Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

nikos21aek, το πρώτο μάτς που επικαλείσαι πέρισυ ανύπαρκτος ήσουνα. Έκατσε η τσαρουχιά του εντίνιο και έβαλες και ένα μούφα πέναλτυ. Βέβαια στο συγκεκριμένο ματς ήταν και ο ΠΑΟ κακός, αλλά η διαφορά κλάσης των δύο ομάδων ήταν εμφανής από τότε. Στα υπόλοιπα 3 ματς έγινε εμφανέστατη.

Τώρα στις συγκρίσεις που κάνεις, εγώ θα σου πώ πως ο μοναδικός παίκτης της ΑΕΚ που θα ήθελα στον ΠΑΟ είναι ο Σκόκο (ο οποίος φυσικά δεν είναι πιο χρήσιμος από Κάρα αλλά τέλος πάντων). Οι υπόλοιποι είναι μέτριοι και έχουμε τουλάχιστον ισοδύναμες λύσεις, με εξαίρεση συνολικά το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών.

Εκεί που έχουμε σημαντική διαφορά, αν και ξέρω πως δεν πρόκειτε να συμφωνήσουμε ποτέ, είναι στο τεχνικό τιμ. Ο Μπάγιεβιτς είναι καλός μόνο για να κάνει κουμάντο στα αποδυτήρια. Προπονητικά είναι πολύ πίσω από τον Τέν Κάτε.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ στο πρώτο ματς μία ομάδα είδα στο γήπεδο..

Τι είδες εσύ ο θεός σου και η ψυχή σου πραγματικά..

Τώρα άμα είναι μέτριοι οι υπόλοιποι..έισαι πιο κάτω από το μέτριο εσύ...Μέτριος τερματοφύλακας που έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής..Τι άλλο θα ακούσουμε..:-(

Μέτριος ο Μπλάνκο με 60 γκόλ σε δύο χρονιές που έχεις να δεις κάτι τέτοιο και εγώ δεν ξέρω πόσο...

Μέτριος ο Κυριάκος...που είσαι τόσα χρόνια με Βύντρα και ματώνουν τα μάτια κανονικά...

Μέτριος ο Μάκος που είναι 21 χρονών με 170 συμμετοχές στην Α εθνική στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ με περιβραχιόνιο..Ποιός άλλος παίχτης το έχει κάνει αυτό;O Σαραβάκος και άν...Μέτριος ήταν και αυτός ε;Όσοι ξέρουν τι ομάδα είναι ο Πανιώνιος καταλαβαίνουν το μέγεθος.

Μέτριος ο Τζιμπούρ...είδες την χρονιά που έπαιξε χωρίς προετοιμασία και τραυματίας και έβγαλες συμπέρασμα..Τα γκόλ που σας κάρφωνε παλιότερα δεν τα θυμάσαι μάλλον..Αλήθεια κανένα ανάποδο ψαλίδι πόσο καιρό έχεις να δείς στην ομάδα σου...Α ξέχασα είχε κάνει ένα...ο Γκουμας.

Για το αν είναι πιο χρήσιμος ο Κάρα από τον Σκόκο...όσο φανατικός βάζελος και αν είσαι...δεν το λες αυτό...:lol:

Τώρα αν συγκρίνεις τον Μπάγεβιτς με τον αλοπρόσαλο Τεν Τεν,και τον σταθερότατη απόδοση με τις Ολλανδικές αλχημείες...Πρόβλημά σου...Δεν θα σου αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.Οι 9/10 ξέρω ότι μέσα σας θα θέλατε να έχετε τον Ντούσαν αντί για τον ΤενΤεν αλλά είστε αναγκασμένοι λέτε ότι είναι καλύτερος ο ΤενΤεν..Σας καταλαβαίνω..Και εγώ πέρυσι προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι ο Δώνης έχει κάτι..αλλά δεν τα κατάφερα.

Μερικές φορές η απάντηση είναι απλή και είναι αυτό που βλέπεις..;)

Δημοσ.

Καταρχας και ο Μαντζιος για τον Πανιωνιο παιχταρας ητανε.Κατσε να δεις τι ειναι πρωτα.

