linkin Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Παιδες οταν η barca φτασει 9 ch l ενημερωστε με,ετσι?ευχαριστω.
gvaggis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Συνέντευξη του Σισσέ σε συμπατριώτες του εδω. Θα σταθώ απλά στο: "Ισως αυτό πέρυσι να έβγαινε από το στυλ παιχνιδιού της Σάντερλαντ. Επαιζαν με πολλές μεγάλες μπαλιές, κάτι που δεν μου αρέσει. Δεν μου ταιριάζει" Έχει ενημερωθεί για το σταθερό τρόπο ανάπτυξης της ομάδας μας τα τελευταία 10 χρόνια άραγε;
john1987 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Να γυρισει απο κει απο οπου ηρθε.Ακους εκει δεν του αρεσουν οι γιομες Παντως παιδια περσι αν και στην αρχη προσπαθουσαμε με τη μπαλα κατω,μετα το γυρισαμε στη γιομα παλι.
johnnyestia Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Καλά , ο Νικολακόπουλος είναι για πολλές μπάτσες. Αν παίρναμε δηλαδή πάντο και πατσατζόγλου που έχουν βαρεθεί να σηκώνουν κούπες θα ήταν καλύτερα... Τι να λέμε τώρα.
ata1983 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Μα δεν είναι ότι δεν ήθελαν πέρσι, απλά δεν μπορούσαν. Η μπάλα δεν περνάει εύκολα το κέντρο με χαμηλές σίγουρες πάσες. Χωρίς τον Γκούμα και αν δεν έχουμε πάλι κανένα Βύντρα ή Τζιόλη δεν βλέπω και πολλές γιόμες του χρόνου. Αν θα περνάει η μπάλα δεν ξέρω αλλά γιόμες δε νομίζω
swiftech Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 ο Νικολακοπουλος ειναι μια χαρα.. puta barca.. φτασε τα 9 τσου λου και μιλα μετα..
geovard Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 ο Νικολακοπουλος ειναι μια χαρα.. Ναί ναί ο γίγαντας της δημοσιογραφίας! Χειρότερος από τον Τσουκαλά ειναι στο φανατισμό.
swiftech Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 αμα βγαλετε τα πρασινα γυαλια θα δειτε οτι τα λεει μια χαρα.. κι εγω βαζελος ειμαι
Mika Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 εγω λοιπον που ειμαστε Παναθηναικος και οχι βαζελος αρνουμαι να θεωρησω καλο δημοσιογραφο καποιον που ενα μηνα πριν καλουσε τους οπαδους να διακοψουν λογω επεισοδείων τον τρίτο αγώνα στο σεφ αν εχανε η ομαδα τους
geovard Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Διάλογος του ανηψιού μου(φανατικός Ολυμπιακός) στη παραλία τού Πλακιά(νότια στο Ρέθυμνο) με τον Fabian ένα παιδί Γερμανών που δραστηριοποιούνται στη Κρήτη σχετικά με τουριστικά διαμερίσματα. - Fabian Olympiakos? -What? -Olympiakos great football team -I don' t know -Panathinaikos? -Yeah!! Panathinaikos!! φωνάζει ο Fabian Έρχεται μουτρωμένος ο μικρός σπίτι σχεδόν κλαμμένος. Θείε μου λέει δεν γνωριζε το Θρύλο ο Γερμαναράς! Λέω εγώ.Καί τι να σου κάνω Νικολάκη.Όταν σού έλεγα να είσαι Παναθηναϊκός εσύ ακουγες τούς φίλους σου.
geovard Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 χαχα πρασινη προπαγανδα... Τον πύραυλο παγωτό τον πλήρωσα όμως εγώ γιά να σταματήσει ο Νικόλας να παραπονιέται!
swiftech Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 σωστος! τι τιμες ειναι αυτες στα διαρκειας... 500/650 ευρω μηπως παραειναι πολλα για μια καλη θεση? μονο με το τσου λου αντε καπως ειναι ΟΚ τα φοιτητικα γιατι τα βγαλανε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.