ata1983 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μισό λεπτό γιατί γελάμε εμείς τώρα. Ανεξάρτητα του αν βγεί ή όχι η μεταγραφή (γιατί να μη βγεί αλλά λέμε) ο Σισέ είναι ένα βαρύ όνομα στο Ευρωπαικό ποδόσφαιρο, μεγάλος δεν είναι, γεμάτη χρονιά είχε. Τώρα τι σχέση έχει ο Κατσουράνης σαν όνομα με τον Σισέ είναι απορίας άξιον. Νομίζω ότι για να πεις έναν παίκτη world class προυποθέτει να τον ξέρουν και έξω από την Πορτογαλία και την Ελλάδα. Ακόμα και ο Καραγκούνης σε σχέση με τον Καστουράνη είναι μεγαλύτερο όνομα
serafeim Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Είναι μεγάλη κοροϊδία να πάρουν τον Σισέ θα πέσει άγριο κράξιμο. Ε ρε γκουμας που σας χρειαζετε...............κλαψιαριδες μια ζωη.......
elven Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 ο Σισέ πέρισυ στην Αγγλία έβαλε τα 10 από τα 33 γκόλ της Σάντερλαντ και την κράτησε κατηγορία, στο ίδιο πρωτάθλημα που ο Τόρες πχ έβαλε 14 γκόλ με την Λίβερπουλ. Ε νταξει τώρα,ο Τόρες είναι το καλύτερο σεντερ φορ αυτή τη στιγμή πιστεύω,και η δουλειά που κάνει πάει πολύ πέρα απο το να σκοράρει απλά,πιστεύω δεν τους συγκρίνεις αλλά λέω. Επίσης κι εγώ απορώ γιατί γκρινιάζετε,με Σίλβα-Σισέ η ομάδα αποκτά πάνω απο όλα κύρος,μετράνε τα ονόματα για τους νέους παίχτες,είναι αλλιώς ρε παιδί μου για τον 18αρη-20αρη να χει για συμπαίχτες τέτοια ονόματα πως να το κάνουμε. Ειδικά για Κατσούρ γκρίνια δεν θα πρεπε να υπάρχει,είναι ο καλύτερος Έλληνας σε αμυντικό χαφ που κυκλοφορεί,κάνει τη διαφορά σε όποια ομάδα και αν παίξει κι επίσεης είναι φοβερο σεντερ-μπακ,αν θυμάται κάποιος το Τουρκία-Ελλάδα 0-0 δεν νομίζω να χει άλλη γνώμη. Μάλλον η γκρίνια είναι συνήθεια,και οι 2 είναι παίχτες πρωταθλητισμού,πολύ καλοί και για την Ευρώπη αν θέλεις την υπέρβαση,το μόνο μείον είναι η ανασφάλει και η μαφιβολία για τα πόδια του Σισέ
johnnyestia Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δεν αμφιβάλω ότι ο Τόρες είναι το καλύτερο σεντερ φόρ. Απλά το αναφέρω σαν μέτρο σύγκρισης για τους φωστήρες που θα πούν πχ ότι πέρισυ ο Σισέ δεν έπαιξε γιατί απλά διαβάσανε ένα νούμερο (10 γκολ)
random Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Ζηλευω τον Τεν Κατε.Ολα τα καλοπαιδα μαζεμενα θα εχει στα αποδυτηρια. ... Διαμαντενιοι χαρακτηρες Αυτα που ξέρατε τελείωσαν... αμα κουνηθεί καμιά λουλού στην προπόνηση θα τη βάλουν να "κανει τοίχος" στον Τζιμπρίλ. κάτι ξέρει ο "τεντονόπανος" και τον ζήτησε:
firewalker Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Ε ρε γκουμας που σας χρειαζετε...............κλαψιαριδες μια ζωη....... Τι έχεις ο Γιάννης;
tasoskont Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 καλα περα απο το γνωστο χαρακτηρα που κατα καιρους εχει δειξει σε σκηνικα οπως αυτο:http://www.youtube.com/watch?v=_no-qbfY3O0&feature=related το τοπ της καριερας του εντος γηπεδων ειναι αυτη η σκηνη με συμπαικτη του κατα τη διαρκεια αγωνα: http://www.youtube.com/watch?v=W0QAoKMB_Tw ρε ποσο αμπαλοι ειστε μερικοι ναι ειναι πασιγνωστο οτι ειναι κωλοχαρακτηρας για μια φαση που γινεται κατα δεκαδες στο ποδοσφαιρο και επειδη πηγε να του πουλησει τσαμπουκα ο λουισαο και αντεδρασε,ρε πατε καλα πηρατε ενα πολυ καλο αμυντικο χαφ που ανετα παιζει και σεντερ μπακ που ειναι τσαμπουκας και καθεστε και κλαίτε επειδη δεν ειναι κοπελα????????????