Επισης ο Γιωργαρος μονος του πηρε ολη την ΑΕΚ στα play off και περσι....και φετος αν δεν κανω λαθος.

Ο Σκοκο καλος παιχτης,αλλα σιγουρα ειναι σε χαμηλοτερο επιπεδο απο τον Καραγκουνη προς το παρον.(το οποιο δεν ειναι και πολυ θετικο ε.)

Δημοσ.

Κοιτα το μπαγεβιτς το παω παρα πολυ αλλα στο κοουτσαρισμα τον εχει ο Τεν κατε.Θυμισου το τελευταιο ματς.Παντως κ εγω για την ελλαδα ντουσαν θα προτιμουσα.Ο αλλος ειναι αλλοπροσαλος ωρες ωρες δηλαδα λες τωρα τη κανει αυτος...Α για σκοκο εννοειται οτι ο ανθρωπος ξερει πολυ μπαλα πολυ καλυτερος απο το Καραγκουνη....

Δημοσ.
Για το αν είναι πιο χρήσιμος ο Κάρα από τον Σκόκο...όσο φανατικός βάζελος και αν είσαι...δεν το λες αυτό...:-)

Εγω βαζελος δεν ειμαι αλλα πιο χρησιμος ηταν ο Καρα απο τον Σκοκο

Ο Καρα στα πλεϊ οφ πηρε την ομαδα απ'το χερι. Ειδες τις εμφανισεις του

Στον Παο ηταν ο ηγετης της ομαδας την περιοδο 2008 - 2009

Δημοσ.

ρε παιδια ο καρα φαινοταν επειδη ολοι αλλοι εκει μπροστα του παο ηταν ανυπαρκτοι.σαν τη μυγα μες στο γαλα ξεχωριζε.ο σκοκο ειναι αλλη κλαση παικτη.Μπορει να μη ριχνει το τρεξιμο του καραγκουνη αλλα απο μπαλα ειναι σε αλλο επιπεδο μπροστα στο καραγκουνη...

Δημοσ.

@john1987 μην τα λές έτσι αυτά..Πόσες εμφανίσεις έκανε ο Μάντζιος στον Πανιώνιο;;Έγινε και αρχηγός;

Για τον Καραγκούνη...Τες πα άμα το πιστεύεις αυτό κατά βάθος...Με γειά σου με χαρά σου...Εγώ τον πάω τον Καραγκούνη λόγω φάτσας και δεν θα στον θίξω πολύ..:lol:

@alexdelpiero Άμα κρίνεις τον Μπαγεβιτς από ένα παιχνίδι που ήταν ολοφάνερο ότι έβαλε μέσα μόνο όσους υπολόγιζε για την επόμενη χρονιά και παραλίγο να του βγεί κιόλας αν έμπαινε το άχαστο...Τότε μάλλον δεν έχεις δεί καθόλου μπάλα..

Τι να πούμε δηλαδή για τον Τεν Κάτε;;;

Από που να ξεκινήσουμε;

Αλλά ξέχασα...Ήταν βοηθός προπονητή στην Τσέλσι..Από τακτική δεν τον φτάνει κανείς...:lol::lol:

Σαν τον Φερέρ και αυτός...Τέλειος στις τακτικές.Ο Μπάγεβιτς που έχει πάθει υπερκούπωση δεν το έχει..

Εγω βαζελος δεν ειμαι αλλα πιο χρησιμος ηταν ο Καρα απο τον Σκοκο

Ο Καρα στα πλεϊ οφ πηρε την ομαδα απ'το χερι. Ειδες τις εμφανισεις του

Στον Παο ηταν ο ηγετης της ομαδας την περιοδο 2008 - 2009

Και ο Σκόκο στο Παναθηναικός-ΑΕΚ πήρε τη νίκη μόνος του.

Αλλά τα δύο πέναλτι που σφυρίχτηκαν σε 10 λεπτά την κάναν ισοπαλία.

