john1987 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Καλα ας ερθει ο Μαρτσενα και θα τους ξεχασουμε ολους αυτους... (πλην του Ρενε φυσικα)
ata1983 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Κοίταξε τη διαφορά ο Χένρικσεν ακόμα και κοντύτερος δεν είχε χάσει ποτέ κεφαλιά. Ήταν πολύ έξυπνος στην τοποθέτηση. Από την άλλη Βόκολος και Κυριάκος πάλι δεν έχαναν κεφαλιά λόγω ύψους. Ο Βύντρα ως κοντός και με χάλια τοποθετήσεις δεν στέκει ποτέ για κανένα λόγο ως κεντρικός αμυντικός. Όσο για ταχύτητα πχ τον Κυριάκο δεν τον έλεγες και αργό για βαρύ αμυντικό καλός ήτανε. Σε όλα τα άλλα που λες συμφωνώ και για αυτό χρειάζεται και ένας καλός τερματοφύλακας πάνω από όλα να κατευθύνει την άμυνα
geovard Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Τι σου είναι αυτό το διαδίκτυο ρε παιδί μου! Γράφεις στο google παραδείγματος χάριν marchena for Panathinaikos και σου βγάζει ένα σωρό σχετικά sites! Μακάρι να έρθει σε μας που μάλλον το καλοσκέφτεται. Ερώτηση: Η Βαλένθια κέρδισε έξοδο στο CL ή έμεινε απ έξω?
firewalker Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μουν: «Δεν ήμουν μεθυσμένος» Σε κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε ο Μπράις Μουν, ο οποίος τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν ήταν μεθυσμένος όταν συνέβη το δυστύχημα. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού ανέφερε σε δηλώσεις του πως είχε καταναλώσει δυο μπύρες, η ποσότητα των οποίων δεν είχε επηρεάσει τις ικανότητες του στην οδήγηση κάθε. Ο Νοτιοαφρικάνος εξέφρασε την λύπη του τονίζοντας ότι δεν είχε οπτική επαφή με το θύμα. «Ήμουν σε μία στροφή και δεν μπορούσε να δω τις γυναίκες. Λέω γυναίκες, γιατί ήταν δύο. Όταν ξαφνικά τις είδα, προσπάθησα ν' αποφύγω το χτύπημα, οδήγησα προς την αντίθετη κατεύθυνση, αλλά στη σύγχυση οι δυο κοπέλες έτρεξαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Δυστυχώς η μία κοπέλα βρέθηκε προς το μέρος μου και την χτύπησα», είπε ο Μουν και πρόσθεσε: «Όσον αφορά στο αλκοόλ, ήπια δύο μπύρες. Ήταν ατύχημα, διότι οι δυο κυρίες έτρεξαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις και η κατεύθυνση που επέλεξα έτυχε να είναι εκείνη όπου η βρέθηκε και η κοπέλα». Αναφορικά με το αν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία ο Μουν είπε: «Δεν είμαι σίγουρος ακόμα. Ο πατέρας μου πήγε στο αστυνομικό τμήμα και θα το μάθω αργότερα». Τέλος σχετικά με το αν έχει μιλήσει με τους συγγενείς της κοπέλας σχολίασε: «Δεν το έχω κάνει ακόμα, αλλά ο πατέρας μου έχει μιλήσει με τον σύζυγό της. Θα τους επισκεφθώ σύντομα, αλλά δεν είμαι σίγουρος πότε θα γίνει αυτό». http://www.gazzetta.gr/content/view/38872/2/
gilardino Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 παει για φουντο ο Ερασιτεχνης...κριμα...τοσα λεφτα στη μπαλα και στο μπασκετ και δε μπορουν να βρουν λιγα λεφτα για τα υπολοιπα τμηματα...
