Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

[offtopic]Το pasillo μού αρκεί εμένα..Γιατί ήταν κάτι ξεχωριστό..Όσο για το triple crown, απλά -3 τίτλοι στη χαώδη διαφορά.[/offtopic]

Δημοσ.
αμα βγαλετε τα πρασινα γυαλια θα δειτε οτι τα λεει μια χαρα..

κι εγω βαζελος ειμαι

Aυτο ειναι το προβλημα σου, οτι εισαι βαζελος

Μια χαρα τα λεει το λαμογιο που παρακινουσε σε επισοδεια, που εγλυφε τον Λετο περσυ και τωρα εγραψε οτι δεν εκανε και δεν τον θελανε, που εγραφε για ''φιλους'' του που του ειχαν πει να παιξει διπλο το Παναθηναικος-Βιγιαρεαλ, που λεει ''εχω 12/13 και ενα μου το εκλεψε ο Δουρος''!!

Παρα πολυ καλα τα λεει...για μαλακας.

Δημοσ.

Ποιος σκέφτεται έτσι ρε γμτ

http://www.sport-fm.gr/article/182715

Αν είναι δυνατόν. Ας αφήσουν τις βλακείες γιατί και όλους τους ΒυντροΜαντζιοΧριστοδουλο.......... για να την μπούμε στον γαύρο τους πήραμε και κοιτάξτε τι ωραία που κατέληξε για τον Ολυμπιακό.,

Υπάρχουν καλοί παίκτες στην αγορά πολύ καλύτεροι από αυτούς που έχουν φύγει από τον Ολυμπιακό έλεος

Δημοσ.

Δεν έχει καμία σχέση ο μάντζιος ο τζιώλης ο βύντρα ο λάζαρος με τον καστίγιο.

Τον αντιπαθώ όσο κανέναν άλλο αλλά ξέρει τόση μπάλα όσο λίγοι.Αν δεν ήταν σταρχιδηστής θα είχε κάνει τεράστια καριέρα.

γουστάρω τρελά να τον πάρουμε.

και θα τον πάρουμε.

Δημοσ.

O Kαστιγιο ΘΑ μπορουσε να γινει παικταρας μεγαλος.

Απο αυτους που ΘΑ και ΙΣΩΣ γινοντουσταν παικταραδες εχουμε χορτασει.

Εδω και 2 χρονια δεν υπαρχει αθλητης Καστιγιο

Δημοσ.
έκαναν ντου οι δικοί μας στο site της fifa.

στάνταρ για να βγει το ποσοστό αυτό αλλά και μόνο που τον είχε σαν επιλογή η FIFA στο poll είναι θέμα.

Δημοσ.

Εδω και 2 χρονια δεν υπαρχει αθλητης Καστιγιο

Πόσα παιχνίδια έχει κάνει αυτά τα δύο χρόνια; Βαριά 20~25;

Αν ερχόταν με καμιά 150~200 χιλιάρικα για τον πρώτο χρόνο ας τον έπαιρναν για πάγκο αρχικά και βλέποντας και κάνοντας. Για τον τρόπο που θέλει να έρθει και με τα λεφτά που θέλει, και ξέροντας τον σκατο-ποδπσφαιρο-χαρακτήρα που του έχουν φτιάξει είναι παντελώς άχρηστος στην ομάδα και μόνο κακό μπορεί να μας κάνει. Πήραμε που πήραμε τον Λέτο για σπάσιμο. Δεν χρειάζεται να πάρουμε και τον άλλον.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Poll

Which of the following transfers have you found the most exciting?

Results

1) Djibril Cisse

40.15%

2) Cristiano Ronaldo

30.96%

3) Kaka

24.68%

4) Javier Saviola

1.54%

5) Karim Haggui

1.42%

6) Roque Santa Cruz

1.26%

http://www.fifa.com/

Αυτό πρακτικώς σημαίνει ότι από τα εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν για Κακά και Ρονάλντο, στον πλανήτη έκανε μεγάλο πάταγο η μεταγραφή του Σισέ.

Δεν ξέρουμε τι θα παίξει αυτός αλλά από μάρκετινγκ ο σχεδιασμός του ΠΑΟ πήρε άριστα δέκα με τόνο στην προκειμένη.

Δημοσ.

Τόσοι παίχτες με προσωπικότητα υπάρχουν στο πλανήτη τα αποβράσματα του Ολυμπιακού Λέτο και Καστίγιο πάνε να πάρουνε?(Γιατί δεν πάνε να πάρουνε και τον Άντζα να κλείσει ο κύκλος των αγγέλων?!)Έτσι απλά γιά να τη σπάσουν στον Κόκκαλη?Από τη μιά κάνεις ρε κύριε την μεγάλη επικοινωνιακη και όχι μόνο επιτυχία με τον Σισσέ και από την άλλη το γυρνάς πάλι στη μίζερη Ελληνική κόντρα?

Πάνω από δέκα ονόματα όλα γνωστά ακούγονται και μαλιστα όλοι τους παιχταράδες.Εκεί θα πας να ψωνίσεις.Γουστάρω Μαρτσένα.Λέτε να τον πάρουμε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...