς με τον ΑΡΗ στο Καραισκακη.. Κανε μια σουμα στους βαθμους και μετα ελα να μου πεις για διαφορες φιλαρακι.. Γιατι εγω τους βγαζω καμια 10αρια και λεω ξεκαθαρους βαθμους.. Και αμα ηταν τοσο μα**ας ο ολυμπιακος φετος τον ειδαμε... Μια ανορθωση δεν κερδισε..Και απο την προετελευταια του γαλλικου πρωταθληματος εχασε..Βεβαια μην ξεχασουμε την διακριση με την μεταλιστ.. Αυτη ειναι η διαφορα του Ολυμπιακου φιλε νικο.. Το θεμα δεν ειναι ποιος παιζει πιο καλα..Ας πουμε η ΑΕΚ μπορει να παιζει με τον Αρη να μην κανει ουτε ευκαιρια στο ματς(ας πουμε οτι ηταν κακη) και να δικαιουται ενα πεναλτυ στο 60..Ε πρεπει να το παρει..Δλδ επειδη δεν εκανε ευκαιρια τι σημαινει αυτο.. Ετσι αδικειται.. Αμα κερδιζει 1-0 παρει ενα πεναλτυ μουφα η ΑΕΚ και μετα πεταξει αλλα δυο γκολ εγω τι μπορω να σου πω? Οκ ευνοηθηκε αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα εχανε τους βαθμους? Για το ματς με τον ΑΡΗ καλα ολα αυτα που βαζεις ψαξε τον ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ το χερι του ρεγκειρο πανω στην γραμμη σε σουτ του Γκαμπριελ που ειναι πεναλτυ και κοκκινη καρτα..Καπου στο 28-29 του αγωνα ητανε..Για να μην θυμομαστε μονο αυτα που μας συμφερουνε. Οσο για το εχει και τι θελει ο Παναθηναικος δες τα ποστ 2111 και 2112 Και δεν ειπα ποτε οτι επρεπε να παρουμε το πρωταθλημα περσι..Αλλα πλεον αυτο με την διαφορα του ολυμπιακου εχει γινει κοροιδια
alexis333 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Χαχαχαχαχαχαχα :lol: Μην αρχισουμε να μετραμε ενα ενα τα πεναλτυ που δοθηκαν και που δε δοθηκαν παρακαλω. Μη φτασουμε ως εκει. Ας κρατησουμε επιπεδο
KaizerSoze Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Χαχαχαχαχαχαχα :lol: Μην αρχισουμε να μετραμε ενα ενα τα πεναλτυ που δοθηκαν και που δε δοθηκαν παρακαλω. Μη φτασουμε ως εκει. Ας κρατησουμε επιπεδο ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!Γιατι να μην τα μετρησουμε? Να τα μετρησουμε, την Σπορτντευ και τον Χελακη μου μεσα. Γιατι αυτη η ισοπεδωση τα εχει διαλυσει ολα και οταν λες οτι αδικησε ο αλλος τανει στο 1821 και τα Δαρδανελια για να δειξει οτι αδικειται κιαυτος. Ποσο το πηρε ο γαυρος?10 βαθμους? Αν δειξω οτι μου στερησαν/του εδωσαν 11 βαθμους δεν θα ειχαμε παρει πρωταθλημα? Αυτο το "ελα, ολοι ευνοουνται και ολοι τα ιδια ειναι κτλ" ειναι αστεια. Δεν μιλαμε για το επιπεδο της Ελ.διαιτησιας γενικα. Μιλαμε για το αν το πρωταθλημα κριθηκε δικαια ή απο διαιτητικες αποφασεις
Str Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 βασικά (και συγνώμη που ξαναποσταρω σε thread άλλης ομάδας) ας μην ψάξεις πόσες φορές αδικήθηκες εσύ και πόσες ευνοήθηκε ο γαύρος, ψάξε πόσες φορές αδικήθηκε αυτός πόσο αβαβά ήταν, και θα καταλάβεις πολλά... για το θεό... μην ακούσω για απάντηση οτιδήποτε περιλαμβάνει την λέξη Δούρος... δεν θα το αντέξω...