geovard Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Αυτός ο φοβερός πιτσιρικάς από το Ohio (μαθητής είναι) ταιριάζει στα πλάνα τού Ομπράντοβιτς? http://www.youtube.com/watch?v=MHqsJmGUvq0&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Esport24%2Egr%2Fhtml%2Fent%2F659%2Fent%2E299659%2Easp&feature=player_embedded
ata1983 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Καλός βάλε και αυτόν μέσα >http://www.youtube.com/watch?v=oUv18zfYCHQ και τα παίρνουμε τα ματσάκια από το parking Άσχετο αλλα έχει κανένας έναν τυπά που έριχνε συνεχόμενα από τη μια μπασκέτα στην άλλη και έμπαιναν όλα το ένα μετά το άλλο?
theok2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Αυτή τη διαφήμιση λες; [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=6ST4Ag87cPs[/ame]
KaizerSoze Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 viral της nike ηταν οπως και η αλλη με τον Ροναλντινιο και τα δοκαρια ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:21 ---------- KoΠηκαν Κλέιτον, Ίβανσιτς, Ντέιβιντ και Λεοντίου, Τζιόλης, Μάλαρτζ, Μόρις, Δημούτσος, Δάρλας και Σιόντης. Απο αυτους Κλειτον, Ιβ, Τζιολης, Μορις ισως φερουν κανα φραγκο, Λεοντιου, Δημουτσος, Δαρλας, Μαλαρτζ, Σιοντης δεν το κοβω και τον Ντειβιντ παιζει να τον δωσουμε δανεικο
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δάρλας και Σιόντης ψευτό ανακοινώθηκαν από την Καβάλα χτες (σε τόπικες εφημερίδες τουλάχιστον)... εντιτ: δανεικοί...
geovard Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Από αυτούς που λέτε μόνο τον Ίβανσιτς δεν ήθελα να φύγει και αυτό γιατί τον συμπαθώ.Αλλά κατά καιρούς όσο έπαιξε δεν έκανε και τα καλύτερα παιχνίδια.Οπότε θεωρώ ότι το ξεσκαρτάρισμα φέτος θα είναι καλό γιά την ομάδα αφού θα πρέπει να καλυφθούν οι θέσεις με καλύτερους παίχτες. Θα αποκτήσουμε τσαμπουκά που λέει και ο Πατέρας και πάίχτες με τα κοεδελλάκια(Τζιώλης, Λεοντίου) αλλά και τουρίστες(Κλέιτον) θα κάνει καλό που θα φύγουν. Έχω ένα κόλλημα με Μαρτσένα ρε παιδιά.Αυτός λέει δενέχει αντίρρηση να έρθει αλλά η γυναίκα του αυτή τνεποχή γεννάει και προτιμά να μην μετακινείται. Ο Παναθηναϊκός δίνει τέσσερα εκατομύρια και τον Νασίφ Μόρρις, η Βαλένθια ζητάει έξι εκατομύρια αλλά τα λεφτά θα είναι κάπου στα πέντε. Σημασία έχει ότι ο παίχτης γουστάρει να έρθει στην Πανάθα.Αυτός θα είναι ηγέτης στην άμυνα και όχι οι κρυόκωλοι Βόρειοι.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 O Μόρρις έχει καλό χειρόφρενο. Το κακό είναι πως με Μόρρις, Σαριέγκι, Βύντρα, δεν θα προλαβαίνουμε να μαζεύουμε κεφαλιές από τα δίχτυα. Ωραίος ο Μόρρις αλλά ο πατέρας του έριξε μισή μερίδα.
firewalker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δάρλας και Σιόντης ψευτό ανακοινώθηκαν από την Καβάλα χτες (σε τόπικες εφημερίδες τουλάχιστον)... εντιτ: δανεικοί... Ε βέβαια... Καβάλα. Εμείς μην βάλουμε κανα φράγκο για την ομάδα. Δηλαδή στον Παναθηναϊκό πόσους και ποιος έχουμε σίγουρα; Με τον ερασιτέχνη χαμός...
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Άσε ρε φαϊρ να πάρουμε κάνα παίκτη... ο Μάκαρος όλο το καλοκαίρι αετό πετάει...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 1st of July, 2009 Valencia accepted Panathinaikos' offer of about 4.000.000 euros and Nasief Morris as an exghange player. Now Carlos Marchena will become a king of Panathinaikos as a defence leader. Αληθεύει ή μούσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.