Και στον τελικό κυπέλου μόνος του έπαιζε.Και μέχρι εκεί μόνος του την πήγε μαζί με τον Μπλάνκο..Ο καραγκούνης ούτε καν πήγε τελικό...Από ποιόν αποκλείστηκε;Από τον Πανσσεραικό...Ναι.:lol:Πόσα; 3..Ναι :lol:

Το ότι ήταν ο ηγέτης πέρυσι μπορεί και να είναι ο απλός λόγος που δεν πήρε ο Παο τίποτα..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:30 ----------

:lol::lol::lol:Είναι τυπάρα όμως!Τον ήθελα στον Πανιώνιο!

Δημοσ.

Καλα στο κοουτσαρισμα συνολικα το κρινω το μπαγεβιτς απο ολη τη θητεια του στην ελλαδα...Θυμισου Μολντε,Γιουβε,Λιβερπουλ το περσυνο τελικο κυπελλου,το φετινο τελικοεκανε λαθη.Παραδειγματα σου λεω τωρα αν θες σου λεω κ αλλα.ΑΑπο δωνηδες κ κετσπαγιες φερερ παντως ειναι 1000 φορες καλυτερος. Ο τεν κατε που στο λεω δεν θα τον επαιρνα ποτε σε ομαδα τουλαχιστον σε κατι ματς στο τσ λ εδειξε οτι σκαμπαζει απο τακτικη.Αλλα αν ημουν προεδρος ελληνικης ομαδος το μπαγεβιτς θα επαιρνα...

Δημοσ.

Και ο Αλέφας τους έχει όλους στην τακτική..:lol:

Όταν έδειχνε το σύστημα με τους κεφτέδες όλη η Ελλάδα είδε ότι σκαμπάζει...:lol::lol:

Δεν παίζει όμως να τον συγκρίνω με τον Μπάγεβιτς..

Μέχρι και με τον ΠΑΟΚ πήρε κύπελλο και με τον Άρη πήγε τελικό και η ομάδα έβγαζε φωτιές...

Δημοσ.

nikos21aek, δεν νομίζω πως αξίζει να το κουράζουμε. Θα μείνω με την απορία πως οι υπερπαιχτες-φωτιά στην επιθεση της ΑΕΚ μαζί με τον υπερκουπωμένο Μπάγιεβιτς κατάφεραν σε 2 ματς με τον ΠΑΟ των Βύντρα-Σαριέγκι να βάλουν μόνο ένα γκόλ και αυτό με στημένο από τα 35 μέτρα. Επίσης θα μείνω με την απορία πως οι ανώτεροι χάσανε τον τελικό κυπέλλου ενώ νικάγανε με 2-0 στο 8΄από τον ελλειπέστερο και πιό κουρασμένο Ολυμπιακό της 15ετίας.

Με λίγα λόγια, ό,τι να΄ναι.

Δημοσ.

μα δεν μου απαντας ομως.δηλαδη πιστευει οτι στο κοουτσαρισμα ο μπγεβιτς παιρνει πανω απο 5?Συνολικα στο ξαναλεω ειναι πολυ καλος προπονητης δουλευει καλα μια ομαδα μεχρι να αρχισει το ματς.Την ωρα του αγωνα ειναι που τα χανει.Αυτο το κοουτσαρισμα δηλ το χει ο Αγγελος...

Δημοσ.
nikos21aek, δεν νομίζω πως αξίζει να το κουράζουμε. Θα μείνω με την απορία πως οι υπερπαιχτες-φωτιά στην επιθεση της ΑΕΚ μαζί με τον υπερκουπωμένο Μπάγιεβιτς κατάφεραν σε 2 ματς με τον ΠΑΟ των Βύντρα-Σαριέγκι να βάλουν μόνο ένα γκόλ και αυτό με στημένο από τα 35 μέτρα. Επίσης θα μείνω με την απορία πως οι ανώτεροι χάσανε τον τελικό κυπέλλου ενώ νικάγανε με 2-0 στο 8΄από τον ελλειπέστερο και πιό κουρασμένο Ολυμπιακό της 15ετίας.

Με λίγα λόγια, ό,τι να΄ναι.

