johnyboy Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Ο καθένας από τους 4-5 που έχουμε βγαίνει και λέει μια πίπα έτσι για να δείξει και αυτός ότι υπάρχει. όταν σταματήσουν να κάνουν σαν παιδιά τότε ίσως βγάλουμε μια άκρη. όσο για τις μεταγραφές και φέτος μια από τα ίδια.όσο θα παίζει ο γκουμόγιαννος και ο βύντρα στόπερ δεν θα πάρουμε.όσο θα παίζει ο την-εχω-δει-λιγο-μπεκαμ καραγκούνης αριστερό χαφ πάλι δεν θα πάρουμε. οπότε όσο θα ανακατεύεται η οικογένεια άσπρη μέρα δεν θα δούμε. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν πας μπροστά με σημαίες κοντάρια και τυπαροψυχάρες.θες παίχτες να ξέρουν μπάλα.Αυτοί που έχουμε μόνο για ποδόσφαιρο αλάνας είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovard Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Είναι το δεύτερο μόλις μήνυμα που γράφω στο thread στη ...νέα εποχή. Θα πω μόνο ότι οικονομήσανε αρκετά οι πολυμετοχικοί απο το CL, αλλά απ' ότι δείχνουν οι πρώτες κινήσεις τους δεν σκοπεύουν να αλλάξουν δραστικά πολιτική.Μεγάλα ονόματα υπόσχεται ο Βγενόπουλος, ενώ ο Τζίγγερ προσπαθει να κρατήσει την μέχρι τώρα τακτική. Πολλοί κοκκόροι ρε παιδιά.Και το ξημέρωμα δεν λέει να φανεί. Και να ακούς τον Αντωνίου από την άλλη να λέει ότι εγώ θα κριθώ στο τέλος της διετίας που λήγει το συμβόλαιο συνεργασίας μου με την ομάδα!Οι υπάλληλοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Είναι το δεύτερο μόλις μήνυμα που γράφω στο thread στη ...νέα εποχή.Θα πω μόνο ότι οικονομήσανε αρκετά οι πολυμετοχικοί απο το CL, αλλά απ' ότι δείχνουν οι πρώτες κινήσεις τους δεν σκοπεύουν να αλλάξουν δραστικά πολιτική.Μεγάλα ονόματα υπόσχεται ο Βγενόπουλος, ενώ ο Τζίγγερ προσπαθει να κρατήσει την μέχρι τώρα τακτική. Πολλοί κοκκόροι ρε παιδιά.Και το ξημέρωμα δεν λέει να φανεί. Και να ακούς τον Αντωνίου από την άλλη να λέει ότι εγώ θα κριθώ στο τέλος της διετίας που λήγει το συμβόλαιο συνεργασίας μου με την ομάδα!Οι υπάλληλοι! Για να πέσουν τα λεφτά που πρέπει να πέσουν, σημαίνει ότι θα πρέπει να βάλει λεφτά και αυτός που κρατάει το 50%. Οπότε κάπου εκεί δυσκολεύουν όλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Για να πέσουν τα λεφτά που πρέπει να πέσουν, σημαίνει ότι θα πρέπει να βάλει λεφτά και αυτός που κρατάει το 50%. Νομίζω ότι έγινε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Που σημαίνει ότι τα λεφτά από τις μετοχές (που μέχρι τώρα είναι δικές μου) που πουλάω θα μείνουνε στη εταιρία; Θα μπορούσε να πει ότι απλώς πουλάω μετοχές. Αν δεν κάνω λάθος και ο Βγενό έλεγε ότι δεν χρειάζεται να βάλει χρήματα. Έχουμε εμείς. Το θέμα είναι ότι τάξανε (κυρίως ο Βγενό) λαγούς με πετραχήλια και μας έφεραν μόνο μερικούς λαγούς μαδημένους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Νομίζω ότι έγινε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Που σημαίνει ότι τα λεφτά από τις μετοχές (που μέχρι τώρα είναι δικές μου) που πουλάω θα μείνουνε στη εταιρία; Θα μπορούσε να πει ότι απλώς πουλάω μετοχές. Αν δεν κάνω λάθος και ο Βγενό έλεγε ότι δεν χρειάζεται να βάλει χρήματα. Έχουμε εμείς. Το θέμα είναι ότι τάξανε (κυρίως ο Βγενό) λαγούς με πετραχήλια και μας έφεραν μόνο μερικούς λαγούς μαδημένους. Ο Βγενόπουλος θέλει λένε να ρίξει άλλα 20+. Για να πέσουν άλλα 20+ θα πρέπει να γίνει νέα αύξηση. Και ο καρκίνος προφανώς ακούει τέτοια και βγάζει σπυριά. Κατά τα άλλα πάντως, έχουμε Απρίλιο ακόμα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Κατά τα άλλα δεν ξέρετε ακόμα αν θα παίξετε στο τσουλου ή στου ουεφα για τις μεταγραφές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Τα όσα έριξαν το καλοκαίρι (που έριξαν, άλλο αν έδωσαν ένα σωρό λεφτά για το Μελίσση) όμως δεν ήξεραν αν θα τα πάρουν πίσω από το CL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 ήξεραν όμως ότι θα παίξουν προκριματικά τσουλου... εννοείται ότι άλλες μεταγραφές θα κάνεις αν σε ένα μήνα στην βλακεία των πλεϊ οφ τερματίσεις πρώτος και άλλες αν τερματίσεις