Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από πού το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;:lol::lol:

Επειδή είπα ότι πέρυσι το πήρε πιο δίκαια από ποτέ;

To ότι λέω ότι έχετε φέτος την καλύτερη ομάδα απλά....να ξεκαβαλήσετε λίγο..σημαίνει ότι είμαι γαύρος ε;

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Οι χρήστες είναι ελεύθεροι να γράφουν σε όλα τα αθλητικά thread, ανεξαρτήτως δεδηλωμένων οπαδικών προτιμήσεων, εφόσον (φυσικά) το κάνουν με τρόπο κόσμιο.

Οπότε, οι υποδείξεις του στυλ "τράβα στο δικό σου" είναι παντελώς ανούσιες.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Οι χρήστες είναι ελεύθεροι να γράφουν σε όλα τα αθλητικά thread, ανεξαρτήτως δεδηλωμένων οπαδικών προτιμήσεων, εφόσον (φυσικά) το κάνουν με τρόπο κόσμιο.

Οπότε, οι υποδείξεις του στυλ "τράβα στο δικό σου" είναι παντελώς ανούσιες.

Eυτυχώς.

2 φορές το χρόνο γράφω στα ανίερα νήματα και είμαι πολύ ευγενικός συνήθως.

:lol:

Δημοσ.
Από πού το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;:lol::lol:

Επειδή είπα ότι πέρυσι το πήρε πιο δίκαια από ποτέ;

To ότι λέω ότι έχετε φέτος την καλύτερη ομάδα απλά....να ξεκαβαλήσετε λίγο..σημαίνει ότι είμαι γαύρος ε;

Θελεις να μετρησουμε ποσα παιχνιδια πηρε στο γκολ με την καθαρη βοηθεια της διαιτησιας η οχι? Και να τα κανοιυμ βαθμους?

Ασχετο δειχνει κανενας το φιλικο?

Δημοσ.
Θελεις να μετρησουμε ποσα παιχνιδια πηρε στο γκολ με την καθαρη βοηθεια της διαιτησιας η οχι? Και να τα κανοιυμ βαθμους?

Ασχετο δειχνει κανενας το φιλικο?

Γραφικότητες..Και εσύ τα ίδια πήρες..Απλά του αντιπάλου τα θυμάσαι όλα και τα δικά σου δεν θυμάσαι κανένα και ήταν όλα πεντακάθαρα..Ένα με τον πανθρακικό θυμάμαι που αν δεν έδινε κόκκινη φάντασμα στον Ρομπίνιο πρός το τέλος δεν θα έβαζες γκόλ ούτε μέχρι σήμερα να παίζατε..Φέτος ήταν πολύ δίκαιο.Πήρε κάποια σφυρίγματα αλλά όλες οι ομάδες του ΠΟΚ τα παίρνουν..Δεν ήταν κάτι τραγικό όπως τις παλιότερες εποχές που τα δίναν και έξω από την περιοχή.

Μην πείς μόνο για τα πέναλτυ γιατί στα περισσότερα ματς ούτε καν έμπαινες στην περιοχή του αντιπάλου.Όσες φορές μπήκες μα έπεφτε μόνος του ο Ζιλμπέρτο και σφυρίζαν πέναλτύ,μα κάποιος έπεφτε το δίναν.:-)

Ναι.Στις 10 η νετ αλλά αρχίζει κανονικά 9:30

Δημοσ.
Γραφικότητες..Και εσύ τα ίδια πήρες..Απλά του αντιπάλου τα θυμάσαι όλα και τα δικά σου δεν θυμάσαι κανένα και ήταν όλα πεντακάθαρα..Ένα με τον πανθρακικό θυμάμαι που αν δεν έδινε κόκκινη φάντασμα στον Ρομπίνιο πρός το τέλος δεν θα έβαζες γκόλ ούτε μέχρι σήμερα να παίζατε..Φέτος ήταν πολύ δίκαιο.Πήρε κάποια σφυρίγματα αλλά όλες οι ομάδες του ΠΟΚ τα παίρνουν..Δεν ήταν κάτι τραγικό όπως τις παλιότερες εποχές που τα δίναν και έξω από την περιοχή.