john1987 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Ρε παιδια εγιναν οργια στο περσινο πρωταθλημα τι να λεμε. Ο ΠΑΟ σφυριζοτανε λες και ηταν κανας Θρασυβουλος,και τον Ολυμπιακο δεν τον αφηναν να πεσει απο τη διαφορα των 10 βαθμων,που οντως ειχε χτιστει απο δικες μας μαλακιες. Να δεχτω οτι με το 2004 τα παιρνει δικαια τα πρωταθληματα,αλλα το περσινο δεν το δεχομαι αν και ημαστε ανυπαρκτοι.
johnnyestia Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Το άκουσα και αυτό. Πως πέρισυ και οι 3 ομάδες του ΠΟΚ τα πήρανε τα σφυρίγματά τους. Φίλε nikos21aek, οι φίλαθλοι του ΠΑΟ εν γένει δεν είναι γαύροι. Αν προσέξεις θα δείς ότι την χρονιά του Πεσέιρο δεν τα έβαλε κανείς με τους διαιτητές. Αντίθετα όλη την χρονιά κράζανε την άθλια μπάλα που έπεζε η ομάδα, αν και πρώτη στην βαθμολογία. Πέρισυ όμως έγιναν τα αίσχη και φυσικά δεν άνοιξε ρουθούνι. Εκεί ναί, εννοείται πως θα φωνάξουμε για την διαιτησία. Ευχαριστιέμαι αφάνταστα να επικαλείσαι πως ο ΠΑΟ πέρισυ δεν έπαιζε μπάλα και δεν πατούσε περιοχή. Δεν πατούσε περιοχή η ομάδα με τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα, τα λιγότερα πέναλτυκαι με ελάχιστα γκολ από στημένα γενικά. Δεν πατούσε περιοχή η ομάδα που εκτός από τα παραπάνω έχανε και τα άχαστα. Όταν σε είπα πριν γαύρο τσαντίστηκες. Θα έπρεπε να προβληματιστείς.
nikos21aek Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 :lol::lol: Τίποτα δεν με προβληματίζει..Όσο αστείοι είναι οι γαύροι στο μπάσκετ που βγάζουν βιντεάκια και τους 10 πόντους μείον τους κάνουνε 5 σύν άρα έπρεπε να κερδίσει η ομάδα τους μετρώντας όλα τα σφυρίγματα υπέρ τους,το ίδιο διασκεδαστικά είναι να ακούς και τους -10 βαθμούς να τους κάνουν +1 στο ποδόσφαιρο Είναι τελείως άκυρο το να παίρνεις να αφαιρείς από τον αντίπαλο ότι σφύριγμα δόθηκε υπέρ του,να μην αφαιρείς κανένα σφύριγμα που πήρες εσύ,να μην λαμβάνεις κανένα σφύριγμα που αδικήθηκε ο αντίπαλος και να καταλήγεις ότι έπρεπε η διαφορά αντί για 10 να είναι +2 υπέρ σου.Tα πέναλτυ 4/2 είχε ο Ολυμπιακός Υ/Κ και 3/1 εσύ και 3/2 η ΑΕΚ. Ένα παράδειγμα ας πούμε που δεν θα το σύζητήσω πρόκειται για δική μου γνώμη είναι πως ο Ντιόγκο έφαγε πάρα πολύ ξύλο πέρυσι...Τόσο ξύλο που θα δικαιολογούσε κάποιες κόκκινες σε αντίπαλες ομάδες...Τις οποίες και δεν έδειξε κανένας διαιτητής.Σίγουρα στις προσθαφαιρέσεις δεν θα μετρήσει κανένας αυτές τις κόκκινες..Και τώρα ναι θα πείτε είμαι γαύρος αλλά όταν ο παίχτης έχει 122 φάουλ κερδισμένα μόνο ότι δεν έφαγε ξύλο δεν σημαίνει.. Ναι.