geovard Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Γενικά συμφωνώ με αυτά που λέτε, εκτός από το σημείο που θεωρείτε πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται παίκτες επιπέδου Μαρτσένα για να κερδίσει τους εργοτέληδες. Αυτές τις ομαδούλες πρέπει να τις κερδίζει με τη φανέλα όποιος και αν την φοράει και ελπίζω φέτος ο Τεν Κάτε να φτιάξει τη νοοτροπία της ομάδας σε αυτόν τον τομέα. Δηλαδή τον Σισσέ τον πήρε γιά να κερδίσει τον Εργοτέλη?Δεν νομίζω.Ομάδα θέλει να φτειάξει να τρέχει και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Αλλά μπορεί να τον κερδίσει φέτος, μάλλον γιατί ο Σισσέ είναι πιό άγριος από τον Ογκουνσότο(δεν λένε πως έφυγε γιά Ρωσία αυτός?) Μην κοιτάς που πέρσυ ο Τεν Κάτε είχε άγνοια κινδύνου και την πάτησε.Φέτος δεν δικαιολογείται με τίποτα άν χάσει έστω μισό βαθμό από τον Εργοτέλη και τις όμοιες ομάδες με τον Εργοτέλη. Σίγουρα κάτι μεγάλο λείπει από την άμυνα.Εμένα με απογοήτευσε ο Τεν Κάτε γιατί στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο είπε ότι βασίζει πολλά στον Βύντρα.Τελικά όλοι θα φύγουν ο Βύντρα δεν πρόκειται ποτέ να φύγει. Γουστάρω να καθιερώσει την μπλε εμφάνιση γιά την επόμενη χρονιά.Δεν είναι ωραία?Απλά το τριφύλλι να γίναι πράσινο!
insomniaK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δε θα πάρεις Σεϊταρίδη, αλλά μπορείς να ευχαριστήσεις. @geovard, νομίζω πως έχασες κάποια από τις αρνήσεις τις πρότασεις μου. Το ίδιο λέμε.
Anubis13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Πάντως ρε μάγκες no offence αλλά μια δεκαετία τώρα παίρνετε παίχτες και ποτέ δεν είστε ευχαριστημένοι.Όλα τα χατίρια του κόσμου γίνονται και πάντα παράπονο έχετε.Φέτος πραγματικά αν δεν πάρει ο Παναθηναικός το πρωτάθλημα ο μόνος λόγος θα είστε εσείς που θα αρχίσετε τα "τα έλεγα εγώ","αμα δεν δίνεις λεφτά να πάρεις τον Μαρτσένα αυτά παθαίνεις","έδωσε τόσα και δεν πήρε έναν αμυντικό της προκοπής","πήγε και πλήρωσε τόσα λεφτά τον κουτσό","που πας με τον Καραγκούνη","Δεν κάνει ο Δέκα Γάτες" και όλα αυτά τα συναφή που κάθε χρόνο κάνουν την σταγόνα πλημμύρα...Δεν ξεκολλάτε λίγο με τα παράπονα μπας και το πάρετε; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ!Μάκο,Λεονάρντο,Γιούρκα και Καράμπελα θα πάρω φέτος και θα πω και ευχαριστώ..Και εσείς έχετε 10 παίχτες σε κάθε γραμμή. Εγω δεν ξερω(και βαριεμαι να μετρησω ποσους παικτες εχουμε σε καθε θεση) παντως θελουμε : Ενα μεγαλο στοπερ που να καθοδηγει την αμυνα, 1 σοβαρο 10αρι με καθετη πασα να αξιοποιει το Σισε και 1 δεξι μπακ που να ανεβαζει την ομαδα Αν δεν παρουμε αυτα δεν βλεπω προκοπη
kazakosc Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Eγω βλεπω να κλεινει η περιοδος των μεταφραφων με το πολυ αλλη μια μεταγραφη και στις πρωτες εμφανισεις να φενονται τα κενα της ομαδας και να μας λενε ο Ιανουαριος ειναι κοντα και το μπατζετ μεγαλο. Παντως ωραια η μπλε εμφανιση.
Mika Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 πολλα βλεπεις καζακο... πως εφτασες στο συμπερασμα οτι θα γινει αλλη μια μεταγραφη ενας θεος ξερει
kazakosc Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 πολλα βλεπεις καζακο... πως εφτασες στο συμπερασμα οτι θα γινει αλλη μια μεταγραφη ενας θεος ξερει Γι αυτο εβαλα τη φραση το πολυ μια μεταγραφη.Εκτος και αν δεν το ειδες...
Mika Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 ok λοιπον αφου δεν το καταλαβες παμε παλι... πως εφτασες στο συμπερασμα οτι θα γινει το πολυ αλλη μια μεταγραφη ενας θεος ξερει
ata1983 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Γενικά συμφωνώ με αυτά που λέτε, εκτός από το σημείο που θεωρείτε πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται παίκτες επιπέδου Μαρτσένα για να κερδίσει τους εργοτέληδες. Αυτές τις ομαδούλες πρέπει να τις κερδίζει με τη φανέλα όποιος και αν την φοράει και ελπίζω φέτος ο Τεν Κάτε να φτιάξει τη νοοτροπία της ομάδας σε αυτόν τον τομέα. Για εμένα ο Παναθηναικός των τελευταίων χρόνων 2-3 παίκτες έχει που ξεχωρίζουν σε ποιότητα από αυτούς του Εργοτέλη οπότε δεν μου κάνει και μεγάλη απορία που κάνουμε γκέλες. Ομάδες σαν τον Παναθηναικό που δεν μπορούν να σπάσουν κλειστές άμυνες είναι ότι πρέπει για τους Εργοτέληδες. Επιτέλους η ομάδα χρειάζεται παίκτες που να ξέρουν μπάλα. Και τακτική γιατί αυτο που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια λέγεται τσουκου τσουκου μπάλα. Ούτε κατενάτσιο δεν το λες. geovard: Ρε συ διάβασε λίγο τι λέω. Το ίδιο πράγμα λέμε. Απλώς σου λέω σε περίπτωση που δεν έρχεται(μπορεί να μην θέλει με τίποτα) ο Μαρτσένα ε δεν μπορεί κάποιος άλλος καλός θα έρχεται με τόσα λεφτά. Αυτό που με τρελλαίνει είναι να μου λένε ή Μαρτσένα ή τίποτα.
