Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει, καλύτερα μην είμαστε πολύ αλαζονικοί ακόμα. Κάτσε να δούμε αν θα "ρολάρει" η ομάδα γιατί με τέτοια πίκρα τα τελευταία χρόνια δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε και μπάλα φέτος. Έναν επιθετικό ακόμα και ένα δεξί μπακ και μετά θα φανεί η αξία του Τεν Κάτε. Αν δεν παίξουμε μπάλα πάντως, μην σώσουμε και πάρουμε το πρωτάθλημα ποτέ. Ας το πάρει ο Ατρόμητος. :P

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ασχετο αλλα σχετικο.

Η Μπενφικα φετος πηρε με 5 εκ ευρω τον Σαβιολα.

Επισης πηρε και τον Ραμιρες, 22χρονο αμυντικο χαφ που ειναι ηδη μελος της Εθνικης Βραζιλιας, με 7.5 εκ ευρω.

Δεν εννοω κατι, απλα τα παραθετω.

Ο καθενας μπορει να βγαλει διαφορα συμπερασματα.

Δημοσ.

καλα και περσυ ειχε καλους παιχτες η μπενφικα αλλα ετρωγε κατι 3αρες και 5αρες(ονοματα δε λεμε)...

Δημοσ.

Του Σισέ θα του προτείνουν να κόψει την λωρίδα όπως του Μάλαρτζς; Φαντάζεστε σκηνικό; Θα τους δαγκώσει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:19 ----------

Τώρα διάβασα και για τον Κατσουράνη. 3+1 χρόνια με 1.2 εκατομμύρια €. Πολλά δεν σας φαίνονται τα χρήματα;

Δημοσ.

ασχετο, το αμαξι του cicce [ame]

[/ame] και αυτο http://blogs.colette.fr/patricemeignan/2009/01/06/djibril-cisse-drives/

ο Κατσουρανις δε φενετε να πολυγουσταρει το cicce η μου φενεται; οταν τον ρωτησαν αν θα βοηθησει την ομαδα ειπε θα φανει στο γηπεδο...καλα ειπε μεν αλλα λιγο κρυο μου φανηκε...

Με το Σειταριδη τι γινετε;

Δημοσ.

Δεν είναι πολύ σπαστική η λογική Νικολακόπουλου?Τι θέλει δηλαδή να μας πεί ο ποιητής?Κοίτα ρε τώρα κάτι δημοσιογράφοι που παίρνουν τσάμπα λεφτά γιά να γράφουν αερολογίες.Μπορεί να μην πήραν πρωτάθλημα οι δύο αλλά πήραν πρωτάθλημα Ευρώπης με την Ελλάδα.Δεν τον προβληματίζει αυτό γιά τα πρωταθλήματα επί παραγγελία?Δηλαδή ο Πάντος που έχει πάρει πρωταθλήματα τι είναι?Θέλει να μας πείσει ότι το αβγό δεν το έκανε η κότα.

Σαν δεν ντρέπεται μεγάλος άνθρωπος.Και ύστερα σκέφτεσαι ποιός φταίει και τσακώνοννται οι οπαδοί μεταξύ τους.

http://www.sport-fm.gr/article/182468

Δημοσ.

ο Νικολακοπουλος αν και γαυρος ειναι μια χαρα.. εγω τον παω με χιλια..

μολις υπεγραψε το κουνελι (σαβιολο (αλλα αλεφαντος)) στην 5ρο-μπενφικα για 5 εκ!

χαθηκε να τον περναμε εμεις?

Δημοσ.

Παλικάρι από τα λίγα αυτός ο Νικολακόπουλος.

Τόσο τον έτσουξε που έγραψε αυτές τις μ@βλακίες και αν τυχόν το πάρει ο Ολυμπιακός θα λέει:Καλά δεν τα έγραφα τότε;

Και δεν φτάνει αυτό...Μετά που το πήραν πρέφα οι γύρω του και έγινε ντόρος ξαναέγραψε υποστηρίζοντας τη θέση του..βλάξ² δηλαδή...

Δημοσ.

Συγχαρητήρια βαζέλες για την μεταγραφή του Σισέ.

Η αλήθεια είναι πως κοντεύω να σκάσω από την ζήλια μου.

(σοβαρά μιλάω, δεν τα λέω ειρωνικά).

Μπορώ να πω επίσης (σε έκρηξη φίλαθλου πνεύματος) πως ίσως πρώτη φορά χάρηκα για καλή μεταγραφή σας.

:P

Δημοσ.
τι ομαδουλα εισαι liop? γιατι μια ειναι η ομαδα..

Barcelona.

Εσύ ποια ομάδα υποστηρίζεις;

Αυτή που της σφύριξα 5άρα ή η άλλη που της σφύριξα 6άρα; :P

Δημοσ.
Barcelona.

Εσύ ποια ομάδα υποστηρίζεις;

Αυτή που της σφύριξα 5άρα ή η άλλη που της σφύριξα 6άρα; :P

Έτσι ρε! Μία είναι η ομάδα ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...