Παίζει να ζείς αλλού;Να βλέπεις άλλα ματς;Αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω.Παίζει να το θεωρείς επιτυχία αυτό που έκανε η ομάδα σου πέρυσι;Παίζει να πιστεύεις ότι αν έμπαινε ένα γκόλ από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στην αρχή όταν έκανες το σταυρό σου ότι το παιχνίδι θα έληγε έτσι όπως έληξε;Παίζει να νομίζεις ότι ήσουν τόσο ανώτερος σε κανένα από τα υπόλοιπα 3 παιχνίδια;Παίζει να μην νιώθεις ότι όταν τρώς 3 γκόλ από εργοτέληδες και Πανσσεραικούς οι αμυντικοί σου είναι για κλάμματα;Έγώ παρόλο που είχα τα μαύρα μου χάλια πέρυσι αυτό το τραγικό δεν το έκανα...Όσο για τον τελικό..Όσα δεν φτάνει η αλεπού...Τουλάχιστον έπαιξα όπως έπαιξα εναντίον του Ολυμπιακού που σου έριξε 15 πόντους στο κεφάλι...Και για μένα πήρε το πιο δίκαιο από τα 12 πέρυσι.

Το ότι να ναι μάλλον εσύ το λες..Sorry κιόλας..

Νιώθεις καθόλου τι έγινε στην ΑΕΚ πέρυσι και πόσα προβλήματα υπήρχαν;To ότι άλλαξε προπονητής και δύο πρόεδροι δεν σου λέει τίποτα;Και αλλαγές στο υλικό τελευταία στιγμή και μέσα στη χρονιά;

Ομοιογένεια ξέρεις τι σημαίνει στο ποδόσφαιρο;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:07 ----------

μα δεν μου απαντας ομως.δηλαδη πιστευει οτι στο κοουτσαρισμα ο μπγεβιτς παιρνει πανω απο 5?Συνολικα στο ξαναλεω ειναι πολυ καλος προπονητης δουλευει καλα μια ομαδα μεχρι να αρχισει το ματς.Την ωρα του αγωνα ειναι που τα χανει.Αυτο το κοουτσαρισμα δηλ το χει ο Αγγελος...

Δεν ξέρω ρε φίλε όποια πέτρα και να ρωτήσεις αυτό είναι το δυνατό του σημείο..Τώρα αν πιστεύεις εσύ ότι παίρνει 5...Είπαμε γούστο σου και καπέλο σου.Και ο Αλέφας παίρνει 10..

Κάτσε γιατί τώρα το πρόσεξα...Ποιός Άγγελος;:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Κοιτάτε να δείτε.Καλός προπονητής είναι ο Μπάγεβιτς αλλά μέχρι εκεί.Καταλαβαίνετε τι εννοώ.Ότι υπάρχουν σαφώς και χειρότεροι προπονητές.Εγώ τον ήθελα στον Παναθηναϊκό με την ελπίδα ότι θα έβαζε μιά τάξη σε εποχές που η ομάδα ήταν μπάχαλο.Τότε που κυβερνούσε μόνος του ο Τζίγκερ και γινόντουσαν τα συλαλλητήρια.

Ήξερα επίσης ότι άμα ερχόταν τότε στον Παναθηναϊκό εμείς θα έπρεπε να ξεχάσουμε τις διακρίσεις στην Ευρώπη γιατί ο άνθρωπος είναι κομπλεξικός με τας Ευρώπας.

Θυμάμα ακόμη την απάντηση που είχε δώσει στην ερώτηση του δημοσιογράφου ποιά γνώμη είχε γιά το πέναλτυ του Παπυτσέλη και αγρίεψε τότε αυτός λέγοντας άλλη ερώτηση.Όσο ήταν στη δούλεψη του θείου ήταν ο πρίγκιπας της προπονητικής γιατί όλα δούλευαν υπέρ του.Τότε ήταν που στηνόταν οι βάσεις γιά να γίνει η αυτοκρατορία των πρωταθλημάτων και αυτός έλεγε άλλη ερώτηση.Τώρα περιμένει άραγε προκοπή η ΑΕΚ από τον Μπάγεβιτς.Ο άνθρωπος είναι τελειωμένος πλέον.Και μαζί με αυτόν και η ομάδα.Εγώ λυπάμαι που η ΑΕΚ είναι σε αυτή τη κατάσταση.Καί δεν εννοώ βέβαια τίτλους και τ'ετοια.Αλλά που δεν έχει μιά διοίκηση να βγεί μπροστά.Γι' αυτό πρέπει να μιλάνε οι φίλοι της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή καί όχι γιά το αγωνιστικό μέρος.Αυτό είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει.