KaizerSoze Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Πέρυσι δεν μας έκανε, φέτος είναι καλός ο μονοπόδαρος; Ανεξαρτήτως αν βγει super. Είναι κοροϊδία. Πας σε κάτι που μπορεί να βγει. Δεν είναι αυτό που λέμε, σίγουρος παίκτης που θα είναι έκπληξη να μην παίξει. Εκεί στέκομαι εγώ. Πάνε 12 μύρια μαζί με Κατσουρ. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα κάνουν την διαφορά; Οι Pizaroτύποι; ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!! Κοροιδευεις τωρα? Το παλικαρι δεν εχει μυικους τραυματισμους. 0. 2 καταγματα επαθε. Και παιζει 2 χρονια σερι, εσκασε 12 μπαλακια σε καποια Σαντερλαντ και φουλ σεζον ΜΑρσειγ. Ολοι οι παικτες καποτε εχουν τραυματιστει, τι σημαινει?Εχει αναρρωσει πληρως, παιζει 2 χρονια μπαλα αερα πατερα, τελος. Ειναι παικταρας, σεντερφοραρα Τι Πιζαρο μου λετε, μαθαμε ολοι τον Πιζαρο. Τι εκανε ο Πιζαρο στην Τσελσι?Γιατι ψαχνει να τον ξεφορτωθει παλι?Ακομα και στην ιδια κατηγορια να τους βαλεις, δεν υπαρχει το "ποιος Σισε, Πιζαρο ρε" Και τι εννοεις που μπορει να βγει?Και τον Κριστιανο να φερεις ΜΠΟΡΕΙ να βγει, ΜΠΟΡΕΙ και οχι. Δλδ ο Πιζαρο θα εβγαινε?ΠΟιος ειναι ο Πιζαρο?Σουπερ πιθανοτητες εχεις να βγει ο Σισε. Δλδ ποιος βγηκε ρε σΥ???Α ΡΕ ΝΤΙΟΓΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!Να βαζει 6 γκολ στο πρωταθλημα και να πανηγυριζετε και απο πανω!
Harkon Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός από μπάλα, ο Σισσέ τι στυλ επιθετικού είναι; έχει ντρίμπλα; κεφαλιές; σουτ; θέλει κοινώς κάθετες μπαλιές για πετάγματα ή είναι το βαρύ φορ;
Panahs Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός από μπάλα,ο Σισσέ τι στυλ επιθετικού είναι; έχει ντρίμπλα; κεφαλιές; σουτ; θέλει κοινώς κάθετες μπαλιές για πετάγματα ή είναι το βαρύ φορ; Εδώ έχει μερικά ωραία βιντεάκια: http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=99879
firewalker Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!Κοροιδευεις τωρα? Το παλικαρι δεν εχει μυικους τραυματισμους. 0. 2 καταγματα επαθε. Και παιζει 2 χρονια σερι, εσκασε 12 μπαλακια σε καποια Σαντερλαντ και φουλ σεζον ΜΑρσειγ. Ολοι οι παικτες καποτε εχουν τραυματιστει, τι σημαινει?Εχει αναρρωσει πληρως, παιζει 2 χρονια μπαλα αερα πατερα, τελος. Ειναι παικταρας, σεντερφοραρα Τι Πιζαρο μου λετε, μαθαμε ολοι τον Πιζαρο. Τι εκανε ο Πιζαρο στην Τσελσι?Γιατι ψαχνει να τον ξεφορτωθει παλι?Ακομα και στην ιδια κατηγορια να τους βαλεις, δεν υπαρχει το "ποιος Σισε, Πιζαρο ρε" Και τι εννοεις που μπορει να βγει?Και τον Κριστιανο να φερεις ΜΠΟΡΕΙ να βγει, ΜΠΟΡΕΙ και οχι. Δλδ ο Πιζαρο θα εβγαινε?ΠΟιος ειναι ο Πιζαρο?Σουπερ πιθανοτητες εχεις να βγει ο Σισε. Δλδ ποιος βγηκε ρε σΥ???Α ΡΕ ΝΤΙΟΓΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!Να βαζει 6 γκολ στο πρωταθλημα και να πανηγυριζετε και απο πανω! Ρε παιχταράς είναι και ζήτω και μπράβο. Αυτό που θέλω να καταλάβω πως γίνετε έναν παίκτη να λες την μία χρονιά ότι δεν κάνει και την επόμενη να τον κάνεις θεό. Ας έλεγαν πέρσι ότι δεν μπορούμε να τον πάρουμε. Όχι να αφήνεις υπονοούμενα για την υγεία του κ.