KaizerSoze Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Η μεταγραφη του Κατσουρανη ηταν πολυ καλη γιατι πηρες εναν απο τους ελαχιστους(δεν ειναι πανω απο 3) Ελληνες παικτες που πραγματικα αξιζουν τα λεφτα τους και ειναι καλοι Δεδομενου πως οι Σιμαο-Ματος για αλλους λογους δεν ειναι σιγουροι και ο ΣΙλβα του χρονου δεν ξερεις αν θα υπαρχει και σε τι κατασταση, καλα καναμε. Φετος μπορει να μην τον χρειαζοσουν αλλα θα με θυμηθεις του χρονου. Και αν ο Κατσουρανης ειχε παει αλλου του χρονου θα ειχε συμβολαιο.
johnnyestia Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Πολύς κόσμος κράζει πως με τον Μπιεσμιρ και τον Καντέ δεν θα έχουμε του χρόνου άμυνα. Σοβαρά τώρα, τους έχετε δεί να παίζουν ποδόσφαιρο και το λέτε αυτό? Ή μήπως το λέτε επειδή δεν τους ξέρατε? Εγώ δεν τους έχω δει και δεν έχω άποψη, πλην όμως φέτος έχω εμπιστοσύνη στις επιλογές που γίνονται. Ας κάνουμε λοιπόν υπομονή μέχρι να τελειώσουν οι μεταγραφες (σε 2 μήνες) , να τους δούμε στο γήπεδο και μετά ας κρίνουμε όσο θέλουμε.
geovard Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Πολύς κόσμος κράζει πως με τον Μπιεσμιρ και τον Καντέ δεν θα έχουμε του χρόνου άμυνα. Σοβαρά τώρα, τους έχετε δεί να παίζουν ποδόσφαιρο και το λέτε αυτό? Ή μήπως το λέτε επειδή δεν τους ξέρατε? Εγώ δεν τους έχω δει και δεν έχω άποψη, πλην όμως φέτος έχω εμπιστοσύνη στις επιλογές που γίνονται. Ας κάνουμε λοιπόν υπομονή μέχρι να τελειώσουν οι μεταγραφες (σε 2 μήνες) , να τους δούμε στο γήπεδο και μετά ας κρίνουμε όσο θέλουμε. Μα τι λες τώρα.Εδώ προορίζεται πάλι ο Βύντρα γιά βασικός και μετά πιστεύεις ότι κάτι θα αλλάξει?Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Βύντρα θα είναι βασικοί τι σε κάνει να πιστεύεις ότι φέτος θα γίνουμε Μπαρτσελόνα ή κάτι τέτοιο? Γιά μένα όλη η άμυνα θέλει ξήλωμα.Είδες τη φάση με το γκολ που φάγαμε από τους Ελβετούς χθες?Κάπως έτσι θα κοιμούνται πάλι στην άμυνα οι αστέρες μας.
johnnyestia Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Ο περισυνός Βύντρα ας παίξει ευχαρίστως και φέτος βασικό σέντερ μπακ. Μου φτάνει που δεν θα παίζει σίγουρα ο τραγικος Γκούμας (βασικός πέρισυ σε όλες τις "κηδείες"). Θεωρώ επίσης δεδομένο πως θα έχουμε έναν πολύ καλύτερο από τον Σαριέγκι. Ο Σουηδός είναι τέτοιος και όπως γράφεται θα φορέσει σίγουρα τα πράσινα, τουλάχιστον μετά τον Γενάρη. Όπως και να έχει, ακόμα και χωρίς άλλη μεταγραφή είμαστε πολύ μπροστά από τους υπόλοιπους στην Ελλάδα σε ποιότητα και πληρότητα ρόστερ. Ο γαύρος ξεκινάει χωρίς Άτζα, Τζώρτζεβιτς, Πατσάτζόγλου, Λέτο και όπως φαίνεται Μπελούτσι. Από αυτούς έχει καλύψει τα κενά του Άτζα (Μέλμπεργκ) και Λέτο (ζαϊρί). Εκεί που είχε ήδη ένα ελλειπέστατο ρόστερ, τώρα τους βλέπω να τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Για την ΑΕΚ δεν χρειάζεται να πώ κάτι...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Πολύς κόσμος κράζει πως με τον Μπιεσμιρ και τον Καντέ δεν θα έχουμε του χρόνου άμυνα. Σοβαρά τώρα, τους έχετε δεί να παίζουν ποδόσφαιρο και το λέτε αυτό? Ή μήπως το λέτε επειδή δεν τους ξέρατε? Εγώ δεν τους έχω δει και δεν έχω άποψη, πλην όμως φέτος έχω εμπιστοσύνη στις επιλογές που γίνονται. Ας κάνουμε λοιπόν υπομονή μέχρι να τελειώσουν οι μεταγραφες (σε 2 μήνες) , να τους δούμε στο γήπεδο και μετά ας κρίνουμε όσο θέλουμε. Για ποιο λογο εχεις εμπιστοσυνη? Το ιδιο σκαουτινγ τιμ που σου εφερε πολυ προσφατα ντειβιντ και βαβζινιακ ειναι. Για να μη παω στις περσινες μεταγραφες που υποτιθεται οτι αλλαξαν τακτικη. Μακαρι να μας βγουν λιρα 100, αλλα δε νομιζω οτι θα ξαναδουμε μεταγραφη στυλ βαζεχα, μπορελι, μικλαντ, χενρικσεν (οσα στοιχησε ο Μελισης τοσα στοιχισαν ολοι αυτοι μαζι).