Έπειτα τι ήταν αυτή η αναφορά που έκανε ο Μπάγεβιτς λέγοντας ότι αρνήθηκε τρείς φορές να αναλάβει τον Παναθηναϊκό?Έχει κανένα πρόβλημα?Σε τόσες ομάδες πήγε και δούλεψε.Αλλά θα σας πω εγώ γιατί δεν πρόκειται να δουλέψει ποτέ στον ΠΑΟ.Γιατί ξέρει τι είναι η ομάδα και οι φίλαθλοί της και τι απαιτήσεις άχουνΚαί ότι αυτός δεν μπορεί με τίποτα να δώσει ότι δίνουν άλλοι ακόμη και ο Ρότσα που δεν είναι προπονητής, στούς αγώνες της Ευρώπης.

Εξ άλλου η πλειοψηφία των πράσινων οπαδών δεν τον θέλει γιατί έκανε την πάπια όταν έβλεπε τι γινόταν τότε που στηνόταν η κόκκινη αυτοκρατορία και δεν μίλαγε.Λογικό βέβαια.Ποιός είναι στο μέλι και δεν γλείφει ε?

Δημοσ.

@geovard Λογικά είσαι κάτω από 15 χρονών και δεν θυμάσαι την ΑΕΚ του Μπάγεβιτς.Την ομάδα που για ΑΕΚτζήδες και μη έπαιξε την ομορφότερη μπάλα την τελευταία 20ετία.Αλλά και μετά τον Ολυμπιακό μάλλον ξεχνάς την 4άρα στον τελικό κυπέλου που πέταξε ο ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό με τον Ντούσαν προπονητή και την μπάλα που έπαιζε ο Άρης με τον Μπάγεβιτς προπονητή που πήγε και τελικό κυπέλου και έβαζε 3 και 4 γκόλ σε κάθε παιχνίδι.Από εκεί και πέρα ποιός σου είπε ότι δεν μας απασχολούν πιο πολύ τα διοικητικά..Απλά το να μιλάν για το υλικό της ΑΕΚ φέτος με απαξιωτικό τρόπο τη στιγμή που για εμένα θα έχει ίσως την πιο στρωτή ομάδα και από τους τρείς και τον καλύτερο προπονητή τουλάχιστον δεν το θεωρώ fair από φιλάθλους που η ομάδα τους έχει βύντρα και Σαριέγκι στην 11άδα.

Δημοσ.

[

Δεν ξέρω ρε φίλε όποια πέτρα και να ρωτήσεις αυτό είναι το δυνατό του σημείο..Τώρα αν πιστεύεις εσύ ότι παίρνει 5...Είπαμε γούστο σου και καπέλο σου.Και ο Αλέφας παίρνει 10..

Κάτσε γιατί τώρα το πρόσεξα...Ποιός Άγγελος;:lol::lol::lol:

Συγγνωμη ρε φιλε αλλα το δυνατο σημειο του ειναι η δουλεια που κανει στις προπονησεις.Περυσι στο τελικο επεμενε με το καραμπελα πανω στο γκαλετι που οργιασε,με τη λιβερπουλ επαιξε ζωνη κ εβαλε αλλαγη το ρεζιτς,φετος προηγηθηκε με δυο 0 κ αντι να βαλει λιμπερο η να παιξει ποιο αμυντικα με το που μπηκε ο ντερμπισαιρ συνεχιζε να παιζει με ζωνη στην ευθεια τους αργους στοπερ κ τον αλβες.Αλλα απο την αλλη ασφαλως κ του αναγνωριζω οτι πηρε μια ομαδα δυαλημμενη απο το δωνη κ την αλλαξε θεαματηκα προς το καλυτερο.Διαφωνω με το παιδι που τον ειπε τελειωμενο για τη φετινη αεκ ειναι η ιδανικη λυση...Α για τον αγγελο που λες ξερεις δες κ τη λενε οι παικτες που συνεργαστηκε.για τον αλεφαντο που σαφως κ δεν ειναι αγγελος ο ζιοβανι ξερεις τη εχει πει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...