πιο κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Το ΤΛ ειναι κινητρο και μεταγραφικο πλεονεκτημα ΜΟΝΟ οταν δεν θες να δωσεις λεφτα, εγω αυτο ξερω Δλδ ο Σισε θα παιξει ΤΛ και με την Σαουθαμπτον που διαολο ειναι? Εαν σκασεις διπλα και τριδιπλα ερχονται. Το ΤΛ θα το κοιταξει ο παικτης αμα εχει παρομοιες προσφορες απο τον Παναθηναικο και την Τενεριφη. Αν ο Παναθηναικος του σκασει τριδιπλα απο την Τενεριφη ρε δεν πα να παιζει και ιντερτοτο... ΥΓ. Σεβαστο μια ομαδα να μην θελει να μπει με το καλημερα 30Μ μεσα(δεδομενου οτι δεν ξερει αν θα παιζει ΤΛ) Ομως εαν εχεις 1 πρωταθλημα πριν 5 χρονια και το επομενο ηταν πριν 12 και εαν θες να λες οτι κανεις καινουρια αρχη, ε τοτε σορρυ αλλα ναι, θα μπεις μεσα 30Μ και αν τα παρεις πισω τα πηρες. Περσυ εβγαλες και κερδος μαλιστα. Στο φιναλε για να βγαλουν ή για να βαλουν μπηκαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 εγώ εννοούσα από την πλευρά της ομάδας... δεν δίνεις τα ίδια όταν παίζεις ή υπάρχει πιθανότητα να παίξεις στο τσουλου και όταν θα παίξεις στο ουέφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panathinaikara Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 εντάξει με τη μπάλα, σε 1 βδομάδα έχουμε final 4. Χθες μαδήσαμε τον ΠΑΟΚ(καλά δεν ήταν και για συμπεράσματα ο αγώνας). Ελπίζω να τον πατήσουμε τον ΟΣΦΠ γιατί οταν ήμουν μικρός αυτός ο ημιτελικός με τη Σαραγόσα πολύ μου είχε κάτσει στο λαιμό όπως επίσης και η μετέπειτα ξεφτίλα με ήττα με 20 πόντους στην έδρα μας με Αμίτσι, Σκονοκίνι και δε συμμαζεύεται. Αν θα βρίσκεται σε top φόρμα ο Μήτσος με ανυσυχεί και η κατάσταση του Τσαρτσαρή. Όπως και να το κάνουμε , με καλό Κωστάκη ξεφτιλίσαμε τη Σιένα στο πρώτο εκτός και κακά τα ψέμματα, φέτος ήταν χώμα σε όλη τη χρονιά. Είναι και ο μόνος μας ψηλός που είναι perfect matchup για τον Μπουρούση(πολυ ανεβασμένος φέτος) στην άμυνα καθώς τραβιέται έξω συχνά, πρόπερσι στους τελικούς του έκοψε και 2 ταπίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Τα όσα έριξαν το καλοκαίρι (που έριξαν, άλλο αν έδωσαν ένα σωρό λεφτά για το Μελίσση) Χωρίς να γνωρίζω αλλά εγώ ακόμα αμφιβάλω αν δόθηκε το ύψος του ποσού που λένε για Μελίσση και Χριστοπουλόπουλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Ο Βγενόπουλος θέλει λένε να ρίξει άλλα 20+. Για να πέσουν άλλα 20+ θα πρέπει να γίνει νέα αύξηση. Και ο καρκίνος προφανώς ακούει τέτοια και βγάζει σπυριά. Κατά τα άλλα πάντως, έχουμε Απρίλιο ακόμα ε; Δηλαδή για να ρίξουν και άλλα χρήματα θέλουν αντάλλαγμα (μετοχές); Ο Παύλος τι αντάλλαγμα παίρνει από το λεφτά που "σκορπάει" (μην πει πάλι κάποιος άλλα τα μεγέθη μπάσκετ και μπάλας. Τόσοι έχουν μαζευτεί στην Π.Α.Ε.); Ας βγει και ας το πει στα ίσα. Θέλω το 50+%. Μην μου λέει θα βάλουμε λεφτά διότι είμαστε αγνοί Παναθηναϊκοί και δεν αντέχουμε να βλέπουμε την ομάδα έτσι. Και ακριβώς επειδή είναι Απρίλιος ακόμη, δεν θα έπρεπε να βγαίνουν από την Π.Α.Ε. και να τάζουν. Και επιμένω. αλλιώς μας τα παρουσίαζαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastravoud Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 O Τσαρτσαρής είναι η μεγάλη απογοήτευση της σεζόν, έχει κάνει μόνο ένα καλό παιχνίδι(Σιένα) από πέρσι στον 1ο πρώτο τελικό με ΟΣΦΠ. Ο Μήτσος δεν είναι καλά δυστυχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Ο Τσαρτσαρης μονο καλυτερα μπορει να παει Ειναι χαλια και η ομαδα εχει μαθει να παιζει χωρις αυτον οποτε οτι "καλο" κανει θα θεωρειται μπονους Ο Μητσος δεν με ανησυχει. Ειναι ο καλυτερος μετα τον Φωτση παικτης μας στο να ειναι νεκρος 30 λεπτα και να το παρει μονος του στα τελευταια 10. Επισης μπορουμε να το δουμε απο την αλλη, ο Μητσος γενικα δεν ηταν παικτης που θα εβαζε 20αρες σε 3 ματς σερι οποτε και να ηταν σε φουλ φορμα τωρα τιποτα δεν σου ελεγε πως θα ηταν καλος στο Βερολινο. Εαν ειναι ΣΩΜΑΤΙΚΑ καλα μπορει να ξυπνησει απο το πουθενα οποτε δεν με αγχωνει αυτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.