nikos21aek Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Για την ΑΕΚ δεν χρειάζεται να πώ κάτι... Ναι μην πείς γιατί με το δεξί μπακ και τον Λεονάρντο έχει το πληρέστερο ρόστερ και από τους 3.Δεν μιλάω για αξία παιχτών..Αν και κέντρο άμυνας και συνολικά επίθεση(εκτός από Σισσέ που είναι μονάδα είναι καλύτερη)
Members gsarig Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Members Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Όχι ο μπορέλι... στην εποχή του ήταν πολύ ακριβή μεταγραφή από ότι θυμάμαι (άλλο αν με τα σημερινά δεδομένα μπορεί να φαίνεται φτηνός)...
johnnyestia Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Για ποιο λογο εχεις εμπιστοσυνη? Το ιδιο σκαουτινγ τιμ που σου εφερε πολυ προσφατα ντειβιντ και βαβζινιακ ειναι. Για να μη παω στις περσινες μεταγραφες που υποτιθεται οτι αλλαξαν τακτικη. Μακαρι να μας βγουν λιρα 100, αλλα δε νομιζω οτι θα ξαναδουμε μεταγραφη στυλ βαζεχα, μπορελι, μικλαντ, χενρικσεν (οσα στοιχησε ο Μελισης τοσα στοιχισαν ολοι αυτοι μαζι). Τελικά δεν έχω καταλάβει. Θέλουμε να παίρνουμε παίκτες αναγνωρισμένης αξίας ή λαχεία που ίσως μας βγούν? Οι Βαζέχα, μίκλαντ και χένρικσεν ήταν λαχεία, ειδικά ο πρώτος 10πλό τζάκ πότ του τζόκερ. Ο Μπορέλι είχε έρθει σαν ακριβή μεταγραφή και έκανε 1.5 χρόνο να παίξει την μπαλάρα που ήξερε και το κράξιμο είχε πέσει σύννεφο. Πέρισυ κάναμε μισή ντουζίνα μεταγραφές ψάχνοντας πάλι αυτό το λαχείο, αλλά αυτός που στέριωσε ήταν ο αναγνωρισμένος Ζιλμπέρτο. Ο Βαβζίνιακ για τα λεφτά που δώσαμε μιά χαρά επιλογή παίκτη ήταν. Ο Ντέιβιντ αποκτήθηκε από σπόντα 18 χρονών σαν επένδυση για το μέλλον. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά μετά από παααάρα πολλά χρόνια, που παίρνουμε 2 παίκτες πρώτης γραμμής (Σισσέ, Κατσούρ) και κυνηγάμε και 3ο στην άμυνα. Οι υπόλοιπες μεταγραφές 2ης γραμμής έχουν στοιχεία που ταιριάζουν ακριβώς στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας. Δεν βλέπω τον λόγο να είμαι μίζερος. Σίγουρα πάντως δεν έχω τους ενδοιασμούς που είχα πέρισυ τέτοιο καιρό για τον προγραμματισμό του τεχνικού τιμ. Ναι μην πείς γιατί με το δεξί μπακ και τον Λεονάρντο έχει το πληρέστερο ρόστερ και από τους 3.Δεν μιλάω για αξία παιχτών..Αν και κέντρο άμυνας και συνολικά επίθεση(εκτός από Σισσέ που είναι μονάδα είναι καλύτερη) Δεν ξέρω πόσο καλύτεροι είστε σε 2 από τις 3 γραμμές (άμυνα-επίθεση). Αυτό που ξέρω είναι πως σε 4 παιγνίδια με εμάς πέρισυ, μπάλα έπαιξες μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο του τελευταίου αγώνα. Φέτος δεν βλέπω λόγο για να είσαι αισιόδοξος.