Μην πείς μόνο για τα πέναλτυ γιατί στα περισσότερα ματς ούτε καν έμπαινες στην περιοχή του αντιπάλου.Όσες φορές μπήκες μα έπεφτε μόνος του ο Ζιλμπέρτο και σφυρίζαν πέναλτύ,μα κάποιος έπεφτε το δίναν.:-)

Aστο, δεν το εχεις, με σας δινει μουφα πεναλτυ στο 2-0, στον 2ο γυρο δεν δινει πεναλτυ στον Μαντζιο(νομιζω), με τον γαυρο σιγουρα στον Μαντζιο, με τον γαυρο στο Καραισκακη κοβει στο 90' με ανυπαρκτο οφσαιντ τον Κλευτον, με Πανιωνιο και Ξανθη μουφα αποβολες παρολο που νικησαμε, με Εγοτελη και Ηρακλη εντος απο 1 γκολ οφσαιντ, στον γαυρο δινει ανυπαρκτο με τον Θρασυμβουλο στο 90', καπακια με την Ξανθη το γκολ ειναι οφσαιντ, 1 μουφα πεναλτυ και 1 οφσαιντ του δινει με τον Αρη και ο καταλαγος συνεχιζεται. Μανι-μανι και χωρις να το ψαξω σου εχω βγαλει 15β μαζεμενους και εχω και αλλους.

Αστο σου λεω, το πιο βρωμικο πρωταθλημα μετα τα πρωτα του Μπαεβιτς. Η Σπορτνετυ και ο ΣΠΟΡΦΜ κανουν κακο. Σε σφαζει 10 ματς σερι που δεν παιρναμε πεναλτυ ουτε με αιτηση οτι και να γινοταν και ο γαυρος ανετα. Ε, σου φευγει 12β και μετα σου λεει "Μα το εχασες 10 βαθμους, τι μιλας". Αστο σου λεω, εγω πρωτος κραζω τις περσυνες επιλογες αλλα το πρωταθλημα οπως καθε πρωταθλημα ειναι σαν τις Πανελληνιες Εξετασεις. Δεν σε νοιαζει να γραψεις καλα, σε νοιαζει να γραψεις καλυτερα απο τους αλλους. Και φετος, επειδη ειδα και τον γαυρο, δεν με πειθεις με τιποτα οτι αξιζε να παρει το πρωταθλημα επειδη "επαιξε καλυτερη μπαλα".

ΥΓ. Α, εβαλες και λινκ. Μηπως εχεις ολο τον αγωνα?πριν απο αυτο εχει γινει-νομιζω στο Α ημιχρονο-καθαροτατο πεναλτυ που δεν δωθηκε

Δημοσ.

Nαι ενταξει 3 πεναλτυ πηρα στην κανονικη περιοδο..Τωρα που ειδες οτι επεφτα κατω και μου τα δινανε δεν ξερω..αυτα γινοντουσαν με το ντουντου πηγαινε σαν γνησιος γαυρος και τα πανηγυριζε με την 7

Ομως υπεκφευγεις..Θελω να μου πεις στον ταδε αγωνα score και που ευνοηθηκα..

Δλδ στον ταδε αγωνα κερδισες με 1-0 με γκολ οφσαιντ αρα πηρες 2 βαθμους..

Καταλαβες..

Και επαιξε ο γαυρος μπαλα που τα 20 παιχνιδια τα πηρε στο μισο γκολ..Να πω οτι επαιζε θα ναι ρε γαμωτο ας το παρει

Τον Πανθρακικο 3-0 τον κερδισαμε και 1-4 επανω...

Δημοσ.

Ρε σταματηστε να του δινετε σημασια, ετσι κανουν οι μικρες ομαδες ...φαντασιωνονται οτι εχουν καλυτερους παικτες κλπ,μαλλον ειναι η μοναδικη ομαδα που αγοραζει καλυτερους παικτες σε εξωφρενικα χαμηλες τιμες η ειναι κοροιδα οι ποδοσφαιριστες...

ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε...

νικο αγορι μου μια ομαδα για να παρει τιτλους και να αντεξει εκτος απο μετριους παικτες οπως και οι δικοι σου πρεπει να εχει και παγκο...ενας μπαγιεβιτς δεν φερνει την ανοιξη

Δημοσ.

Δυό λόγια γιά το σημερινό ματς.

Εγώ δεν κατάλαβα με ποιά λογική ο Τεν Κάτε αντιμετώπισε το ματς.

Σαν ένα είδος προπόνησης, σαν ένα ματς που έπρεπε να κερδίσει γιά το πρεστίζ αφού νομίζω ήταν τουρνουά με τέσσερις ομάδες ή τέλος πάντων τι σκεφτότανε.

Και γιατί άφησε τον Καραγκούνη τόση ώρα στον αγώνα κατακουρασμένο και να πάρει την κόκκινη κάρτα.

Θυμάστε πριν λίγες μέρες τα λόγια του Τεν Κάτε ότι θα τρίβουμε τα μάτια μας με τον Κάντέ?

Πράγματι τα τρίψαμε από τις μαλακίες που έκανε.

Δεύτερο στοιχείο που λέει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον προπονητή έίναι που θα βάλει τον Βύντρα βασικό! Εμείς ξέρουμε τόσα χρόνια τι εστί Βύντρα.

