cassidy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 αδέρφια έχουν βγει τα προγράμματα για φιλικά και αγώνες? ξέρουμε τίποτα? Είναι από τις 18/6, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει http://www.prasinanea.gr/html/ent/340/ent.3340.asp
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 χλωμο, ο Τεν Κατε δεν τον υπολογιζει... Μην παιρνεις και ορκο οτι αυτος που δεν τον υπολογιζει ειναι ο Ολλανδος. Βλεπε περιπτωση Παπ.
Mika Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Κατά τις 6 πέρασα έξω από το ξενοδοχείο St.George Lycabettus και ήταν μαζεμένοι καμιά 30αριά οπαδοί του ΠΑΟ. Τι παίζει, ήρθε κανένας καινούργιος παίκτης; http://prasinanea.gr/html/ent/655/ent.3655.asp
KaizerSoze Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Για Σιμαο Δεν υπάρχει λογος να φυγει, ομως ειναι ο μονος που μπορει να φερει προταση πανω απο την αξια του. Ειναι μικρος και εδειξε τεραστια βελτιωση. Ειναι λογικο αν κανει καπου 4 με 5 αυτη την στιγμη, αν καποιος δωσει 7 να το σκεφτεις. Δεν ξερεις πως θα παιξει του χρονου
johnnyestia Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Αν το τεχνικό τιμ θεωρεί πως ο Σιμάο δεν έχει πολλά περιθώρεια βελτίωσης, φυσικά και να δωθεί. Προσωπικά προτιμώ να φύγει ο Σιμάο παρά ο Μάτος. Ο Μάτος ξέρει και λίγη μπαλίτσα, έχει και καλό σούτ. Ο Σιμάο πέρα από το να καλύπτει την μπάλα και να την δίνει στα 5 μέτρα δεν μπορεί το παιδί, παρότι τρέχει και μαρκάρει για 2. Γενικά στην θέση του αμυντικού χαφ με Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη, Μάτος και υπό συνθήκες και Καραγκούνη, είμαστε παραπάνω από πλήρεις τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη. Εκεί που υστερούμε ακόμα σημαντικά είναι στα σέντερ μπακ, όπου φυσικά υπάρχει η βούληση να γίνει μεταγραφή-μπαμ. Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι περίπλοκα. Στην δεξιά μεριά αν δεν πάρουμε παίχτη θα πορευθούμε με Νίνη, Γκάμπριελ και Μούν. Και οι 3 τους έχουν πιθανότητες να βελτιωθούν πάρα πολύ φέτος. Αν όμως δεν γίνει αυτό, τότε η ομάδα όσο να ναι θα γέρνει από αριστερά. Δεν ξέρω αν θέλω να κάνουμε μεταγραφή και εκεί. Σε έναν ιδανικά πλασμένο κόσμο θα ήθελα επίσης να παίρναμε και ένα 10άρι με @@ σαν τον Άλεξ της Σπαρτάκ και ο Καραγκούνης να υπομένει πάγκο χωρίς πολλά πολλά. Με έναν τέτοιο παίκτη θα βλέπαμε παπάδες μπροστά, πραγματικά.
firewalker Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Ο Σιμάο πιάνει θέση ξένου; Μάλλον ο Μουν θα φύγει αν πιάνει θέση ξένου. άντε και κανας Γκάμπριελ. Για Σάρας κανα νέο;
Soulseeker Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 προσωπικά μ αρκεί που σχεδόν τπτ δεν περνούσε από τον Σιμάο και πως κυνηγούσε τα πάντα..ίσως πιο πολύ με τρομάζει το τί θα μπει στη θέση του αν φύγει... στην τελική.. 23-24 δεν είναι; δεν χωράει 1 έτος ακόμα να δούμε αν βελτιωθεί; Ο Simao ειναι 19-20. Εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης και προσωπικα πιστευω πως ειναι μεγαλο λαθος αν τον πουλησουμε. Εξαλου παιχτη που να τρεχει παντου,να παιζει με παθος και κοβει τα παντα δεν ειχαμε ποτε εκει. Με τον Τεν Κατε ο Simao μπορει ανετα να γινει απο τα καλυτερα αμυντικα χαφ.
KaizerSoze Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 1. Ο Σιμαον νομιζω ηγταν 21 περσυ. Το κακο ειναι οτι παρουσιασε σχεδον μηδενικη εξελιξη(σχεδον, οχι απολυτως) στο θεμα τεχνικης. Και μηχανακια υπαρχουν, αμ.χαφ που να πασαρουν σωστα δεν υπαρχουν και βαφτιζουν επιτελικα χαφ ως αμυντικα για να την παλεψουν(βλ. Καραγκουνης) Οσο πνευμονι και αν εχεις, δεν μπορεις να πας ετσι στην Ρεαλ με 10Μ. Αυτη την στιγμη μαξιμουμ να κανει 5Μ και αρα αν μας δωσουν 7-8 ξερω γω, ε, καπου λες "ρε μπας" 2. Για Σαρας το μονο νεο ειναι οτι εχει ξεσκισει την μιση Μυκονο παρεα με τον Νικολας.