Βουτάει πολύ και μερικά ίσως είναι άδικα αλλά δείτε και πόσα έχει κερδίσει και ο Κάρα που τη βουτιά την έχει και αυτός πρόχειρη. 122 είναι πάρα πολλά για μια σεζόν ακόμη και αν βούτηξε στα 20. Τες πα δεν βγάζει πουθενά. Keep the good work τότε...και εύχομαι και φέτος τέτοια επίθεση να έχετε...να χαρείτε μπάλα όπως πέρυσι. Εγώ πέρυσι το πρωτάθλημα το είδα να τελειώνει...τα Χριστούγεννα! Τώρα αν πιστεύεις ότι στο πήραν οι διαιτητές..μαζί σου! Άμα πιστεύεις πως δεν παίρνουν οι μεγάλες ομάδες σφυρίγματα τι να πούν και οι μικρές.. Εδώ θα είμαστε και του χρόνου για προσθαφαιρέσεις.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 :lol::lol: Τίποτα δεν με προβληματίζει..Όσο αστείοι είναι οι γαύροι στο μπάσκετ που βγάζουν βιντεάκια και τους 10 πόντους μείον τους κάνουνε 5 σύν άρα έπρεπε να κερδίσει η ομάδα τους μετρώντας όλα τα σφυρίγματα υπέρ τους,το ίδιο διασκεδαστικά είναι να ακούς και τους -10 βαθμούς να τους κάνουν +1 στο ποδόσφαιρο Είναι τελείως άκυρο το να παίρνεις να αφαιρείς από τον αντίπαλο ότι σφύριγμα δόθηκε υπέρ του,να μην αφαιρείς κανένα σφύριγμα που πήρες εσύ,να μην λαμβάνεις κανένα σφύριγμα που αδικήθηκε ο αντίπαλος και να καταλήγεις ότι έπρεπε η διαφορά αντί για 10 να είναι +2 υπέρ σου.Tα πέναλτυ 4/2 είχε ο Ολυμπιακός Υ/Κ και 3/1 εσύ και 3/2 η ΑΕΚ. Ένα παράδειγμα ας πούμε που δεν θα το σύζητήσω πρόκειται για δική μου γνώμη είναι πως ο Ντιόγκο έφαγε πάρα πολύ ξύλο πέρυσι...Τόσο ξύλο που θα δικαιολογούσε κάποιες κόκκινες σε αντίπαλες ομάδες...Τις οποίες και δεν έδειξε κανένας διαιτητής.Σίγουρα στις προσθαφαιρέσεις δεν θα μετρήσει κανένας αυτές τις κόκκινες..Και τώρα ναι θα πείτε είμαι γαύρος αλλά όταν ο παίχτης έχει 122 φάουλ κερδισμένα μόνο ότι δεν έφαγε ξύλο δεν σημαίνει.. Ναι.Βουτάει πολύ και μερικά ίσως είναι άδικα αλλά δείτε και πόσα έχει κερδίσει και ο Κάρα που τη βουτιά την έχει και αυτός πρόχειρη. 122 είναι πάρα πολλά για μια σεζόν ακόμη και αν βούτηξε στα 20. Τες πα δεν βγάζει πουθενά. Keep the good work τότε...και εύχομαι και φέτος τέτοια επίθεση να έχετε...να χαρείτε μπάλα όπως πέρυσι. Εγώ πέρυσι το πρωτάθλημα το είδα να τελειώνει...τα Χριστούγεννα! Τώρα αν πιστεύεις ότι στο πήραν οι διαιτητές..μαζί σου! Άμα πιστεύεις πως δεν παίρνουν οι μεγάλες ομάδες σφυρίγματα τι να πούν και οι μικρές.. Εδώ θα είμαστε και του χρόνου για προσθαφαιρέσεις. Μακάρι να ήταν όλοι οι φίλαθλοι σαν και εσένα ανεξαρτήτου ομάδας. Δυστυχώς μερικοί, ακόμα και μετά απο τόσα χρόνια κυριαρχίας του ΟΣΦΠ, συνεχίζουν να έχουν σκατα στο κεφάλι.