Μεγάλη απογοήτευση.Όχι τόσο από το σκορ αλλά από την εμφάνιση.

Θα πέσει πολύ ξύλο στο τέλος της χρονιάς.

Μα να δηλώνει ο Τεν Τεν ότι δεν χρειαζόμαστε άλλες μεταγραφές?

Μα από τη Βασιλεία?

Καί η μεγαλύτερη απογοήτευση.(Άσε Χριστοδουλόπουλο , Μελίσση και το άτομο με ειδικές ανάγκες τον Σιμάο)

Η μεγαλύτερη απογοήτευση γιά μένα είναι ο Σπυρόπουλος.Όταν τον πήραμε νόμιζα πως θα ήταν ένας δεύτερος Νίκος Καρούλιας από τα αριστερά.Αλλά εις μάτην.Κρίμα κρίμα. καί έρχονται δύσκολα μάτς στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.Σαν να βλέπω τώρα τον Βερμπακόφσκις(τον θυμάστε πού τον κτύπαγε μεταγραφή ο Ολυμπιακός?Στον Εργοτέλη υπέγραψε) να ξεσκίζει την πρώτη αγωνιστική τα δίκτυα του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο.

Καί τέλος πάλι κατάρα στον Τεν Κάτε που έβαλε τον Τζόρβα τερματοφύλακα σε ένα πιό δύσκολο ματς γιά να τον εξευτελίσει ενώ είνα καλύτερος του Γκαλίνοβιτς.

Δεν τον πάει τον Τζόρβα ο Τεν Τεν.

Δημοσ.

Μετα και το περας του 2ου φιλικου επιβεβαιωνεται αυτο που ειχα πει μερικες σελιδες πριν

Μας λειπει η καθετη πασα σιγουρα..

Η αμυνα μας ειναι για τα μπαζα..

Μετα το φιλικο ειμαι απολυτως σιγουρος οτι ΠΡΕΠΕΙ να παρουμε τερματοφυλακα 11δατο..

Θελουμε 4 μεταγραφες:

1 τερματοφυλακα σοβαρο

1 στοπερ που θα καθογηδει και θα ανεβαζει την αμυνα

1 δεξι μπακ που θα βοηθαει στην πλευρα και θα ειναι σοβαρος αμυντικα

1 δεκαρι με καθετη πασα

Λοιπον μαθαμε τα 3 δεξια μας μπακ για φετος Μουν-Μελισσης-Βυντρα.

Καλα θα ριξουμε μεγα γελιο δεξια. Παμε στα υπολοιπα τωρα.

Ποιος θα πει στον βυντρα οτι δεν κανουμε τριπλα στην μεγαλη περιοχη οταν παιζουμε στοπερ?

Επισης πως γινεται ο Βυντρα να ειναι πιο μπροστα απο τον Καραγκουνη ωρες ωρες μου φαινεται αδιανοητο..

Ο καντε με εξεπληξε με την τρομερη πασα στον αντιπαλο..

Ο καραγουνης αφου παιζει 10αρι πως γινεται να φτανει πισω απο το κεντρο για να παρει και να κουβαλησει μπαλα?

Καλα μιλαμε τα ιδια θα δουμε με περσι..

Δημοσ.

Ποιός θα φάει το ξύλο στο τέλος της χρονιάς?

Ο Αντωνίου ή ο Τεν Κάτε?

Διαβάστε μερικά μηνύματα πιό πίσω να δείτε πού λέω ότι όλη η άμυνα θέλει ξήλωμα.

Κανονικά θα έπρεπε να βγάζουν δελτίο τύπου και να λένε.Τον Σπυρόπουλο τον πρότεινε ο Λιβαθηνός(ας πούμε) Τον Χριστοδουλόπουλο τον πρότεινε ο Ρότσα(ας πούμε) και λοιπά.

Ώστε να έχουν συνέπειες και αυτοί που κάνουν τους σχεδιασμούς έτσι δεν είναι?

Και μη μού πείτε ότι ήταν φιλικό έτσι?Φαντάζεστε να ήταν η Μπαρτσελόνα που θα είχε χάσει από τη Βασιλεία και δεν θα γινόταν χαλασμός στην Ισπανία?

Αν θες να λέγεσαι μεγάλη ομαδα πρέπει να σε σέβονται καί στα φιλικά!

Δημοσ.

Φαντάζεστε να ήταν η Μπαρτσελόνα

FCB δεν ελεγε το ονομα?:-D

Για να ειμαστε και ρεαλιστες ολη η αμυνα δεν υπαρχουν λεφτα να ξηλωθει.Οποτε ας ελπισουμε οτι θα παρουνε σοβαρο σεντερ μπακ και δεξι μπακ....Αλλιως,τσαμπα θα πανε ολες οι μεταγγραφες....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...