τ.λ. Ή σαν Π.Α.Ε. βγάλε μια ανακοίνωση που να λέει μην ακούτε τις φήμες (αυτά που έλεγαν πέρυσι οι δημοσιογράφοι για τον Σισέ και τον Π.Α.Ο.) τον θέλαμε, δεν μπορέσαμε. Είναι παιχταράς όμως. Δίνω λέει 10 μύρια για τον Σαβιόλα. Αν έρθει καλός, αν δεν έρθει τα βάζω στο παντελόνι. Δεν παίρνω κάτι άλλο.\ Δεν μπορείς να "αναγκάζεις" τον προπονητή να βγει και να απαξιώσει έναν παίκτη που θα ήθελες (Μελμπεργκ). Ακόμη και αν δεν υπήρχε ενδιαφέρον, είναι λάθος να λες δεν μας κάνει γιατί δεν κάνει το τάδε. Δηλαδή πας για έναν παίκτη εξίσου καλό που κάνει και το τάδε. Αν πάρεις τέτοιον παίκτη πάω πάσο. Αν το έκανε μόνος του βάλτου λίγο πάγο... Τον Σισέ και τον Πιζάρο δεν τους έχω παρακολουθήσεις καθόλου. Αυτά που λέω τα λέω από αυτά που έβγαιναν από την ΠΑΕ μέχρι τώρα. Επίσης διαβάζω για τον αλλοπρόσαλλο χαρακτήρα που έχει. Έχουμε καεί λίγο από παίκτες με "χαρακτήρα". Συμπληρωματικά... Τόσα χρόνια που στηρίζω αυτή την ομάδα πιστεύω ότι έχω (όλοι μας) "κερδίσει" (μου το έδωσαν με τις δηλώσεις τους) το δικαίωμα να το παίζω λίγο τρελός. Ο Λεοντίου τι κάνει; Αν πάρουμε Λέτο και μείνει ο Ιβανσιτς λέτε να παίζει στο κέντρο (που λένε ότι είναι η καλή του θέση) και όχι αριστερά;
Str Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 αεκ ειμαι αλλα: το να βαζεισ στο ιδιο καζανι πιζαρο και σισε... ε, νταξει... δειξε και λιγο ελεος... οσο για τον "χαρακτηρα" του νεου σας αστεριου: τελευταιο παικτη με τετοιο χαρακτηρα που ειχατε, ονομαζοταν Γκονζαλες... δε σας εκανε, ε??? νομιζω παντως πως με κολοχαρακτηρες πηρατε το τελευταιο πρωταθλημα... και ο γαυρος που τα σαρωνει δεν εχει και πολλους ηρεμους, αρα... ας παρετε και κανενα τραμπουκο μπας και δειτε ασπρη μερα... απο μενα παντως... μεγαλη μεταγραφη... ΠΟΛΥ μεγαλυτερη απο οποιαδηποτε αλλη γιατι πολυ απλα δεν ηρθε για τα ενσημα... δεν περιμενα να ερθει ελλαδα... νομιζα πως ειναι το μονιμο "τοπ ονομα" που εχουν οι φυλλαδες (1 για καθε ομαδα καθε καλοκαιρι) που το σερνουν απο τα μαλια ολο το καλοκαιρι μπας και πουλησουν... και στο τελος: "τελικα δεν μας ηρθε, κριμα, πηραμε ομως τον ισαξιο...μπλα μπλα μπλα..."
kazakosc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Γελάω με αυτά που γράφονται εδώ μέσα. Σε λίγο θα πούμε τους world class Σισέ και Κατσουράνη άμπαλους. Ένα θα πώ για τα περί γυάλινου κτλ: ο Σισέ πέρισυ στην Αγγλία έβαλε τα 10 από τα 33 γκόλ της Σάντερλαντ και την κράτησε κατηγορία, στο ίδιο πρωτάθλημα που ο Τόρες πχ έβαλε 14 γκόλ με την Λίβερπουλ. Αν και όταν ανακοινωθεί και αυτός θα τα ξαναπούμε... Πες τα ρε μεγαλε.
KWSN_Men Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Ο Λεοντίου τι κάνει; Τον χαντάκωσε η διοίκηση και ειδικά ο Βγενόπουλος.
firewalker Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Τον χαντάκωσε η διοίκηση και ειδικά ο Βγενόπουλος. Γιατί; (10)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.