john1987 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Αρχισαμε και τους συμψηφισμους με το μπασκετ... Εμεις οι Παναθηναικοι ξερουμε οτι και περσι μαλλον ηταν καλυτερος ο Ολυμπιακος,αλλα αυτο που μας ενοχλει ειναι οτι ποτε δεν τους εσφιξε λιγο ο κωλος,ειχαν φτασει τη διαφορα στους 10 και λογω σφυριγματων δεν επεφτε!!! Αλλο ειναι να παιζεις με +5 και αλλο με +12 νομιζω. (και βεβαια αναλογα στον Παο το ψυχολογικο βαρος μην αυξηθει η διαφορα) Τωρα οσον αφορα στον Τεν Κατε ρε παιδια και με καλυτερη επιθεση στο πρωταθλημα (που για μενα δε λεει πολλα,οσο πχ η καλυτερη αμυνα) ο Παο δεν βλεποτανε περσι για αλλη μια φορα. Ναι ισως καλυτερο θεαμα απο εποχης Πεσειρο,αλλα και στα ματς που νικαγαμε 3-0 μπαλα δε βλεπαμε.Τωρα αυτος πως γινεται δεν ξερω!!!
johnnyestia Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μακάρι να ήταν όλοι οι φίλαθλοι σαν και εσένα ανεξαρτήτου ομάδας. Δυστυχώς μερικοί, ακόμα και μετά απο τόσα χρόνια κυριαρχίας του ΟΣΦΠ, συνεχίζουν να έχουν σκατα στο κεφάλι. Κάνε μας την χάρη μην σου πώ τίποτα χειρότερο... Άκου εκεί σκατά. Πάλι σύγκριση μπάσκετ-ποδόσφαιρο ε? Εκεί, πέρα του ότι σηκώνουμε ευρωπαϊκά συν καλύτερη ομάδα της ευρώπης της τελευταίας 25ετίας κτλ, όπου βρούμε τον γαύρο τον βαράμε στο κεφάλι με 10άρες, 17άρες, 25άρες και δεν συμμαζεύεται. Αντίθετα ο οσφπ στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου έχει να μας κερδίσει 4 χρόνια. Είπαμε, ο χελάκης να είναι καλά που σας χαϊδεύει τα αυτιά. Και μιάς και είπαμε για τον Βουντιόγο, ιδού: [ame] [/ame]
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Κάνε μας την χάρη μην σου πώ τίποτα χειρότερο... Άκου εκεί σκατά. Είπα ονόματα? Η μήπως έχεις την μύγα? Έτσι και αλλίως γενικά μίλησα.
KaizerSoze Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Kαλά, ειδικα για τον συγκεκριμενο εγω περιμένω την μερα που θα φυγει. Και μολις κοψει ο Χριστογλου, ο Χελακης, ο Θαναηλάκης και ο Λεάνης να τον λιβανίζουν λογω θειου Σωκρατη θα δουμε αν θα τον ξανακουσει κανείς. Βουτια, βουτια, βουτια, ΤΡΕΛΟΣ ΧΑΣΟΓΚΟΛΗΣ(εμεις τον κοντοπιθαρο τον δικο μας τον βριζουμε 2 χρονια που το παλικαρι με οσα στραβα εχει βαζει 10-12 γκολ σε καθε πρωταθλημα), για οποιον παιζει Μανατζερ ας μου πει καποιος τι composure του εχουν, και πολυ αγκωνας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.