geovard Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 geovard: Ρε συ διάβασε λίγο τι λέω. Το ίδιο πράγμα λέμε. Απλώς σου λέω σε περίπτωση που δεν έρχεται(μπορεί να μην θέλει με τίποτα) ο Μαρτσένα ε δεν μπορεί κάποιος άλλος καλός θα έρχεται με τόσα λεφτά. Αυτό που με τρελλαίνει είναι να μου λένε ή Μαρτσένα ή τίποτα. Όχι ή Μαρτσένα ή τίποτα.Δεν λέμε κάτι τέτοιο. Αλλά ένα παίχτη στο κέντρο της άμυνας σαν τον Μαρτσένα.Τον έχω προσέξει αυτό τον παίχτη και είναι αυτό που χρειαζόμαστε.Πολύ καλός τεχνίτης προέρχεται από ποδοσφαιρικά προηγμένη χώρα και θα κατευθύνει όλη την αμυντική λειτουργία αφού ο ..μόσχος ο Γκαλίνιβιτς είναι ανίκανος να τοποθετήσει την άμυνά του και να την κατευθύνει.Τόσα χρόνια προσπαθεί να το κάνει και κανένας δεν τον ακούει. Εν ολίγοις θέλουμε ένα πάιχτη με προσωπικότητα.Ας πάρουμε κάποιον άλλον λοιπόν αλλά να έχει αυτά τα στοιχεία. Πιστεύω κατ' αρχήν ότι θα πάμε φέτος πολύ καλύτερα σαν ομάδα αλλά μέχρι που δεν μπορώ να ξέρω.
KaizerSoze Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ρε ξεκολλατε!! Χαμος στην αρχη, μετα πανηγυρια με Σισε-Κατσουρ και τωρα επειδη δεν ερχεται ο Μαρτσενα ξανα καταρες. Οι μεταγραφες Σισε-Κατσουρανη ειναι καλες. ΕΙναι πολυ καλες. Δειχνουν θεληση. Με το 1/3 των χρηματων του Σισε ερχοταν ο Κρουζ αν θελανε να κανουν λαμογιες. Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν και αλλοι Μαρτσενα εκει εξω
geovard Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Αν δεν κάνουν κάτι γιά την άμυνα θα πάνε στράφι οι καλές μεταγραφές που έγιναν. Από πίσω μπάζει πολύ.Και ο Γκαλίνοβιτς.. εξακολουθεί να έχει λίγο μυαλό. Τα είπαμε αυτά.Εμεις θέλουμε δύο παίχτες τύπου Μαρτσένα στην άμυνα.Όχι ότι θα μας σώσει αποκλειστικά ο Μαρτσένα. Μιά μεγάλη αμυντική προσωπικότητα θέλουμε.Να τραβήξει λίγα αυτιά όποτε κάνουν λάθη ο Βύντρα ο Σαριέγκι κ.λ.π
ata1983 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Σήμερα είδα λίγο το φιλικό, όλοι προσπαθούσαν με την μπάλα κάτω εκτός του Βύντρα. Δεν έχει πάει μια σέντρα του εκεί που έπρεπε ποτέ αλλά αυτός συνεχίζει τις γιόμες. Όσο για τις μεταγραφές, πρέπει να προσπαθήσουν πολύ ακόμα. Με μια μεταγραφή κράχτη τη στιγμή που βγαίνουν τα διαρκείας δεν πείθουν. Δε λέω τουλάχιστον ο φετινός κράχτης είναι ελπιδοφόρος και κάτω των 40 αλλά δεν αρκεί αυτό. Ποιος θα τον τροφοδοτεί? Όσο για την άμυνα βλέπω να γυρνάει και ο Μόρις και να κλείνει το ροστερ
Anubis13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μας λειπει η καθετη πασα σιγουρα.. Η αμυνα μας ειναι για τα μπαζα.. Μετα το φιλικο ειμαι απολυτως σιγουρος οτι ΠΡΕΠΕΙ να παρουμε τερματοφυλακα 11δατο..
alexdelpiero Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Ρε ξεκολλατε!!Χαμος στην αρχη, μετα πανηγυρια με Σισε-Κατσουρ και τωρα επειδη δεν ερχεται ο Μαρτσενα ξανα καταρες. Οι μεταγραφες Σισε-Κατσουρανη ειναι καλες. ΕΙναι πολυ καλες. Δειχνουν θεληση. Με το 1/3 των χρηματων του Σισε ερχοταν ο Κρουζ αν θελανε να κανουν λαμογιες η μεταγραφη του Σισε ειναι τεραστια οπως κ του Λετο πολυ σημαντικη.Τωρα για το Κατσουρανη θα διαφωνησω.Αφου εκει εχεις Ζιλμερτο,Σιμαο μου φαινεται περιττο που πηρες κ το Κατσουρανη,ενα ποιο δημιουργικο θες εκει.Ο στοπερ σου παντως θα πρεπει να ειναι αξιας ενω θες κ ενα δεξι μπακ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.