nikos21aek Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δεν ξέρω πόσο καλύτεροι είστε σε 2 από τις 3 γραμμές (άμυνα-επίθεση). Αυτό που ξέρω είναι πως σε 4 παιγνίδια με εμάς πέρισυ, μπάλα έπαιξες μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο του τελευταίου αγώνα. Φέτος δεν βλέπω λόγο για να είσαι αισιόδοξος. Και στο πρώτο έπαιξα μπάλα που δεν υπήρχες καν μέσα στο γήπεδο και με τον Ολυμπιακό έπαιξα μπάλα,και χίλια δύο προβλήματα είχα πέρυσι στην προετοιμασία(έφυγε ο καλύτερος παίχτης λίγο πριν λήξει και αποκτήθηκαν άλλοι πολύ αργά χωρίς να κάνουν καν προετοιμασία...και η θέση του καλύτερου παίχτη που έφυγε δεν αναπληρώθηκε)και δεν ήταν ο ίδιος προπονητής πέρυσι με αυτόν που είναι τώρα και ο κορμός έμεινε και προσθήκη εκεί που πονούσα έγινε και θα γίνει.Και ο Κυριάκος είχε προβλήματα με τραυματισμούς το ίδιο και ο Τζιμπούρ.Και ο Σκόκο έχει προσαρμοστεί περισσότερο.Και υπάρχει επιτέλους καθαρό αριστερό μπακ καλύτερο του Γεωργέα και θα έρθει και δεξιό.Και ο κόσμος δεν θα κάνει αποχή από το γήπεδο και όταν έρχεται στο γήπεδο δεν θα ασχολείται με άλλα πράγματα.Και δεν επαίξες και σε κανένα παιχνίδι τόσο καλύτερα από εμένα πέρυσι..Μόνο στο τελευταίο που έπαιξα με τα τσικό και που αν έμπαινε του Μπλάνκο θα ήταν άλλο παιχνίδι..Τυχερός ήσουν.Και πέρυσι δεν έχανα εύκολα..φαντάσου φέτος πόσο δύσκολα θα χάνω. Με την ίδια λογική και εσένα πέρυσι με τον Γκαλίνοβιτς τον Σαριέγκι και τον Βύντρα έβαζε ο Εργοτέλης τρία γκόλ στο ΟΑΚΑ...γιατί είσαι τόσο αισιόδοξος ότι δεν θα γίνει το ίδιο και φέτος; Καμία σχέση τόσο η ΑΕΚ πέρυσι και φέτος όσο και ο Παναθηναϊκός. Η υποτίμηση και η λάσπη δεν καταλαβαίνω γιατί όμως...από τη στιγμή που...Σαχά>Γκαλίνοβιτς,Κυριάκος>Σαριέγκι,Μαιστόροβιτς>Βύντρα,Σκόκο>Καραγκούνης,Τζιμπούρ ή Μπλάνκο(διάλλεξε)>Σαλπιγγίδης,Λεονάρντο>Γκάμπριελ,αν όπως λέγετε είναι κλεισμένος και ο Σειταρίδης μόλις πάρουν το ΟΚ για τα λεφτά και Γιούρκας>δεξί σας μπάκ.Και τέλος Μπάγεβιτς>Τεν τεν +η γκρίνια σας που φέρνει την καταστροφή που σε εμάς δεν υπάρχει φέτος. Μόνο στα Σισέ>Μπλάνκο ή Τζιμπούρ,Κατσουράνης>Μάκος(αν και δεν το δένω και κόμπο αυτό),Λέτο>Ιορντάκε και Σπυρόπουλος>Καράμπελας και Τζιλμπέρτο>Καφές είσαι ανώτερος..Τελείως αντικειμενικά όμως.Εντάξει έχετε και περισσότερο βάθος όμως και πάτε ένα τικ πιο πάνω αλλά δεν θα έδενα τίποτε κόμπο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.Μπάλα είναι..και το τόσο τραγικό στην ΑΕΚ που δεν μιλάς καν δεν το βλέπω..
alexdelpiero Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Ναι μην πείς γιατί με το δεξί μπακ και τον Λεονάρντο έχει το πληρέστερο ρόστερ και από τους 3.Δεν μιλάω για αξία παιχτών..Αν και κέντρο άμυνας και συνολικά επίθεση(εκτός από Σισσέ που είναι μονάδα είναι καλύτερη) Γιατι δηλαδη θεωρεις οτι οι Κυργιακος-Μαιστοροβιτς ειναι καλυτεροι απο Μελμπεργκ-Παπαδοπουλο?δε νομιζω να ναι ετσι...
nikos21aek Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Αντε παίζει να είναι χειρότεροι αλλά όχι για πολύ..Κάτσε να τον δούμε τον Μέλμπεργκ πρώτα..Οι κακές γλώσσες λένε ότι με την μπάλα στα πόδια παίρνει βαθμό κάτω του μηδενός..
Str Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 συγγνωμη κι ολας που μπαινω σε ξενα φορα (πλυθηντικος... χοχοχο) αλλα πραγματικα τωρα... πως σας πεισανε πως ο Αβρααμ ειναι καλος αμυντικος δεν μπορω να καταλαβω...
nikos21aek Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δεν είπε κάτι τέτοιο το παιδί...Σαν δίδυμο τους συγκρίνει...
alexdelpiero Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 συγγνωμη κι ολας που μπαινω σε ξενα φορα (πλυθηντικος... χοχοχο) αλλα πραγματικα τωρα... πως σας πεισανε πως ο Αβρααμ ειναι καλος αμυντικος δεν μπορω να καταλαβω... Για ελλαδα ειναι πολυ καλος.γρηγορος ειναι,κοβει παιρνει κεφαλιες μια χαρα ειναι...
nikos21aek Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Για ελλαδα ειναι πολυ καλος.γρηγορος ειναι,κοβει παιρνει κεφαλιες μια χαρα ειναι... το ΝOOΟΤ στο τέλος ξέχασες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.