cumulus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Μπράις Μουν στη Νότιο Αφρική. Όπως αναφέρει ο Τύπος της χώρας, ο άσος του Παναθηναϊκού τραυμάτισε θανάσιμα με το αυτοκίνητό του μία 25χρονη γυναίκα επιστρέφοντας τα ξημερώματα από το πάρτι του συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της χώρας, Άαρον Μοκοένα. Ο 23χρονος παίκτης είναι πολύ πιθανό να είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ και αντιμετωπίζει κατηγορία ανθρωποκτονίας! Πηγη sportfm
Snolly Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Μπράις Μουν στη Νότιο Αφρική. Όπως αναφέρει ο Τύπος της χώρας, ο άσος του Παναθηναϊκού τραυμάτισε θανάσιμα με το αυτοκίνητό του μία 25χρονη γυναίκα επιστρέφοντας τα ξημερώματα από το πάρτι του συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της χώρας, Άαρον Μοκοένα. Ο 23χρονος παίκτης είναι πολύ πιθανό να είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ και αντιμετωπίζει κατηγορία ανθρωποκτονίας!Πηγη sportfm Άρα θέλουμε οπωσδήποτε δεξί μπακ.
geovard Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια. Λοιπόν δεν ξέρω τι θα γίνει, πρέπει να πάρουμε τον Μαρτσένα οπωσδήποτε.Μόνο έτσι θα υπάρχει σιγουριά στην άμυνα. Ούτε Βαν Μπουτάρεν(1.96 μπόι!), ούτε Σουηδούς πολλά υποσχόμενους.Παίχτες που να ξέρουν πραγματικά μπάλλα χρειαζόμαστε.Εμένα οι Βόρειοι ποτέ δεν μου άρεσαν σαν παίχτες.Δεν εκαναν ποτέ τη διαφορά.Είδαμε και τον διεθνή τον δικό μας τον Νίλσον τόσα χρόνια. Ως εκ τούτου πιστεύω ότι η μεταγραφή του Μέλμπεργκ δεν έπρεπε να κάνει τόσο ντόρο. Οπότε επειδή πιστεύω ότι και ο Βέλγος κάτι παρόμοιο είναι, δεν με ενθουσιάζει η ιδέα της απόκτησής του.Γιά την ομάδα μπάσκετ μήπως πρέπει να το σκεφτεί ο Γιαννακόπουλος?Με τόσο μπόι ο Βέλγος? Λένε ότι είναι ηγέτης στην άμυνα.Ε βέβαια με τόσο μπόι άμα είναι και φωνακλάς ποιός θα τον πλησιάζει από φόβο μη φάει καμιά σφαλιάρα! Εγώ τον είχα δεί στους αγώνες τις Μπάγερν γιά το CL και οι γρήγοροι επιθετικοί των αντιπάλων τον δούλευαν κανονικά.Μέχρι να στρίψει είχε ξημερώσει!
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Aκόμα και ο πιο άτεχνος παίχτης του κόσμου σαν τον Βόκολο χρειάζεται: Μία εποχή, ή μάλλον πολλές εποχές, ο ΠΑΟ δεν είχε κανένα πρόβλημα στον αέρα. Δηλαδή εντάξει είναι και ένας ψηλός, δεν μπορεί μια ομάδα να παίξει με 11 Μαραντόνα. Και μόνο για να καθαρίζει τα στημένα χρειάζεται. Ούτε εμένα μ' αρέσουν οι βόρειοι. Πάσχουν από έλλειψη πάθους. Δεν κυλάει αίμα στις φλέβες τους γι' αυτό η θεία φύση τους δώρισε το χάρισμα της αυτοκτονίας.
wizzy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Μπράις Μουν στη Νότιο Αφρική. Όπως αναφέρει ο Τύπος της χώρας, ο άσος του Παναθηναϊκού τραυμάτισε θανάσιμα με το αυτοκίνητό του μία 25χρονη γυναίκα επιστρέφοντας τα ξημερώματα από το πάρτι του συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της χώρας, Άαρον Μοκοένα. Ο 23χρονος παίκτης είναι πολύ πιθανό να είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ και αντιμετωπίζει κατηγορία ανθρωποκτονίας!Πηγη sportfm Εναλλακτική πηγή: εδώ Ερώτηση για εκείνους που δεν γουστάρουν Σκανδιναβούς: Ο Μίκλαντ και ο Κόλκα, σας χαλάγανε; (δεν το παίζω υποστηρικτής κανενός, απλά δεν νομίζω ότι μπορούμε να απαξιώνουμε ποδοσφαιριστές "έτσι απλά").
geovard Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Ερώτηση για εκείνους που δεν γουστάρουν Σκανδιναβούς: Ο Μίκλαντ και ο Κόλκα, σας χαλάγανε; (δεν το παίζω υποστηρικτής κανενός, απλά δεν νομίζω ότι μπορούμε να απαξιώνουμε ποδοσφαιριστές "έτσι απλά"). Ασφαλώς και δεν μας χαλάγανε.Άλλο όμως καλός παίχτης και άλλο παίχτης που κάνει τη διαφορά και σε πάει ένα βήμα παραπέρα. Δεν μπορούμε να βάλουμε σε σύγκριση παίχτες Ισπανούς με Σκανδιναβούς.Θα ήταν λάθος μιά τέτοια σύγκριση.Οι βόρειοι πέρα από την πειθαρχία και τη δύναμη δεν έβγαλαν ποτέ ένα Βίγια ένα Τόρες έναν Ραούλ έναν Τσάβι ,Ινιέστα και τόσους άλλους. Ακόμη και ο Ιμπραΐμοβιτς γιός μεταναστών είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.